Kobiety o seksapilu innych kobiet!!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-17, 18:56   #1
Milla_1984
Raczkowanie

Talking

Kobiety o seksapilu innych kobiet!!!

Witam!
Niedawno pewna dziewczyna pytała w jakim kolorze włosów będzie jej najlepiej, załączyła zdjęcie... i zwariowałam!!!! Od razu napisałam jej że jest bardzo seksowną kobietą, że jej uroda jest dla mnie kwintesencją kobiecości.. i tak nasunął mi się pomysł na ten wątek!
Bo przecież my kobiety codziennie bacznie się nawzajem obserwujemy.. oceniamy.. czasem szczęka opada nam na widok innej.. Stroimy się dla siebie nawzajem.. największą przyjemność sprawia nam komplement padający z ust innej kobiety..
Czy zdarzyło się Wam Kochane Moje pomyśleć tak jak ja o innej kobiecie?
Co dla Was jest najbardziej seksowne w kobietach? Jak się nawzajem postrzegacie? Co uznajecie za największe walory kobiecego ciała?
Jakie znane kobiety są dla was najseksowniejsze?? I czy w związku z tym zdarzyło się Wam fantazjować o innej??? Zapraszam do dyskusji!!
Stary 2010-11-17, 19:16   #2
Milla_1984
Raczkowanie

Talking Kobieta o seksapilu innej kobiety!!!!

Witam!
Niedawno pewna dziewczyna pytała w jakim kolorze włosów będzie jej najlepiej, załączyła zdjęcie... i zwariowałam!!!! Od razu napisałam jej że jest bardzo seksowną kobietą, że jej uroda jest dla mnie kwintesencją kobiecości.. i tak nasunął mi się pomysł na ten wątek!
Bo przecież my kobiety codziennie bacznie się nawzajem obserwujemy.. oceniamy.. czasem szczęka opada nam na widok innej.. Stroimy się dla siebie nawzajem.. największą przyjemność sprawia nam komplement padający z ust innej kobiety..
Co dla Was jest najbardziej seksowne w kobietach? Jak się nawzajem postrzegacie? Co uznajecie za największe walory kobiecego ciała?
Jakie znane kobiety są dla was najseksowniejsze?? I czy w związku z tym zdarzyło się Wam fantazjować o innej??? Zapraszam do dyskusji!!
Stary 2010-11-17, 19:33   #3
asia9891
Raczkowanie

Dot.: Kobiety o seksapilu innych kobiet!!!

Bo ponoć 80% kobiet jest biseksualnych!

To nie znaczy, że mają lub miały partnerkę-kobietę, ani nawet że chciałyby mieć! To znaczy dokładnie to, o czym Ty napisałaś.

I, prawdę, mówiąc, muszę się pod tym podpisać. Też często 'oglądam się' za ładnymi dziewczynami. Z jednej strony przyrównuję je do siebie, a z drugiej po prostu podziwiam ich piękno.

A na co zwracam uwagę? Na piersi (może przez to mam kompleksy na punkcie swoich? ) i włosy, na trzecim miejscy ex aequo ładna twarz i proporcjonalna figura.

Pozdrawiam

Edytowane przez asia9891
Czas edycji: 2010-11-17 o 19:34
asia9891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 19:36   #4
aldenea
Rozeznanie

też zwracam uwagę na piękne kobiety. w pierwszej kolejności zwracam uwagę na proporcje, a potem na twarz, a na końcu na całokształt

!szukam podręczników do nauki esperanto.
aldenea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 19:38   #5
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Kobieta o seksapilu innej kobiety!!!!

Cytat:
Napisane przez Milla_1984 Pokaż wiadomość
Witam!
niektore kobiety sa piekne ale zeby wariowac od razu?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 19:43   #6
kroliczek190
Zadomowienie

Cóż... nie zawsze kobiety są szczere w komplementach
Naprawdę warto docenić komplement prawdziwie szczerej, przyjaźnie nastawionej osoby - często jednak koleżanki mówią coś przewrotnie. Na przykład kiedyś moja znajoma skrytykowała mój nowy kostium kąpielowy który zauważyła u mnie w reklamówce i z metką, a na drugi dzień wpadłam do niej niespodziewanie a na biurku leżał identyczny jak mój, właśnie kupiony kostium... zawstydziła się
Podobnie bywało z namawianiem do zmian koloru włosów na nietwarzowe itd. Faceci natomiast potrafili najczęściej świetnie doradzić
Pamiętajmy że na ogół kobiety czepiają się szczegółów - a to nos nie taki, a to nogi, wypatrują usterek w wyglądzie "rywalki". Mężczyzna zaś patrzy globalnie - że fajna laska bo ma uroczą buzię, jest cienka w pasie itd. ...
kroliczek190 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 19:46   #7
Narrhien
Zakorzenienie

Ja tam wolę komplementy od mężczyzn, zwłaszcza od swojego.

Ani mnie ziębią ani grzeją komplementy ze strony kobiet. Tzn no jest to miłe, ale równie miłe jest, jak dziadek powie, że mam wyjątkowo ładne włosy, po prababci.

Owszem, jestem w stanie ocenić, wg swojego własnego gustu, czy jakaś pani jest seksowna, czy nie, czy ładna, czy pociągająca - ale podejrzewam, że moje odczucia z pewnoscią nie pokrywają się z odczuciami mężczyzn czy w ogóle kogokolwiek, bo wiadomo - o gustach się nie dyskutuje

Ale tez nigdy nie zwariowałam na punkcie jakiejś kobiety, a już do głowy by mi nie przyszło, żeby pisać do niezbyt dobrze znanej dziewczyny, że jak dla mnie jest seksowna, jest kwintesencją kobiecości... na miejscu tej dziewczyny uznałabym,że to podejrzane.

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 19:49   #8
Polly_
grozi wypollizowaniem

jeśli o mnie chodzi to za najbardziej pociągające uważam seksowne spojrzenie . generalnie jak dla mnie to twarz robi cały seksapil, dziewczyna moze byc gruba, chuda,mała czy wysoka-wszystko co najważniejsze zawiera sie w twarzy i spojrzeniu.
Sposób ubierania sie tez ma znaczenie

co do fantazji

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-11-17 o 19:51
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 19:53   #9
Milla_1984
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
jeśli o mnie chodzi to za najbardziej pociągające uważam seksowne spojrzenie . generalnie jak dla mnie to twarz robi cały seksapil, dziewczyna moze byc gruba, chuda,mała czy wysoka-wszystko zawiera sie w twarzy i spojrzeniu.

co do fantazji
hahaha bez urazy ale wątek jest raczej dla kobiet o kobietach

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez asia9891 Pokaż wiadomość

A na co zwracam uwagę? Na piersi (może przez to mam kompleksy na punkcie swoich? ) i włosy, na trzecim miejscy ex aequo ładna twarz i proporcjonalna figura.

Pozdrawiam
ja też zwracam uwagę na piersi chociaż przyznam się może nieskromnie że moje są całkiem całkiem a co do kompleksów to fakt, mam na punkcie nóg - wiec jak widzę atrakcyjną kobietę w mini to wymiękam..
Stary 2010-11-17, 19:53   #10
Princess_19
Raczkowanie

o tak kobietki sa piekne tez czasem sie oglądam. Ja lubie poza ladna twarzą fajne bioderka tj. nie szerokie ale nie wąskie i szczuplutką talie mysle ze to moj kompleks i dlatego. Ogolnie jak jestem np na plazy to od niektoych dziewczyn nie moge oderwac wzroku kazda inna kazda ma w sobie "to cos" i mi tez najwiekszą przyjemnosc sprawiaja komplementy od kobiet bo przeciez same jestesmy dla siebie najsurowsze wiec fajnie byc czasem docenionym
Princess_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 19:54   #11
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
hahaha bez urazy ale wątek jest raczej dla kobiet o kobietach

nooooo
Stary 2010-11-17, 19:55   #12
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość

Ani mnie ziębią ani grzeją komplementy ze strony kobiet. (...)Owszem, jestem w stanie ocenić, wg swojego własnego gustu, czy jakaś pani jest seksowna, czy nie, czy ładna, czy pociągająca - ale podejrzewam, że moje odczucia z pewnoscią nie pokrywają się z odczuciami mężczyzn ...
U mnie w firmie jest jedna koleżanka jak laleczka - kiedy pojawia się w gronie innych kobiet, wydają się przy niej pospolite, gasną. A męskie oczy kieruja się tylko na tę koleżankę i oni ją właśnie adorują. Inne koleżanki bywają zazdrosne, mówią "jaka ona tam ładna, jest po prostu zrobiona"... A to nieprawda
kroliczek190 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 20:04   #13
Milla_1984
Raczkowanie

Cytat:
nooooo
ups wybacz ..
Stary 2010-11-17, 20:09   #14
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ups wybacz ..

wybaczam , ale nie wiem czy moderatorzy wybaczą założenie 2 takich samych wątków
Stary 2010-11-17, 20:10   #15
Milla_1984
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość

Ani mnie ziębią ani grzeją komplementy ze strony kobiet. Tzn no jest to miłe, ale równie miłe jest, jak dziadek powie, że mam wyjątkowo ładne włosy, po prababci.

Owszem, jestem w stanie ocenić, wg swojego własnego gustu, czy jakaś pani jest seksowna, czy nie, czy ładna, czy pociągająca - ale podejrzewam, że moje odczucia z pewnoscią nie pokrywają się z odczuciami mężczyzn czy w ogóle kogokolwiek, bo wiadomo - o gustach się nie dyskutuje

Ale tez nigdy nie zwariowałam na punkcie jakiejś kobiety, a już do głowy by mi nie przyszło, żeby pisać do niezbyt dobrze znanej dziewczyny, że jak dla mnie jest seksowna, jest kwintesencją kobiecości... na miejscu tej dziewczyny uznałabym,że to podejrzane.

hahhah pisząc zwariowałam miałam na myśli że naprawdę jej uroda zrobiła na mnie wrażenie.. co do tej podejrzliwości to spokojnie.. mam męża i jestem hetero chociaż podobno 80% kobiet to bi

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kroliczek190 Pokaż wiadomość
U mnie w firmie jest jedna koleżanka jak laleczka - kiedy pojawia się w gronie innych kobiet, wydają się przy niej pospolite, gasną. A męskie oczy kieruja się tylko na tę koleżankę i oni ją właśnie adorują. Inne koleżanki bywają zazdrosne, mówią "jaka ona tam ładna, jest po prostu zrobiona"... A to nieprawda

No tak to temat na odrębny wątek.. kobiety są wredne, zazdrosne, bardzo zawistne!! Jedna drugiej by często oczy wydrapała ale mnie raczej chodzi o takie przypadkowe kobiety - spotkane w klubie, na ulicy itp. Na znajomą z pracy chyba nie umiałabym już spojrzeć w taki sposób.. bo to już znajoma co innego obca.. :P
Stary 2010-11-17, 20:11   #16
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
hahhah pisząc zwariowałam miałam na myśli że naprawdę jej uroda zrobiła na mnie wrażenie.. co do tej podejrzliwości to spokojnie.. mam męża i jestem hetero chociaż podobno 80% kobiet to bi

im jestem strsza tym bardziej mi sie wydaje ze to prawda
Stary 2010-11-17, 20:13   #17
effectt
Zadomowienie

Ooo super wątek! Ja zwracam uwagę na pupę I to nie ze względu na kompleksy. Nie wspominam już o ubiorze danej kobiety, makijażu...

