|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
|
|
|
|
#272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
dla mnie też są bez jakiejs większej rewelacji, ale tanie są a to kuszące ciut
no i jak napisała syla można kilka kolorów kupić Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to taka dygresja była ![]() ja nie wiem co bym wystawiła, ale jesli mialas możliwość zwrotu, wymiany, zaproponowała ci to nie robiąc problemów , ale nie skorzystałas bo nie chciałas to moze byc pozytyw, mozesz w tym pozytywie napisac o tej pomyłce. no chyba ze to juz pod neutrala podpada.... ide spać, jutro bedzie mnie mniej, od razu zapowiadam bo pracowity dzien mi sie szykuje. Buziaczki i dobranoc. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-11-18 o 21:39 |
|||
|
|
|
#273 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
To kupuj![]() Dziękujemy Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękujemy Super miś
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet zdrowka dla Bartusia
Anula milo mi poznac towarzysza Martynki ![]() Gorgulku no brawa dla Zuzi ![]() swoja droga jak to zrobilas? bo moja mala to placze za smokiem jak jest zmeczona
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Gorgulek
dla Zuzi. Ja tez chcę wiedziec jak to zrobiłaś
|
#276 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam za poprawę.Ja zapomniałam pójść, dopiero wieczorem sobie przypomniałam W Tesco są chyba takie same, tylko o 10 zł droższe ![]() Cytat:
i za sprawy, i za zdrowie Cytat:
![]() Cytat:
Bo jeśli chciałabym być w porządku to musiałabym dać neutralny. Pewnie gdybyś zdecydowała się wymieniać, to kosztów odsyłania nie zwróciłaby Ci. Chyba, że tak - to pozytyw. A jeśli nie to neutral - a szkoda neutralem psuć konto, dlatego ja nie wystawiam żadnego w takich sytuacjach. Wiem, że każdemu może się zdarzyć i, że to parę zł, ale tu pomyłka, tam pomyłka i się nazbiera ![]() Cytat:
za odsmoczkowywanie ![]() .
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem ale cieszę się ![]() A tak poważnie, to naszło mnie w pon przed Jej drzemką, pomyślałam sobie spróbuję, najwyżej polegnę i dam smoka Jak położyłam do łóżeczka to od razu o niego poprosiła i wtedy powiedziałam, że piesek zabrał smoczka i zaniósł kotkowi bo kotek bardzo chce mieć smoczek, słuchała mnie bardzo uważnie, jakby rozumiała co do Niej mówię. Wytłumaczyłam, dałam misia i wyszłam a Ona pięknie zasnęła Nie prosi już o smoka, wydaje mi się, że o nim zapomniała. Nie zamierzam go już wyciągać, wyrzucę wszystkie jutro ![]() Przypomnę, że to była nasza trzecia "przymiarka". Pierwsze dwie - po 10 min smoka dawałam. EDIT: Zuzka smoczek dostawała tylko i wyłącznie do spania. Jak była chora to pozwalałam trochę w ciągu dnia. Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2010-11-18 o 21:55 |
|
|
|
|
#278 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam wyżej Cytat:
![]() Jeszcze odnośnie smoka. Zuzka dostawała go do zasypiania ale bardzo często wyjmowała go sobie, gryzła, bawiła się i chowała między szczebelki a materac, więc pomyślałam, że go po prostu nie chce. |
|
|
|
|
#280 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobnego L ma misia i jak jest śpiąca to chodzi z nim i tarmosi za uszy Tak, tak, za dużo go nie chwale, bo wpadnie w samouwielbienie. Róznica jest widoczna gołym okiem ![]() Cytat:
Cytat:
jaaaaaaaaaa, wow u nas często w użyciu jest, a kiedyś mógł nie istnieć.Jak to się zmienia ![]() Cytat:
Eryku...buziaki.Wirtulane
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||
|
|
|
#281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas był etap kiedy Lenka usypiała bez smoczka ale niestety bezpowrotnie minął
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka opowieść świetna ![]() Wojtusia pierwsze zegarki fajnie wyglądają... ![]() Wszystkiego najlepszego dla Eryczka...szczęśliwego dzieciństwa Mariolka zdrówka dla Was i Sweet i dla Was zdrówka Gorgulku za smoczek...a raczej jego brak![]() więcej grzechów nie pamiętam ![]() Ja dzisiaj miałam wolne i od rana po urzędach biegalam i z Zu na kontroli u ortopedy byłyśmy...w marcu kolejna ![]() Poza tym...dzień jak co dzień z cięzkim zasypianiem i jeszcze cięższym powrotrem od doka...ehh jak mnie ręce i plecy bolą
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-11-18 o 22:08 |
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak zasnie to go wypluwa ale budzi sie w nocy i go szuka, wklada sobie do buzki i dalej spimysle ze u nas jeszcze nie pora ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- widzialas ten teledysk?
|
|
#284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz? Dobra jeden "uchowam" ![]() Cytat:
Idę już. Dobranoc |
||
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
p4w jeszcze miałam napisać o tych dropach do wysuszania
![]() wczoraj o nich troszkę czytałam i trafiłam m.in na strone niemiecką gdzie było porównanie tego z OPI i z Essence....w każdym razie weszłam dzisiaj do natury po parę drobiazgów i zobaczyłam że mają całe dwa regały Essence i kupiłam Dropy z ciekawości...i jestem wniebowziętaI jeszcze mam pytanie...ja dzisiaj malowałam akurat jedną warstwą, ale zastanawiałam się że jak będę malować dwie warstwy to każdą poczęstować kropelkami? bo to takie tłuste jest....jak Ty robisz?
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba nie wystawię żadnego kom. i tyle
dzięki za pomoc Amelia też smoka tylko do spania ma, ale jak zęby idą to tłamsi go zanim zaśnie i widać, że to przynosi jej ulgę więc pozwalam jej go mieć. Cały czas zapominam Svi Wszystkiego najlepszego dla Eryka
|
#287 |
|
Wtajemniczenie
|
Łeb mi pęka, oczy zaraz wyjdą z orbit, włosy sobie już potarmosiłam, ale wkońcu spłodziłam magisterkę
i co widze? że mi 20 stron brakuje!!!! Normalnie tylko się powiesić, nie wiem jak to zrobiłam ale zginął mi cały rozdział i w oryginale i w kopii:-(No żesz kur.. Obstawiem Alana, bo on często wali łapkami po klawiszach gdy komp. jest włączony. Mam w du... ide spać!!! Morska zabożyć znaczy pogniewać, zaciąć w sobie. Sweet co z Bartusiem? Oby to "tylko " wirus, i żeby szybko minął . Mariola przesyłam duuuuużo pozytywnych fluidków i jeszcze więcej siły dla Ciebie. Więcej nie pamietam wybaczcie, aaa jeszcze @ dostałam, zaraz się zamorduję!!! A chciałam małża zmolestowac i nic z tego:-( Dobranoc kochane. A megi ja bym wystawiła neutrala gorgulku brawa dla Zuzki za zmoczka, ale Kasia ma chyba rację że jednego zostaw, coby kiedyś w nocy nie latać na alarmie i szukać po sklepach ![]() karolka no ta Zu jest tylko jedna, ajm sorry
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2010-11-18 o 22:20 |
|
|
|
#288 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w jakim regionie tak się mówi? .
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze przynajmniej nocki spokojne sa
|
|
#290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#291 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Wszystkiego najlepszego dla Eryczka...szczęśliwego dzieciństwa
[/QUOTE] dziekujemy ![]() ![]() ![]() pamietam, ze kiedys dostalam takiego maila z allegro, w ktorym bylo napisane, ze teraz wlasnie tak bedzie ale nie sprawdzalam jak to jest rzeczywiscie
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nadrobiłam po łebkach Odwiozłam o 12 Bartka do teśiowej usnał po drodze w samochodzie i myslałam, ze udami się go przenieść do pokoju ... ale nie obudził sie, teściowa go zabrała do domu /ja miałam sprawy do załatwienia/ i oczywiśie nie położyła spac poszedł spać o 21,30 taki zmęczony, że nie mógł zasnąć ![]() o jedzeniu u teściowej nie wspomnę ![]() ......................... .............. Bartusiu, Antosiu Dla Eryka Dziewczynki, mój Ares to nie koń ... morska - jutro go zmierzę ![]() usmiałam się z Pana Misia przynajmniej Martynka nie jest samotna ![]() yyyyyyyyy co ja jeszcze miałam nie pamiętam ... jutro się poprawię i przywitam się z kawką a teraz mówie dobranoc |
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję bardzo
, oby przetrwać tą noc.Dużo zdrowia dla Bartka Najserdeczniejsze życzenia dla Eryka Anula , masz rewelacyjną córkę.![]() Święta już za 38 dni ![]() Dużo było ostatnio o zabawkach, więc dorzucę co u nas się sprawdziło: Do kąpieli: Tomy pływający hipopotam i Tomy pływający żółw Załącznik 3541368 Załącznik 3541369 Kiddieland grająca betoniarka Załącznik 3541370 FP Little People Zoo Załącznik 3541373 Z serii Little People na pewno kiedyś kupię więcej, bo mamy autobus i samolot i powyższe i wszystko ma wzięcie. Z Kiddieland Arka Noego również bardzo jest lubiana. W ogóle zauważyłam, że kilka firm ma domki czy arki Noego podobne do tych z FP czy Kiddieland. Ostatnio dużo rysujemy, bardzo lubię rzeczy z Crayola Beginnings, mają fajne kredki różnego typu, flamastry, pieczątki itp. U nas sprawdziła się do rysowania Crayola Beginnings Color Me A Song z trójkątnymi kredkami w zestawie. Załącznik 3541394 Na Święta wybiorę jakieś wiaderko Duplo z podstawowymi klockami, ale chyba też wezmę jakieś pudełko z farmą lub coś w tym typie, bo widzę, że Antonio u znajomych bardzo ładnie bawi się tymi ludzikami, zwierzątkami itp.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-11-19 o 15:00 |
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Antonio "od zawsze"
uwielbia Stacking Cups Załącznik 3541426 Playskool Busy Gears Załącznik 3541427 Nie będę ukrywać, że Antonio ma naprawdę dużo zabawek, ale ciągle je rotujemy, a te, których nie kocha już od miesięcy lub zwyczajnie z nich wyrósł - sprzedajemy. Za uzyskane pieniąsze kupujemy nowe, na które obecnie jest czas . Ostatnio np sprzedałam sporo na ebay i kupiliśmy więcej kredek, puzzle, książeczki. Zresztą Antonio tak się ładnie bawi, że kupowanie zabawek jest naprawde przyjemne
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana i pędzę zawieść Tomala do cioci bo jadę do Wawy dziś. Do zobaczenia wieczorem-produkujcie żebym miała co czytać
|
|
#296 | |
|
Wtajemniczenie
|
gorgulku, brawa ogromne dla Zuzi
![]() duża i mądra z niej dziewczynka ja pewnie jeszcze poczekam, chociaz moja Zuzia tez używa smoka TYLKO do usypiania i ostatnio coraz czesciej sie nim bawi, wiec moze tez sprobuje jednak za niedługo ![]() Cytat:
, ja mialam w planie teraz z inglota kupic ale skoro jest cos lepszego to tez chetnie sie skusze
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Zresztą chciałam powiedzieć że ta firma coraz bardziej mi się podoba...mają dużo fajnych produktów...np. te on-the-go - rewelacja no i naprawdę świetne lakiery...kolory cudo
|
|
#298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak pozbędę się bo jeśli znów dam to na nowo będzie trzeba odzwyczaić. Cytat:
Ja chyba jednak trafiłam na dobry moment, kiedy Zuzia mniej go potrzebowała. Miłego dnia |
||
|
|
|
#299 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Mój Małż kupił, ale od razu wstawił do garażu, więc nie wiem jak się prezentują. Podobno są solidne i ciężkie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I zdrówka też Wam życzę Cytat:
Nie widziałam nigdzie podobnego ![]() --- Witam
|
|
|
#300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

no i jak napisała syla można kilka kolorów kupić

Zrobiłam mu dietkę w ciągu dnia i nawet jadł, nabiału zero, za to dużo pił.Dzięki Bogu.
Tz w pracy a ja chyba nie zasnę.

za poprawę.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

taki zmęczony, że nie mógł zasnąć 
MACIEJKA SYNEK KOCHANY