|
|
#2941 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2942 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam się co miała na myśli Karolina Korwin-Piotrowska w DDtvn mówiąc że za tydzień będzie odcinek którego się nikt nie spodziewa i że jeżeli ktoś myśli że wie jak się program skończy to się grubo myli.
Ciekawe.
|
|
|
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
Przeczytaj co pisalam wczesniej. Mysle ze Piszczalka zostanie zauwazona w Mediolanie i tym samym wybije sie w programie ponad wszystkie inne uczestniczki. Kaska odpadnie, lub sama zrezygnuje.
|
|
|
|
#2944 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie lubie takich osob, pozostale dziewczyny maja bardziej ludzkie oblicze bo popelniaja bledy ale sie staraja ![]() Cytat:
Cytat:
Mi sie tez Beata podoba, bardzo ladnie wygladala w DTVN A weronika fajna dziewczyna ale za "nudna" jak na modelke |
|||
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie obejrzałam sobie wczorajszy odcinek. Paulina niestety poległa na całej linii, ale chyba zasłużenie odpadła Beata.
Co do Kasi, to do niej jako osoby mam ambiwalentny stosunek, ale jakby nie patrzeć trzeba jej przyznać, że jest bardzo dobra. Ale i tak w dalszym ciągu, najbardziej kibicuję Oli. |
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina powinna odpaść, wykonała beznadziejnie swoje zadanie no i niestety inteligencją nie grzeszy. Do tego jest strasznie irytująca.
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
To mnie oświeć
Bo Twoja wypowiedź tak właśnie brzmi.
|
#2950 |
|
Przyczajenie
|
wystarczy prześledzić tablice dziewczyn na Facebook'u i już się wiele można domyślać..
|
|
|
|
#2951 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
Nie napisalam ze nie lubie osob ktorym 'cos' wychodzi bo kibicuje praktycznie wszystkim oprocz wlasnie Kaski, ktora przypomina mi robota w wygrywaniu zadan. Ale jesli chodzi o spotanicznosc/ naturalnosc na fotkach to juz jest kiepska.
|
|
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Wtajemniczenie
|
W takim razie ja sie pytam - po diabła te wszystkie zadania skoro ich wykonywanie nie ma zadnego wplywu na to kto "wyleci"?
Paulina nawala ostatnio w KAZDYM zadaniu i jeszcze jest w programie, Weronika bardzo dobrze wykonala wczoraj obydwa, i byla zagrozona... Kompletnie nielogiczne, jesli juz chca stwarzac jakies pozory ze 3 finalowa nie jest od samego poczatku wybrana, to mogliby wczoraj juz zrobic zagrozona Pauline, byloby to sensowniejsze...
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
mnóstwo wizażanek narzeka na ten program, jaki to on jest niedopracowany i jakie są w nim żałosne uczestniczki. ale w takim razie po co go oglądacie?
Edytowane przez nuugat Czas edycji: 2010-11-18 o 18:51 |
|
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
Nareszcie "śliczniutka" odpadła :hura: .
Dziwi mnie to, że dziewczyny będą chodzić po wybiegu w Mediolanie, pierwszy raz od castingów. Zawsze mi się wydawało, że Tap Madl to osoba chodząca po wybiegach, a nie biorąca udział tylko w sesjach zdjęciowych. Polina zaczyna mnie wkurzać, wydaje mi się, że przechodzi tylko ze względu na płacz - od kilku odcinków nie wykonała dobrze chyba ani jednego zadania, zdjęć zbyt dobrych też nie miała, za wysoka też nie jest, a jednak nadal jest w stawce :/ |
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Piszczałka w finale??? Szok
|
|
#2958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jest za wysoka. są dolne i górne granice wzrostu. ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o Kaśkę to jej w reklamach gdzie się odzywa nie mogłabym oglądać, bo strasznie irytuje mnie jej głos, wzrok zresztą też, ja mrużę oczy kiedy niedowidzę, może ona również ma jakąś wadę?
![]() cieszę się, że Beata odpadła, w jej wykonaniu podobało mi się tylko jedne zdjęcie, to z wężem, było super, ale reszta - nie Paulina bardzo mi się podoba, ładnie wygląda i na zdjęciach i w tej reklamie również mi się podobała, chociaż nie podołała zadaniu Ola - kiedy machała włosami wyglądała bosko Ania - jakaś trochę głuptaskowata mi się wydaje, ale jakoś ją lubię :P a Weronika to taki słodki dzieciak |
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a widziałyście w tych urywkach z tego co będzie w przyszłym tygodniu, że tam jedna modelka zaliczy glebę? Może któraś z "naszych"
Choć wątpię..
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
dobra
wczorajszy odcinek obejrzany. Mam nadzieje, ze ta cala Polina w koncu wyleci, bo mnie irytowała na maxa. Przecież Anka tez ma trudną sytuację w domu, a tak tego nie podkreśla na każdym kroku żeby się wszyscy nad nia litowali. Podobało mi się dzisiaj profesjonalne podejście Kaśki mimo iż ogólnie jej nie lubię. Podobala mi się też Weronika - może nie jest jakoś mega super nadająca się na modelkę, jednak jest sympatyczna, zabawna i karierę pewnie uda jej się zrobić Beata - w sumie dobrze że jednak wyleciala chociaz na początku bylo mi jej żal. Te jej miny, pokazywanie co to ona nie jest. No cóż.... Anka - na niektorych zdjęciach wychodzi fajnie, dzisiaj mi się nie widziała. Ma taką dziwną manierę w głosie, ajkby recytowala coś na apelu ![]() Ola - dzisiaj szalu nie robiła. Widać, ze jest z lekka zamknięta w sobie i nieśmiała. Ale jej zdjęcia są piękne.
|
#2964 |
|
... choć nie Westwood
|
A ja kompletnie nie rozumiem zachwytów nad urodą Pauliny. Nie zwróciłabym na niej kompletnie uwagi na ulicy, na dodatek ma brzydkie oczy, takie wyłupiaste trochę.
Zostawienie Weroniki w programie... nie rozumiem. Już nie mówiąc o tym, że dla mnie ta reklama wcale nie była urocza. Chociaż fakt, z kamerą wśród przechodniów poradziła sobie świetnie, nawet nie wiem czy nie lepiej niż Kaśka. Ola mi się podobała, w ogóle podoba mi się jej osobowość, jest taka spokojna i mówi konkretnie, szczerze, bez jakiegoś parcia. I chyba jestem w mniejszości, ale dla mnie Beata nie jest brzydka. Nie jest pięknością, a już na pewno nie mieści się w tych popularnych, już nieco oklepanych kanonach piękna, ale ma coś mega interesującego w twarzy, jest niebanalna i oryginalna. O wiele bardziej zapada w pamięć niż taka Piszczałka i o wiele bardziej podoba mi się niż paulina, której fenomenu kompletnie pojąć nie mogę... ![]() Ciekawa jestem kolejnego odcinka, szczególnie po zapowiedzi Korwin-Piotrowskiej
|
|
#2965 |
|
Raczkowanie
|
poza tym M.Dydek lepiej w innej dziedzinie, oni szukają modelek w które na pokazie będa wyglądały jak wysokie boginie, ale podobnego wzrostu...myślę, że rysy twarzy Beaty są bardziej pożądane w świecie mody niż Małgorzaty...poza tym ma w sobie coś delikatnego...
|
#2966 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
, a kiedy gadają, to nie swoim głosem (no chyba, że są na tyle dobre). ![]() Co do Kasi, też mi do końca nie leży, ale z 2 str, przynajmniej dziewczyna jest zdeterminowana, ale nie do konca w negatywny sposób, wygląda na dość odważną i przebojową, nie szczypie się tylko robi, co jej każą , bardziej cenię taką osobowość. Ania, która skarżyła się na to, że nie ma koleżanek, też pojechała po bandzie i się nie popisała. Ogólnie jak dla mnie to chyba mogłaby wygrać Ola.---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
, w życiu też nie brak) zahukanej dziewczynki z małej miejscowości. Jeśli już, to może dlatego, że wzbudza emocje i chyba też juz z leksza kontrowersje, do tego nie jest brzydka, a może i niższy wzrost to teraz akurat również atut, w koncu Polki bardzo wysokie zazwyczaj nie są (no i może planowane są następne edycje), a program oceniam raczej jako szoł niż prawdziwą modelkownię. ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
Cytat:
, może tylko udaje, nie wnikam. Może masz rację co do tej manipulacji, zauważ tylko, że to Paulinka wyskakuje z tekstami do kamery, gdy jest pytana, lub na panelu (w sumie domu to chyba nie pokazują zbyt wiele...), inne chyba jakoś potrafią nie kreować takiego obrazu siebie, jak Pola , a też są w podobnym wieku. ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- dziewczyny, za co tu kara? Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-11-18 o 22:48 |
||||
|
|
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2968 |
|
Wtajemniczenie
|
tez wlasnie mialam pytac, ale jakos mi z glowy wylecialo ;p
ja tam nic podpadajacego nie widze ;p
|
|
#2969 |
|
Rozeznanie
|
Tak, Beata jest ładna
|
|
|
|
#2970 |
|
BAN stały
|
nie rozumiem tego najazdu na Beatę. ma trochę niesymetryczną twarz, ale ogolnie nie róbcie z niej już takiego ostatniego paszteta; dziewczyna jest jakich wiele i tyle. Myślałby kto, że po ulicach to same doskonałości płyną.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

wiem, że Weronika nie ma szans na wygranie tego programu, ale jest taka słodka i sympatyczna, bardzo ją polubiłam. na dodatek ślicznie wygląda w tej grzywce.