Świeżynka.
effectt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 20:13   #18
Milla_1984
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Kobiety o seksapilu innych kobiet!!!

Cytat:
wybaczam , ale nie wiem czy moderatorzy wybaczą założenie 2 takich samych wątków

Właśnie wiem.. zrobiłam to przez przypadek.. myślałam że pierwszy nie wszedł coś mi się pokiełbasilo i załośyłam znów i potem zobaczyłam że są dwa..:/ wiesz może jak można usunąć jeden albo co zrobić w tej sytuacji.. prosze o pomoc
Stary 2010-11-17, 20:17   #19
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Witam!
Fajny wątek
dziś z koleżanką dyskutowałyśmy własnie o biseksualności.
Co jest najseksowniejsze w kobietach?moim zdaniem piersi... Gdybym była facetem pewnie szukałabym sobie dziewczyn z dużym biustem ogólnie jednak zwracam uwagę na całokształt: ubiór, sylwetka, pewność siebie.

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Właśnie wiem.. zrobiłam to przez przypadek.. myślałam że pierwszy nie wszedł coś mi się pokiełbasilo i załośyłam znów i potem zobaczyłam że są dwa..:/ wiesz może jak można usunąć jeden albo co zrobić w tej sytuacji.. prosze o pomoc
Napisz do moderatora i poproś, by połączył wątki (jeśli na tamtym też już ktoś się wypowiadał).

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Princess_19 Pokaż wiadomość
o tak kobietki sa piekne tez czasem sie oglądam. Ja lubie poza ladna twarzą fajne bioderka tj. nie szerokie ale nie wąskie i szczuplutką talie mysle ze to moj kompleks i dlatego. Ogolnie jak jestem np na plazy to od niektoych dziewczyn nie moge oderwac wzroku kazda inna kazda ma w sobie "to cos" i mi tez najwiekszą przyjemnosc sprawiaja komplementy od kobiet bo przeciez same jestesmy dla siebie najsurowsze wiec fajnie byc czasem docenionym
Z tym docenianiem to różnie bywa....
nie wiem jakie macie doświadczenia,ale kobietom chyba trudno prawić sobie nawzajem komplementy.

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 20:26   #20
Milla_1984
Raczkowanie

Już napisałam.. przeprosiłam i poprosiłam o połączenie
Tez uważam że to fajny wątek :0
Stary 2010-11-17, 20:34   #21
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Już napisałam.. przeprosiłam i poprosiłam o połączenie
Tez uważam że to fajny wątek :0
Nie wątpię

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 20:59   #22
Romanaccia
Zakorzenienie

Ja tez lubie patrzec na ladne kobiety,ale nie zeby oceniac czy porownywac cokolwiek,nigdy tez nie odczowalam zazdrosci jak widzialam kobiete ladniesza odemnie,poprostu lubie podziwniac ladne kobiety,stroj,makijaz czasem sie zdarza,ze sobie cos z ich look'u "skopiuje" np. makijaz,buty,spodnie,jaki s sposob ubierania sie itp.
od kilku lat podziwiam urode Jennifer Lopez ktora jest dla mnie uosobieniem kobiecosci,jest dla mnie zachwycajaca ,jej styl,makijaze,uroda,cialo lubie na nia patrzec
Stary 2010-11-17, 21:07   #23
karolcze
Raczkowanie

i ja tez ;d
a uwage zwracam na twarz, figure, usta , po prostu całokształt ;d
Stary 2010-11-17, 21:20   #24
Asiaa90
Zakorzenienie

to ja jakas inna jestem, bo nie zwracam uwagi na kobiety, jakos mnie nie pociaga nic w innych kobietach... i pewnie nigdy nie bedzie
Asiaa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 21:38   #25
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiaa90 Pokaż wiadomość
to ja jakas inna jestem, bo nie zwracam uwagi na kobiety, jakos mnie nie pociaga nic w innych kobietach... i pewnie nigdy nie bedzie
Ale tutaj nie chodzi o "pociaganie" ,tylko raczej o podziwianie czyjejs urody,mnie inne kobiety nie pociagaja w zadnym stopniu,poprostu lubie podziwiac urode innych ,wedlug mnie pieknych,kobiet,na przyklad widze u jakiejs dziewczyny usta ,ktore sa zachwycajace i zawsze taka chcialam miec,wiec je sobie podziwiam
Stary 2010-11-17, 21:42   #26
Asiaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość
Ale tutaj nie chodzi o "pociaganie" ,tylko raczej o podziwianie czyjejs urody,mnie inne kobiety nie pociagaja w zadnym stopniu,poprostu lubie podziwiac urode innych ,wedlug mnie pieknych,kobiet,na przyklad widze u jakiejs dziewczyny usta ,ktore sa zachwycajace i zawsze taka chcialam miec,wiec je sobie podziwiam
ja wiem o co chodzi... tylko nie wiedzialam jakiego slowa uzyc zamiast "pociagac"
jezeli zwracam uwage to z reguly na makijaz, ubranie i przede wszystkim buty.. ale czesci ciala- nie

Edytowane przez Asiaa90
Czas edycji: 2010-11-17 o 21:43
Asiaa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 21:56   #27
jacoco
Raczkowanie

Ja ostatnio miałam możliwość podziwiać piękną, typową rosjankę. Szczupła, figura wręcz idealna, piękne długie nogi, długie lśniące włosy, ładna twarz, elegancko ubrana, buty marzenie ..

Stwierdziłam że gdybym była facetem na pewno bym ją przeleciała
Stary 2010-11-18, 07:30   #28
Verdina
Raczkowanie

Dla mnie najbardziej seksowna jest pewność siebie.
Nie zarozumiałość czy przekonanie o tym, że jest się Miss Universum, tylko taki raczej brak urojonych kompleksów, akceptacja własnego wyglądu. I to się widzi nawet bez rozmowy z daną osobą.
Odstręczają mnie kobiety zbyt szczupłe, zapatrzone we własny talerz z listkiem sałaty. Takim to nie ufam, a wręcz się ich boję Generalnie kobiety zbytnio skupione na swoim wyglądzie (odchudzanie, obsesyjne poprawianie każdego elementu ciała od włosów po paznokcie, trzynaście szaf z ubraniami i cztery z butami) są dla mnie zaprzeczeniem seksowności. W końcu seks to otwieranie się na drugiego człowieka, kuszenie, nęcenie, flirt, zabawa, gra. I to gra zespołowa Królewny w szklanych wieżach na końcu świata nie są dla mnie symbolem seksu
A jeśli chodzi o wygląd to szczupła talia, latynoskie biodra, anielska twarz, uśmiech, długie włosy, noszenie spódnic i sukienek - to dla mnie klasyka seksowności. Wiem, mało wyszukane, ale tu mówimy o pierwotnych instynktach
Verdina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-18, 09:32   #29
Suziii90
Raczkowanie

Mnie kobiety jakoś nie kręcą :P aleee... w moim otoczeniu jest tak,że dziewczyny z którymi przeważnie się spotykam to wytykają wady innym kobietą, typu: jest za gruba , brzydka itp. a ja raczej patrząc na kobietę, potrafię powiedzieć coś miłego, że ładna zgrabna, ma fajne nogi, śliczna z twarzy i cenię raczej naturalność a nie plastiki ...
Suziii90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-18, 09:43   #30
sine.ira
BAN stały

Ja tam się jakoś nie przyglądam specjalnie. Wolę na facecie oko zawiesić Babeczki czasem obserwuję jak jestem na etapie kompletowania garderoby (nie lubię tego robić więc ograniczam się do sezonowego odświeżenia szafy) i szukam inspiracji - co by mi się ew. też spodobało i jak to wygląda na człowieku A tak to, mam w nosie cudze tyłki, twarze i nogi - nie bierze mnie to.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości