![]() |
#781 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
![]() ide wstawić ziemniczki, smażyć kotelciki i dusić marchewkę ![]()
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 ![]() Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2010-11-18 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zjadlam pare winogron i mi jakos zle,wogole sie cos marnie czuje.mdli mnie znowu i jakos tak dziwnie,nie wiem czy to nie od tych lekow co bralam ![]() ciazy to wszystko jest mozliwe ![]() zamawiam posciel do lozeczka ![]() ![]() ![]() wogole ja to dobra jestem,jeszcze nie mam lozeczka ani wozka a juz posciel kupuje,z reszta ja zawsze wszystko odwrotnie robilam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale może niedługo coś zakupie do wózka mam tylko podusie i kocyk a co do Twojej poscieli to ja nie doradze bo sama nie wiem która z nich jest najładniejsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() enis ja kupilam teraz posciel zeby potem sie w to nie bawić, zreszta przescieradlo i ochraniacz bede teraz uzywała a reszte schowam na "później" ![]() a mnie tesciowa tak dokarmila ze chyba obiadu na razie nie zjem ![]() ![]()
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ci dobrze,dawno nie jadlam takiej kapuscianje zupy a mam chetke ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co te żyrafy faktycznie są dziwne ![]() ![]() ![]() ![]() a tak ogolnie to czuję sie nie najlepiej,jakoś mi słabo cały czas.Wiecznie mam niskie ciśnienie,a puls potwornie wysoki ![]() ![]() zapisałam się 3 razy w tygodniu na specjalna gimnastykę dla kobiet w ciązy i na joge ![]() ![]() ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z zakupów, mandarynki kupione ale tylko troche bo choc bylo ich mnóstwo to były paskudne, jakies zielone ....
kupilam sobie majtole takie fajne za 1,20 i małej bodziaki za 3,99 ![]() i wkurzylam bo jakas glupia ci****a zgarnela mi spiochy z licytacji ![]() ![]() ![]()
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my wlasnie zjedlismy pomidorowke i w sumie nuda nas ogarnia ![]() ![]() ![]() zjadlabym chipsa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mniam pomidorowej tez bym zjadla, ale cos ostatnio co zjem podchodzi mi do gardła to chyba efekt tego ze dzidzi uciska na żołądek ![]() wlasnie szperam po all co by kupic fajnego ![]()
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to szalona jesteś z tymi zakupami ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do zakupow to fakt,zlapala mnie jakas obsesja i popadam w zakupoholizm i uzaleznienie ![]() ![]() jak kupisz to daj znac moze wpadnie mnie w oko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nic nie kupilam bo nic nie ma co by mi sie podobalo ![]() weszlam dzis do 5 10 15 ale ceny mieli zabójcze aż tmowil ze drogo... czapeczka za 30zł, pajacyk za prawie 30zł... ![]()
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
co dziewuszki porabiacie??
Franio wykąpany najedzony i ślicznie śpi wiec mam chwile dla siebie ![]() jakąś kapiel bym musiała wziąć miałam Wam chyba napisać o pieluszkach ![]() dla mnie najlepsze są pampersy, kupiłam te dada nie są złe ale nie wchłaniaja tyle siśków co pampersy trzeba czesciej przebierac ale od biedy mogą być, napewno jeszcze zakupie co do huggiesów to dla mnie jeśli chodzi o chłonność to ok ale jakies takie szorstkie są twarde, ja bym takich nie chciała nosić ![]() jeszcze chce kupić te happy, Tż miał dziś kupić ale nie było wiec zakupilismy pampersy, no i też chce zakupić te z lidla bo słyszałam że tez są oki |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enis dobrze ze piszesz o tych pieluszkach ![]() ![]() ![]() no ja jutro posciel zamawiam 12 czesciowa i do tego przescieradla zapasowe i poszewki.wszystko u jednego zeby taniej bylo.rodzice zaoferowali sie ze zaplaca wiec nie bede im odbierala przyjemnosci ![]() poza tym leb mnie cos bolal i ciagle mam ochote na batoniki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() Mialam stycznosc z dadą jak zajmowalam sie dzieckiem kolezanki i nie powiem ze były złe moga być ![]() ![]() Napisz jeszcze jak kupisz jak te happy czy dobre bo chcialam je kupic ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Mdli mnie że masakra. O widzę Pamela,że też masz wizytę 3 grudnia-bo ja też mam a to jeszcze dwa tyg.
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to jeszcze 2tyg ogolnie chcial mnie dac na 6grudnia ale wolalam 3go bo to pt a on wtedy przyjmuje od południa. Bedziemy razem za siebie trzymac kciuki ![]()
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Muszę kupić imbiru.
Pamelka ja mam wizytę rano a Ty po południu ![]()
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a idziesz prywatnie? bedziesz miala usg???
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Idę na godz. 10
![]()
#801 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
![]() Witam się z rana ![]() Mała dzisiaj była kochana dla mamusi i spałyśmy do 9.30 ![]() ![]() W nagrodę na śniadanko kanapeczki z ogórkiem pomidorem papryką i rzodkiewką a dla małej kanapeczka słodka z dżemem ![]() ![]() ![]() Powiem Wam że ten komplet piżamka i szlafrok który wczoraj kupiłam jest rewelacyjny!! Polecam tą koszulkę Muzzy, założyłam wszystko i idę pokazać mamie a ona na to : no dobra szlafrok widzę a gdzie koszula" myślała że mam sukienkę pod spodem bo ona tak wygląda ![]() ![]()
#802 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poproś oczywiscie o fotki fasolki ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() a gdzie taki komplet mozna kupic ![]() Ja wlasnie wrocilam z zakupow i zabieram sie za rogalika z toffi ![]()
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
ale bym zjadła, mniam
![]() my właśnie z Franiem wstaliśmy, mama zjadła kanapki a Franio bedzie zaraz jadł swoją porcje mleka i jedziemy na 12 do przychodni po wyniki a potem do Pani Pediatry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno bedzie wszytko dobrze ![]() ![]() w ogóle to zaczelismy 34tc ![]() a zaraz zabieram sie za prasowanko rzeczy małej ![]()
![]() |
#805 | |
Zadomowienie
|
cze Baby.
Ogarniam własnie mieszkanie i biorę się za pracę, bo mam kupę pisania dziś... Boże mam nadzieję że z Asieńką wszystko ok, i że niebawem się odezwie, a plamienia się okażą niegroźne... zresztą, pamietam, jak mnie Panienka uspokajała na początku ciąży, że przy takiej wysokej becie # to rzadkość. Asiu trzymam... Ja już kiedyś to pisałam ale z uporem maniaka i trochę poirytowana napiszę to kolejny raz. od początku ciąży pomijając już fakt tych dobrych kilku miesięcy przed chodzę do lekarza na nfz (zakład jest niepubliczy, ale nie płaci się z kartą) Dziewczyny wkurza mnie takie wsadzanie wszystkiego do jednego gara, lekarz jest świetnym specjalistą, a powiem szczerze, że bywało że prywatnie trafiałam na konowałów i w dodatku zboków. Nie wydałam na ciążę złotówki (poza nospą, wit, i duphastonem), nawet badania prenatalne miałam dzięki temu za free, więc może warto jednak poszukać, popytać i znaleźć dobrą opiekę za którą nie trzeba będzie wydawać takiej kasy? zwłaczcza, że to już nie czasy kiedy przychodnie są obskurne, a opieka med wredna! ja nie narzekam, nawet prezenty mają dla ciężarnych, i wysokiej jakości sprzęt. Wystarczy poszukać. No troche się uniosłam, ale serio, wkurzają mnie takie oceny. To niestety nie reguła, że jak się płaci lekarzowi oddzielnie, to jest lepszy, mam porównanie i wiem o tym. Taka ocena jest niesprawiedliwa w stosunku do tych specjalistów, którzy są ok... ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Pamelka jeszcze 4 tyg i możemy rodzić ![]() (o cholera... ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- oj, znikam, bo pewnie jak tu zostanę, to znów nic nie pokończę, a dziś chyba gości będę miała... ![]()
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Mnie chodzi o to że u nas na nfz przyjmuje lekarz o okropnych opiniach. Może bym poszła gdyby to był inny lekarz.
#807 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez mam dużo pisania, pomimo tego że jestem na L4 dzisiaj mam rade i trzeba sprawozdanie dokończyc i inne pierdoły uzupełnić co by w biurku leżały w razie kontroli ![]() A co do lekarza na NFZ, podzielam Twoje zdanie ![]() Ja tez bym chodziła na NFZ tylko tyle że jestem zameldowana i zapisana w innym mieście i musiałabym jeździć specjalnie i to w godzinach kiedy ja przewaznie pracowałam ![]() A tutaj gdzie mieszkam teraz nie jestem jeszcze rozeznana co gdzie i jak ![]() ![]() Dużo koleżanek chodzi właśnie do tego pana dr i jest zadowolona, wcale nie uważam że chodząc na NFZ jest lepiej, bezpieczniej itd. Kumpela chodziła do najlepszego specjalisty w Kielcach, płaciła 200zł za wizyte i co ? Jak rodziła to nawet gbur nie pokazał się w ciągu 6 dni pobytu jej w szpitalu gdzie ją "rozerwało" przy porodzie . A kiedy chodziła do niego na wizyty tak go zachwalała jakby co najmniej miał za nią urodzić ![]() Ja mówię: jak ma być dobrze z dzieckiem i mamuśką to nie ważne do kogo się chodzi i czy na NFZ czy pryw
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 ![]() Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2010-11-19 o 10:32 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikt tu nie wrzuca lekarzy do jednego worka, napisałam ze bym nie poszla na nfz, po prostu ja nie mialam tego szczescia trafic na takiego dobrego jak Ty, bynajmniej u nas w miescie takiego nie ma, a bylam prawie u każdego, przetestowalam i żaden mi nie odpowiadał... pewnie jakbym sie w to wgłebila znalazlabym dobrego po za miastem ![]() Ale w miedzy czasie natrafilam na tego gina co prowadzi teraz moja ciaze i jestem z niego mega zadowolona tż zreszta też, pomimo cena jaka płace... Takze na pewno mozna znaleźć wspanialego lekarza na fundusz zdrowia wystarczy dobrze poszukać ![]() Ja juz mam poprane teraz partiami to prasuje i ukladam, mielismy sporo miejsca w meblach wiec nie kupowalam komody nawet nie mialabym na nia miejsca ![]() ![]() No jak skonczymy 37tc mozemy rodzić, jeju to już niedługo... ![]()
![]() |
#809 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jasiek śpi, także moje uniesienie chyba się obyło bez echa ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Ja mam nadzieję dotrwać do 1 stycznia.... oby się udało ![]()
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz gdzie sa fajane i tanie ciuszki w auchanie w sosnowcu jakbyś chciała ![]() ja to chce juz po wózek jechać ale na kaske czekamy jeszcze... ![]() jeszcze musze zaopatrzyc sie w pieluchy i chusteczki...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.