|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IV
Lili avatar zmieniłaś i normalnie Cię nie poznałam
Ssnow serdecznie gratuluję pracy. Bardzooooo, bardzooooo się cieszę ![]() Co do książki czytam "Adwokata" Philipa Margolina. Doooobra książka ![]() Co do pracy.. ech! W sumie nie powinnam o tym mówić/pisać. Powiedzmy, że naświetliłam szefowi pewną sprawę dzięki której nie zostaniemy naciągnięci na niesłuszne koszty. Druga strona należy jednak do tych upartych więc nie wiadomo czy sprawa nie skończy się w sądzie. ![]() Gdybym się nic nie odezwała, pieniądze (część z nich niesłusznie naliczona) zostałyby zapłacone i sprawa przeszłaby bez echa. ![]() TŻ ogląda meczyk, a ja zaległam na kanapie. Ach ta kanapa, bez niej to bym życia nie miała chyba. W piątek prawdopodobnie będę miała wolne
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-11-17 o 21:34 |
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
polecacie jakąś niezadrogą paletę cieni do powiek
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio Niniona pokazywała z allegro paletkę. Coś na kształt: http://allegro.pl/profesjonalna-pale...293698771.html
Uważam, że jest fajna i cena w stosunku do jakości i ilości cieni jest naprawdę dobra.
|
|
#4114 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie nie, on zażartował bardziej pod tym kątem, że był pewien, że go wyśmiejemy - no bo kto maszynki do mięsa używa! Stare kuchary
A tu zonk ![]() Jak dorwę sprawdzony przepis na farsz mięsny do pierogów, to go zaproszę, bo powiedział, że uwielbia Cytat:
![]() Cytat:
![]() Naprawdę, cieszę się razem z Tobą Cytat:
). Ale tylko mielenie, żaden robot... Szkoda, że nie mają jeszcze gdzieś w piwnicy jakiegoś ekspresu ciśnieniowego - też bym chętnie przygarnęła ![]() Cytat:
![]() A tak poważnie, to powinnaś dostać order uśmiechu co najmniej! Albo powinni wrzucić Twoje zdjęcie na stronę firmy w dziale "Pracownicy miesiąca"
|
|
#4115 |
|
kobieta za ladą
|
abby
![]() 2 razy ci podawałam podam 3![]() http://margarytka-kulinarnie.blog.on...,ID341915657,n
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero wróciłam do domu. Ale dzisiaj naprodukowałyście. Teraz Was nadrabiam i ogladam "Tap madel"
Lili nowy Garfield
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wieczór
![]() 2 godziny Was nadrabiam i końca nie widać!! Jesteście niemożliwe ![]() Mialam dziś zwariowany dzień i zleciał bardzo szybko ! Fajnie Teraz musze zrobić zamówienie z avonu
|
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo właśnie, ta chodziła mi po głowie już zamówiłam
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak szczerze mówiąc sprawa jest dość "delikatna" z różnych względów i cały czas się zastanawiam czy dobrze zrobiłam mówiąc o tym.
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Ssnow myslałam dziś o Tobie, że sie nie odzywasz
Gratuluje pracy ! ![]() Lili ja tez widziałam u kogoś Twoj poprzedni avatarek ![]() Aaby matko załozycielko , Ty tu nam przyklad powinnaś dawać, a coś się za mało odzywasz ![]() Kashmirki tez dzis nie widziałam
|
|
|
|
#4121 | ||||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Znowu nadrabianie...
![]() Cytat:
Ale używamy czajnika Brita z filtrami i jest git ![]() Cytat:
To nie pomoże ![]() Cytat:
![]() Co to za rasa? I czemu go tak męczysz? Cytat:
To azotany i azotyny Rybka olewała nadmiar pokarmu ![]() Też bym się przekręciła jak bym mieszkała sama i do tego w kuli ![]() Cytat:
Cytat:
O czym jest Twój?![]() Wygraliśmy
|
|
|
#4122 |
|
Copyraptor
|
Punto, pochwalę się jak powstanie
ale ogólnie rzecz biorąc - o dietach.A może Twój TŻ zajmuje się też robieniem grafiki na portale? Szukam dobrego grafika który nie zedrze ze mnie za dużo.. |
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pies jest jedenastoletnim mieszańcem. Czy mogłabyś wyjaśnić czym go tak męczę? Tym że mogłabym go zamykać w jednym pomieszczeniu, a nie chcę tego robić, czy tym, że proszę go (nie ganię, nie biję) by zszedł z mojego łóżka i na niego nie wchodził? Mogę zapytać o jakieś grafice mówisz? Też się tym zajmuję i chętnie podjęłabym się jakiegoś zadania.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-11-17 o 22:39 |
|
|
|
|
#4124 |
|
Copyraptor
|
Ijaa, potrzebuję całego layoutu całego serwisu. Pewnie też jakieś logo, może banner
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa pies sie uczy przez nagradzanie. Wiadomo, ze z dorosłym psem bedzie trudniej ale może załapie
Jakiś smaczek możesz mu dawać jak wkoncu zejdzie z wyrka nie ważne po ilu prośbach
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ale jak wrócę to odezwę się na PW po więcej informacji.
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wałka też niemuszę w końcu ten nieszczęsny wałek kupić, bo to wstyd wałka nie mieć ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- ma nową piżamkę leniuszek, ale nadal z kawką ja to się chyba z nim identyfikuję po prostu
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-11-17 o 22:44 |
|
|
|
|
#4128 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
ale odezwij się proszę na gg, nienawidzę wizażowego PW
|
|
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie wieczorową porą
![]() Ja niestety dzisiaj padam, nie dość że w pracy urwanie głowy nawet nie miała czasu do wc iść nie mówiąc już o piciu czy jedzeniu Na szczęście obiadek miałam od wczoraj więc tylko odgrzałam zupkę i zjedliśmy z tż. Do tego dostałam okres i padam kręgosłup mi zaraz pewnie pęknie z bólu.My z tż kupiliśmy kiedyś mandarynkę no i coraz gorzej z nią chyba a raczej na pewno nie mam do niej ręki, zresztą jak do wszystkich kwiatów a o storczykach wiem tyle że nie można ich raczej też przestawiać bo źle to znoszą i zanim pierwszy raz zakwitną na nowym miejscu trzeba się troszkę naczekać. Narobiłyście mi smaka na te placki chyba jutro zrobię jak nie padnę po pracy a tż dziś na kolację zamówił pizzę więc też nie musiałam nic robić i jeszcze w pizzerin się pomylili i zamiast mi małej zrobili dużą a i tak nie dałam rady całej zjeść. Ogólnie dziś wydałam w sklepie nie licząc fajek tż UWAGA! aż 1,10 zł a tak to 12,80 zł nie wiem jak go zmusić do rzucenia papierosów przecież to majątek idzie ja też popalam ale to paczka nieraz mi na dwa tygodnie starczy to tak zamiast alkoholu którego w ogóle nie pijam.Cytat:
ssnowdrop Gratuluję nowej pracy!!! ![]() ![]() klask i: to czekamy na relację z pierwszego dnia A tak poza tym to nie chcę być zrzędliwa ale kurs na wózek widłowy to chyba nie najlepszy pomysł chyba że ma już jakąś pracę upatrzoną, do nas do firmy przynajmniej raz w tygodniu zgłasza się osoba z uprawnieniami na wózek no i niestety nie ma takiego zapotrzebowania a teraz to nawet dziewczyny robią takie kursy bo jak są zapisane w UP to UP wysyła je a to marnotrawstwo pieniędzy, kiedyś były fajne kursy organizowane przez UP a teraz się uparli ehh szkoda że mało ludzi robi uprawnienia na koparki, dźwigi itp. bo takich to ze świecą szukać bo jak już ktoś taki się znajdzie to już gdzieś pracuje i szuka lepszej, lepiej płatnej pracy. No ale nic życzę powodzenia Tobie jak i Twojemu tż aby po ukończeniu kursu znalazł pracę bo taka praca na wózku ma swoje plusy z tego co chłopaki mówią to lajtowe zajęcie ![]() Jejq chyba nie zasnę dzisiaj przez te wasze placki gdyby nie to że mnie wszystko boli już bym usmażyła, ja tarkuję jeszcze marchewkę. Dobranoc dziewczęta
|
|
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze, że zmieniłam
![]() nadia też kiedyś sobie taką paletkę zamówię w ogóle to za 39,99 były w Biedro dziś kuferki z kosmetykami, nie otwierałam, bo nie mogę kupić, ale ciekawe co było w środku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wszystko nadrobiłam ![]() Ssnow bardzo się ciesze z Twojego szczęścia ![]() Cholerko, ja to Cie zawsze zauważam. Utkwiłaś mi w pamięci jak mnie kiedyś ochrzaniłaś I kojarze Cię ze zdrowym jedzonkiem![]() Jeśli mowa o pizzy, to od Dudi jest mniamuśna ![]() Yyy na wyposażeniu mieszkania była maszynka i w niej zawsze miele pyrki na placki. U mnie obowiązkowo z cebulką i czosnkiem. Do tego trochę majeranku, pietruszki suszonej, sól, pieprz, ewentualnie sól czosnkowa. Podaje z gęęęstym kefirem Byłam dziś w biedro po lenory. Dorwałam moje ulubione-niebieskie
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Copyraptor
|
I dla wyjaśnienia - ja po prostu nie piszę z wami aż tak dużo, nie dziwi mnie jakoś bardzo to, że nie ma tysiąca odpowiedzi na mój post, i w ogóle mi to nie przeszkadza po prostu mało się odzywam, ale poczytuję was cały czas, i jak tylko mam coś do powiedzenia to się wtrącam
|
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie wy te Lenory w Biedro widzicie
![]() u mmnie tylko Eden i SIlan i coś silano-podobne ![]() jaka pojemnosc Lenora za ile jest w Biedro ?
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale natworzyłaś ostatnio zdjęć jedzonka ![]() super (dawno nie zaglądałam w Twoje pichcenie) ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- a zajrzałaś do środka?
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Za to, że "jakieś" tam tabletki biore na swędzące sprawy kobiecie
Że to przypadłość Polaków, a tabletki od ciotki Jakoś tak hehe.Cytat:
![]() Lili nie kuknęłam z tego samego względu co Ty Chorowałabym potem
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4138 |
|
Copyraptor
|
Lili - faktycznie go widać
mam jeszcze taki czerwony, to moje dwa ulubione kubki. Dobrą pamięć masz ![]() Dodaja - ahaha, pamiętam |
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet porządnego pędzla do cieni (o sorry już mam-zamówiłam na all) no a poza tym to cienie z avonu i inglota. a taka paletka starczy na wieki, przy moich marnych zdolnościach makijażowychJeszcze w najbliższym czasie muszę napaść na ziaję, jakiś żel pod prysznic, balsam, antyperspirant ![]() nie ma co...kobieta tania w utrzymaniu nie jest Jak dobrze że te urodziny niedawno były i rodzina poprostu dała kasę miast tandetnych prezentów ![]() Czekam na tż, jeszcze 1,5h i powinien być mam w planach porządnie go wymęczyć dziś
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.

bo mi sie wydaje ze stoisz z tą kawą nie w tą stronę co wcześniej

Ale używamy czajnika Brita z filtrami i jest git
wolałabym coś innego, bo on jest taki duży - potrzebuje miejsca, siedzi całymi dniami w domu, a ja mu jeszcze przestrzeń życiową zabiorę. 

ale odezwij się proszę na gg, nienawidzę wizażowego PW 
klask i: to czekamy na relację z pierwszego dnia