|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
dziewuszki moje co sie tu u was dzieje..?
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
cze dupko
co masz na myśli?chyba nic się nie dzieje...
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#723 |
|
Zadomowienie
|
nuda
nic sie nie dzieje mało nas tu caly czas sie mijamy jakoś tak ,,,
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Pati kochana..przeciez on napewno tak nie myslal! dupek, ze wogole tak powiedzial.. ale byl pijany..
rany jak ja nie lubie takich facetow! a co do waszych wzrostow, to ja jak Pati podobnie.. 173, a co do szpilek jestem jak najbardziej ZA! ciul, ze na wszystkich patrze z gory, ale tak pochodzic sobie na szpilkach..? cudo![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- czesc rybki ![]() chyba przestaje lubic facetow jako facetow. Goś jak sie trzymasz? jak sprawy z mieszkaniem? ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- jestem zywym dowodem na to, ze to gowno prawda
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś trzymam się ok, dzięki
![]() sprawy z mieszkaniem na razie w miejscu:/ własnie sobie uświadomiłam że jest dzisiaj 18 i niedługo mi zostało do końca miesiąca:/ coś będę kombinować bo co innego? poprosiłam znajomych żeby mi porozwieszali na swoich uczelniach info, sama też idę na swoją, koleżanka mi powiedziała o takiej kanjpie w której jest tablica ogłoszeń i jest to b. popularne miejsce i nastawiłam się w akcie desperacji do naklejania ogłoszeń na tzw. rynny czyli byle gdzie byle w widocznym miejscu
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
a zamieszczalas ogloszenie na wspollokatorze?
|
|
#727 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej wam
![]() Dziewczyny, zróbcie tak by już była wiosna, bo mam już dość tej pogody ![]() Cytat:
![]() Ten UP to już bym dawno sobie odpuściła, gdyby nie to, że dzięki statusowi bezrobotnego mam ubezpieczenie. Nie pozostaje mi na razie nic innego jak tylko bieganie do nich na każde zawołanie, chociaż i tak nie liczę na to, że oni mi coś znajdą. Sama więcej działam niż oni ![]() Ze zdjęciami też będę od teraz tak robić, bo po wczorajszym się załamała, no ale niestety były mi bardzo potrzebne i nie mogłam już za dużo kombinować. Cytat:
I jeszcze jedno, by tylko wasza córka nie ucierpiała najbardziej na tym wszystkim, że raz tatuś jest a raz go nie ma ![]() Widziałam, że rozmawiałyście o wzroście i numerze buta, no to ja przy wzroście 158cm mam rozmiar buta 36/37 i nie korzystam z tego dobrodziejstwa, że mogę nosić szpilki, bo biegam w płaskich butach Chyba nie potrafię docenić tego co od życia dostałam![]() A i też potwierdzam działanie peelingu kawowego
|
||
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
haha Twoja bezpośredniość jest powalająca
![]() nie będę się sprzeczać, ale już o tym pisałam poza tym tak czy siak szpilka zawsze wydłuża i wysmukla nogę. nie mam tu na myśli wieloryba pokroju amerykańskich murzynek z wielką dupą które wybijają się w legginsy i botki do kostek ![]() Maryś zamieszczałam już chyba wszędzie! za wyjątkiem płatnych portali bo stwierdziłam ze P*****le dopłacać do interesu
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
nie no... wieloryba jeszcze dzieki bogu nie przypominam, ale niedlugo.. kto wie
![]() do wynajecia masz pokoj, tak? nie wiem czy gowniarze cie interesuja, bo jak tak to moge sie kumpla zapytac czy slyszal o kims, bo poszedl tam wlasnie na studia ![]() Myszka ja bardzo chetnie bym ci ta wiosne wyczarowala, ale niestety jestem czarownica nie czarodziejka.. ![]() a UP.. brak slow. u mnie to tez jest tylko dla ubezpieczenia.
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
gdzie tam wiosna
jeszcze snieg musimy przezyc !nienawidze UP .. kolejek.. i i tak zadnej szansy na znalezienie pracy oprocz tego ze przychodzisz co miesiac sie podpisac.. ja pamietam jak ja chodziłam to nigdy nie bylo zadnych ofert .. i wyznaczali mi kolejny termin, jedyne z czym mi pomogli to od razu na poczatku miałam staż w sądzie ale i tak bez szans na zatrudnienie :Pwracając do wcześniejszego tematu mieszkam w katowicach a pracuje w zabrzu :P
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
snieg jest zimny i mokry!
|
|
#732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W jednym sklepie mi powiedzieli, że nie przyjmą mnie na staż, bo nie jestem po zawodówce i im się NIE OPŁACA mnie zatrudniać, bo by musieli mnie wszystkiego od początku uczyć a ja głupia myślałam, że staż jest po to by zdobywać nowe umiejętnościWłaśnie! Ja i Marysia chcemy wiosnę ![]() Swoją drogą, myślę że Ci daleko do czarownicy, wiesz |
|
|
|
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
jedyny + sniegu to spacery z tż i jego husky
![]() ![]() wariatka jedna co ona w tym sniegu wyprawia ![]() ejjj ... http://allegro.pl/kombinezon-z-uszka...317847108.html
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
wiosna jak dla mnie powinna byc 12miesiecy w roku!
![]() mi daleko? hm... klamstwo ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Sun, boski kostiumik
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
Mysia ja myslam sobie tak po liceum zawodu nie mam, w biurze fajna praca to pojde na jakis staz.. trafiłam do Sądu z tym ze nie było miejsca na obijanie, pracy bylo duzo... z tym ze gwarancji pracy nie miałam, bo nie było przyjec. a szkoda bo bardzo miło wspominam tamten czas.. i co mi po tym .. jak przez 2 lata zadnej pracy biurowej po tym nie znalazłam
.. a CV peka w szwach od prac kazdej w innej dziedzinie .. pracowałam w biurze, jako telemarketer, jako kelnerka/baramanka, sprzedawca .. itp ;Dw polsce chyba zawsze bedzie problem .. a najbardziej mnie wkurzaja osoby co mówią, ze jak ktos chce pracowac to znajdzie prace ! jaaaaaaaaaaaaaasne .. to żyj za 400 zł miesiecznie .,.. dlatego sie ciesze ze wkoncu znalazłam cos normlanego i miejmy nadzieje ze w styczniu mi przedłuzy umowe.. ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Marys wiosna 5 misiecy a 7 lato ! ![]()
|
|
|
#736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byle tylko syfiarz nie był bo takich to nie zniosewystarczy mi 2lata z kreaturą... Cytat:
chociaż moja przyjaciółka miała staż na policji i sobie chwaliła ja też bo miałam darmowe i bezpieczne podwózki do domu![]() ![]() ![]() Cytat:
a w ogóle to Julii dopiero co wyszły zęby a ten dziad już wyrżną w przedpokoju i wybił sobie pół jedynki!!!!! no szok! jak myślicie, na mikołaja to chrześnicy wypada prezent kupić co? tak się własnie zastanawiam bo w ogóle zapomniałam o tym święcie
|||
|
|
|
|
#737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten kombinezon jest suuuper kiedyś chciałam sobie kupić bluzę z uszami, ale zanim się namyśliłam, już ich nie było![]() Maryś, w takim razie przy mnie nie objawiło się oblicze czarownicy podoba mi się wizja 12-miesięcznej wiosny
|
|
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
o taaak, lata nie lubie..
![]() to ja Gosik pytam
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lato uwielbiam!!!! i moje nagrzane śłońcem ramiona
pytaj Maryś pytaj
|
|
|
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
ale są na allegro te bluzy z uszami jeszcze
![]() ![]() czekam aż kolezanka wroci z anglii i zamwiamy ![]() tylko nie wiem czy biała czy brązową śliczne są ![]() ![]() lato kocham mogłabym codziennie smazyc sie na slonku i pływac w jeziorku ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Gosia a ile chrzesnica ma lat ;>
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Sun0 1,5 roku
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
to zabawke jakąs;> albo ubranko ;>
we mnie sie ost jakiś instynkt macierzyński obudził :O :X
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja instynktu nie mam i nie czuje i chyba nie wiem nawet co to jest ![]() uciekam, do jutra
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
mi sie tak ostatnio marzy ...
![]() ale wszystko pokolei ![]() ja też uciekam *
|
|
|
#745 |
|
Rozeznanie
|
Jak są te bluzy jeszcze to muszę popatrzyć, bo ostatnio dałam sobie spokój i nie sprawdzałam, teraz mi Roxi o nich przypomniałaś
![]() Nie wiem jak to jest u was, ale u mnie na Mikołajki kupuje się tylko jakieś drobiazgi, słodycze, owoce, jakąś maskotkę itp. ![]() A co do instynktu macierzyńskiego, to mojemu Tż chyba się włączył instynkt ojcowski ![]()
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ja jestem dzis wkurzona na maaaaksa przez M.! wrrrr.........po kolei...od jakiś 2 tyg codziennie pyta mnie co robie, jak mam zajecia itp. w końcu ja go zapytalam, co tak wypytuje i o co mu chodzi bo nie rozumiem. on- ze tak sie nam fajnie gadalo a ja takie pytania zadaję. ja- ze co to za kontakt przez smsy i on widocznie nie rozumie o co mi chodzi. i wtedy sie laskawie domyslil i zapytał czy jutro (czyli dzis) pojdziemy gdzies na piwo po moich zajeciach. no to sie zgodzilam. dzis sie odezwalam co i jak z wieczorem. on napisal kolo 14- ze napisze mi kolo 16 bo czeka na jakiegos wykladowce. o 15.30 pisze ze jednak jest na wykladzie i dzisiaj chyba nie da rady, bo do 19 musi jakas sprawe zalatwic i czy za godzine nie dam rady. ja-ze nie bo ja w godzine mam sie ubrac i wogole on-ze to moze jutro? ja- jutro nie moge a w sobote jade do domu. on-ze moze po cwiczeniach. ja- niech sie zdecyduje bo ja mam gdzies 11-18 czas. i uwaga tu się zaczyna powód mojego wkur... on (jakies pol h temu), z ejuz skonczyl i gdzie ja jestem bo mozemy teraz gdzis wyskoczyc. ja- ze mnie wkurzył, bo zmienia zdanie co minute, zeby sobie zalatwił ta sprawę a ja się zastanawiam czy chcę z nim gdziekolwiek wyjść. on- ze ja miałam być na kulu i nic nie kręci i czy może jutro o x godzinie ostatecznie. ja mu odp miejsce i godzine i zdania nie zmienie.on- i co może teraz strzelisz focha?:P no cholera jasna!! (mam nadzieje z enie dostanę bana za wyrażenie ) o co mu chodzi?? czy to ja tak kręcę czy to on tak kręci?? no pomyslałam że on wcale nie miał się spotakć z jakimś wykładowca tylko może dostał jakiś cynk o imprezie i pomysłam że postka sie ze mną a potem pojdzie gdzies i tym sposobem upiecze dwie pieczenie na jednym ogniu....jeszcze Agnieszka wyciąga mnie do klubu, bo idzie ze swoimi 2 współokatorkami, z chłopakiem z którym się umówiła już 2 razy i on ma jeszcze wziac kolegów. wejscie i alkohol dla pan jest dziś za darmo. no i mnie wyciąga, żebym z nimi szła...tylko że ja straciłam na cokolwiek ochotę moja współlok też mówi żebym szła, bo zawsze moge mpk lub taksą wrócić....aaaaa ratunkuAgnieszka jeszcze mówi żebym się nie przejmowała, bo on nie jest taki rewelacyjny a jak się przejmuję to znaczy że mi zalezy...ja nie patrzę na to w ten sposób, to już nawet nie chodiz o to czy mi się podoba czy nie bo w tej sytuacji to nie jst ważne...umówił się i kręci.... wczoraj znów kolezanka inna mnie poinformowała, że mówia o nim że skacze z kwiatka na kwiatek itp itd...ja zbyt nie wierzę w takie dobre rady ale też nie mogę ich nie słuchać.... dziewczyny powiedzcie czy to ja kręcę? czy on? czai się i czai juz 2gi miesiąc, już mieliśmy iść na piwo po weekendzie z 11 listopada, juz miał mnie zaprosić na wino, bo kupił na Węgrzech....... i jak w końcu ustalilśmy datę to on takie cyrki odstwawia...chyba że to ja odstawiam?? bo już sama nie wiem..... i bądz tu człowieku mądry przepraszam że tak nie pytam co u Was i że nie nadrobiłam wszystkiego po prostu straciłam chęć do zycia i humor wrrrrrrrr
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
ja Co powiem .. on jakis dziwny jest .. tak jakby sie bał tego spotkania z Toba ;/ czy cholera go wie ... nie wiem .. ja bym se chyba odpuscila, bo jak facet nie potrafi doprowadzic do spotkania przez 2 miesiace to dupa jest ..
![]() rozumiem ze raz na jakis czas cos rzeczywiscie moze wyskoczyc ale nie tak jak u niego :| idz na ta impreze zwłaszcza jak za free jest ) pobaw sie moze poznasz kogos a nawet gdyby nie to sie chociaz wytanczysz )) wez mnie ze sobą ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- hop do wanny i mykam z tż do kinka na 'zanim odejdą wody' a potem wspólne spanko )jutro do pracy wiec odezwe sie wieczorkiem do Was ![]() Buuuuuuuuuuuuuuuuuziaki
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
kochana, no troche on kreci nie ma co ukrywac.. ale moze ty tez troszke wyszukujesz te problemy? a moze jak troche odpuscisz, to on sie wtedy wezmie za siebie i wkoncu sie spotkacie? to jest jednak tylko facet.. niech sie postara a ty miej to gdzies..
![]() dziewczyny.. dobrze mi.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- milego wieczorku Sun...
|
|
#749 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Musze jakos was nadrobic przez caly dzien
![]() Cytat:
Sms taki byl "Widze ze nie chcesz byc ze mna ,bo widzialem Cie w objeciach kogo innego (zal ,ja wcale z nikim sie nie spotkalam) ciekawe co mala powie o nowym wujku????? (debil) i ze mam jego numer wykasowac bo nie chce mnie znac "brak slow po prostu i mnie wnerwil jak tylko mogl ![]() Cytat:
Cytat:
Cholerka ja tez powinnam sie przelamac i chodzic na szpilkach,ale mojego rozmiaru to nie ma Ja tez jestem zywymdowodem ze to gowno prawda , ja wysoka i nog nie mam zgrabnych jak dla siebie ![]() Cytat:
juz za duzo prosilam. [QUOTE=sun in the winter;23317326]Mysia ja myslam sobie tak po liceum zawodu nie mam, w biurze fajna praca to pojde na jakis staz.. trafiłam do Sądu z tym ze nie było miejsca na obijanie, pracy bylo duzo... z tym ze gwarancji pracy nie miałam, bo nie było przyjec. a szkoda bo bardzo miło wspominam tamten czas.. i co mi po tym .. jak przez 2 lata zadnej pracy biurowej po tym nie znalazłam .. a CV peka w szwach od prac kazdej w innej dziedzinie .. pracowałam w biurze, jako telemarketer, jako kelnerka/baramanka, sprzedawca .. itp ;Dw polsce chyba zawsze bedzie problem .. a najbardziej mnie wkurzaja osoby co mówią, ze jak ktos chce pracowac to znajdzie prace ! jaaaaaaaaaaaaaasne .. to żyj za 400 zł miesiecznie .,.. dlatego sie ciesze ze wkoncu znalazłam cos normlanego i miejmy nadzieje ze w styczniu mi przedłuzy umowe.. [COLOR="Silver"]Z rozmowy z wami i z rozmowy ze znajomymi z Polski to widze ze ciezko w Polsce o prace nawet za 600 zl , tu tez niby nie jest latwo ,ale jak potrzebujesz pracy naprawde to nie odprawiaja Cie z kwitkiem ja znam taka znajoma ze przyjechala jakis czas temu z mezem do Anglii w ciemno wiecie ze nie mieli gdzie mieszkac i co jest to jest bol najwiekszy ,aledo czego darze , Ta znajoma poszla szukac pracy i powiedziala ze nie ma gdzie mieszkac i nie ma pracy to odrazu jej zaproponowali mieszkanie byle jakie ,ale zawsze jakies i prace na paczatek i teraz mieszka na przedmiesciach Londynu z cala rodzina a jest w Anglii z 6 lat Cytat:
Cytat:
SUN milego wieczoru ,a raczej teraz nocy ![]() Chyba to moja najwieksza wiadomosc
Through eyes of love all things will take on a new meaning...... Edytowane przez Patrycja183 Czas edycji: 2010-11-19 o 01:03 |
||||||
|
|
|
|
#750 |
|
Zadomowienie
|
wpadam na szybkie dzien dobry i lece do pracy
** będę ok 22 )
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

co masz na myśli?
nic sie nie dzieje
ciul, ze na wszystkich patrze z gory, ale tak pochodzic sobie na szpilkach..? cudo

on-ze to moze jutro? ja- jutro nie moge a w sobote jade do domu. on-ze moze po cwiczeniach. ja- niech sie zdecyduje bo ja mam gdzies 11-18 czas.