|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Pokazuję Wam moich towarzyszy na jesienno-zimową porę.
Zwykle co sezon staram się zmieniać flakony, niektóre, jeśli zawierają cenną dla mnie ciecz, skrzętnie chowam przed światem na "za rok". Kolekcja nie za duża, ale bardzo moja, ściśle obrazuje mój gust zapachowy, bo wszystko co było nie bardzo "moje" poszło w świat. Mam nadzieję, że Wam się podoba. Nigdy nie kupowałam odlewek.. może błąd i czas to zmienić. Baaardzo spodobał mi się Gucci Guilty, ale to tylko po testowym psiku więc nie wiem jak bym się z nim czuła, może uda się go zdobyć w małej ilości na dalsze testy..
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-11-17 o 17:17 |
|
|
|
#2852 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo fajne HP, zazdraszczam Niny i czaję się na Sensous [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23285232]no dopsz, to i ja pokażę swoje cudaki. miałam poczekać, aż wszystko do mnie dojdzie, ale zdałam sobie sprawę, że tak nigdy nie będzie bo zawsze coś do mnie leci. kolekcja gromadzona od połowy czerwca 2010 wcześniej liczba flaszek nie przekraczała trzech ![]() z racji tego, że jestem leniwa to z półki nie wyciągam w drodze: -lolita -paco rabanne pour elle -kate od kate moss -vanille noire i kilka odlewek [/QUOTE]Jeszcze rok temu roku liczba moich flaszek wynosiła trzy ![]() U cię zazdroszczę Pour elle (ładne to? ) |
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23285232]no dopsz, to i ja pokażę swoje cudaki. miałam poczekać, aż wszystko do mnie dojdzie, ale zdałam sobie sprawę, że tak nigdy nie będzie bo zawsze coś do mnie leci. kolekcja gromadzona od połowy czerwca 2010
wcześniej liczba flaszek nie przekraczała trzech ![]() z racji tego, że jestem leniwa to z półki nie wyciągam w drodze: -lolita -paco rabanne pour elle -kate od kate moss -vanille noire i kilka odlewek [/QUOTE]wankaw- jeszcze Tobie nie gratulowałam! jak mogłam przeoczyć tak piękną i bliską memu sercu (i nosowi ) kolekcję! Łączy nas: Intense, Amour, Allure Sensuelle, DV
|
|
|
|
#2854 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chyba nie...a z VN kiepsko... wszystko wyjaśniłam w wątku, ale wspólnokupującym nic nie grozi bo jeśli ( tfu tfu ) sprzedająca będzie chciała nas oszukać to ja Wam oddam kasę ze swoich a babę tak czy siak dojadę, to tylko kwestia czasu ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi się u Ciebie szczególnie HP (ja mam HP ES ale klasyk też piękny ) i Ricci Ricci
|
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bright Crystal,Naf NAf,Lovley,Fantasy,Baby Doll,Carey M.
|
||
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle nie wiedziałam, że trzydziestki są "gołe", myślałam że będzie w siateczce, a tu niestety a wylatuje ode mnie, bo mam coś innego na oku i muszę się części flaszek pozbyć, chociaż Diesla nawet lubię
|
|
|
|
|
#2859 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23285232]no dopsz, to i ja pokażę swoje cudaki. miałam poczekać, aż wszystko do mnie dojdzie, ale zdałam sobie sprawę, że tak nigdy nie będzie bo zawsze coś do mnie leci. kolekcja gromadzona od połowy czerwca 2010
wcześniej liczba flaszek nie przekraczała trzech ![]() z racji tego, że jestem leniwa to z półki nie wyciągam w drodze: -lolita -paco rabanne pour elle -kate od kate moss -vanille noire i kilka odlewek [/QUOTE]Wanko, ślicznie ![]() Allure ![]() O Poisonie nie muszę wspominać ![]() MDC najbardziej lubię EDP, ale wszystkie mi się podobają ![]() I masa innych mi się u Ciebie podoba, więc jednak sporo mamy wspólnego Cytat:
Brawo ![]() Cytat:
Miło popatrzeć też na coś odmiennego Yvresse miałam i dla mnie były za lekkie, theoremy to samo, ale zapachy bardzo ładne ![]() Łączą nas z czarnulków Poison i jabłuszko, którego ostatnio zapragnęłam ![]() Cytat:
![]() Pięknie, łączy nas Poison
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz wywąchałam piękne nuty w CK Beauty i Vanitasie Versace, pokochałam zapach Idylle Guerlaina i jeszcze ten Gucci Guilty, ale poza zasięgiem....
|
|
#2861 |
|
Guerlain Lover
|
No to przyszedł czas i na aktualizację mojej kolekcji
![]() Napisy na odlewkach mniej więcej widać, ale gdyby nie było coś widoczne, to pisać ![]() Póki co opiszę to, co nie ma napisów, czyli: zdjęcie pierwsze: to dwa olejki przywiezione z Tunezji, trwałość niesamowita... zdjęcie piąte: w penie jest My insolence ![]() Zdjęcie siódme: w niebieskim atomizerku Winter Delice
Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2010-11-17 o 21:33 |
|
|
|
#2862 |
|
Guerlain Lover
|
I jeszcze jedno zdjęcie
|
|
|
|
#2863 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
edit: liv, zazdroszczę sensuous noir, un bois vanille i flowerbomb chciałam poznać super kolekcja
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-11-17 o 22:15 |
|
|
|
|
#2864 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty wiesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zawsze przytłacza mnie ilość rarytasów u Ciebie Ale obiecuję, w wolnej chwili, poprawię się
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale się rozszalałyście, ile zdjęć
![]() Kanirak - na początek gratulejszyn co tam chowasz za Sephorkę?Łączyło nas kiedyś 5th Avenue. Teraz przyleci do mnie Biała Czekoladka A łączy nas z odlewek Addict, HP, Sugar Cane Zazdroszczę Muglera StudentkaAM - łączy nas Euphoria, Addict i Delicious Night(mam odlewki), Naf Naf kupiłam już nawet drugą flaszkę na zapas, bo te brzoskwinki i ciepło powalają mnie na kolanaOpowiedz coś o Apparition proszę ![]() Dodeczka84 - super gratuluję chciałabym mieć mniej flaszek i takie tylko moje moje, ale narazie nie umiem się rozstać, bo co poślę w świat, to kupię 2 nowe flaszki i nie potrafię zapanować nad kolekcją![]() Łącza nas 2 pyszne cuda - HP i Lolitka A cóż to różowego z przodu bo jakoś nie mogę skojarzyć? ![]() Liv87 - Ty moja siostro zapachowa ![]() No to jedziemy z koksem Łączył kiedyś: Kasztan i Ninka (bo Ci ją wysłałam )
|
#2866 | |
|
Guerlain Lover
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23307198]no to jestem w szoku
edit: liv, zazdroszczę sensuous noir, un bois vanille i flowerbomb chciałam poznać super kolekcja[/QUOTE]Dziękuję bardzo Cytat:
Kasztanka oddałaś??? Jak mogłaś...
|
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Czy któraś z Was posiada YSL Yvresse i da powąchać?
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-11-18 o 13:42 |
|
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję pięknie ![]() Ale Twoja kolekcja też jej wspaniała i pełno cudeniek A ja grzecznie poczekam
|
|
#2869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączy nas Angel, BC, Wish i... nie wiem, co jeszcze, bo trudno mi dostrzec Ale w Twoich odlewkach, to chętnie bym pobuszowała, oj chętnie tyle wspaniałości ![]() A to wylatujące, to miało by być Nu edp, czy edt bo odrobiną edp na testy bym nie pogardziła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a łączy nas dwóch towarzyszy HP (ja mam elixir) i jabłuszko Lolity
Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2010-11-18 o 15:38 |
|||
|
|
|
#2870 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chcę to i to
|
|
|
|
|
#2871 | |
|
Nocna Straż
|
Princeska87, lexxi, kolciag, jowisz, magsch, Emiks -
Cytat:
Princeska87 - w tyle czai się Paczulo Wanilia Sephorowa, dziękuję że zwróciłaś mi uwagę, że zdjęcie jest nieczytelne - jak tylko znajdę chwilkę zedytuję swój post i dodam spis dodeczka84 - widzę ukochane HP wśród Twoich otulaczy liv87 - sama nie wiem od czego zacząć - wiele nas łączy: BC (widzę że masz też nową wersję - nigdy nie testowałam ciekawa jestem czy to to samo ), Eau de Merveilles i Elixir de Merveilles, Ogródek Nilowy, Ogródek Śródziemnomorski, Kelly Caleche (też mam słabość do Hermesa), Addict, HP. Zazdroszczę niezmiernie T4T - jakoś nigdy nie załapuję się na rozbiórki - chołubię tylko próbeczkę i chcę więcej Łączy nas też odlewka Premierowej Piątki - tyle, że u mnie ona jest na wylocie.
|
|
#2872 | |
|
Guerlain Lover
|
Dziękować
No to same cuda chcesz Trzymam kciuki, żeby te marzenia się czym prędzej spełniły Cytat:
Jak skombinuję skądś flakonik T4T będę o Tobie pamiętać W sumie nowa wersja BC prawie niczym się nie różni - moim zdaniem tylko początkową fazą, gdzie w nowej wersji czuję syrop ziołowy a potem już jest pięknie, cudownie i otulająco Póki co BC oraz J'aime są na szczycie moich ulubionych zapachów ![]() Zresztą kolekcja nabiera coraz lepszych kształtów... Jakoś tak po zdobyciu BC, Eternity, Silver Rain oraz Senuous noir powoli zaczyna do mnie dochodzić, że jeszcze niewiele zostało do zrealizowania... Nie mam już takiej wielkiej "chcicy" na zapachy (jak miałam na kamyczek BC)... Po prostu są na liście marzeń, bo ona zawsze będzie istnieć, a powoli będę je realizować
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie u Ciebie! Flowerbombki zazdroszczę i kilku innych również gratuluję kolekcji! |
|
|
|
|
#2874 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jakby cuś to zapraszam na priv
|
|
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Liv gratuluję pięknej kolecji
Zadroszczę bardzo Ninki
|
|
|
|
#2878 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Dzięki Nina cudowna
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Konto usunięte
|
cudne macie kolekcje
![]() a z mojej dziś odpadł oriflame eclipse
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie poznałabym to, co na siódmym zdjęciu i drugie od lewej na piątym zdjęciu ![]() Liv, gratuluję super kolekcji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

Bardzo fajne HP, zazdraszczam Niny i czaję się na Sensous
wcześniej liczba flaszek nie przekraczała trzech 
[/QUOTE]
)
jak mogłam przeoczyć tak piękną i bliską memu sercu (i nosowi
chyba nie...

w ogóle nie wiedziałam, że trzydziestki są "gołe", myślałam że będzie w siateczce, a tu niestety 

Zawsze przytłacza mnie ilość rarytasów u Ciebie
kupiłam już nawet drugą flaszkę na zapas, bo te brzoskwinki i ciepło powalają mnie na kolana

Ale w Twoich odlewkach, to chętnie bym pobuszowała, oj chętnie
), Eau de Merveilles i Elixir de Merveilles, Ogródek Nilowy, Ogródek Śródziemnomorski, Kelly Caleche (też mam słabość do Hermesa), Addict, HP. Zazdroszczę niezmiernie T4T - jakoś nigdy nie załapuję się na rozbiórki - chołubię tylko próbeczkę i chcę więcej