Polish Next Top Model ..? ;) - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-18, 17:38   #2941
tutmirlajt
Zadomowienie

Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)

Cytat:
Napisane przez nuugat Pokaż wiadomość
byłam niemal pewna, że odpadnie Weronika, ale całe szczęście, że była to Beata wiem, że Weronika nie ma szans na wygranie tego programu, ale jest taka słodka i sympatyczna, bardzo ją polubiłam. na dodatek ślicznie wygląda w tej grzywce.
tylko dziwne, że w obydwóch zadaniach była tak wychwalana przez jury, a potem została nominowana do odpadnięcia. nawet Polina wcześniej była bezpieczna, przecież to jakaś paranoja.
Kasia świetnie wykonała swoje zadanie i nie wyobrażam sobie finału bez niej, tak jak wcześniej już pisałyście. chyba że sama musiałaby z jakichś powodów zrezygnować, no ale... moim zdaniem to ona powinna wygrać ten program. a nawet jeśli nie, to w finałowej trójce jak najbardziej powinna być. tak samo jak Polina kompletnie nie pasuje mi do finału. rozumiem, że nie każdy ma w życiu łatwo, nie każdy jest wygadany przy obcych i w ogóle, ale czy ktoś kazał jej się pchać do telewizji? może w finale też się rozpłacze, że jest taka biedna i w ogóle, i przez to ludzie będą na nią głosować i wygra?
poczułam sympatię do Oli. jest taka skromna, ale nie irytująca jak Polina, a jednocześnie dobra w tym, co robi, i podchodząca do tego profesjonalnie. wydaje się uczciwa, a nie tak jak niektóre dziewczyny dwulicowa, przebiegła i obgadująca za plecami.
za tydzień pewnie odpadnie Weronika, chociaż wolałabym, żeby odpadła Ania. no, ale przecież nigdy nic nie wiadomo
Bo zadania sa na potrzeby programu, zeby istnial, a kto odpada jest z gory zalozone wg mnie. Zadania maja sie nijak do tego kto odpadnie.
tutmirlajt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 17:40   #2942
cambio
Raczkowanie

Zastanawiam się co miała na myśli Karolina Korwin-Piotrowska w DDtvn mówiąc że za tydzień będzie odcinek którego się nikt nie spodziewa i że jeżeli ktoś myśli że wie jak się program skończy to się grubo myli. Ciekawe.
cambio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 17:48   #2943
tutmirlajt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cambio Pokaż wiadomość
Zastanawiam się co miała na myśli Karolina Korwin-Piotrowska w DDtvn mówiąc że za tydzień będzie odcinek którego się nikt nie spodziewa i że jeżeli ktoś myśli że wie jak się program skończy to się grubo myli. Ciekawe.
Przeczytaj co pisalam wczesniej. Mysle ze Piszczalka zostanie zauwazona w Mediolanie i tym samym wybije sie w programie ponad wszystkie inne uczestniczki. Kaska odpadnie, lub sama zrezygnuje.
Stary 2010-11-18, 17:53   #2944
fossa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tutmirlajt Pokaż wiadomość
To i ja sie wypowiem:

Korwin Piotrowska powiedziala ze bedziemy zaskoczeni w nastepnym odcinku, bo... wg mnie Ania Piszczalka dostanie jakas propozycje w Mediolanie i ogolnie bedzie wyrozniania tam i dojdzie tym samym do finalu.

Coraz bardziej przekonuje sie do Ani Piszczalki. NIe lubie jej osbowosci ale na modelke wybiegowa najbardziej sie nadaje z nich wszystkich. Wg mnie zrobi kariere na wybiegu.

Kasia Smolinska- nie lubie jej. Jak slysze jej glos to bierze mnie na wymioty- tak bardzo mnie irytuje. Ale.. jest madra, bystra, inteligentna i pod tym wzgledem nie mozna jej nic zarzucic. Pod tym wzgledem noklautuje wszystkie dziewczyny. Ale i tak.. na zdjeciach slabo wychodzi..
Kaska to taki typ 'klasowego kujona' zawsze wszystko jej wychodzi, podczas gdy inni sobie nie radza i maja problemy... istny robot (z wylaczeniem zdjec)
nie lubie takich osob, pozostale dziewczyny maja bardziej ludzkie oblicze bo popelniaja bledy ale sie staraja

Cytat:
Ola- nie podobalo mi sie jej zachowanie na panelu. Wywyzszala sie, inne dziewczyny negowala ze tekstu nie znaly na pamiec.

Nie wiem dlaczego tak wiele jest zlych opinii o urodzie Beaty. Wg mnie ona jest bardzo ladna.

Papierska
Wydaje mi sie ze skoro mowi tak otwarcie o biedzie,to tak naprawde biedy w jej domu nie ma. Gdyby zyla w prawdziwej biedzie wstydzilaby sie o niej raczej mowic. Wydaje mi sie ze przesadza i zyje normalnie- bieda dla niej to sytuacja gdzie jej rodzice nie pracuja. Ok- ale duzo takich rodzin jest. Mi bieda kojarzy sie z czyms innym.
Olka wcale sie nie wywyzszala zrozumialam cala ta sytuacje jak Narrhien :

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że zachowanie Oli na panelu nie było wywyższaniem się.

Powiedziała, że ona ze stresu mówiła tekst bez emocji, a inne dziewczyny ze stresu zapominały tekstu - na zasadzie, że wszystkie je zżerał stres, ale w różny sposób. Nie odebrałam tego jako wywyższanie się, w końcu zapominanie tekstu a mówienie bez emocji to dwa bardzo podobne "grzechy" w tym przypadku.

Mi sie tez Beata podoba, bardzo ladnie wygladala w DTVN

A weronika fajna dziewczyna ale za "nudna" jak na modelke
fossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 17:54   #2945
Almariel
Zakorzenienie

Właśnie obejrzałam sobie wczorajszy odcinek. Paulina niestety poległa na całej linii, ale chyba zasłużenie odpadła Beata.
Co do Kasi, to do niej jako osoby mam ambiwalentny stosunek, ale jakby nie patrzeć trzeba jej przyznać, że jest bardzo dobra.
Ale i tak w dalszym ciągu, najbardziej kibicuję Oli.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 17:59   #2946
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fossa Pokaż wiadomość
Kaska to taki typ 'klasowego kujona' zawsze wszystko jej wychodzi, podczas gdy inni sobie nie radza i maja problemy... istny robot (z wylaczeniem zdjec)
nie lubie takich osob, pozostale dziewczyny maja bardziej ludzkie oblicze bo popelniaja bledy ale sie staraja
Z całym szacunkiem, ale pogratulować podejścia - nie lubisz kogoś tylko dlatego, że mu coś wychodzi?
Stary 2010-11-18, 18:02   #2947
Pijana truskawkami
Zakorzenienie

Paulina powinna odpaść, wykonała beznadziejnie swoje zadanie no i niestety inteligencją nie grzeszy. Do tego jest strasznie irytująca.

"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..."

F.Dostojewski

Pijana truskawkami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 18:11   #2948
fossa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Z całym szacunkiem, ale pogratulować podejścia - nie lubisz kogoś tylko dlatego, że mu coś wychodzi?
Zle mnie rozumialas
Stary 2010-11-18, 18:11   #2949
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fossa Pokaż wiadomość
Zle mnie rozumialas
To mnie oświeć Bo Twoja wypowiedź tak właśnie brzmi.
Stary 2010-11-18, 18:16   #2950
dedonika
Przyczajenie

wystarczy prześledzić tablice dziewczyn na Facebook'u i już się wiele można domyślać..
dedonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 18:23   #2951
tutmirlajt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dedonika Pokaż wiadomość
wystarczy prześledzić tablice dziewczyn na Facebook'u i już się wiele można domyślać..
npo ktorej dziewczyny..?
Stary 2010-11-18, 18:23   #2952
fossa
Zadomowienie

Cytat:
To mnie oświeć Bo Twoja wypowiedź tak właśnie brzmi.
Nie napisalam ze nie lubie osob ktorym 'cos' wychodzi bo kibicuje praktycznie wszystkim oprocz wlasnie Kaski, ktora przypomina mi robota w wygrywaniu zadan. Ale jesli chodzi o spotanicznosc/ naturalnosc na fotkach to juz jest kiepska.
Stary 2010-11-18, 18:25   #2953
tur3cka
Raczkowanie

Cytat:
No niestety, ale ja też tak zrozumiałam z Twojej wypowiedzi.
tur3cka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 18:43   #2954
Lucka91
Wtajemniczenie

W takim razie ja sie pytam - po diabła te wszystkie zadania skoro ich wykonywanie nie ma zadnego wplywu na to kto "wyleci"?
Paulina nawala ostatnio w KAZDYM zadaniu i jeszcze jest w programie, Weronika bardzo dobrze wykonala wczoraj obydwa, i byla zagrozona... Kompletnie nielogiczne, jesli juz chca stwarzac jakies pozory ze 3 finalowa nie jest od samego poczatku wybrana, to mogliby wczoraj juz zrobic zagrozona Pauline, byloby to sensowniejsze...
Stary 2010-11-18, 18:49   #2955
nuugat
Zakorzenienie

mnóstwo wizażanek narzeka na ten program, jaki to on jest niedopracowany i jakie są w nim żałosne uczestniczki. ale w takim razie po co go oglądacie?

Edytowane przez nuugat
Czas edycji: 2010-11-18 o 18:51
nuugat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 18:53   #2956
Fide
Raczkowanie

Nareszcie "śliczniutka" odpadła :hura: .

Dziwi mnie to, że dziewczyny będą chodzić po wybiegu w Mediolanie, pierwszy raz od castingów. Zawsze mi się wydawało, że Tap Madl to osoba chodząca po wybiegach, a nie biorąca udział tylko w sesjach zdjęciowych.

Polina zaczyna mnie wkurzać, wydaje mi się, że przechodzi tylko ze względu na płacz - od kilku odcinków nie wykonała dobrze chyba ani jednego zadania, zdjęć zbyt dobrych też nie miała, za wysoka też nie jest, a jednak nadal jest w stawce :/
Fide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 19:07   #2957
niuniulka1989
Zakorzenienie

Piszczałka w finale??? Szok
Stary 2010-11-18, 19:10   #2958
Fide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jenny Lila Pokaż wiadomość
oj szkoda mi Beaty - słuszny wzrost, a myślę, że te parę cm w talii byłaby w stanie zrzucić, dla mnie jest fenomenalna, mam nadzieję, że jeszcze o niej usłyszymy...
Paulina - dostała szanse, niesprawiedliwie, ale może wreszcie coś pokaże, mamy podobny tyb urody i jakoś się z nią utożsamiam też..
Kaśka - reklama wyszła lepiej niż Alicji, ale dla mnie ta dziewczyna jest sztuczna, inteligentna, ale sztuczna..
Natomiast Weronika bardzo mnie rozweseliła dzisiaj poza tym od poczatku czułam w niej ogromny potencjał
Gdy oglądałam dziewczyny w próbie reklamy przypomniały mi się moje pierwsze słowa na antenie radiowej...ach pomyłek było mnóstwo Zaciekawił mnie ten odcinek, nie ukrywam, ale czekam, czekam na przyszły...akcja coraz bardziej się rozwija)
Skoro wzrost jest taki ważny to dlaczego kariery w modellingu nie zrobiła Małgorzata Dydek (214 cm)?
Fide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 19:46   #2959
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fide Pokaż wiadomość
Skoro wzrost jest taki ważny to dlaczego kariery w modellingu nie zrobiła Małgorzata Dydek (214 cm)?

Bo jest za wysoka.
są dolne i górne granice wzrostu.

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez nuugat Pokaż wiadomość
mnóstwo wizażanek narzeka na ten program, jaki to on jest niedopracowany i jakie są w nim żałosne uczestniczki. ale w takim razie po co go oglądacie?
Żeby podbijac ogladalnośc tvn.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 20:15   #2960
kitkulka
Zakorzenienie

jeśli chodzi o Kaśkę to jej w reklamach gdzie się odzywa nie mogłabym oglądać, bo strasznie irytuje mnie jej głos, wzrok zresztą też, ja mrużę oczy kiedy niedowidzę, może ona również ma jakąś wadę?

cieszę się, że Beata odpadła, w jej wykonaniu podobało mi się tylko jedne zdjęcie, to z wężem, było super, ale reszta - nie

Paulina bardzo mi się podoba, ładnie wygląda i na zdjęciach i w tej reklamie również mi się podobała, chociaż nie podołała zadaniu

Ola - kiedy machała włosami wyglądała bosko

Ania - jakaś trochę głuptaskowata mi się wydaje, ale jakoś ją lubię :P
a Weronika to taki słodki dzieciak
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 21:04   #2961
elmoska
Zakorzenienie

GG do elmoska Wyślij wiadomość przez MSN do elmoska

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o Kaśkę to jej w reklamach gdzie się odzywa nie mogłabym oglądać, bo strasznie irytuje mnie jej głos, wzrok zresztą też, ja mrużę oczy kiedy niedowidzę, może ona również ma jakąś wadę?
ja niestety nie mogę ani jej sluchac ani ogladac

BBL
5/28

AC MILAN CAMPIONI D`ITALIA

elmoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 21:05   #2962
niuniulka1989
Zakorzenienie

Dziewczyny, a widziałyście w tych urywkach z tego co będzie w przyszłym tygodniu, że tam jedna modelka zaliczy glebę? Może któraś z "naszych" Choć wątpię..
Stary 2010-11-18, 21:11   #2963
asia_z
Zakorzenienie

dobra wczorajszy odcinek obejrzany. Mam nadzieje, ze ta cala Polina w koncu wyleci, bo mnie irytowała na maxa. Przecież Anka tez ma trudną sytuację w domu, a tak tego nie podkreśla na każdym kroku żeby się wszyscy nad nia litowali.
Podobało mi się dzisiaj profesjonalne podejście Kaśki mimo iż ogólnie jej nie lubię. Podobala mi się też Weronika - może nie jest jakoś mega super nadająca się na modelkę, jednak jest sympatyczna, zabawna i karierę pewnie uda jej się zrobić
Beata - w sumie dobrze że jednak wyleciala chociaz na początku bylo mi jej żal. Te jej miny, pokazywanie co to ona nie jest. No cóż....
Anka - na niektorych zdjęciach wychodzi fajnie, dzisiaj mi się nie widziała. Ma taką dziwną manierę w głosie, ajkby recytowala coś na apelu
Ola - dzisiaj szalu nie robiła. Widać, ze jest z lekka zamknięta w sobie i nieśmiała. Ale jej zdjęcia są piękne.
Stary 2010-11-18, 21:12   #2964
Vivienne
... choć nie Westwood

A ja kompletnie nie rozumiem zachwytów nad urodą Pauliny. Nie zwróciłabym na niej kompletnie uwagi na ulicy, na dodatek ma brzydkie oczy, takie wyłupiaste trochę.

Zostawienie Weroniki w programie... nie rozumiem. Już nie mówiąc o tym, że dla mnie ta reklama wcale nie była urocza. Chociaż fakt, z kamerą wśród przechodniów poradziła sobie świetnie, nawet nie wiem czy nie lepiej niż Kaśka. Ola mi się podobała, w ogóle podoba mi się jej osobowość, jest taka spokojna i mówi konkretnie, szczerze, bez jakiegoś parcia.

I chyba jestem w mniejszości, ale dla mnie Beata nie jest brzydka. Nie jest pięknością, a już na pewno nie mieści się w tych popularnych, już nieco oklepanych kanonach piękna, ale ma coś mega interesującego w twarzy, jest niebanalna i oryginalna. O wiele bardziej zapada w pamięć niż taka Piszczałka i o wiele bardziej podoba mi się niż paulina, której fenomenu kompletnie pojąć nie mogę...

Ciekawa jestem kolejnego odcinka, szczególnie po zapowiedzi Korwin-Piotrowskiej

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 21:46   #2965
Jenny Lila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fide Pokaż wiadomość
poza tym M.Dydek lepiej w innej dziedzinie, oni szukają modelek w które na pokazie będa wyglądały jak wysokie boginie, ale podobnego wzrostu...myślę, że rysy twarzy Beaty są bardziej pożądane w świecie mody niż Małgorzaty...poza tym ma w sobie coś delikatnego...
Jenny Lila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 22:51   #2966
Hultaj
BAN stały

Cytat:
e tam, jak dla mnie to przecież takie reklamy kręcą gwiazdki lub gwiazdy, jako kojarzone osobistości, normalnie modelki na wizji nie gadają, , a kiedy gadają, to nie swoim głosem (no chyba, że są na tyle dobre).
Co do Kasi, też mi do końca nie leży, ale z 2 str, przynajmniej dziewczyna jest zdeterminowana, ale nie do konca w negatywny sposób, wygląda na dość odważną i przebojową, nie szczypie się tylko robi, co jej każą , bardziej cenię taką osobowość. Ania, która skarżyła się na to, że nie ma koleżanek, też pojechała po bandzie i się nie popisała. Ogólnie jak dla mnie to chyba mogłaby wygrać Ola.

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
wydaje mi się, że przechodzi tylko ze względu na płacz
nie wydaje mi się, akurat bardzo by kogoś obchodziły 'argumenty' jakiejś faktycznie albo rzekomo (w końcu takich kobiet, co udają lebiodki , w życiu też nie brak) zahukanej dziewczynki z małej miejscowości. Jeśli już, to może dlatego, że wzbudza emocje i chyba też juz z leksza kontrowersje, do tego nie jest brzydka, a może i niższy wzrost to teraz akurat również atut, w koncu Polki bardzo wysokie zazwyczaj nie są (no i może planowane są następne edycje), a program oceniam raczej jako szoł niż prawdziwą modelkownię.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Napisane przez CatchyKathy Pokaż wiadomość
Nie podoba mi się jej wręcz histeryczne czasami wypowiedzi przed kamerą. Nie chce mieć męża alkoholika i żyć w biedzie - kto chce?
z tego, co kojarzę, ona powiedziała też coś w stylu, że ''nie pozwoli na to, żeby zyła w takiej biedzie, w jakiej żyje teraz'' i tak po prawdzie, jeśli rzeczywiście chce się wyrwać i coś osiągnąć to raczej chyba musi coś niecoś popracować, a tak jak tutaj, wydaje się, że co zadanie- i problemik, który jej w czymś nie pozwala zrobić czegoś dobrze.

Cytat:
Napisane przez Promyk1105 Pokaż wiadomość
A pomyslałyście nad mozliwością manipulacji, sama nie wiem, fałszywej kreacji top-modelek?
One tam siedziały całymi dniami - z tych wszystkich godzin trzeba zmontować 45-minutowe odcinki .. wiadomo, że wtedy bardzo wiele różnych sytuacji i wypowiedzi z programu się po prostu pomija. Paulina została wykreowana na osobę, która non stop się na siebie żali - ale może wcale tak nie jest? Te jej wypowiedzi o chłopaku, biedzie zostają pokazane w każdym odcinku - nie dziwi Was to? Przecież można pokazać wiele ciekawszych wypowiedzi, a nie non stop to samo, bo nie sądzę, żeby ona 24h na dobę się użalała. Wydaje mi się, że montażyści programu, scenarzyści itp., po prostu mieli zamiar wykreować ją na taką budulę, przedstawić ją tak a nie inaczej.
Może np. Anna Piszczałka także ciągle narzeka, ale po prostu nie zostaje to pokazane w programie? Jej narzekania zostają usunięte, biedolenie wycięte? Tego nie wie nikt, bo program nie jest na żywo, a więc według mnie istnieje możliwość manipulacji ... ale to tylko moje zdanie, co nie zmienia faktu, że Paulina Papierska jest w tym momencie mega denerwująca i powinna już odpaść. Osoby nieśmiałe mają to do siebie, że potrzebują wiele czasu, żeby się otworzyć - np. po miesiącu przybywania z kimś nie są już aż tak spięte - ale przecież Papierska nie będzie najpierw się zaznajamiać przez miesiąc z fotografem, żeby potem udać się na sesję i wreszcie otworzyć, jak ona to mówi. Jej charakter po prostu nie pasuje na modelkę, zginie w tłumie, bo nie ma siły przebicia. A jej wpisami na forum bym się nie sugerowała - znam wiele nieśmiałych osób, które w Internecie są zupełnie inne tzn. dowcipne, kontrowersyjne, odważne, a w rzeczywistości najlepiej schowałyby się po stół ... coż, Internet ma to do siebie, że można w nim być kimś, kim się nie jest.
pozdrawiam i życzę miłego oglądania
generalnie u Pauliny wszystko można zwalic na młody wiek, niedojrzałość, brak obycia, może faktycznie jest z osobowości taką dziewczynką z gimnazjum, może tylko udaje, nie wnikam. Może masz rację co do tej manipulacji, zauważ tylko, że to Paulinka wyskakuje z tekstami do kamery, gdy jest pytana, lub na panelu (w sumie domu to chyba nie pokazują zbyt wiele...), inne chyba jakoś potrafią nie kreować takiego obrazu siebie, jak Pola, a też są w podobnym wieku.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

dziewczyny, za co tu kara?

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-11-18 o 22:48
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 22:52   #2967
shiava
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tutmirlajt Pokaż wiadomość
To i ja sie wypowiem:

Nie wiem dlaczego tak wiele jest zlych opinii o urodzie Beaty. Wg mnie ona jest bardzo ladna.
Lol, Beata jest ŁADNA???
shiava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 22:56   #2968
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
[/COLOR]
dziewczyny, za co tu kara?
tez wlasnie mialam pytac, ale jakos mi z glowy wylecialo ;p
ja tam nic podpadajacego nie widze ;p
Stary 2010-11-18, 22:58   #2969
Goshia
Rozeznanie

Tak, Beata jest ładna
Goshia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 23:10   #2970
Hultaj
BAN stały

nie rozumiem tego najazdu na Beatę. ma trochę niesymetryczną twarz, ale ogolnie nie róbcie z niej już takiego ostatniego paszteta; dziewczyna jest jakich wiele i tyle. Myślałby kto, że po ulicach to same doskonałości płyną.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości