|
|
#2821 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Dopiero włączyłam. Całkowicie zapomniałam
![]() |
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Pisane po 1 części: Jezu, no oszaleć można! Jak nie Piszczałka ze swoimi problemami, to Paulina z otwieraniem się, no niech to szlag, czy tylko one dwie są w tym programie? Czy naprawdę pozostałe uczestniczki są aż tak nudne,że trzeba w kółko te dwie wałkować...?
Kasi dobrze poszło zadanie zez zezem, jedna mina jedną mina, a ma dziewczyna energię ![]() Pisane po 2 części: Ahahahaha Moje włosy są lekkie, jakby były stworzone specjalnie dla mnie!To jest hitem ![]() Kurde, nie lubię Kaśki, ale jedno jej trzeba przyznać - pełna profeska. Wiem, jak to jest występować przed kamerą i wiem, jaki to stres, zwłaszcza za pierwszym razem dla osoby niezbyt śmiałej - trema potrafi zżerać. Naprawde sobie poradziła. Kurcze, taki paradoks - Polina Papierska świetnie wychodzi na zdjęciach, ale na zywo, w ruchu i zachowaniu ogólnie niefajnie, natomiast Kasia na tych zdjęciach z Top Model słabo, ale zachowuje się, rusza świetnie. Ją widziałabym jako modelkę, Polinę jako fotomodelkę, ale zadnej z nich jako dwa w jednym.
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
niezły ubaw z reklamy Ani
|
|
|
|
#2824 |
|
Konto usunięte
|
Kasia najlepsza dziś
![]() Powinna odpaść Ania. |
|
|
|
#2825 |
|
sajkolidżist
|
kurcze, ja dziś bez dostępu do tv i śledzę tylko wasze relacje, dopiero jutro obejrzę jak się na w necie pojawi ;(
|
|
|
|
#2826 |
|
BAN stały
|
Paulinka tłumaczynka
; przepraszam, wkurzająca jest ta panienka wg mnie troszeczkę. ![]() Jak dla mnie to ta dziewczyna jest po prostu niezbyt inteligentna, przepraszam, że tak mi się wydaje. |
|
|
|
#2827 |
|
BAN stały
|
szkoda trochę tej Beaty, wcale nie była taka 'beznadziejna' wg mnie.
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
no i Beata odpadla
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
tak w ogole,to sie dzis niezle usmialam z tych reklam
![]() A przy reklamie Weroniki,az mi łzy z oczu poleciały,heh ![]() Jejku,ale nastepny odcinek bedzie fajny,juz sie nie moge doczekac
|
#2830 |
|
Zadomowienie
|
Ale za tydzień Mediolan.
|
|
|
|
#2831 |
|
Raczkowanie
|
Musze sie brzydko wyrazic ale dzisiaj to jest kupa gówna z przewagą kupy :/ co tam robi do cholery jeszcze Paulina :/ teksty Krupy ze jej szkoda, zeby jeszcze odpadała :/ co to dzien dobroci czy wybór modelki..przeciez ona oprocz wyglądu nie ma totalnie nic do zaoferowania a dzisiaj pokazała mniej niz zero i to nie po raz pierwszy ..Po co sie starc, kazda mogła totalnie olac zadania i nic nie robic..Beata na pewno nie zasłuzyła dzisiaj na odpadniecie, pomimo tego ze za nia nie przepadam jakos..
|
|
|
|
#2832 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze odgadłam że Beata odpadnie
![]() ![]() A tak na marginesie, sądzę że to niesprawiedliwe że odpadła Beata, bo reklama Pauliny była gorsza, juz dawno Paulina powinna odpaść!! Straszne fory jej daje jury ciagle ja przepuszcza choc ostatnio wszystko chrzani. wkurza mnie to bo mysli idiotka ze sie poplacze to wezmie wszystkich na litosc i to ze biedna sie nie moze otworzyc. Nie trawie jej. kurcze az sie zdenerwowałam.. |
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
133 osoby przeglądają wątek
dobrze, że Beata odpadła, choć myślałam, że dziś 'czas' na Weronike. jednak faktycznie, przed kamerami miała to coś.
|
|
|
|
#2834 |
|
Zadomowienie
|
Powinna Paulina wylecieć. Ta dziewczyna się nie przebije, jak będzie się poddawać i popłakiwać cały czas.
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sympatyczna z niej dziewczyna,ale top modelka to predzej takie wiotkie cos jak kasia albo ola
|
|
#2837 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie moglam ogladac, mam nadzieje ze bedzie jutro na vod, ale watpie, bo jeszcze poprzedniego odcinka nie ma ;/
Baaardzo sie ciesze ze Beata odpadla. ![]() Powiecie cos wiecej co za tydzien? ;>
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2839 | ||
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]() Cytat:
najpierw wychwalili Weronike pod niebiosa, a pozniej chcieli ją wywalic ![]() skoro w ogole nie biora pod uwage wykonania zadan, to niech od razu wybiora zwyciezczynie ![]() Paulina powinna odpasc dzisiaj w ogole to lubie Weronike, ale mogla sobie darowac to mowienie przed kamerą, ze Kasia znowu cos knuje i pewnie dlatego wziela ją na sesje, ktora wygrala niech sobie mysli co chce, ale po co to mowic glosno? Akurat tutaj Kaska zachowala sie jak najbardziej fair
Edytowane przez starlit Czas edycji: 2010-11-17 o 22:40 |
||
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wiem jak Was,ale mnie tez denerwuje ,ze ciagle mowi o swojej biedzie. Nie wiem ale dla mnie to nie jest temat do mowienia o tym na lewo i prawo.
|
|
#2841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie wiadomo, czy któraś z programu, czy jakaś obca.
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Pojadą do Mediolanu, beda chyba chodzic po wybiegu,spotkają Lagerfelda
|
#2843 |
|
Zadomowienie
|
Nooo, a dzisiaj najgorsze było jak zaczęła mówić, że boi się, że jej mąż będzie alkoholikiem, albo będzie ją bił. Skąd ona ma takie rzeczy w głowie? Dziwne i lekko żenujące jest też jak 19-sto letnia dziewczyna mówi, że chłopak który ją opuścił, był miłością jej życia, że już nigdy się nie zakocha i tak dalej. Krótko mówiąc za bardzo przeżywa i dramatyzuje.
|
|
#2844 |
|
Wtajemniczenie
|
dla mnie powinna odpaść Paulina, irytujące są jej płacze i użalanie się. nie ma siły przebicia, osobowość ma bezbarwną. na Beatę w sumie też był czas. mnie się ona nie podoba z wyglądu, a też ten jej 'olewacki' stosunek dało się odczuć
|
#2845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to nieźle dzieki ![]() ale kurcze z grubej rury przywalili, juz pokaz i Lagerfelda...
Edytowane przez Lucka91 Czas edycji: 2010-11-17 o 22:45 |
|
|
|
|
#2846 |
|
Raczkowanie
|
jej dziewczyny,ale szybko piszecie
![]() już mam dość tej Poliny..jest mało bystra,ciągle gada jaka to ona jest biedna..mi na miejscu jej rodziców byłoby przykro,że cała Polska słyszy o ich biedzie.Dziewczyna jest ładna,dobrze wychodzi na zdjęciach,ale nie ma nic mądrego do powiedzenia.Szkoda,że odpadła Beata,też myślałam że Weronika odpadnie,bo jej uroda jest dość pospolita. Kaśka jak zawsze się popisała.Nie lubię jej za bardzo,ale fakt-widać,że jej na tym zależy. A Piotrowska wkurza mnie z tymi swoimi wstawkami.Ona co tydzień ma inną faworytkę.Najpierw Marta,potem Emilka no i Weronika.Zmienia dziewczyny jak rękawiczki |
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moją faworytą jest uczennica zakonnic
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Zadomowienie
|
Dziś jak odpadała zauważyłam, że miała okropne zęby. Nawet nie żółte, ale jakieś szare..?
|
|
#2849 |
|
Raczkowanie
|
oj szkoda mi Beaty - słuszny wzrost, a myślę, że te parę cm w talii byłaby w stanie zrzucić, dla mnie jest fenomenalna, mam nadzieję, że jeszcze o niej usłyszymy...
Paulina - dostała szanse, niesprawiedliwie, ale może wreszcie coś pokaże, mamy podobny tyb urody i jakoś się z nią utożsamiam też.. Kaśka - reklama wyszła lepiej niż Alicji, ale dla mnie ta dziewczyna jest sztuczna, inteligentna, ale sztuczna.. Natomiast Weronika bardzo mnie rozweseliła dzisiaj poza tym od poczatku czułam w niej ogromny potencjałGdy oglądałam dziewczyny w próbie reklamy przypomniały mi się moje pierwsze słowa na antenie radiowej...ach pomyłek było mnóstwo Zaciekawił mnie ten odcinek, nie ukrywam, ale czekam, czekam na przyszły...akcja coraz bardziej się rozwija )
|
#2850 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Jenny Lila;23308131]
Paulina - dostała szanse, niesprawiedliwie, ale może wreszcie coś pokaże, to juz kolejna szansa, jakos co do innych uczestniczek nie sa tacy hojni..totalna niesprawiedliwosc :/ dzisiaj jestem mega zła na ten program |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

zez zezem, jedna mina jedną mina, a ma dziewczyna energię 

jednak faktycznie, przed kamerami miała to coś.