![]() |
#332 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fotografowie szukający osób do współpracy (modelek, wizażystek itp.)
Witam
Szukam fotografa w Warszawy lub okolic który ma wiele ciekawych pomysłów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Witam jestem z okolic Katowic. Chętnie za pozuję do zdjęć.
Akty wykluczone. J.c. kontakt na priv.
Edytowane przez emocjonalna_maskochistka Czas edycji: 2010-08-28 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
Dot.: Baza osób chętnych do pozowania
imię: Marta
płeć: kobieta wiek: 22 lat wzrost: 160 cm sylwetka: szczupła miasto: Bydgoszcz włosy: blond - krótkie typ urody: buzia wygląda na dużo młodszą niż w rzeczywistości jest kontakt: gg 2501719 swoje fotografie wyśle osobą zainteresowanym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
Witam!
Jestem chętna do współpracy z fotografem ![]() Jelenia Góra wzrost 176 cm,szczupła, niebieskie oczy,lat 19 gg:9707566 ![]()
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
Kobieta, 20 lat, Warszawa, Akty wykluczone
Chętnie będę pozować w zamian za zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
Kobieta-Wojewodztwo Lubuskie - Zielona Gora,Sulechow,Swiebodzin. ..
Jestem doswiadczona fotomodelka amatorka.Szukam profesionalnych fotografow z pomyslami do wsplopracy. Interesuje mnie tematyka: -portret -fashion -studio -w plenerze -moje wlosy (mam bardzo dlugie naturalne blond wlosy moge pozowac jako long hair model) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Rozeznanie
|
Wzrost: 164
Waga: 55 Włosy: Długie Oczy: Niebieskie Sylwetka: Szczupła Chciałabym spróbować po prostu za darmowe fotki ![]() Edytowane przez Jusztynka89 Czas edycji: 2010-09-20 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Przyczajenie
|
Hej, a ja się nadaję? Proszę o opinie. Sorki, ale tylko tutaj zdjęcia mam.Karolina, 23l., Łomża
https://wizaz.pl/akcje/wellaflex.pl/widok-756583 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
Kobieta
Warszawa wzrost 179, 21la wlosy krótkie Akty, nagość zakryta itp nie wchodzą w grę TFP ( pozowanie za zdjęcia) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Przyczajenie
|
Toruń, kujawsko-pomorskie
kobieta, 174cm wzrostu, szczupła blondynka, 18 lat chętnie zapozuję za zdjęcia do portfolio interesują mnie przede wszystkim portrety i plener mój adres e-mail: ewka_mal.15@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Przyczajenie
|
Kobieta
Wrocław, Brzeg Dolny, Lubin 24 lata 171cm wszystkie zdjęcia poza aktami...portfolio, plener, portrety... chętnie chciałabym zdjęcia również z 2letnim synem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Przyczajenie
|
Imię: Paweł
Płeć: mężczyzna Wiek: 19 lat Wzrost: 171 cm Sylwetka: szczupły Oczy: Piwne Miasto: Kielce Zakres: Portret, sesje plenerowe, studio, moda Witam Witam poszukuję osoby z Kielc która zrobi mi kilkanaście zdjęć, w zamian będzie mogłą umieścić je w swoim portfolio, z wielką chęcią pomogę komuś zbudować portofilio. Oczekuję jedynie parę zdjęć na pamiątkę. Proszę o kontakt email - poplon19@interia.pl lub na pw Edytowane przez poplon Czas edycji: 2010-10-10 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
Dobrze, to teraz ja...
Miasto: RACIBÓRZ Wiek: prawie 19 Wzrost: 175 cm waga: 58 kg (BMI 19,5) Oczy: Brąz Włosy: Długie naturalnie brązowe Wymiary: 85-66-91 stopa: 39,5 rozm. L, 38 Zobaczyć mnie mozna na www.nannerl.digart.pl kontakt - gg 305998 Edytowane przez Nannerl13 Czas edycji: 2010-10-11 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
A to może i ja napiszę.
płeć: kobieta wiek: 24 lata wzrost: 177 cm waga: 55 miasto: Wrocław włosy: czarne oczy: piwne doświadczenie: fotograficzne żadne, kiedyś jeden pokaz mody zakres: plener, studyjne, portret(bez zdjęć nago) kontakt: PW Chętnie zapozuję w zamian za parę fajnych fotek, jeśli ktoś chce stworzyć swoje portfolio.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=382285 http://lilastyle.pl "...nadal bowiem pragnę być zwariowana i przeżyć swoje życie tak, jak mnie się podoba, a nie jak się podoba innym." Veronica Decides To Die Paulo Coelho ENAS serwis stylistek paznokci! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Przyczajenie
|
imię:Ania
płeć:kobieta wiek:23 lata wzrost:160cm [B]wymiary:[B]biust:87, w pasie 67, biodra 87 waga:47kg oczy:zielono-brązowe włosy:szatynka sylwetka:szczupła miasto:Poznań Nie jestem przeciwna sesjom zdjęciowym - aktom oraz półaktom, pozowałam już do sesji zdjęciowej i do filmu. Jeśli któryś z fotografów jest zainteresowany współpracą zapraszam do kontaktu: ania.swie@gmail.com, pokażę zdjęcia z ostatniej sesji. Co do sesji na zasadzie TfP również mogę porozmawiać. http://www.maxmodels.pl/kineg.html Edytowane przez negi66 Czas edycji: 2011-01-07 o 00:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
wiek: 18 lat wzrost: 165 cm waga: 52 kg miasto: Kraków włosy: szatynka oczy: niebieskie doświadczenie: fotograficzne kilka sesji, zakres: portret, zdjęcia w stuidu, plener ![]() kontakt: PW Poszukuję: najchętniej jakaś pani ![]()
![]() |
#348 |
Przyczajenie
|
Jestem wysokim podobno przystojnym facetem.
Chętnie zapozuję do zdjęć w zamian za fotki. Pozowałem już kilka razy znajomym, także koleżance do aktów, więc myślę, że ze zdjęciami rozbieranymi też nie będzie problemu. Mieszkam w okolicach Łodzi, ale jeśli zwrócicie mi koszty podróży dojadę do innego miasta. Kontakt: juel.cesar@gmail.com. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Przyczajenie
|
Cześć .
To może teraz ja przedstawię swoją osobę ; ) Imię : Ann Wiek : 18 lat Miejscowość : Kraków Włosy : Blond Pracowałam już z fotografami , sama często pstrykam ![]()
![]() |
#350 |
Przyczajenie
|
Imię: Karolina
Wiek: 20 Miejscowość: Łódź Włosy: ciemny blond Wzrost: 170 Doświadczenie: brak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Rozeznanie
|
Wzrost: 171cm
Waga: 53kg Włosy: ciemny brąz Oczy: ciemny brąz (Ogólnie ciemna karnacja) Olsztyn
![]() |
#352 |
Rozeznanie
|
Miasto: POZNAŃ
Wiek: 19 Wzrost: 166 cm waga: 56 kg Oczy: Brąz Włosy: Długie naturalnie brązowe Wymiary: 82-67-94 stopa: 39 rozm. S/M
![]() |
#353 |
Przyczajenie
|
I ja też się zgłaszam
![]() Miasto: Zgorzelec, Lubań Wiek: 19 Płeć: Kobieta Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Trójmiasto, wszystkie dane w linku w podpisie
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
To i ja spróbuję
![]() płeć: kobieta wiek: 20 wzrost: 173 waga: 58 (prawidłowe BMI) sylwetka: szczupła, wysportowana miasto: Warszawa lub południowo-zach. okolice włosy: długie, ciemny blond, na dzień dzisiejszy z grzywką oczy: zielono-brązowe doświadczenie: brak zakres: plener, portret, cokolwiek byle nie typowe całościowe akty ,ale jakieś zasłonięte czemu by nie kontakt: PW
Czas na zmiany ![]() kierunek:kosmetologia -systematycznie się uczę -dbam o paznokcie i dłonie -dbam o stopy! -dbam o włosy -zdrowo się odżywiam -walczę o zdrową cerę -rozwijam nowe zainteresowania Edytowane przez maya1990 Czas edycji: 2010-12-14 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Przyczajenie
|
hej
![]() Szczecin, Goleniów i okolice. imie: Martyna płec: kobieta wiek: 19 lat włosy: ciemny blond/ brąz długości za ramiona oczy: piwne wzrost: 178 cm sesje: bez aktówmoje zdjęcia ( nie zbyt profesjonalne niestety) http://martyyna.getphoto.pl
![]() |
![]() |
#357 |
Wtajemniczenie
|
raz kozie smierc:P
płec: kobieta ![]() Krakow imie: kasia wiek:prawie 22 wzrost: 173 waga: 59(ale spada:P) długie czarne włosy, ciemna karnacja, brazowe oczy doswiadczenia brak ![]() tylko nie akty(chciałabym otrzymac zdjecia)
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
Kraków, kobieta
lat 24 wzrost 176 wymiary 83/64/89 Włosy rude, półdługie TFP, ewentualnie dokładam się do kosztów dojazdu (do dogadania)kontakt przez priv ![]() Edytowane przez Arin_a Czas edycji: 2011-01-28 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Przyczajenie
|
Pilnie szukam kogoś, kto zrobiłby mi zdjęcia do portfolio.
Warszawa, kobieta 20 lat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Przyczajenie
|
witam , mam 28 lat, mam doświadczenie w pozowaniu do aktów, mieszkam w Lublinie.wzrost 163, kobiece kształty.
p.s. niedawno kontaktował sie ze mna fotograf, przez pomyłke skasowałam wiadomośc, prosze o kontakt, jestem zainteresowana współpraca ... Edytowane przez justynabo1 Czas edycji: 2011-02-01 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.