Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 2009 :) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-18, 21:34   #271
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
aa, nie doczytałam, przepraszam..
Martynka pije samo mleko rano zaraz jak wstanie,(jako osobny posiłek) poza tym czasem podaję jej do posiłku, pije np podczas jedzenia kanapeczki z serkiem czy musem owocowym , z tym że to bardzo rzadko.
...

gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 21:37   #272
Wojtusia
Zakorzenienie

Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Łomot
Nie ma zdania, niby fajne ale sama nie wiem
dla mnie też są bez jakiejs większej rewelacji, ale tanie są a to kuszące ciut no i jak napisała syla można kilka kolorów kupić

Cytat:

A teraz uwaga, uwaga, przedstawiam Pana Misia
W albumie wstawię zdjęcia z właścicielką
wow jaki fajowy

Cytat:
Napisane przez Sweet_21 Pokaż wiadomość
nie mam pojęcia
nie kaszle, nie ma kataru, ale ciągnie go na wymioty, obstawiam wirusa
idą mu te 3 i ciągle rączki w buźce trzyma, ale nie wiem czy wymioty mogą być od zębów
najgorsza jest gorączka
z nerwów chyba nie zasnę
ciągle COŚ musi być
nie wiem czy od ząbków mogą byc wymioty, lepiej przejdzcie sie do lekarza jak bedzie mozliwość.

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisałam Wam, że zamówiłam na all podkład i babka mi przysłała inny numer niż zamawiałam, ale napisałam jej że ok i nie będę wymieniać. I teraz nie wiem jaki jej komentarz dać pozytyw czy neutral ? co byście dały?
hmm ja to nie wiem, moim zdaniem te komentarze to takie dziwne są, bo powinny byc wystawiane jednoczesnie przez sprzedającego i kupującego, tak zeby na wzajem nie widzieli ich, bo jak sprzedający zobaczy ze ty mu np, wystawisz negatywa to moze tobie również wystawić, ze złości po prostu, taki odwet i wielu ludzi moi się własnie wystawiać negatywy z obawy ze sami sobie tym samym "popsują konto".

to taka dygresja była

ja nie wiem co bym wystawiła, ale jesli mialas możliwość zwrotu, wymiany, zaproponowała ci to nie robiąc problemów , ale nie skorzystałas bo nie chciałas to moze byc pozytyw, mozesz w tym pozytywie napisac o tej pomyłce.

no chyba ze to juz pod neutrala podpada....

ide spać, jutro bedzie mnie mniej, od razu zapowiadam bo pracowity dzien mi sie szykuje. Buziaczki i dobranoc.

Edytowane przez Wojtusia
Czas edycji: 2010-11-18 o 21:39
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 21:43   #273
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Syla o tym własnie myślałam
To kupuj

Cytat:

dla zdolnej Lenki
Dziękujemy

Cytat:
Cześć dziewczyny

Bartek się rozchorował, rano miał gorączkę,zwymiotował mleko, w południe znowu gorączkował i teraz na wieczór też Zrobiłam mu dietkę w ciągu dnia i nawet jadł, nabiału zero, za to dużo pił.Dzięki Bogu.
Jutro chyba pojadę z nim do lekarza, ale najgorsze jest to, że nasza pani dr ma urlop.Będzie dopiero w pn.No nic, pójdziemy do kogoś innego.
Mam nadzieję, że nie będzie już gorączkował Tz w pracy a ja chyba nie zasnę.

Przeczytałam Was po łebkach przyznaje się

Svi, Sto lat dla Eryka
Anula, ale się uśmiałam
Zdrówka dla Bartusia

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Hej

U mnie bez zmian, sprawy jeszcze długo będą się tak beznadziejnie kręcić, więc jakoś nie mam ochoty się udzielać. Na nic nie mam ochoty...

Nadrobiłam, ale sporo tego było, więc nie dam rady do wszystkiego się odnieść. U nas bardzo przeciętnie. Chorujemy wszyscy po kolei, najpierw przeziębienie złapał mąż, potem Antonio, teraz ja. Malutek gorączkował przez dwa dni, potem wydawało się, że jest lepiej, a dziś rozkaszlał się na całego. Najgorsze jest to, że jak bardzo kaszle, to wymiotuje, jak mu daję syrop, to też wymiotuje , bo ich nie znosi. Już zrobiłam wszystko, co w mojej mocy i co tylko przyszło mi do głowy. Jutro znowu idziemy do lekarza.

Na szczęście mam wolne do wtorku, więc może jakoś się wykurujemy. Nie przespałam całej nocy od dobrych kilku dni.

Odezwę się później, bo znowu A rozkaszlał się na całego.
Zdrówka dla całej rodzinki i dla Malutka

Cytat:
zakochałam się w tym tym i tym, podobne są jesli nawet nie takie same
Super są Weź już nie kuś

Cytat:
u nas identycznie

super

Łączę się w bólu

Dziękujemy

Super miś

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 21:47   #274
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Sweet zdrowka dla Bartusia

Anula milo mi poznac towarzysza Martynki

Gorgulku no brawa dla Zuzi
swoja droga jak to zrobilas? bo moja mala to placze za smokiem jak jest zmeczona

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 21:53   #275
syla39
Wtajemniczenie

Gorgulek dla Zuzi. Ja tez chcę wiedziec jak to zrobiłaś

Stary 2010-11-18, 21:53   #276
morska
Zadomowienie

Cytat:
Bartek się rozchorował, rano miał gorączkę,zwymiotował mleko, w południe znowu gorączkował i teraz na wieczór też Zrobiłam mu dietkę w ciągu dnia i nawet jadł, nabiału zero, za to dużo pił.Dzięki Bogu.
Jutro chyba pojadę z nim do lekarza, ale najgorsze jest to, że nasza pani dr ma urlop.Będzie dopiero w pn.No nic, pójdziemy do kogoś innego.
Ojej Trzymam za poprawę.

Cytat:
Ja chciałam, ale u nas nie było
Ja zapomniałam pójść, dopiero wieczorem sobie przypomniałam W Tesco są chyba takie same, tylko o 10 zł droższe

Cytat:
Nadrobiłam, ale sporo tego było, więc nie dam rady do wszystkiego się odnieść. U nas bardzo przeciętnie. (...)
Trzymam i za sprawy, i za zdrowie

Cytat:
Ślicznyyyyyyyy Nic dziwnego, że ujął Martynkę

Cytat:
Dziewczyny pisałam Wam, że zamówiłam na all podkład i babka mi przysłała inny numer niż zamawiałam, ale napisałam jej że ok i nie będę wymieniać. I teraz nie wiem jaki jej komentarz dać pozytyw czy neutral ? co byście dały?
Ja nie dałabym żadnego Bo jeśli chciałabym być w porządku to musiałabym dać neutralny. Pewnie gdybyś zdecydowała się wymieniać, to kosztów odsyłania nie zwróciłaby Ci. Chyba, że tak - to pozytyw. A jeśli nie to neutral - a szkoda neutralem psuć konto, dlatego ja nie wystawiam żadnego w takich sytuacjach. Wiem, że każdemu może się zdarzyć i, że to parę zł, ale tu pomyłka, tam pomyłka i się nazbiera

Cytat:
Wykasowałam o sankach. Zuzi wujek kupił ale nie wiem jak wyglądają, bo nie mam ich w domu. U nas było ich naprawdę sporo.
Chciałam się dowiedzieć czy warto Przejdę się jutro, może będą.

za odsmoczkowywanie

.
Stary 2010-11-18, 21:54   #277
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Gorgulku no brawa dla Zuzi
swoja droga jak to zrobilas? bo moja mala to placze za smokiem jak jest zmeczona

Nie wiem ale cieszę się
A tak poważnie, to naszło mnie w pon przed Jej drzemką, pomyślałam sobie spróbuję, najwyżej polegnę i dam smoka Jak położyłam do łóżeczka to od razu o niego poprosiła i wtedy powiedziałam, że piesek zabrał smoczka i zaniósł kotkowi bo kotek bardzo chce mieć smoczek, słuchała mnie bardzo uważnie, jakby rozumiała co do Niej mówię. Wytłumaczyłam, dałam misia i wyszłam a Ona pięknie zasnęła Nie prosi już o smoka, wydaje mi się, że o nim zapomniała. Nie zamierzam go już wyciągać, wyrzucę wszystkie jutro

Przypomnę, że to była nasza trzecia "przymiarka". Pierwsze dwie - po 10 min smoka dawałam.

EDIT: Zuzka smoczek dostawała tylko i wyłącznie do spania. Jak była chora to pozwalałam trochę w ciągu dnia.

Edytowane przez gorgulek
Czas edycji: 2010-11-18 o 21:55
Stary 2010-11-18, 21:56   #278
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
hmm ja to nie wiem, moim zdaniem te komentarze to takie dziwne są, bo powinny byc wystawiane jednoczesnie przez sprzedającego i kupującego, tak zeby na wzajem nie widzieli ich, bo jak sprzedający zobaczy ze ty mu np, wystawisz negatywa to moze tobie również wystawić, ze złości po prostu, taki odwet i wielu ludzi moi się własnie wystawiać negatywy z obawy ze sami sobie tym samym "popsują konto".
.
dlatego teraz to zmienili i sprzedajacy nie moze wystawic kupujacemu negatywa
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 21:58   #279
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Gorgulek dla Zuzi. Ja tez chcę wiedziec jak to zrobiłaś

Napisałam wyżej

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Chciałam się dowiedzieć czy warto Przejdę się jutro, może będą.

za odsmoczkowywanie

.
No to nie pomogę bo nie wiem kiedy będą u nas

Jeszcze odnośnie smoka.
Zuzka dostawała go do zasypiania ale bardzo często wyjmowała go sobie, gryzła, bawiła się i chowała między szczebelki a materac, więc pomyślałam, że go po prostu nie chce.
Stary 2010-11-18, 22:04   #280
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Martynka ma przyjaciela - Misia.
Miś z Martynką obowiązkowo śpi...
Miś z Martynką chodzi siku na nocnik
Miś z Martynką chodzi jeść i mama musi go karmić
Miś z Martynką pije z niekapka...
Miś z Martynką chodzi wszędzie a dokładniej - raczkująca Martynka wyciera nim podłogi w całym domu...
Miś średnio nadaje się do prania ...
Martynka wczoraj zrobiła dziką awanturę wraz z wyrywaniem się podczas kąpieli, bo mama nie pozwoliła z Misiowi wejść do wanny...
Martynka właśnie włączyła alarm bo mama próbowała położyć ją z innym misiem....

SZUKAMY BRATA BLIźNIAKA MISIA

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Może za dużo lepiej nie pisz bo wiesz

podobnego L ma misia i jak jest śpiąca to chodzi z nim i tarmosi za uszy

Tak, tak, za dużo go nie chwale, bo wpadnie w samouwielbienie.
Róznica jest widoczna gołym okiem
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

Werka wpatrzona w teledysk I was drunk- taki bobas z wasem w roli glownej jest
obleśne to, fuj

Cytat:
skoro poszłaś na taki układ to ja dałabym pozytyw.

Cytat:

My dziś czwarty dzień bez smoczka
jaaaaaaaaaa, wow
u nas często w użyciu jest, a kiedyś mógł nie istnieć.Jak to się zmienia
Cytat:

Nie wiem ale cieszę się
A tak poważnie, to naszło mnie w pon przed Jej drzemką, pomyślałam sobie spróbuję, najwyżej polegnę i dam smoka Jak położyłam do łóżeczka to od razu o niego poprosiła i wtedy powiedziałam, że piesek zabrał smoczka i zaniósł kotkowi bo kotek bardzo chce mieć smoczek, słuchała mnie bardzo uważnie, jakby rozumiała co do Niej mówię. Wytłumaczyłam, dałam misia i wyszłam a Ona pięknie zasnęła Nie prosi już o smoka, wydaje mi się, że o nim zapomniała. Nie zamierzam go już wyciągać, wyrzucę wszystkie jutro

Przypomnę, że to była nasza trzecia "przymiarka". Pierwsze dwie - po 10 min smoka dawałam.

EDIT: Zuzka smoczek dostawała tylko i wyłącznie do spania. Jak była chora to pozwalałam trochę w ciągu dnia.
no właśnie chciałam ci zasugerować że może trzymaj na czarną godzinę w razie choroby.Nie wyrzucaj, a nóż się przyda

Eryku...buziaki.Wirtulane
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 22:05   #281
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie wiem ale cieszę się

Trzymam kciuki żeby juz tak zostało

U nas był etap kiedy Lenka usypiała bez smoczka ale niestety bezpowrotnie minął

Stary 2010-11-18, 22:06   #282
Karolinak82
Zakorzenienie

Anulka opowieść świetna

Wojtusia pierwsze zegarki fajnie wyglądają... chyba warto zaryzykować

Wszystkiego najlepszego dla Eryczka...szczęśliwego dzieciństwa

Mariolka zdrówka dla Was i by Twoje sprawy się rozwiązały...

Sweet i dla Was zdrówka

Gorgulku za smoczek...a raczej jego brak

więcej grzechów nie pamiętam

Ja dzisiaj miałam wolne i od rana po urzędach biegalam i z Zu na kontroli u ortopedy byłyśmy...w marcu kolejna
Poza tym...dzień jak co dzień z cięzkim zasypianiem i jeszcze cięższym powrotrem od doka...ehh jak mnie ręce i plecy bolą

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2010-11-18 o 22:08
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 22:11   #283
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Nie wiem ale cieszę się

Werka tez dostaje do spania ale czasem w dzien jak jest bardzo marudna to go chce a jak zasnie to go wypluwa ale budzi sie w nocy i go szuka, wklada sobie do buzki i dalej spi
mysle ze u nas jeszcze nie pora

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
obleśne to, fuj

widzialas ten teledysk?

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-11-18, 22:11   #284
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
jaaaaaaaaaa, wow
u nas często w użyciu jest, a kiedyś mógł nie istnieć.Jak to się zmienia
no właśnie chciałam ci zasugerować że może trzymaj na czarną godzinę w razie choroby.Nie wyrzucaj, a nóż się przyda
Zmienia się i chcialam wykorzystać moment, że prawie go nie potrzebuje. Myślę, że jest na tyle mała, że być może już zapomniała.

Myślisz? Dobra jeden "uchowam"

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Gorgulku za smoczek...a raczej jego brak
...
Poza tym...dzień jak co dzień z cięzkim zasypianiem i jeszcze cięższym powrotrem od doka...ehh jak mnie ręce i plecy bolą

Idę już. Dobranoc
Stary 2010-11-18, 22:13   #285
Karolinak82
Zakorzenienie

p4w jeszcze miałam napisać o tych dropach do wysuszania
wczoraj o nich troszkę czytałam i trafiłam m.in na strone niemiecką gdzie było porównanie tego z OPI i z Essence....w każdym razie weszłam dzisiaj do natury po parę drobiazgów i zobaczyłam że mają całe dwa regały Essence i kupiłam Dropy z ciekawości...i jestem wniebowzięta kilka minut i lakier był suchutki dziękuję za radę

I jeszcze mam pytanie...ja dzisiaj malowałam akurat jedną warstwą, ale zastanawiałam się że jak będę malować dwie warstwy to każdą poczęstować kropelkami? bo to takie tłuste jest....jak Ty robisz?
Stary 2010-11-18, 22:14   #286
megi b
Wtajemniczenie

Chyba nie wystawię żadnego kom. i tyle dzięki za pomoc

Amelia też smoka tylko do spania ma, ale jak zęby idą to tłamsi go zanim zaśnie i widać, że to przynosi jej ulgę więc pozwalam jej go mieć.

Cały czas zapominam
Svi Wszystkiego najlepszego dla Eryka

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 22:17   #287
agga19851985
Wtajemniczenie

Łeb mi pęka, oczy zaraz wyjdą z orbit, włosy sobie już potarmosiłam, ale wkońcu spłodziłam magisterkę i co widze? że mi 20 stron brakuje!!!! Normalnie tylko się powiesić, nie wiem jak to zrobiłam ale zginął mi cały rozdział i w oryginale i w kopii:-(
No żesz kur..
Obstawiem Alana, bo on często wali łapkami po klawiszach gdy komp. jest włączony.
Mam w du... ide spać!!!
Morska zabożyć znaczy pogniewać, zaciąć w sobie.
Sweet co z Bartusiem? Oby to "tylko " wirus, i żeby szybko minął .
Mariola przesyłam duuuuużo pozytywnych fluidków i jeszcze więcej siły dla Ciebie.

Więcej nie pamietam wybaczcie, aaa jeszcze @ dostałam, zaraz się zamorduję!!! A chciałam małża zmolestowac i nic z tego:-(
Dobranoc kochane.

A megi ja bym wystawiła neutrala
gorgulku brawa dla Zuzki za zmoczka, ale Kasia ma chyba rację że jednego zostaw, coby kiedyś w nocy nie latać na alarmie i szukać po sklepach
karolka no ta Zu jest tylko jedna, ajm sorry

Pola jest z nami od 03.XI.2015

Edytowane przez agga19851985
Czas edycji: 2010-11-18 o 22:20
agga19851985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 22:22   #288
morska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dlatego teraz to zmienili i sprzedajacy nie moze wystawic kupujacemu negatywa
Co Ty? Serio? Nic nie wiedziałam. Muszę poczytać.

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
Morska zabożyć znaczy pogniewać, zaciąć w sobie.

A w jakim regionie tak się mówi?

.
Stary 2010-11-18, 22:25   #289
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Amelia też smoka tylko do spania ma, ale jak zęby idą to tłamsi go zanim zaśnie i widać, że to przynosi jej ulgę więc pozwalam jej go mieć.
wlasnie malej teraz zabki dokuczaja i tez tarmosi smoka, gryzie go , zreszta teraz wszystko gryzie
dobrze ze przynajmniej nocki spokojne sa

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-11-18, 22:32   #290
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

pw4 jak ten lakier nowy? ten tani wiesz, do chanel podobny, dobry jest?
jeszcze nie przyszedl

Cytat:
wczoraj o nich troszkę czytałam i trafiłam m.in na strone niemiecką gdzie było porównanie tego z OPI i z Essence....w każdym razie weszłam dzisiaj do natury po parę drobiazgów i zobaczyłam że mają całe dwa regały Essence i kupiłam Dropy z ciekawości...i jestem wniebowzięta kilka minut i lakier był suchutki dziękuję za radę

I jeszcze mam pytanie...ja dzisiaj malowałam akurat jedną warstwą, ale zastanawiałam się że jak będę malować dwie warstwy to każdą poczęstować kropelkami? bo to takie tłuste jest....jak Ty robisz?
nie, dopiero na koniec malowania używasz

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 23:01   #291
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Eryku...buziaki.Wirtulane
Wszystkiego najlepszego dla Eryczka...szczęśliwego dzieciństwa
[/QUOTE]

Cytat:
Svi Wszystkiego najlepszego dla Eryka
dziekujemy
Cytat:
Co Ty? Serio? Nic nie wiedziałam. Muszę poczytać.

.
pamietam, ze kiedys dostalam takiego maila z allegro, w ktorym bylo napisane, ze teraz wlasnie tak bedzie

ale nie sprawdzalam jak to jest rzeczywiscie
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 23:03   #292
Ania0104
Zakorzenienie

hej

nadrobiłam po łebkach
Odwiozłam o 12 Bartka do teśiowej usnał po drodze w samochodzie i myslałam, ze udami się go przenieść do pokoju ... ale nie obudził sie, teściowa go zabrała do domu /ja miałam sprawy do załatwienia/ i oczywiśie nie położyła spac ... o 15,30 przyjechałam a On szlaeje, w drodze do domu zasnął, ale znów się obudził jak go wyciagałam z fotelika poszedł spać o 21,30 taki zmęczony, że nie mógł zasnąć

o jedzeniu u teściowej nie wspomnę
......................... ..............

Bartusiu, Antosiu dużo zdrówka

Dla Eryka sto lat!

Dziewczynki, mój Ares to nie koń ...
morska - jutro go zmierzę

usmiałam się z Pana Misia przynajmniej Martynka nie jest samotna

yyyyyyyyy co ja jeszcze miałam nie pamiętam ... jutro się poprawię i przywitam się z kawką

a teraz mówie dobranoc

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 00:02   #293
mariolasl
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuję bardzo Antonio męczył się dzisiaj 2 godziny zanim zasnął, też trochę zwymiotował podczas kaszlu , oby przetrwać tą noc.

Dużo zdrowia dla Bartka
Najserdeczniejsze życzenia dla Eryka
Anula , masz rewelacyjną córkę.

Święta już za 38 dni
Dużo było ostatnio o zabawkach, więc dorzucę co u nas się sprawdziło:

Do kąpieli: Tomy pływający hipopotam i Tomy pływający żółw
Załącznik 3541368
Załącznik 3541369

Kiddieland grająca betoniarka
Załącznik 3541370
FP Little People Zoo
Załącznik 3541373

Z serii Little People na pewno kiedyś kupię więcej, bo mamy autobus i samolot i powyższe i wszystko ma wzięcie.
Z Kiddieland Arka Noego również bardzo jest lubiana.
W ogóle zauważyłam, że kilka firm ma domki czy arki Noego podobne do tych z FP czy Kiddieland.

Ostatnio dużo rysujemy, bardzo lubię rzeczy z Crayola Beginnings, mają fajne kredki różnego typu, flamastry, pieczątki itp. U nas sprawdziła się do rysowania Crayola Beginnings Color Me A Song z trójkątnymi kredkami w zestawie.
Załącznik 3541394

Na Święta wybiorę jakieś wiaderko Duplo z podstawowymi klockami, ale chyba też wezmę jakieś pudełko z farmą lub coś w tym typie, bo widzę, że Antonio u znajomych bardzo ładnie bawi się tymi ludzikami, zwierzątkami itp.

Edytowane przez mariolasl
Czas edycji: 2010-11-19 o 15:00
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 00:21   #294
mariolasl
Zakorzenienie

Antonio "od zawsze" uwielbia

Stacking Cups
Załącznik 3541426

Playskool Busy Gears
Załącznik 3541427

Nie będę ukrywać, że Antonio ma naprawdę dużo zabawek, ale ciągle je rotujemy, a te, których nie kocha już od miesięcy lub zwyczajnie z nich wyrósł - sprzedajemy. Za uzyskane pieniąsze kupujemy nowe, na które obecnie jest czas . Ostatnio np sprzedałam sporo na ebay i kupiliśmy więcej kredek, puzzle, książeczki.
Zresztą Antonio tak się ładnie bawi, że kupowanie zabawek jest naprawde przyjemne
Stary 2010-11-19, 07:02   #295
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Witam się z rana i pędzę zawieść Tomala do cioci bo jadę do Wawy dziś. Do zobaczenia wieczorem-produkujcie żebym miała co czytać
Stary 2010-11-19, 07:24   #296
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

gorgulku, brawa ogromne dla Zuzi
duża i mądra z niej dziewczynka
ja pewnie jeszcze poczekam, chociaz moja Zuzia tez używa smoka TYLKO do usypiania i ostatnio coraz czesciej sie nim bawi, wiec moze tez sprobuje jednak za niedługo

Cytat:
daj linka do tego cuda , ja mialam w planie teraz z inglota kupic ale skoro jest cos lepszego to tez chetnie sie skusze
Stary 2010-11-19, 08:26   #297
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
karolka no ta Zu jest tylko jedna, ajm sorry

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
nie, dopiero na koniec malowania używasz
tak też myślałam

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
daj linka do tego cuda , ja mialam w planie teraz z inglota kupic ale skoro jest cos lepszego to tez chetnie sie skusze
p4w polecała OPI, ja kupiłam Essence...cena atrakcyjna więc wzięłam wczoraj na wypróbowanie...
Zresztą chciałam powiedzieć że ta firma coraz bardziej mi się podoba...mają dużo fajnych produktów...np. te on-the-go - rewelacja no i naprawdę świetne lakiery...kolory cudo
Stary 2010-11-19, 08:32   #298
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Łeb mi pęka, oczy zaraz wyjdą z orbit, włosy sobie już potarmosiłam, ale wkońcu spłodziłam magisterkę i co widze? że mi 20 stron brakuje!!!! Normalnie tylko się powiesić, nie wiem jak to zrobiłam ale zginął mi cały rozdział i w oryginale i w kopii:-(
No żesz kur..
...
gorgulku brawa dla Zuzki za zmoczka, ale Kasia ma chyba rację że jednego zostaw, coby kiedyś w nocy nie latać na alarmie i szukać po sklepach
Współczuję

Jednak pozbędę się bo jeśli znów dam to na nowo będzie trzeba odzwyczaić.

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
gorgulku, brawa ogromne dla Zuzi
duża i mądra z niej dziewczynka
ja pewnie jeszcze poczekam, chociaz moja Zuzia tez używa smoka TYLKO do usypiania i ostatnio coraz czesciej sie nim bawi, wiec moze tez sprobuje jednak za niedługo

Ja chyba jednak trafiłam na dobry moment, kiedy Zuzia mniej go potrzebowała.

Miłego dnia
Stary 2010-11-19, 08:39   #299
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
...Dziewczyny - i jak, czy któraś kupiła te sanki z Biedronki?

.
Mój Małż kupił, ale od razu wstawił do garażu, więc nie wiem jak się prezentują. Podobno są solidne i ciężkie

Cytat:
Cześć dziewczyny

...
niech szybko wraca do zdrówka

Cytat:
Hej

U mnie bez zmian, sprawy jeszcze długo będą się tak beznadziejnie kręcić, więc jakoś nie mam ochoty się udzielać. Na nic nie mam ochoty...

Nadrobiłam, ale sporo tego było, więc nie dam rady do wszystkiego się odnieść. U nas bardzo przeciętnie. Chorujemy wszyscy po kolei, najpierw przeziębienie złapał mąż, potem Antonio, teraz ja. Malutek gorączkował przez dwa dni, potem wydawało się, że jest lepiej, a dziś rozkaszlał się na całego. Najgorsze jest to, że jak bardzo kaszle, to wymiotuje, jak mu daję syrop, to też wymiotuje , bo ich nie znosi. Już zrobiłam wszystko, co w mojej mocy i co tylko przyszło mi do głowy. Jutro znowu idziemy do lekarza.

Na szczęście mam wolne do wtorku, więc może jakoś się wykurujemy. Nie przespałam całej nocy od dobrych kilku dni.

Odezwę się później, bo znowu A rozkaszlał się na całego.
Mariolo, życzę Ci/Wam dużo siły i niech wszystkie problemy już się skończą

I zdrówka też Wam życzę

Cytat:
...
Nie, no model jak się patrzy Nie widziałam nigdzie podobnego

Cytat:
...
My dziś czwarty dzień bez smoczka

---

Witam

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 08:41   #300
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:
p4w polecała OPI, ja kupiłam Essence...cena atrakcyjna więc wzięłam wczoraj na wypróbowanie...
Zresztą chciałam powiedzieć że ta firma coraz bardziej mi się podoba...mają dużo fajnych produktów...np. te on-the-go - rewelacja no i naprawdę świetne lakiery...kolory cudo
a gdzie kupowałas? chyba jednak musze sie na zakupy przejechac

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości