|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cytat:
|
|
#2402 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
tez trzymam kciuki
![]() dostalam dzis paczke z kosmetykami z allegro ![]() p.s. a pije herbatke "cynamonowy piernik" i to jeszcze z cukrem cynamonowym
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Oparłam się dzisiaj nowym masłom Eveline. Juz miałam w ręce kozie mleko i kakaowe, ale stanęła mi wizja moje zbioru mazidłowego i odłozyłam Poza tym lepiej poczekać na pierwsze recenzje.Mam 2 zużycia: żel pod prysznic migdałowy z Avonu i masło awokado Bielendy
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie mam internet w pracy
Postanowiłam, że jak mi się coś skończy w środku miesiąca to nie będe zaczynać nowego pełnowymiarowego opakowania a będę wyciągać próbki bo inaczej ich nie ogarnę. Niedługo mi się skończy masełko kakaowe ziaji więc troche próbek balsamowych wykończe. W tym miesiącu mam jakoś tak więcej chęci do smarowania wieczorem i odpukać idzie mi to całkiem całkiem.
|
|
|
|
#2405 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Dzisiaj wykończę granat Bielendy. O 15 odbieram siostrzeńca ze żłobka, zbieram siły na zabawę z nim.
|
|
|
#2406 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja mam nadzieje ze dzis wykoncze to maslo sweet lemon z TBSu bo juz mam go dosyc
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku: trudne pytanie
|
#2408 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Skoro są dwa zapachy to pojawią się niedługo wszystkie. Wolę póki co nie udawać się na poszukiwania, bo jeszcze kupię. ![]() Cytat:
Niektóre masła TBS mają taką dziwną konsystencję, są silikonowate, mam wrażenie, że skóra pod nimi nie oddycha! Miałam tak z malinoym. Masła Bielendy są pod tym względem o niebo lepsze.
|
|
|
#2409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() * Oriflame Optimals Matte Touch, matujący tonik - ma w składzie alkohol. Przyjemnie pachnie, fajnie odświeża buzię, nie widzę w nim jednak żadnych właściwości matujących. ![]() * Oriflame Optimals Matte Touch, matujący krem-żel na dzień - ma przyjemną konsystencję, ładnie pachnie, dobrze i łatwo się wchłania, ale zostawia lekko tłusty film na buzi. Podobnie, jak przy toniku - nie widzę, żeby w jakikolwiek sposób matował. Szybko się po nim błyszczę. Jakiś czas temu zużyłam próbkę matującego kremu Perfecta Cera Mieszana i ten krem matował wyśmienicie. ![]() * Yves Rocher, morelowy peeling do twarzy - cudo! Uwielbiam ten peeling i nie zamienię go na żaden inny. Pięknie pachnie morelami, ma kremową konsystencję z drobinkami pestek moreli jako drobinkami ścierającymi. Są one spore, ale jednocześnie bardzo delikatne. Przyjemnie strzelają pod palcami. Świetnie wygładza buzię, a jak już skończę masować twarz, to wykorzystuję to, co mam na ręku i robię peeling dłoni. Do tego bardzo wydajny. Mam go ponad miesiąc i nie widać ubytku. ![]() Tragicznie nie jest, ale nie lubię tych moich zapasów balsamów i mazideł do stóp. ![]() Cytat:
![]() Jutro odbieram kuzynkę z zerówki i pewnie mnie nie puści do domu, tylko zaciągnie do zabawy. ![]() Przyznaję się bez bicia, że byłam dzisiaj w Rossie, wydałam 10,98 zł. Kupiłam z promocji micel Dax Perfecta
|
|
#2410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam dziś odlewkę peelingu do twarzy Ziaja pro- mocnego 30ml. Wzięłam się też za obfocenie tego czego nie używam, albo co mi przybylo zbędnego z Avonu, no i lakierów mało używanych i wystawię na nowy wątek wymiankowy, ale bateria mi padła w aparacie, więc dokończę jutro ![]() Wczoraj kupiłam jeden kosmetyk- dezodorant Extase zielony- sentyment sprzed lat. na więcej się nie skusiłam, kupiłam za to bluzkę w butiku i książkę. Zaczęłam praktyki w liceum, miałam 3 godz. hospitacji a w pn prowadzę 3 lekcje muszę się przygotować.Wczoraj przyszedł mi avon, gratisowa szminka mi nie odpowiada kolorem, dostałam też za 6,90 fajny fioletowy szalik Outspoken. Cytat:
Cytat:
|
|
#2411 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki drogie, mam takie pytanie: na jak długo wystarcza Wam olejek myjący z BU? spodobał mi się ale wydaje mi się strasznie niewydajny... a może za dużo go leję?
![]() wczoraj zużyłam wodę toaletową Today Tommorow Always Avonu 100 ml
|
#2412 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
i nie wiem co on robi? nablyszcza? przyspiesza wysychanie?
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobacz na przykład tutaj witam dziewuszki ![]() zużyłam Hydrolat z kocanki i tego śmierdziucha do stóp z avonu Shea Butter
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-11-18 o 19:13 |
|
|
|
|
#2414 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No pięknie. ![]() A ja chyba nie pisałam, że przyszło moje małe zamówienie z avonu, krem do stóp i balsam do ust ciasteczkowy. No i dostałam balsam do włosów.
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie takie duże, ja na moje z avonu jeszcze czekam ale póki co nie wydaję pieniędzy, poza jedzeniem :x
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Dzioszki nie mogę Was nadrobić
no nie ogarniam ostatnimi czasy wszystkiego anyway! zamówiłam z BU kocankę, masło jojoba, olej tamanu i olej z róży (zamówienie na pół z wizażanką z mojego miasta), paczka z lusha doszła zużywam, ale nie ogarniam co gdzie i jak ! Jestem ciągle poza domem, w weekend uczelnia więc doczytam Was przy okazji buziaki! |
|
|
|
#2417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miała może któraś z Was styczność z perfumami dla domu Ori?? Kupiłam jakiś czas temu Teatime in India i zastanawiam się nad pozostałymi dwoma zapachami. Miałyście, sprawdzałyście?
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
poszła pasta colodent super biel i balsam do ciała masło kakaowe
|
#2419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale co kto lubi ![]() Cytat:
![]() Dzięki wielkie Na peeling z YR się na pewno skuszę, bo już kiedyś miałam na niego oko, ale to dopiero za jakiś czas, jak wykończę obecny ![]() ![]() Zużyłam kolejną miniaturkę szamponu Nivea
|
||
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe, że żel do buzi oddam chłopakowi. Powiedziałam mu, że jak jego myjadło się skończy, to niech bierze to z Ori, bo ja mam swój ukochany Babydream. ![]() A peeling YR warto kupić w jakiejś promocji ze zniżką na kosmetyk do pielęgnacji twarzy, ja tak zrobiłam.
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale od dłuższego czasu nie przychodzą mi żadne oferty ani pocztą, ani na maila Też tak macie? Trochę mnie to dziwi.Za niedługo wychodzę, jadę do okulisty, potem od razu do pracy i siedzę tam do 22
|
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ulotka listopadowa przyszła do mnie jakoś 4-5 listopada, a zawsze te miesięczne ulotki przychodziły zanim zaczął się nowy miesiąc.
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję! Ale jakie perfumy z tej serii mają poj. 100ml? Chyba 50
![]() A ja siedzę nad konspektami. Już zapomniałam jaka to czasochłonna sprawa!echh
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Starcza mi na ok. 3 miesiące używając 2-3 razy dziennie.
|
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki!
Niestety egzamin mi nie poszedl i mam dola pytania mi kompletnie nie siadly i namieszalam rowno...kolejny termin 14 grudnia wiec jeszcze miesiac bede sie meczyc z tymi podatkami....szkoda troche bo kurcze uczylam sie a jakos mi sie metlik zrobil w glowie... Teraz zrobie sobie troche przerwy od nauki zeby sie zregenerowac. ![]() carrola napisz cos o balsamie ciasteczkowym do ust,please Gratuluje grupowo zuzyc
|
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładnie mi szło na początku listopada, a teraz mam zużyciowy zastój. ![]() Za to zrobiłam zakupy na all duuuże zakupy błyszczykowo-cieniowe Mamka mnie poprosiła o szminkę L'oreala na gwiazdkę, a że już zamawiałam dla niej to i siebie gwiazdkowo obkupiłam
|
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
jak to nie bedzie? to byl ustny
|
|
|
|
#2428 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A balsam ciasteczkowy całkiem miły, w zapachu czuć, że ciastko jest "spiced". Fajnie się nim smaruje usta, bo jest taki jakby śliski. Tylko smak ma chemiczny (dość mocno) i to w sumie jedyny minus. Cytat:
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiam sie od czego zalezy to wysuszanie bo np krem Avonowy mii wysusza stopy a np balsam do ust Yves Rocher tez z parafina nie,nawet nawilza! hmm |
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Carrefourze i kupiłam 3 żele Nivei - Creme, Angel Star i Lily i dla mamy dezodorant Fresh Natural. No ale jak nie skorzystać, skoro na dobrą sprawę żele kosztowały 0,29/szt a dezodorant 0,39.
![]() Cuciola: następnpym razem pójdzie lepiej
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-11-19 o 20:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

Poza tym lepiej poczekać na pierwsze recenzje.

Przyjemnie pachnie, fajnie odświeża buzię, nie widzę w nim jednak żadnych właściwości matujących. 
Jakiś czas temu zużyłam próbkę matującego kremu Perfecta Cera Mieszana i ten krem matował wyśmienicie. 

muszę się przygotować.

zużywam, ale nie ogarniam co gdzie i jak
Kupiłam jakiś czas temu Teatime in India i zastanawiam się nad pozostałymi dwoma zapachami. Miałyście, sprawdzałyście? 

następnpym razem pójdzie lepiej