|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Cytat:
![]() też się cieszę że odpadł maszkaron Beata Weronika jest ok, ale na tap madl mi nie pasi Polina mi pasuje na tap madl, ale takie z niej zahukane dziewczę że masakra ![]() Piszczałka mi podpadła po tym poskarżeniu się dla dżuri i jej nie lubię ![]() no i Ola pozostaje.. taka niby spokojna ale swoje zdanie ma, no i nieźle wygląda oto mój werdykt |
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) zgadzam się 2) 3) fajne jest, taka sympatyczna się wydaje ![]() 4)dokładnie, masakra ![]() 5)beznadzieja ![]() 6)zgadzam się najfajniejsza wg mnie no i ładna ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- A tak wracając do tematu świąt, to już się boimy z mamą o choinkę
|
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się boicie o choinkę?
.My mamy sztuczną . Wygląda jak mała sosenka .Byłam się wygrzać do słonka. Nawet ciepło, ale już do naszych okien słonko nie dociera . Tylko tak bokiem gdzieś o takiej porze .Nagrałam ptaszki sąsiada z dołu . Jakie fajne .
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak się zacznie bawić, albo po prostu zainteresuje ją coś, powieszonego na choince, no to moze być nieciekawie ![]() Też mamy sztuczną choinkę ![]() Ale fajnie ![]() Chociaż troszkę tego słoneczka miałaś ![]() Wrzucisz nagrane ptaszki na yt?
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa...no to faktycznie możecie mieć zdewastowaną choinkę
.Najpierw wstawię chomiczki, które przed chwilą znalazłam na YT . Dżungarki i ich vivarium w obudowie z monitora |
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
I tak obejrzę dopiero w domu
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety
. Ale za niedługo będziesz w domu to pooglądasz ![]() A to ptaszynki ![]() Nawet nie wiem skąd ściągało te dźwięki hamulców .A patrzcie na te klatki dla chomików . Raj to mało powiedzianeEdytowane przez tikki85 Czas edycji: 2010-11-18 o 13:20 |
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Będę miała co oglądać w domu
![]() Dostałam od klienta Toffifee z przeprosinami za kłopot ![]() Aż mi się głupio zrobiło
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Asia
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3612 | ||
|
Zakorzenienie
|
jaaaakie słodziaszcze
same Seby normalnie ehh, szkoda mi ptaków w klatkach ![]() wiem że gryzonie też są, ale ptaki.. one powinny latać ![]() a te klatki juz kiedyś były na forum ![]() Cytat:
![]() mógł jeszcze kawę dorzucić Cytat:
noooo, jak pech to pech Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2010-11-18 o 14:02 |
||
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1290079250
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Babka z ciucholandu obok, opowiedziała mi wczorajszą historię, która się wydarzyła w WC i teraz się boję tam chodzić ![]() Będę trzymać cały dzień |
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Bo tak u nas są WC jedne na cały budynek. I wszyscy, którzy mają tutaj jakieś lokale, mają klucze do tych WC (są na pierwszym piętrze, tu gdzie my mamy biuro i jest szmateks). No i wczoraj, jak zwykle po 17 przyszła sprzątaczka, żeby posprzatać. I weszła do WC damskiego, otwiera jedną z kabin, patrzy a tam facet siedzi na klopie, ze ściągniętymi spodniami i koszulką nawiniętą na łeb. Wystaszyła się i poleciała na dół po faceta z apteki. Przyszli razem, mówili do tego faceta, ale ten się nie ruszał. No więc zadzwonili po policję. Poczekali na policję na dole (gdzie jest apteka i drogeria). Policja przyjechali weszli na górę do WC, a tam faceta nie ma. I się okazało, że na górze są jakieś szkolenia (bo tam jest fryzjerka i firma, która prowadzi różne szkolenia, no i wiadomo, ze na takie szkolenia przychodza różni ludzie, czasem są to szkolenia organizowane przez MOPS czy coś takiego no i jak się komuś zachce coś, no to każdy wtedy może sobie wejść do tych WC). Poszli tam na górę, ale nikt się nie przyznał kto to siedział
![]() ![]() No i babka z ciucholandu mówi, że teraz jak wchodzi do WC to ostrożnie, bo może ktoś tam siedzi Niby to jest zabawne, ale jak sobie pomyślę, to ![]() Wolę już tam nie chodzić Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-11-18 o 14:31 |
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Madziarka mi właśnie też jest żal ptaszków w klatce, bo nie mają jak rozprostować skrzydełek
.Nie widziałam tych klatek na forum . Pewnie przespałam, albo mnie wtedy jeszcze nie było .Madziuś zaczynasz kurację synkową?? .A historia z WC . Element zaskoczenia. Można dostać zawałuZawiesiłam świeżą firankę w oknie . Zaraz dalsza część sprzątania .
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to jakaś aluzja zacznę kurację, jak będę chciała mieć dziecko Weź, boję się iść do WC, a chce mi się siusiu ![]() Ciekawe dlaczego ten facet tak siedział i nie reagował na to co się do niego mówiło ![]() A i jak oni stali tam na dole i czekali na policję to nikt nie wychodził ani nie wchodził do budynku, więc to musiał być ktoś z tego kursu ![]() Prawdziwa Pani domu
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
o matko ja jakbym faceta w damskim wc zobaczyła to bym potem miała uraz jakiś
![]() Ciekawe co ten kolo tam robił ![]() idę ubierać 400 miśków i wyciąć im z
Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2010-11-18 o 15:15 |
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Operacja Miś
. Po co wycinasz im metki z pupeczek? |
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia
--> bo jest nazwa producenta |
|
|
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj wrocilam wczesniej bo gardzolko juz wysiada i brzusio tez boli
nie dosc ze mi slabo to jeszcze na forum mojej szkoly juz ludzie narzekaja ze nie ma stypendiow
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Albo się mu zasnęło
![]() Ale mieliśmy dziś straszną muzykę I jestem zła i muszę myśleć :X
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

. Tylko tak bokiem gdzieś o takiej porze

u mnie to się często sprawdza.. 

Tez jestem ciekawa o co chodziło