|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Ja robilam u dr.JJ i jestem zadowolona mimo , ze przed zabiegiem mialam niewielka asymetrie.
|
|
#8642 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masakra jakas ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Listopadowe |
||
|
|
|
#8643 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Hapy--Ja zadowolona nie jestem niestety
|
#8644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tzn. ze z nim jeszcze nie rozmawialas, tak ? Ja mysle ,ze jak on chce 7 tys, to lepiej odczekac, uzbierac 10 tys i zrobic u kogos innego nowe cycki. No tego to sie po nim nie spodziewalam. |
|
|
|
|
#8645 |
|
Wtajemniczenie
|
Beatrycze kochana ja miałam zaległości z forum, bardzo mi przykro z powodu poprawki, trzymam kciuki żeby się udało, niestety to się czasem zdarza
Co do operacji w wojewódzkim szpitalu to śmieszne, jeśli nie można tam przeprowadzać takich zabiegów bo 80% 3miejskich plastyków je tam robiła, po prostu wynajmowała salę, i wychodzi na to że nie mogli tego robić ![]() Listopadzie jak się czujecie ?
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2010-11-18 o 11:02 |
|
|
|
#8646 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewuchy!!!
Ja jestem na etapie wertowania wszystkich stron o dr WĘGRZYNIE MARKU... Mooże któraś mi pomoże...??? Fotki od niego też mnie bardzo interesują....Bo nie ma na stronie... dzięki
|
#8647 |
|
Rozeznanie
|
hej laski
Przed chwilą w radiu mówili o tej dziewczynie co zapadła w śpiączkę ona przyjechała na zabieg ze Szwecji i jest już informacją sprawdzona że w trakcie zabiegu nie było anestezjologa Powiem Wam że po rozmowię z Beatryczek jestem szczęśliwa ze nie robię u J>J nie chodzi tu o samą poprawkę bo zdarzają się najlepszym ale o samo podejście do pacjenta.. Pan J>J nie ma nawet na tyle odwagi by odebrać telefon tylko wypowiada się pisząc sms... Śmiechu warte... I cały czas wciska ten sam kit byly krzywe więc krzywe będą ![]() Tak nie zachowuje się dobry lekarz moim zdaniem
|
#8648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kejsiii juz Ci kiedys pisalam kazdy dr. ma cos za kolnierzem , z tego co pamietam to i ten ktorego teraz wybralas tez! Po pierwsze narazie znamy tylko wersje Beatrycze, ktora przynajmniej na razie osobiscie sie z dr. nie spotkala .W takim przypadku to chyba PODSTAWA, zeby na spokojnie cala sprawe przedyskutowac. Po drugie dziewczyna jest chyba 2 miesiace po op. !! to chyba troche za wczesnie , zeby cos powiedziec - czy ja sie myle ![]() Po trzecie dr. mial juz niezadowolana dziewczyne i nie robil , zadnych problemow z poprawka . Bardzo mi przykro z powodu Beatrycze mam nadzieje , ze wszystko dobrze sie ulozy i dziewczyna dojdzie z dr. do porozumienia Jestem tylko ostrozna w wypowiadaniu tak ostrych opini.
|
|
#8649 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Słoneczka..
![]() Dawno mnie nie było.. mam dużo nadrabiania.. aż mi się nie chcę ![]() Beatrycze strasznie mi przykro, że tak się sprawa potoczyła u Ciebie Kejsiii najważniejsze żebyś ufała swojemu lekarzowi.. a skoro nie "czujesz" tego do poprzednio wybranego to nie ma sensu się zmuszać.. no nic na siłę.. a dr Kolasiński też robi fajne biuściki i na pewno będziesz zadowolona Listopadziu jak się czujesz? Mam nadzieję, że czujesz się razem z maleństwem ok.. Mya, Maceratka Dziewczyny właśnie przeczytałam o tej Szwedce.. jestem w szoku.. strasznie szkoda tej dziewczyny.. taka młoda.. ![]() W jednym artykule była podana nazwa tej firmy, przez którą ona sobie tą operację załatwiła.. i powiem Wam, że weszłam na ich stronę i tam pisze, że nie tylko ze Swissmedem współracują.. z innymi też..a w galerii są cycki, które pewien trójmiejski lekarz ma na swojej stronie.. Tak na marginesie wspominam.. wstawiłam kilka fotek.. zapraszam do galerii.. Buziaki dziewuszki
|
#8650 |
|
Raczkowanie
|
MYLISZ sie!!!!! ja u JJ już byłam na konsultacji sam stwierdził że różnica jest ale nie wielka i że taka anatomia i wtedy już stwierdził że poprawimy że one się nie zmienią i nic do tego nie ma czas znaczenia kiedy by byla poprawka ,jak spytałam kiedy możemy to zrobić i jaki koszt to odp po 3 miesiącach koszt 7 tyś
|
#8651 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A i własnie że robi problem z poprawki bo uważa że jest nie potrzebna dla mnie to trochę nie tak jak powinno być Dodatkowo wymaga płacenia za coś co sam spaprał .... A jesli chodzi o mojego dr to i może ma coś za kołnierzem ale nie wiem o tym ale każdy lekarz miał już poprawki i mieć je bedzie .. Dla mnie ważne jest jak doktor zachowa sie w razie potrzeby poprawki .. A dr J>J niestety nie zachowuje sie O>K U lekarza którego wybrała operowała sie jedna dziewczyna od nas z forum i miała problem po zabiegu i doktor nie zostawił z problemem tylko pomógł ... Na pewno nie było takiej sytuacji że unika kontaktu czy nie odbiera tel tylko wysyła sms
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-11-18 o 12:31 |
|
|
|
|
#8652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje , ze dogadasz sie z dr. Jesli chodzi o czas to moim zdaniem wiele robi , piersi beda sie jeszcze dlugo ukladac i zmieniac . Przynajmniej ja tak mysle
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-11-18 o 12:48 |
|
|
|
|
#8653 |
|
Raczkowanie
|
Owszem układać się będą i zmieniać ale pojemność się nie zmieni sam to potwierdził dr.i efekt będzie jaki jest jedna mniejsza 2 większa
|
#8654 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8655 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
no nie moge..strasznie wkurza mnie taka postawa lekarza! to nie jest sprzedawca cycek tylko LEKARZ czyli osoba od ktorej wymagamy odpowiedzialnosci, ktos komu mozemy ufac. Beatrycze pogadaj z nim stanowoczo, albo poprawia co nie zrobil porzadnie albo faktycznie idz do kogos innego ! moze on sobie mysli, ze i tak zrobisz u niego bo nie bedzie ci sie chcialo albo bedziesz sie bala szukac jkogos innego. niech zrozumie ze mowisz powaznie i ma cie tez powaznie potraktowac. w gre wchodza przeciez duze pieniadze i zdrowie !!!
|
|
|
|
#8656 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
CO do oczekiwania na zabieg to musisz zaddzwonic i sie zapytac.. A ceny raczej normalne 8000zl zabieg + implanty np. okragle 3000zl, oczywiscie dolicz do tego wszystkie potrzebne badania.. Cytat:
co do cen to nie wiem czy, az tak sporo jak piszesz... bo sama OP 8000zl + implanty w tym wypadku wybierasz chyba przede wszystkim dobrego dr. a nie taniego... ![]() WItajcie dziubeczki moje fioletowe... pysia, listopadzia, viola - zawitaly czesc maceratka, magera, kejsiii, beatrycze, happy, mya, kejtigda - Ja juz bez pancerniaka od 2 dni!!!!!!
|
|
|
#8657 |
|
Raczkowanie
|
"
Mozesz pisac... co do cen to nie wiem czy, az tak sporo jak piszesz... bo sama OP 8000zl + implanty w tym wypadku wybierasz chyba przede wszystkim dobrego dr. a nie taniego... ![]() " Zabieg 8000 implanty 4,5 tys do 6,9 więc myślę, że sporo zwłaszcza, że raczej bym chciała anatomy. I chciałabym dobrego ale nie mam aż tyle kasy bo jeszcze 3 dojazdy w tę i z powrotem. Więc ciężko. Chciałabym się dowiedzieć o Skupinie więcej odpisał mi, że też robi głównie do 350 ale niektóre przypadki 400. 400 już nieźle. Nie wiem jak tam inne zdjęcia ale w otwartej na beauty cycki Skupina są ładne. Więc Broma albo Skupin. Na 2 konsultacje mnie nie stać. Jeśli macie jakieś inne forum ze zdjęciami po operacjach u dr Skupina to bedę wdzięczna.
|
#8658 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny;-)
Potrzebuję pomocy....;-) Bardzo ale to bardzo chcę poprawić sobie cycuchy i w tym celu zapisałam sie do dr. Skwiercz. Powiedzcie mi czy jest w stanie mi pomóc poprawić cycuchy bo straszenie opadły po dzieciaczkach a nie chcę mieć wyciętej kotwicy na nich...;-/ |
|
|
|
#8659 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sa jeszcze inne fora np. roz... Cytat:
|
|
|
#8660 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=MyaDiva;23224863]
Yoko bardzo Ci dziękuje Może Lenka powie nam ile kosztują okrągłe HEJ HEJ DZIEWCZYNKI JESTEN PO OPERACJI I TROCHE SIE MECZE...... ALE JAKOS DAM RADE ![]() SZCZERZE MOWIAC TO TROCHE MALE TE MOJE CYCUCHY A PLACILAM 3400 ZA IMPLANTY NO I 6000 ZA OP
|
#8661 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiecie co, nawiazujac do tego niefortunnego uspienia pacjentki i jej niewybudzenia to ja musze przyznac; jestem mega porazona ta wiadomoscia... ten nieszczesliwy przypadek to tylko dowod na to ze jest to powazna operacja, decyzja o jej wykonaniu musi byc bardzo przemyslana. Teraz na pewno anestezjolodzy beda bardziej wyczuleni i ostrozni.... przykra historia. zal mi tej dziewczyny i jej bliskich... |
|
|
|
|
#8662 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny a dr. Skwiercz gdzie operuje, bo nic w necie o tym nie ma, a ja mam dopiero wizytę 23 grudnia. Masakra. Padnę z nerwów do tego czasu...
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- od czego zależy, że macie albo okrągłe albo anatomiczne?;-) ciekawe jakie mi zaleci...? hymmm |
|
|
|
#8663 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam maila do dr.Bromy zobaczymy co mi powie. Jakie mi da szanse na duzy biust. Jeśli powie mi cokolwiek bez zobaczenia, cokolwiek więcej to pewnie będę składać tę kasę. Zdechnę z głodu ale piersi u doktorka zrobię!
|
#8664 |
|
Przyczajenie
|
Hej
mam pytanie, chcialabym powiekszyc piersi - mam asymetrie jedna piers B druga A - po ciazy i karmieniu nie sa juz jedrne. Chce je powiekszyc do C. Ale planuje za ok 3lata drugie dziecko i juz niechce karmic tak dlugo jak teraz (karmilam poltora roku) tylko z 3msc. Czy jest moze ktos kto po OP karmil? czy jest konieczna poprawka itd? co sadzicie o lekarzau maruszko-kuzama lub grobelny? mam wizyte na poniedzialek u maruszko, a u grobelny na 2.12 (i wstepnie op 14.12 |
|
|
|
#8665 |
|
Raczkowanie
|
ja to już kredyt wzięłam i tylko czekam na ustalenie terminu...ehhh i czy wogóle jest szansa je poprawić...
|
|
|
|
#8666 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
powiedziala ze da sie podniesc niby tylko anatomicznym i tylko pod gruczol... jakos wierzyc mi sie nie chce... bo znam kilka dziewczyn ktore mialby to samo i lekarze wlozyli/chca wlozyc okragly i pod miesien, nie wiem od czego to zalezy... |
|
|
|
|
#8667 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc może jeszcze będę musiała czekać albo decydować się na mniejsze bo u mnie w pracy może być różnie a teraz przy ustawie antykryzysowej mieć umowę na stałe.. hoho.---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
|
#8668 |
|
Przyczajenie
|
Mexara
ja w sumie jestem laikiem, ale tez mi sie tak wydawalo, ze nawet jak by sie wypelnio okraglym te "psuta" piers to powinna sie podniesc - tak na chlopski rozum... mam nadzieje ze ten poniedzialkowy powie mi cos innego... powiedzcie prosze czy cos wiedziec jak zachowuja sie piersi po piwiekszeniu i ciazy i karmieniu... |
|
|
|
#8669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wybór i rozmiar wkładek zależy od wielu czynników od tego czy rodzilas , od wyjściówki .od wymiarów,od efektu który oczekujesz itp jakie masz wymiary?pod biustem w biuscie wzrost i wagę?rodzilas ?
|
|
|
|
|
#8670 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=pink star;23315821]
pysia, listopadzia, viola - zawitaly czesc Hej pink
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

?

6 wrzesień 2010 r - CPG333 485cc - dr Skwiercz 

Z gory dziekuje i pozdrawiam Was wszystkie!!!

klaski: