Polish Next Top Model ..? ;) - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-17, 22:54   #2851
Narrhien
Zakorzenienie

Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)

Żal Beaty. Ja ją lubiłam, lubię mocne charaktery, na dodatek lubię jej ciekawą urodę, od początku mnie fascynowała, od sesji na poligonie.

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 22:55   #2852
peppies
Raczkowanie

[QUOTE=izunia1982;23308220]
Paulina - dostała szanse, niesprawiedliwie, ale może wreszcie coś pokaże,
Cytat:
Napisane przez Jenny Lila Pokaż wiadomość

to juz kolejna szansa, jakos co do innych uczestniczek nie sa tacy hojni..totalna niesprawiedliwosc :/ dzisiaj jestem mega zła na ten program

Ja też jestem zła, to już nie pierwszy raz kiedy mówi : nie zawiodę was wszystkich...aha juz to widzieliśmy...
peppies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 22:55   #2853
yousuck
Rozeznanie

Zgadzam się co do Pauliny. To ładna dziewczyna, ale niestety dużo jej brakuje. Myślę, że zasady rządzące szołbizem są dla niej jakby kompletnie obce; na dodatek w każdym odcinku pozwala sobie na zupełnie zbędny ekshibicjonizm emocjonalny... twarz śliczna, pasowałaby do Victoria's Secret, ale jest niziutka, i w ogóle jej szczupła sylwetka wydaje mi się taka... nienaturalna? te zapadnięte policzki i kościste nogi... dołóżmy do tego 172 cm - malusio

Myślę, że same uczestniczki trochę marginalizują znaczenie zawodu modelki, na zasadzie: teraz się pokręcę przed kamerą i będę gwiazdą.
Nie oszukujmy się, dla wielu dziewczyn pierwsze lata w branży to spełnianie funkcji mocno podrzędnej, w tym wypadku profesjonalizm oznacza: nie marudź i rób swoje, najlepiej od razu doskonale.
Jeśli komuś się wydaje, że ładną buzią i minimum wysiłku zostanie drugą Anją - błąd. To nauka języków, ekspresji niemalże aktorskiej, a nawet chodzenia na obcasach.

Stawiam na Olę, jest bezpretensjonalna i naturalna
Stary 2010-11-17, 22:56   #2854
Narrhien
Zakorzenienie

Poliny nikt przy zdrowych zmyslach przed Weroniką nie wywali. Kij z tym,że się poddaje, ciagle płacze, nie ma siły przebicia, nie ma ciekawej osobowości, zbyt wiele rozumku oraz nawet języków, ale jednak ma predyspozycje.

Ja ją naprawdę na początku lubiłam, potem mnie wkurzała, ale przez ostatnie odcinki, gdzie wałkowali temat Ani, znów mi jakoś powolutku wracała sympatia do Poliny...
To nie, kurde, musieli od nowa to jej jojczenie wrzucić...

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:01   #2855
Carpathia
Raczkowanie

Przedwczoraj ktoś pisał tu o wpisie Pauliny na facebooku że następnego dnia jedzie do Warszawy. I wczoraj mijałam na ulicy 3 finalistki i wśród nich Papierską. Zastanawiam się tylko czy trójka którą widziałam to trójka finałowa. Nie wydaje mi się żeby w środku tygodnia, gdy mają szkołę, studia lub pracę, tak po prostu przyjechały się spotkać.

Z ciekawości przyjrzałam się jeszcze reakcji ludzi na ulicy chcąc zobaczyć czy będą rozpoznawane i o dziwo nikt się nie oglądał, nie przystawał, nie zagadywał pomimo że przyciągały uwagę strojem szły całą szerokością chodnika.
Carpathia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:01   #2856
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez yousuck Pokaż wiadomość
Myślę, że same uczestniczki trochę marginalizują znaczenie zawodu modelki, na zasadzie: teraz się pokręcę przed kamerą i będę gwiazdą.
Nie oszukujmy się, dla wielu dziewczyn pierwsze lata w branży to spełnianie funkcji mocno podrzędnej, w tym wypadku profesjonalizm oznacza: nie marudź i rób swoje, najlepiej od razu doskonale.
Jeśli komuś się wydaje, że ładną buzią i minimum wysiłku zostanie drugą Anją - błąd. To nauka języków, ekspresji niemalże aktorskiej, a nawet chodzenia na obcasach.

Stawiam na Olę, jest bezpretensjonalna i naturalna
wlasnie, tak a propos pogrubionego, to juz pare odcinkow temu zauwazylam, ze Paulina nie umie chodzic na obcasach, tak szeroko stawia stopy
Stary 2010-11-17, 23:03   #2857
niewolno19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
tak w ogole,to sie dzis niezle usmialam z tych reklam
A przy reklamie Weroniki,az mi łzy z oczu poleciały,heh

Jejku,ale nastepny odcinek bedzie fajny,juz sie nie moge doczekac

skąd dziewczyny wiecie co będzie w następnym odcinku?? jest to gdzieś pokazywane po programie czy jak?

Wymiana
niewolno19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:03   #2858
yousuck
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
Poliny nikt przy zdrowych zmyslach przed Weroniką nie wywali. Kij z tym,że się poddaje, ciagle płacze, nie ma siły przebicia, nie ma ciekawej osobowości, zbyt wiele rozumku oraz nawet języków, ale jednak ma predyspozycje.
No widzisz, ja bym jednak z tym polemizowała bo uważam, że taka agencja jak D'Vision (z którą wszystkie uczestniczki 'automatycznie 'podlegają) dziewczynę w typie Pauliny przyjęłaby co najwyżej do specyficznego działu Classic, który zajmuje się raczej typowo komercyjnymi pracami w Polsce, ew. Azji.
Właściwie żeby u takiego Lagerfelda wystąpiła dziewczyna poniżej 175cm musi być osobowością, światowym fenomenem. Ładnych dziewczyn światu nie brakuje
Stary 2010-11-17, 23:03   #2859
monisiaxPP
Raczkowanie

Dzisiaj najlepiej wyszła Kasia, ładny ma uśmiech i fajnie ją widzieć w TV Choć z początku nie podobała mi się... wyglądała jak kosmitka w sumie teraz też troche ale da sie przyzwyczaić

Paulina- porazka.. niech wyleci z tego programu, ogólnie jej nie widze w tym zawodzie..na pokazach, sesjach będzie ryczała i gadała jaka to ona biedna bo chłopak ja zostawił itd..albo,że nie zrobi zdjęcia z prawdziwym futrem i ryczy ;/

Beata moim zdaniem jest brzydka, kto za nią spojrzy sie na ulicy ?? owszem na zdjęciach i reklamie ładnie wychodzi... z toną tapety, ułozonymi włosami itd. a bez tego? FUJ

jeśli ktoś ma link do dzisiejszego odcinka to prosze szybciutko zapodać!
niestety obejrzałam tylko końcówke

Edytowane przez monisiaxPP
Czas edycji: 2010-11-17 o 23:05
monisiaxPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:06   #2860
martusiakw
BAN stały

Beatka odpadla huraaa w koncu... no i zostaly najlepsze. Ona przeciez jak garbila sie podczas krecenia tej reklamy ble....
martusiakw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:06   #2861
peppies
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carpathia Pokaż wiadomość
Przedwczoraj ktoś pisał tu o wpisie Pauliny na facebooku że następnego dnia jedzie do Warszawy. I wczoraj mijałam na ulicy 3 finalistki i wśród nich Papierską. Zastanawiam się tylko czy trójka którą widziałam to trójka finałowa.
a mogłabyś powiedzieć kogo widziałaś z Papierską?
Stary 2010-11-17, 23:08   #2862
Julkaaa777
Wtajemniczenie

Kaśka wygra. pewnie zostanę przez Was 'wyklęta', ale dla mnie ona ma osobowość, charakter i urodę. jest bardzo dobra i profesjonalna.

szczęście wchłaniam z powietrzem

Julkaaa777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:11   #2863
peppies
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Julkaaa777 Pokaż wiadomość
Kaśka wygra. pewnie zostanę przez Was 'wyklęta', ale dla mnie ona ma osobowość, charakter i urodę. jest bardzo dobra i profesjonalna.
popieram Kasia jest moją faworytką i według mnie nie wygląda jak ufo,jest śliczna i
ma delikatną urodę
Stary 2010-11-17, 23:12   #2864
angie30
Raczkowanie

Hej! To ja się dołączę do tematu

Jak dla mnie to Paulina jakoś od początku była faworyzowana i w sumie to mnie bardzo irytuje. Niestety, ale przez to traci sympatię widzów. Ogólnie uważam, że jak dotąd to żadna z nich się nie wybija z grupy i wszystkie mają równą poprzeczkę. Wiadomo każda ma lepsze i gorsze dni. Jak dla mnie jury trochę przesadza z tą litością tym bardziej, że od nich zależy która z dziewczyn podpisze kontrakt, a nie ukrywajmy, że Polskę mogłaby też reprezentować dziewczyna na wysokim poziomie. A po drugie to ocenie miały podlegać umiejętności i cechy, które sprawdzą się w modelingu. Rozumiem, że Paulina mogła przeżyć trudne chwile w życiu (jak każda), ale powinna być przygotowana na ciężką pracę. I jeszcze słówko na temat Kasi, która dla mnie jest sztuczna i skromności jej nie brak :/

To tyle

Dear John
*Amanda Seyfried - Little House
"The wonder of it all"
*The Swell Season - The Moon
"Shut the door to the moon"

angie30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:15   #2865
Carpathia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez peppies Pokaż wiadomość
a mogłabyś powiedzieć kogo widziałaś z Papierską?
Wiedziałam że padnie to pytanie :P Może to być całkiem niezwiązane z finałem ale na biało: Paulina, Ola i Ania. Jeżeli miało to związek z finałem to nie mogę się przestać dziwić ze względu na brak Smolińskiej bo nie wierzę że mogłaby się nie zakwalifikować do finału.
Carpathia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:18   #2866
anna1112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niewolno19 Pokaż wiadomość
skąd dziewczyny wiecie co będzie w następnym odcinku?? jest to gdzieś pokazywane po programie czy jak?
Na końcu każdego odcinką są małe urywki tego co bedzie za tydzień.
anna1112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:19   #2867
peppies
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carpathia Pokaż wiadomość
Wiedziałam że padnie to pytanie :P Może to być całkiem niezwiązane z finałem ale na biało: Paulina, Ola i Ania. Jeżeli miało to związek z finałem to nie mogę się przestać dziwić ze względu na brak Smolińskiej bo nie wierzę że mogłaby się nie zakwalifikować do finału.
chyba masz racje, bo Ani w finale jakoś nie widzę... oby to nie była finałowa trójka bo szkoda Kasi, choć w sumie finał dopiero w grudniu...
Stary 2010-11-17, 23:31   #2868
balletoevs
Zakorzenienie

Widzę, że dyskusja wre
To i ja się wypowiem: Paulina również mnie denerwuje, kolejny odcinek i znowu swoje niepowodzenia usprawiedliwia byciem Szarą Myszką. Jakoś nie wydaje mi się, żeby nieśmiała dziewczyna tak dobrze czuła się przed kamerą nago. Kasia zrobiła natomiast na mnie bardzo dobre wrażenie, nie rozumiem czemu tyle osób zarzuca jej sztuczność Delikatna z urody, przebojowa charakterem dziewczyna W przeciwieństwie do Pauliny ma charyzmę i potrafi się sprzedać. Języki zna, w towarzystwie wie jak się zachować. Weronika moja ulubienica bardzo cieszę się, że została. Tak samo cieszę się, że odpadła Beata. Moim zdaniem powinna odpaść już dużo wcześnie, przed Emilką. Jej uroda zupełnie mnie nie przekonuje i dziwie się, że zaszła tak daleko Z odcinka na odcinek coraz bardziej lubię Olę, za to Ania jakoś mnie nie przekonuje.
balletoevs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:31   #2869
Kinoverka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Paulinka tłumaczynka ; przepraszam, wkurzająca jest ta panienka wg mnie troszeczkę.

Jak dla mnie to ta dziewczyna jest po prostu niezbyt inteligentna, przepraszam, że tak mi się wydaje.
otóż to
teksty o mężu alkoholiku i damskim bokserze sprowadziły mą żuchwę na parter...
Kinoverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:38   #2870
malagaw
Zakorzenienie

Nie oglądałam programu (też czekam na vod), ale skoro piszecie, że odpadła Beata, to szkoda. Wydawała się sensowna, mogła jeszcze trochę zostać. A na sesji z poprzedniego odcinka, z modelem, wyglądała niczym Mena Suvari

Zamiast niej mogłaby pofrunąć irytująca Ania Piszczałka albo zupełnie "niemodelkowa" Weronika.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Hortencja Pokaż wiadomość
Nooo, a dzisiaj najgorsze było jak zaczęła mówić, że boi się, że jej mąż będzie alkoholikiem, albo będzie ją bił. Skąd ona ma takie rzeczy w głowie?
Może zna taką sytuację z własnego domu. W takim układzie zupełnie nie dziwiłyby jej lęki.
Jasne, dość niezręczne i w sumie nie na miejscu jest mówienie o tym przed kamerami... ale gdy podobnie zachowała się Paulina Pszech opowiadając o śmierci matki, twierdzono, jakoby w ten sposób radziła sobie z emocjami. Ja tam nie będę rzucać kamieniem.

Edytowane przez malagaw
Czas edycji: 2010-11-17 o 23:41
malagaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:42   #2871
samaraNW
Zakorzenienie

Beata bardzo ładnie wychodziła na zdjęciach ale zaskoczenia z tym,że odpadła nie było. za to mnie dziwi,że ciągle trzymają Piszczałkę,bo ona mi jakoś do programu nie pasuję.
tekst Poliny o mężu alkoholiku powalił. skąd ona takie rzeczy bierze
następny odcinek zapowiada się super
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:48   #2872
AnulkaChudzina
Przyczajenie

http://hotfile.com/dl/83234687/94925...RODAT.avi.html dla tych którzy nie oglądali. jeśli się nie mylę :P
AnulkaChudzina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 23:56   #2873
pumas
Zakorzenienie

dobrze, ze beata odpadla. brakuje mi slow, by opisac, jaka jest... brzydka.

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

aha i dodam, ze Kaska mnie znowu pozytywnie zaskoczyla. lubie obyte osoby, ktore maja power i przebojowosc, a takze sa sprytne. Ona taka jest kamera ją uwielbia!!!! i to widac.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 00:00   #2874
angie30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
Beata bardzo ładnie wychodziła na zdjęciach ale zaskoczenia z tym,że odpadła nie było. za to mnie dziwi,że ciągle trzymają Piszczałkę,bo ona mi jakoś do programu nie pasuję.
tekst Poliny o mężu alkoholiku powalił. skąd ona takie rzeczy bierze
następny odcinek zapowiada się super
A ja w sumie kibicuje Piszczałce, bo ona według mnie typem urody najbardziej pasuje do świata modelek.

Dear John
*Amanda Seyfried - Little House
"The wonder of it all"
*The Swell Season - The Moon
"Shut the door to the moon"

angie30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 01:21   #2875
kasiek1122
Zakorzenienie

wg mnie bardziej Ola niż Anka, Ania ma dziwne rysy twarzy. Kasia pewnie odpadnie tuz przed finałem..
Stary 2010-11-18, 02:01   #2876
mmandragorra
Rozeznanie

ale krupa to równa babka!
strasznie ją lubie

a co do wywalenia sie to jezeli to ktoras z nasych to tylko paulina bo ona ma ciemne włosy

ale jestem pewna ze beda paulina i ola w finale nie bylam pewna tylko tej 3 i nie daj boze zeby byla to ania, ale chyba tak bedze, za tydzien odpadnie weronika a za 2 kaska- nawet mi jej szkoda, bo musze to przyznac ale jako jedyna sie nadaje

---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ----------

kurde dziewczyny, jestem wrecz pewna ze odpadnie za 2 tyg kaska, na pewno skoro te 3 sa juz w wwie- a wiem ze ćwicza juz do finalu ktory bedzie 1 grudnia- szkoda kaski kurna raz, szkoda mi jej

zapraszam
mmandragorra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 02:36   #2877
nieznajoma77
Przyczajenie

Ja jednak sądzę że KAŚKA wygra program a za tydzień poleci WERONIKA. pozdrawiam
nieznajoma77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 02:43   #2878
Dagusiac
Zakorzenienie

Nie sądziłam, że to kiedyś napiszę, ale zaczęłam lubić Piszczałkę. Niby jest taką prostą dziewuchą bez ogłady, ale jest taka hm...szczera? Co w głowie to na języku, niczego nie udaje, a trzeba przyznać, że do zadań się przykłada. No i co tu dużo mówić figurę ma świetną, twarz bardzo przeciętną żeby nie powiedzieć brzydką, ale ja ją widzę na wybiegu.
Moim zdaniem w finale powinna być ona, Ola i Kaśka.
Kaśka jak zwykle pełen profesjonalizm, ale jaka ona jest wyniosła "Weronika wykonała zadanie prawie tak dobrze jak ja" Trochę więcej skromności i pokory, Polacy nie lubią przesadnie pewnych siebie i zadufanych osób więc może mieć problemy z uzyskaniem poparcia telewidzów.
Pauliny tekst o mężu alkoholiku, który ją bije mnie zabił. Co to kogo obchodzi i jak to się ma do niewykonania zadania? Ta dziewucha kompletnie nie rozumie czym jest praca. Nikogo nie interesuje czy ma zły dzień lub pęknięte serce, jest w pracy i ma wykonywać swoje zadania.
Stary 2010-11-18, 08:00   #2879
orzeszek01
Zakorzenienie

Kaski nie bedzie w finale? Niemozliwe,jakos mi sie wierzc nie chce.

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Cytat:
Napisane przez angie30 Pokaż wiadomość
A ja w sumie kibicuje Piszczałce, bo ona według mnie typem urody najbardziej pasuje do świata modelek.
Typem moze tak,ale napewno nie zachowaniem.
Wyobrazcie ja sobie,ze podchodzi do takiego Lagerfelda i go obejmuje i przytula

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Moim zdaniem w finale powinna być ona, Ola i Kaśka.
Kaśka jak zwykle pełen profesjonalizm, ale jaka ona jest wyniosła "Weronika wykonała zadanie prawie tak dobrze jak ja" Trochę więcej skromności i pokory, Polacy nie lubią przesadnie pewnych siebie i zadufanych osób więc może mieć problemy z uzyskaniem poparcia telewidzów.
Pauliny tekst o mężu alkoholiku, który ją bije mnie zabił. Co to kogo obchodzi i jak to się ma do niewykonania zadania? Ta dziewucha kompletnie nie rozumie czym jest praca. Nikogo nie interesuje czy ma zły dzień lub pęknięte serce, jest w pracy i ma wykonywać swoje zadania.
Ja to odebrałam, jak forme zartu.
Oj,chyba kazdy by sie cieszyl ze mu sie udalo wykonac najlepiej zadanie,to co ma spuscic glowe i mowic ze jestem taka niesmiala i biedna jak papierska?
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 08:30   #2880
asia_z
Zakorzenienie

szkoda mi Beaty. Odcinka jeszcze nie oglądałam, dopiero dzisiaj sobie obejrzę. Ale uważam, że Polina powinna w końcu wylecieć, bo mam już dość jej biadolenia jaka to ona biedna, pokrzywdzona i nie potrafiąca zaufać żadnemu facetowi.

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości