|
|
#1531 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XX
ja za to mam roraz mniej w cycach,wiecej w pasie i w dupie-tylko patzrec az bede wielką rozplaskaną gruchą
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- vesenko-widac zul swój chłop , inny by sie obruszył,a tu prosze pełne zrozumienie sytuacji, empatia i chęć pomocy ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- znowu sie powtórze-wizaz uczy-dowiedzialam sie ze krzywe nogi nozna se zoperowac i to na NFZ tyle zem pewnie za stara
|
|
#1532 |
|
Nindżopesz
|
Cicho, one są PROPORCJONALNIE za duże
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Kurcze, zaczyna mi się nudzić, nie mam koncepcji na najbliższy tydzień. Remont machnięty i zostało mi tylko umyć podłogi i podmalować framugi. Nie chce mi się w nic grać, nie mam kasy na shopping, co tu robić? Chyba się zaloguję na zalukaj
|
|
|
|
#1533 | ||
|
Zakorzenienie
|
a co z moimi...?
O kutwa ![]() Cytat:
aż siem niezdrowo podnieciłam siem - ślicny ![]() ładny młodzian hehe I słodki prawie młodziutki Vrecik ![]() może Szwabik? ![]() Może i go czs nieco posunął, ale śliuczny był z niego bedgaj, mrr... ![]() Cytat:
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
A no to mało fakt
![]() Ja jestem wyższa ![]() 165 cm mam ![]() No i jeszcze parę innych rzeczy dziś muszę zrobić ![]() Nazwę kojarzę, ale z czym to się je to muszę poczytać ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że nie wzięłaś rano przed jazdą Aviomarinu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
a to prawie
Komu jeszcze komu, bo idę do domu? ![]() Kudłaty ciachulec ![]() i tu
|
#1536 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1537 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o prosze...akurat nie posiadam,ale warto wiedziec
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- kurde a ja wczoraj widzialam w autobusie gościa kóry wyglądał jak młody Morrison...mysłam ze...ze nie wytrzymam
|
|
#1538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z tym ze jak nagle brakuje celu to cowieka cos na k chce chycić ja jak mam dzięn cały bez zajęcia to normalnie tak truję dupe wszystkim że zawsze cos tam mi znajdą - no ale to tez musi być zajęcie sensowne dla mnie - nie pomoge Ci bo na bieżąco sobie wymyślam ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() było wytrzymac, trzymac i wogle bym była dokupiła ![]() miałam kiedyś takiego tylko blądziasyt był
|
|
|
#1540 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ło i tu i tu i tu i zeberka miauuuu! czo ża dżydż, palpitacji dostałam! ale nie przestaję lubić tego i tego fotecka ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- posiadam i nie kcem tego zmieniac - wrodzone, nie bolą, nie uciskają
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#1542 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
zawsze podziwiam to podobienstwoCytat:
ale z dziewczyną był ![]() flo-dawaj foty byłego ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- miciel-na zeberce prawie zawału dostałam-myslałam ze to mój były
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra, to zaproponuję Melk inszego - Fin, Wiking, fajne blond hery i lodowate foty ma
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 23:13 |
|
|
|
|
#1544 | ||
|
Zakorzenienie
|
to Ty powinnaś zostać tap modl
![]() Cytat:
![]() Cytat:
coś bym napisała, ale ani nie podam tu moich wymiarów, ponieważ dla spokoju ducha się nie mierzę, ani nie obrzygałam dziś żadnego żula ani nic podobnie ciekawego do opowiadania się nie zdarzyło u mnie, więc zmilknę chyba
|
||
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
są tu jeszcze napalone laski?
Bo nie wiem, czy jeszcze ciacha wrzucać, czy spac isć... ![]()
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no boszsz ja takich uczniów miewałam do niedawna - straszna to walka była i tragiczny konflikt - ale przeżycia bezcenne |
|
|
|
|
#1547 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
brudas, uwaga na Red
|
|
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłego na fotach niet ![]() się zgadzam Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-17 o 23:23 |
||
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym podała wymiary, ale raz, ze nie wiem, gdzie mam centymetr, a dwa, to nie mam trzeciego wymiaru- znaczy cycków
![]() W ciąży tylko mialam COŚ, co możnaby bylo nazwać biustem, ale zniklo, jak przestałam karmić ![]() Wzrost nikły- 160. Waga 55,2 po smażonych rybkach, frytach i słodyczach na każdą okazję. Jakby było 53, byłabym hepi. Dziś już bez słodyczy, nawet sałatę z oliwą wrąbałam, ale chyba do jabłka się nie posunę
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
oo, nie ma tak dobrze ![]() Blond hery, chude ramiona, dziary... która reflektuje? ![]() stary ale jary i foto 2 kolejny Fin, tym razem imć JUHAs ![]() twarz może srednia, ale jakie poczucie humoru! i niedożywiony muzyk zza wschodniej granicy ![]() http://ig0.mirtesen.ru/images/upload...15262390737204
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 23:25 |
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc (długa chuda kobieto)
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
ty powinnaś prowadzić show na ten temat - genialne komenty ja wolę tego Juhasa za blondynów podziękuję veni, vidi, niby vici ale dissapointeranczi (poprawiam literóweczkę na wypadek gdyby nas jego ekscelencja Gryx oglądał) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-17 o 23:31 |
|
|
|
|
#1554 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
imć z kolczykiem w nosie
cała banda długopiórów jakiś Archipov ze Wschodu włosy ma OLSNIEWAJĄCE ![]() Cudze chwalicie swego nie znacie!
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jakiegoś narkomana, pijaka, chudzielca poproszę, albo skołtunionego na łbie
|
|
|
#1557 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 i nieżywy ![]() ad. 3. Juszek miły, ale mogę oddać ad. 4 ma potencjał i ładne oczki |
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz będzie pewnie zjawisko pisk dzieci na polance - myster Florian Pessenteiner, model jaki już tu kiedyś był podziwiany
ach och - cóż za fryz! ![]() ale dla mnie za chudy ![]() i obowiązkowe białe majty ![]() http://www.prettyyoungman.com/Fashio...Photograph.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 23:41 |
|
|
|
#1559 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ruskie niuniole (szrodkowy fajn)
golasek morisonawy chudy |
|
|
|
#1560 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór wszystkim!
Nie wiem, czy mnie tu jeszcze ktoś pamięta, ale chciałam się przywitać po długiej nieobecności. Choróbsko pozbawiło mnie radości z perfum, ale już zaczynam nadrabiać wizażowe zaległości i przeszukiwać allegro A jak mnie mąż spytał, co chcę pod choinkę, to odpowiedziałam, że Hypnotic Poison przecież. Tak się chciałam podzielić radością z odzyskania węchu Mówię wam, nie czuć nawet Opium to życiowa katastrofa |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

, inny by sie obruszył,a tu prosze pełne zrozumienie sytuacji, empatia i chęć pomocy 
i to na NFZ 

Uciekłam jeszcze szybszym galopem niż leciałam w te krzaki 

tylko blądziasyt był