![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Pani kierowniczko, ja palę, ja cały czas palę
![]()
![]() |
#1742 | ||
Zakorzenienie
|
Nie...
![]() Pranie mi się uprało i już powiesiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cóż za sprzeczne emotki żeś wstawił ![]() Jak sama nazwa mówi - prezenty na Mikołaja ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja Cię mogę naumieć jak korzystać z konta internetowego ![]() ![]() ![]() Lecę spać Słoneczka ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie będzie ![]() 5 i pół godziny snu - akurat wystarczy ![]() Papa ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Zakorzenienie
|
a umni zawsze duuużo, ale to przez stado
![]() Cytat:
![]() ![]() pozdrów ode mnie słońce ![]() kolorowych ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- ![]() i kolorowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | ||||||||||
BAN stały
|
To w końcu nie wróciłaś na to piwo, które nam przed zamknięciem zamówiłem? Sam je wypiłem, czy jak?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Łooo, to długa przerwa będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wypiorę, wyprasuję i odeślę ![]() ![]() ![]() idę spac dobrej nocy wszystkim ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-19 o 00:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
Unhappy end
![]() Psy mi coś wody po spacerze nie piły, a to synek dolał im do michy swój zdrowotny soczek z pomarańczy sycylijskich ![]() Warszawa jest cudowna- na jednej ulicy Galilu i Comme des Garcons i jeszcze coś trzeciego niszowego, co sobie z przyjaciółką zostawiłyśmy na następną wyprawę wąchaniową. W każdym razie wróciłam do domu wionąc Cardinalem, W. powiedział, że pachnę mszą świętą. Jeszcze nienajgorzej ![]() Dobranoc! Jutro mam wychodne- do Gustawa przychodzi przyjaciółka. Co wygra? Ciuchy używane czy zapachy? ![]()
![]() |
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pisałam taki harlekin w pracy , rozdziałami ![]() ![]() Dziewczyny co rano nastawiłay uszy , a ja czytałam. Mielismy jdną taką "świeto***liwą", co to uważała , że seksu po 50 seksu nie wypada uprawiac ( biedny mąż) a miłośc francuska to totalne zboczenie i obrzydliwośc.. Miałyśmy niezły ubawa jak słuchała , dostawała wypiekow i kompletnie nie reagowała, na otoczenie, póki czytałam. A ja czytałam np. tak : dreszcze przebiegały cale jej ciało , wszystkie nerwy stały się wrażliwe jak struny, a on grał...... i wziął ją na podłodze, a rozsypane róże ![]() ![]() najtrudniej to mi przychodziło powstrzymac się od smiechu.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-19 o 00:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | ||
BAN stały
|
![]() Flo! Ty fetyszystko jedna! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Dobrej nocy wszystkim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1751 | ||||
Zakorzenienie
|
ale Skarbuś nie pisze romansów, więc spoko
![]() Cytat:
![]() Jesteś w tym lepszy niż ja ![]() pomyśl sobie, że będzie łatwiej we wspólnozakupowym cos brać ![]() Cytat:
![]() ![]() mi tylko ten "nabrzmiały dekolt" zgrzytnął ![]() no to jak będziem czytać - piii piii piii piii? ![]() Cytat:
![]() a bo Kardynał faajny jest ![]() Cytat:
![]() Net mi się rozwalił do reszty! ![]() W ogóle, dziś nie nawiazał połączenia, więc zastosowałam chwyt ostatniej szansy - odłaczyłam tel. z gniazdka. Zawsze działało, a dzisiaj już nie ![]() ![]() Ide dzwonić i awarię zgłaszać ![]() edit: ło, działa... tylko ciekawe, jak długo ![]() Przyłączam się do pobraniowców - tez mi dziś krwi upuścili ![]() Ja: ![]() ![]() krótką i szeroką, dlatego nie powinnam nosic opinających kolii ani obróz, ale i tak nosze, bo cudne są ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-19 o 08:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() ja kiedyś wylazłam z ikei z pięciopakiem odsierściacza, 3 pluszowymi szczurami i paczką czarnych świeczek ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- gdzie zapisy? ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- tyż nienajgorzej ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | ||||
Zakorzenienie
|
heloł!
Miałam do was wczoraj jeszcze zajrzeć po spotkaniu w Quality ale się nie udało. Padłam jak tylko ulokowałam du...ko na kanapie. Spoora: Moja Cypisek ma 2,5 roku. Betty: Weż ty sie ze mnom nie dzażnij. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-19 o 10:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przepis jest prosty jak cholewka, a ja te sosy uwielbiam ![]() Jak same banany to 3 duuuże i więcej ![]() Jak brzoskwinie to nawet cała pucha ![]() W rondelku rozpuszczasz trochę masła... łyżkę tak mniej więcej, na to wrzucasz banany/brzoskwinie lub ona ![]() ![]() ![]() Woila ![]() Smacznego ![]() Ja polecam do mięs, ale co poniektórym tak ten sos zasmakował że zaczęli go traktować jak pasta na kanapki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pinup! skad Ty takie hity znasz ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ijDuQ5TerSQ normalnie az mi sie łezka zakręciła ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-19 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
znalajzłam futro dla Futryka
szpiczogłowy elf dla Redsika i ogrzewacz czerepu dla Polly ![]() A dla siebie poproszę to Albo lepiej to - będę nosić ich z dumą na piersi ![]()
#1758 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Czysty aoud!!!!!!
No właśnie nie wiem, gdzie zapisy- bo najpierw chcę mieć gwarancję, że będą chętni- bedzie do oddania 40 ml po 10, a potem kupię flachę- o ile możliwe takie asekuracyjne podejście
#1760 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja tu wrócę tylko sie umaluję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam fajne dzieciństwo ![]() Flo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
grozi wypollizowaniem
|
#1763 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() jem śniadanie właśnie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() z dedykacją dla młodych zonek: http://www.youtube.com/watch?v=TaPeX...eature=related ![]()
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, to ja może biografię walnę. W stylu harlekina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
juz czuje ze to moze byc hit ![]() ![]()
![]() |
#1770 |
Nindżopesz
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.