Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IV - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-17, 21:31   #4111
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IV

Lili avatar zmieniłaś i normalnie Cię nie poznałam

Ssnow serdecznie gratuluję pracy. Bardzooooo, bardzooooo się cieszę
Co do książki czytam "Adwokata" Philipa Margolina. Doooobra książka
Co do pracy.. ech! W sumie nie powinnam o tym mówić/pisać. Powiedzmy, że naświetliłam szefowi pewną sprawę dzięki której nie zostaniemy naciągnięci na niesłuszne koszty. Druga strona należy jednak do tych upartych więc nie wiadomo czy sprawa nie skończy się w sądzie.
Gdybym się nic nie odezwała, pieniądze (część z nich niesłusznie naliczona) zostałyby zapłacone i sprawa przeszłaby bez echa.

TŻ ogląda meczyk, a ja zaległam na kanapie. Ach ta kanapa, bez niej to bym życia nie miała chyba.

W piątek prawdopodobnie będę miała wolne . To znaczy, będę pracować w domu, bo muszę wykonać projekt a w firmie nie ma potrzebnych do tego programów.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2010-11-17 o 21:34
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 21:31   #4112
Nadia5
Zakorzenienie

polecacie jakąś niezadrogą paletę cieni do powiek

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 21:39   #4113
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
polecacie jakąś niezadrogą paletę cieni do powiek
Ostatnio Niniona pokazywała z allegro paletkę. Coś na kształt: http://allegro.pl/profesjonalna-pale...293698771.html
Uważam, że jest fajna i cena w stosunku do jakości i ilości cieni jest naprawdę dobra.

Stary 2010-11-17, 21:53   #4114
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
no cóż... jak zażartował to musiał dać... jego strata
Nie nie, on zażartował bardziej pod tym kątem, że był pewien, że go wyśmiejemy - no bo kto maszynki do mięsa używa! Stare kuchary A tu zonk
Jak dorwę sprawdzony przepis na farsz mięsny do pierogów, to go zaproszę, bo powiedział, że uwielbia

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
lilii zmieniłaś awatara bo mi sie wydaje ze stoisz z tą kawą nie w tą stronę co wcześniej
Zmieniła, zmieniła... Garfield inne wdzianko przybrał

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Heeeeeeej Girls
prawda jest taka że na głowie mam tyle,że se palcem do tyłka nie mogę trafić
u mnie sinusoida- miesiącciężki pod względem pieniędzy więc jutro muszę zadzwonić do rodziców o małą pożyczkę;/ nienawidzę tego robić, ale liczę na to że od przyszłegomiesiąca będzie lepiej bo uwaga:
DOSTAŁAM STAŁĄ PRACĘ W INKUBATORACH! ZE STAŁĄ PENSJĄ! (tzn stała podstawa i prowizja od każdej firmy która dojdzie)
w związku z tym mogę jutro zrezygnować z pracy w cinema i strasznie się z tego cieszę! koniec z zamiataniem popcornu jeeeeeeeeeeeeee!
tż aktualnie zapisał się na kurs jazdy wózkami widłowymi więc liczymy że coś się ruszy z jego pracą wkrótce.
Bardzo się cieszę, że masz pracę I kończ z zamiataniem popcornu - popcorn się je!
Naprawdę, cieszę się razem z Tobą

Cytat:
abby TO DOSTAliście taką zwykłą maszynkę czy raczej robota?? tak czy siak fajnie bo wam sie na bank przyda
Taką zwykłą. Tzn. elektryczną, z przystawkami do tarcia (m.in. ziemniaków na placki ). Ale tylko mielenie, żaden robot...
Szkoda, że nie mają jeszcze gdzieś w piwnicy jakiegoś ekspresu ciśnieniowego - też bym chętnie przygarnęła

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Co do pracy.. ech! W sumie nie powinnam o tym mówić/pisać. Powiedzmy, że naświetliłam szefowi pewną sprawę dzięki której nie zostaniemy naciągnięci na niesłuszne koszty. Druga strona należy jednak do tych upartych więc nie wiadomo czy sprawa nie skończy się w sądzie.
Gdybym się nic nie odezwała, pieniądze (część z nich niesłusznie naliczona) zostałyby zapłacone i sprawa przeszłaby bez echa.
ijaa, łobuzie Ty!
A tak poważnie, to powinnaś dostać order uśmiechu co najmniej! Albo powinni wrzucić Twoje zdjęcie na stronę firmy w dziale "Pracownicy miesiąca"

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 21:57   #4115
dudipopka
kobieta za ladą

abby 2 razy ci podawałam podam 3
http://margarytka-kulinarnie.blog.on...,ID341915657,n

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 22:01   #4116
kraven
Zakorzenienie

Ja dopiero wróciłam do domu. Ale dzisiaj naprodukowałyście. Teraz Was nadrabiam i ogladam "Tap madel"

Lili nowy Garfield

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 22:03   #4117
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry wieczór

2 godziny Was nadrabiam i końca nie widać!! Jesteście niemożliwe

Mialam dziś zwariowany dzień i zleciał bardzo szybko ! Fajnie Teraz musze zrobić zamówienie z avonu
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 22:09   #4118
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio Niniona pokazywała z allegro paletkę. Coś na kształt: http://allegro.pl/profesjonalna-pale...293698771.html
Uważam, że jest fajna i cena w stosunku do jakości i ilości cieni jest naprawdę dobra.

oo właśnie, ta chodziła mi po głowie już zamówiłam

Stary 2010-11-17, 22:14   #4119
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
ijaa, łobuzie Ty!
A tak poważnie, to powinnaś dostać order uśmiechu co najmniej! Albo powinni wrzucić Twoje zdjęcie na stronę firmy w dziale "Pracownicy miesiąca"
Hehe, dzięki.
Tak szczerze mówiąc sprawa jest dość "delikatna" z różnych względów i cały czas się zastanawiam czy dobrze zrobiłam mówiąc o tym.

Stary 2010-11-17, 22:15   #4120
Haniula
Zakorzenienie

Ssnow myslałam dziś o Tobie, że sie nie odzywasz Gratuluje pracy !
Lili ja tez widziałam u kogoś Twoj poprzedni avatarek
Aaby matko załozycielko , Ty tu nam przyklad powinnaś dawać, a coś się za mało odzywasz
Kashmirki tez dzis nie widziałam
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 22:25   #4121
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Znowu nadrabianie...
Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
dziewczyny ma któraś filtr do wody ?? taki na kran? bo zastanawiam się czy wodę będzie mozna taką zwyklą wtedy pic...pije dużo wody i idzie multum kasy na wodę , a wiadomo ta z kranu jest duużo tańsza ...
Takiego na kran nie mam bo wynajmujemy i nie chcieliśmy zmieniać baterii Ale używamy czajnika Brita z filtrami i jest git

Cytat:
W ogóle ostatnio mam problem z psem. Nie wiem co mu się stało, nigdy tak się nie zachowywał, ogólnie był z niego pies podłogowy, a ostatnio non-stop włazi na kanapę i nasze łóżko.
...
Aaaa zganianie i zakazy nie pomagają! Nic sobie z nich nie robi i leżakuje dalej.
Bo nie trzeba zakazywać i zaganiać tylko nagradzać w sytuacji gdy pies zejdzie z łóżka

Cytat:
może chowaj pościel??
To nie pomoże

Cytat:
No to chyba jedyne wyjście niestety wolałabym coś innego, bo on jest taki duży - potrzebuje miejsca, siedzi całymi dniami w domu, a ja mu jeszcze przestrzeń życiową zabiorę.
Poczytaj o pozytywnym szkoleniu. Dobrze się za to weźmiesz to pies załapie w kilka dni
Co to za rasa? I czemu go tak męczysz?

Cytat:
za dobra jestem dla roślinek i zwierzątek
miałam kiedyś złotą rybkę i....przekarmiłam ją
Nie przekarmiłaś To azotany i azotyny Rybka olewała nadmiar pokarmu

Cytat:
No ja też tą rybkę w gimnazjum chyba miałam. w szklanej kuli
Też bym się przekręciła jak bym mieszkała sama i do tego w kuli

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Jestem, ale się nie odzywam ostatnio nie mam nic ciekawego do powiedzenia chyba, i moje posty przechodzą bez echa
Cytat:
Chcemy uruchomić taki portal internetowy, ale dokładnie to się pochwalę jak już ruszy.

I jak opłacę reklamę na wizażu, żeby mnie nie zbanowali
Mój TŻ robi portale O czym jest Twój?

Wygraliśmy

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 22:29   #4122
cholernarejestracja
Copyraptor

Punto, pochwalę się jak powstanie ale ogólnie rzecz biorąc - o dietach.

A może Twój TŻ zajmuje się też robieniem grafiki na portale? Szukam dobrego grafika który nie zedrze ze mnie za dużo..
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 22:34   #4123
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Bo nie trzeba zakazywać i zaganiać tylko nagradzać w sytuacji gdy pies zejdzie z łóżka

To nie pomoże

Poczytaj o pozytywnym szkoleniu. Dobrze się za to weźmiesz to pies załapie w kilka dni
Co to za rasa? I czemu go tak męczysz?
Pies leży na łózku jak nas nie ma. Gdy wchodzimy do domu leży dalej, jest proszony o zejście i wtedy po kilku słowach dopiero schodzi - za to mam go nagradzać? Że muszę go błagać by opuścił moje łóżko.

Pies jest jedenastoletnim mieszańcem.

Czy mogłabyś wyjaśnić czym go tak męczę?
Tym że mogłabym go zamykać w jednym pomieszczeniu, a nie chcę tego robić, czy tym, że proszę go (nie ganię, nie biję) by zszedł z mojego łóżka i na niego nie wchodził?

Cytat:
A może Twój TŻ zajmuje się też robieniem grafiki na portale? Szukam dobrego grafika który nie zedrze ze mnie za dużo..
Mogę zapytać o jakieś grafice mówisz? Też się tym zajmuję i chętnie podjęłabym się jakiegoś zadania.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2010-11-17 o 22:39
Stary 2010-11-17, 22:36   #4124
cholernarejestracja
Copyraptor

Ijaa, potrzebuję całego layoutu całego serwisu. Pewnie też jakieś logo, może banner
Stary 2010-11-17, 22:38   #4125
Haniula
Zakorzenienie

Ijaa pies sie uczy przez nagradzanie. Wiadomo, ze z dorosłym psem bedzie trudniej ale może załapie
Jakiś smaczek możesz mu dawać jak wkoncu zejdzie z wyrka nie ważne po ilu prośbach
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 22:38   #4126
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ijaa, potrzebuję całego layoutu całego serwisu. Pewnie też jakieś logo, może banner
Teraz idę do wanny - już siedzę w ręczniku, więc mi trochę zimno - ale jak wrócę to odezwę się na PW po więcej informacji.

Stary 2010-11-17, 22:41   #4127
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Nie nie, on zażartował bardziej pod tym kątem, że był pewien, że go wyśmiejemy - no bo kto maszynki do mięsa używa! Stare kuchary A tu zonk
Jak dorwę sprawdzony przepis na farsz mięsny do pierogów, to go zaproszę, bo powiedział, że uwielbia
u mnie w domu wszystkie akcesoria mile widziane, ale maszynki (jeszcze) nie posiadam wałka też nie używam puszki od piwatzn puszki z pełnym piwem, żeby nie było,że pustej
muszę w końcu ten nieszczęsny wałek kupić, bo to wstyd wałka nie mieć

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Lili nowy Garfield
ma nową piżamkę leniuszek, ale nadal z kawką
ja to się chyba z nim identyfikuję po prostu

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-11-17 o 22:44
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 22:44   #4128
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Teraz idę do wanny - już siedzę w ręczniku, więc mi trochę zimno - ale jak wrócę to odezwę się na PW po więcej informacji.
ale odezwij się proszę na gg, nienawidzę wizażowego PW
Stary 2010-11-17, 22:44   #4129
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Witajcie wieczorową porą

Ja niestety dzisiaj padam, nie dość że w pracy urwanie głowy nawet nie miała czasu do wc iść nie mówiąc już o piciu czy jedzeniu Na szczęście obiadek miałam od wczoraj więc tylko odgrzałam zupkę i zjedliśmy z tż. Do tego dostałam okres i padam kręgosłup mi zaraz pewnie pęknie z bólu.

My z tż kupiliśmy kiedyś mandarynkę no i coraz gorzej z nią chyba a raczej na pewno nie mam do niej ręki, zresztą jak do wszystkich kwiatów a o storczykach wiem tyle że nie można ich raczej też przestawiać bo źle to znoszą i zanim pierwszy raz zakwitną na nowym miejscu trzeba się troszkę naczekać.

Narobiłyście mi smaka na te placki chyba jutro zrobię jak nie padnę po pracy a tż dziś na kolację zamówił pizzę więc też nie musiałam nic robić i jeszcze w pizzerin się pomylili i zamiast mi małej zrobili dużą a i tak nie dałam rady całej zjeść.
Ogólnie dziś wydałam w sklepie nie licząc fajek tż UWAGA! aż 1,10 zł a tak to 12,80 zł nie wiem jak go zmusić do rzucenia papierosów przecież to majątek idzie ja też popalam ale to paczka nieraz mi na dwa tygodnie starczy to tak zamiast alkoholu którego w ogóle nie pijam.

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Heeeeeeej Girls
prawda jest taka że na głowie mam tyle,że se palcem do tyłka nie mogę trafić
u mnie sinusoida- miesiącciężki pod względem pieniędzy więc jutro muszę zadzwonić do rodziców o małą pożyczkę;/ nienawidzę tego robić, ale liczę na to że od przyszłegomiesiąca będzie lepiej bo uwaga:
DOSTAŁAM STAŁĄ PRACĘ W INKUBATORACH! ZE STAŁĄ PENSJĄ! (tzn stała podstawa i prowizja od każdej firmy która dojdzie)
w związku z tym mogę jutro zrezygnować z pracy w cinema i strasznie się z tego cieszę! koniec z zamiataniem popcornu jeeeeeeeeeeeeee!
tż aktualnie zapisał się na kurs jazdy wózkami widłowymi więc liczymy że coś się ruszy z jego pracą wkrótce.
Z kasą strasznie ciężko- po opłaceniu mieszkania zostanie nam 20 zł na dwa tygodnie;( ale trudno jakoś to przeżyjemy. Prezentów żadnych w tym roku nie będzie. Mamy spore zapasy jedzenia więc tynk na ścianach (na razie) pozostaje bezpieczny
Pogoda dobijająca i pewnie gdybym nie maiła tyle teraz na głowie to byłby dół i depresja
chciałabym Wam poodpisywać wszystkim, ale niestety nie wszystko pamiętam:/
Danaee- pisz jak ta nowa pracka, ale już! strasznie jesteśmy wszystkie ciekawe!
effie- sposób koleżanki na sprawdzanie niewierności po prostumnie rozwalił... poryczałam się!
dudi-dzięki za wywołanie do tablicy, fajnie że ktoś o nas pamięta ja też tęsknie za postami innych dziewczyn
aaby- matko założycielko- gratulacje z powodu otrzymania maszynki sprytne to urządzonko i na pewno Wam się przyda! co by jak najdłużej Wam służyło!
iija- a cóz to za książkę podczytujesz? i co to za zmiany w pracy wywołane przez Ciebie? z pieskiem nie pomogę niestety myślę,że motylek1007 mógłby tu poradzić coś odpowiedniego...
sikoreczka- powodzenia na zaliczeniu; na pewno pójdzie CI jak z płatka
lili- narobiłaś mi ochoty na pizze łobuziaro ale na razie w lodówce, oprócz sera nic na pizze nie mam więc trzeba się obejść smakiem "do lepszych czasów":P
golden- jesteś moim storczykowym guru! aż mi głupio że ja mam tylko 2 kwiaty w domu i nawet nie wiem jak się zwią
nadia placki dobrze że u gina wszystko ok,myślęże niedługo będziemy wszystkie internetowymi ciociami! Powodzenia Staraczko
to tyle pamiętam:P

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

lili, a wiesz że jest dziewczyna na wizażu która miała taki avatar ja Ty? kiedyś trafiłąm na jakiś wątek i cały czas myślałam że to Ty piszesz, ale jakoś tak "poglądowo" mi nie pasowały Twoje wypowiedzi... dopiero po kilku minutach, ja-blondynka, zjarzyłam że nick jest inny

ssnowdrop Gratuluję nowej pracy!!! klask i: to czekamy na relację z pierwszego dnia A tak poza tym to nie chcę być zrzędliwa ale kurs na wózek widłowy to chyba nie najlepszy pomysł chyba że ma już jakąś pracę upatrzoną, do nas do firmy przynajmniej raz w tygodniu zgłasza się osoba z uprawnieniami na wózek no i niestety nie ma takiego zapotrzebowania a teraz to nawet dziewczyny robią takie kursy bo jak są zapisane w UP to UP wysyła je a to marnotrawstwo pieniędzy, kiedyś były fajne kursy organizowane przez UP a teraz się uparli ehh szkoda że mało ludzi robi uprawnienia na koparki, dźwigi itp. bo takich to ze świecą szukać bo jak już ktoś taki się znajdzie to już gdzieś pracuje i szuka lepszej, lepiej płatnej pracy. No ale nic życzę powodzenia Tobie jak i Twojemu tż aby po ukończeniu kursu znalazł pracę bo taka praca na wózku ma swoje plusy z tego co chłopaki mówią to lajtowe zajęcie

Jejq chyba nie zasnę dzisiaj przez te wasze placki gdyby nie to że mnie wszystko boli już bym usmażyła, ja tarkuję jeszcze marchewkę.

Dobranoc dziewczęta spokojnych i słodkich snoff
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 22:48   #4130
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Lili ja tez widziałam u kogoś Twoj poprzedni avatarek
to dobrze, że zmieniłam

nadia też kiedyś sobie taką paletkę zamówię
w ogóle to za 39,99 były w Biedro dziś kuferki z kosmetykami, nie otwierałam, bo nie mogę kupić, ale ciekawe co było w środku

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
urwanie głowy nawet nie miała czasu do wc iść nie mówiąc już o piciu czy jedzeniu
ja mam to samo, tylko w domu

Stary 2010-11-17, 22:48   #4131
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:
Pies leży na łózku jak nas nie ma. Gdy wchodzimy do domu leży dalej, jest proszony o zejście i wtedy po kilku słowach dopiero schodzi - za to mam go nagradzać? Że muszę go błagać by opuścił moje łóżko.

Pies jest jedenastoletnim mieszańcem.

Czy mogłabyś wyjaśnić czym go tak męczę?
Tym że mogłabym go zamykać w jednym pomieszczeniu, a nie chcę tego robić, czy tym, że proszę go (nie ganię, nie biję) by zszedł z mojego łóżka i na niego nie wchodził?

.
Wydaje mi się że twój piesek się raczej czegoś boi, albo coś mu dolega jeśli wcześniej tak nie robił, chociaż by to że jest sam w domku aniżeli dotychczas. Mojego tż pies jak coś mu jest to tak się przytula do wszystkich spać nie daje bo na głowę wchodzi prawie dosłownie, nie chce wyjść wtedy spod kołdry itp. A jak jest zdrowy to nie ma problemu.
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 22:49   #4132
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
anaola
chiagata
danaeee
dobradusza
dodaja
evilcia
motylek1

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

nurek
ssnoww
i reszta bandy odezwać sie proszszsz
Nadrabiałam

No wszystko nadrobiłam

Ssnow bardzo się ciesze z Twojego szczęścia

Cholerko, ja to Cie zawsze zauważam. Utkwiłaś mi w pamięci jak mnie kiedyś ochrzaniłaś I kojarze Cię ze zdrowym jedzonkiem

Jeśli mowa o pizzy, to od Dudi jest mniamuśna

Yyy na wyposażeniu mieszkania była maszynka i w niej zawsze miele pyrki na placki. U mnie obowiązkowo z cebulką i czosnkiem. Do tego trochę majeranku, pietruszki suszonej, sól, pieprz, ewentualnie sól czosnkowa. Podaje z gęęęstym kefirem

Byłam dziś w biedro po lenory. Dorwałam moje ulubione-niebieskie
Stary 2010-11-17, 22:50   #4133
cholernarejestracja
Copyraptor

Dodaja, za co ja Cię ochrzaniłam?

I dla wyjaśnienia - ja po prostu nie piszę z wami aż tak dużo, nie dziwi mnie jakoś bardzo to, że nie ma tysiąca odpowiedzi na mój post, i w ogóle mi to nie przeszkadza po prostu mało się odzywam, ale poczytuję was cały czas, i jak tylko mam coś do powiedzenia to się wtrącam
Stary 2010-11-17, 22:52   #4134
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Byłam dziś w biedro po lenory. Dorwałam moje ulubione-niebieskie
gdzie wy te Lenory w Biedro widzicie
u mmnie tylko Eden i SIlan i coś silano-podobne
jaka pojemnosc Lenora za ile jest w Biedro ?

Stary 2010-11-17, 22:54   #4135
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
to dobrze, że zmieniłam

w ogóle to za 39,99 były w Biedro dziś kuferki z kosmetykami, nie otwierałam, bo nie mogę kupić, ale ciekawe co było w środku
Też mnie to korciło
Stary 2010-11-17, 22:55   #4136
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

I dla wyjaśnienia - ja po prostu nie piszę z wami aż tak dużo, nie dziwi mnie jakoś bardzo to, że nie ma tysiąca odpowiedzi na mój post, i w ogóle mi to nie przeszkadza po prostu mało się odzywam, ale poczytuję was cały czas, i jak tylko mam coś do powiedzenia to się wtrącam
na jednej focie widać ten Twój zielony kubek o którym wspominałaś kiedys. śliczny
ale natworzyłaś ostatnio zdjęć jedzonka
super
(dawno nie zaglądałam w Twoje pichcenie)

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Też mnie to korciło
a zajrzałaś do środka?

Stary 2010-11-17, 22:56   #4137
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Za to, że "jakieś" tam tabletki biore na swędzące sprawy kobiecie Że to przypadłość Polaków, a tabletki od ciotki Jakoś tak hehe.

Cytat:
gdzie wy te Lenory w Biedro widzicie
u mmnie tylko Eden i SIlan i coś silano-podobne
jaka pojemnosc Lenora za ile jest w Biedro ?
Te lenory pkowane teraz po dwa to były tak z boku regału. W biedronce koło mnie nie było ich już w weekend. A w innej pełno i wszystkie kolory

Lili nie kuknęłam z tego samego względu co Ty Chorowałabym potem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 22:57   #4138
cholernarejestracja
Copyraptor

Lili - faktycznie go widać mam jeszcze taki czerwony, to moje dwa ulubione kubki. Dobrą pamięć masz

Dodaja - ahaha, pamiętam
Stary 2010-11-17, 22:57   #4139
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
to dobrze, że zmieniłam

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

ja mam to samo, tylko w domu
zrobiłam przegląd kosmetyków i okazało się ze NIC nie mam nawet porządnego pędzla do cieni (o sorry już mam-zamówiłam na all) no a poza tym to cienie z avonu i inglota. a taka paletka starczy na wieki, przy moich marnych zdolnościach makijażowych

Jeszcze w najbliższym czasie muszę napaść na ziaję, jakiś żel pod prysznic, balsam, antyperspirant

nie ma co...kobieta tania w utrzymaniu nie jest
Jak dobrze że te urodziny niedawno były i rodzina poprostu dała kasę miast tandetnych prezentów

Czekam na tż, jeszcze 1,5h i powinien być mam w planach porządnie go wymęczyć dziś

Stary 2010-11-17, 22:58   #4140
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Lili - faktycznie go widać mam jeszcze taki czerwony, to moje dwa ulubione kubki. Dobrą pamięć masz
dobrą do tego co nie trzeba, czyli do wszystkiego co da się kupić

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości