|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)
.
Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-08-10 o 18:24 |
|
|
|
|
#2342 |
|
Raczkowanie
|
hej
jestem studentką obecnie mieszkającą w warszawie. Szukam przyjaciółki do pogadania, na spacery, imprezy. Taką której mogę zaufać i wszystko jej powiedzieć. I na którą można zawsze liczyć. Otwartej, ciepłej, wesołej i aktywnej ![]() najlepiej w wieku 19-22 ![]() pw |
|
|
|
|
#2343 | |
|
Przyczajenie
|
Hej jestem z Poznania, jeśli ktoś jest stąd to zapraszam na pw
![]() Cytat:
![]() i b. często tam bywam
|
|
|
#2344 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witam
|
|
|
|
#2346 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
mam 22 lata, studiuje w Łodzi od poniedziałku do środy, a przez resztę dni mieszkam w pobliżu Warszawy. Szukam prawdziwej przyjaciółki, otwartej i wesołej. Chciałabym zaprzyjaźnić się z kimś kto potrafił by mnie trochę rozkręcić i "odmłodzić" bo czuje się jak stara babcia a nie jak młoda studentka. Podobno jestem bardzo poważna jak na swój wiek, jest mi z tym dobrze ale czasami chciałabym oderwać się od mojego statecznego życia i zapomnieć o problemach. Jeżeli, któraś z Was czuje się na siłach i jest z Łodzi albo z Warszawy to chętnie się z nią zaprzyjaźnię
|
|
|
|
|
#2347 |
|
Przyczajenie
|
hejka właśnie przeczytałam Twój post.. ja też od nie dawna mieszkam w Szczecinie i czuję się samotnie, szczególnie w weekendy..
a Ty jak tam już jest ok?![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Chciałabym poznać jakąś kumpelkę ze Szczecina pisac! super wątek |
|
|
|
|
#2348 |
|
Rozeznanie
|
Jestem już tak zdesperowana :P
Mieszkam pod Warszawa, w Warszawie pracuję i studiuję. Mam 20 lat. Szukam kogoś, z kim mogłabym pogadać, wyżalić się. Jestem osobą cichą i nieśmiałą wśród obcych, rozgadaną i towarzyską w gronie osób, które dobrze znam moje zainteresowania są zmienne, zależne od nastroju. Raz kupuję perfumy hurtowo, innym razem książki, teraz mam okres oglądania seriali Uwielbiam zwierzęta, mam psa. Jestem sama i , niestety, ostatnio samotna. Mam przyjaciółki, ale jakoś od kilku tygodni nie możemy się uzbierać w kupie i pogadać. Poza tym, jakoś nie umiem się przed nimi do końca otworzyć... Trochę powypisywałam głupot jeśli znajdzie się ktoś, kto chciałby czasem się wygadać, niekoniecznie na żywo, to chętnie poznam
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Raczkowanie
|
Ja bardzo chętnie poznam kogoś z Bydgoszczy lub okolic... Mam wspaniałego chłopaka ale pomimo starań nie zastąpi mi przyjaciółki...A fajnie by było spotkać się pogaduchy, zakupy i imprezki ..
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Przyczajenie
|
jest ktos z Tarnobrzega??
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2353 |
|
Przyczajenie
|
Edytowane przez 281 Czas edycji: 2010-11-02 o 13:44 |
|
|
|
|
#2354 |
|
Przyczajenie
|
hej również jestem z Bydgoszczy, aktualnie pracuje w domu i szczerze mówiąc wariuje bo nie mam z kim wyjść, gdziekolwiek, na kawe, piwo, jogging, zakupy :p, na siłę bym kogoś znalazła, ale potrzebuję "bratniej duszy", może to oklepane ale tak jest, mieszkam w Bydg od jakiegos czasu, i grono znajomych nie pochodzi stąd, a ja nie chce oszaleć
, podaję swój nr gg, tylko mam zarejestrowany na dwóch kompach i czasem wiadomości uciekają na ten drugi, nie mój, ech:/ale fajnie byloby dostać jakąś wiadomość Pozdrawiam, Bliska frustracji Aga |
|
|
|
|
#2355 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#2356 |
|
Przyczajenie
|
i z rozpędu a może już frustracji nie napisałam tego nr-u :/, 8268939, albo na e-mail agnieszka1131@wp.pl
, kurcze trzeba troche popracować, już mnie nie ma
|
|
|
|
|
#2357 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
chętnie poznam kogoś z Warszawy, kto miałby ochotę czasem pogadać, poplotkować, wyjść do kina albo na spacer. Jestem w Warszawie od 4 lat, ale najlepsze przyjaciółki zostały w innym mieście, a tu jakoś częściej z chłopakami przebywam, ale wiadomo oni nie nadają się do wszystkiego. |
|
|
|
|
#2358 |
|
Przyczajenie
|
Łódź wita! zaczęłam tu studia, mam tu swojego narzeczonego, mieszkamy razem, ale. ale nie mam z kim wyjść do kina na kino na obcasach, na kawę, na ciacho, ponarzekać na brak pracy, na mojego tż.
mieszkam na widzewie i chętnie poznam koleżankę! |
|
|
|
|
#2359 |
|
Raczkowanie
|
Zatem i ja się przyłącze.
G D A Ń S K. od niedawna... wcześniej poznań. wiek: 25 na pierwszy ogień jestem dosyć cicha i spokojna. później moje oblicze sie trochę zmienia ![]() potrzebuje zaufanej osoby na zakupy, spacer, wyżalanie czy wspólny śmiech. czy ktoś również odczuwa takie potrzeby? zapraszam na PW
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
ja nadal chętnie poznam dziewczyny ze Szczecina!
|
|
|
|
|
#2361 |
|
Przyczajenie
|
Hej szukam przyjaciółki takiej na dobre i na złe .Mam 21lat i jestem z Pruszcza gdańskiego często też bywam w Gdańsku.Przeprowadziłam się tu wraz z mężem parę miesięcy temu zaraz po ślubie nie znam w tych rejonach nikogo i czuję się bardzo samotna.Mam sporo wolnego czasu i z chęcią wybrałabym się na długi spacer itp. ale nie sama
. Jestem dziewczyną z lekka nieśmiałą :} . Piszcie na kammisiaczek@interia.pl . Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#2362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też jestem z Warszawy, piszę magisterkę i pracuję. Mam masę szalonych pomysłów i toczę walkę z kompleksami, które już powoli znikają Mam 23 lata, a czasami czuję się jak emerytka , nie wiem, co się stało z moim życiem. Dlatego też pora na zmiany ! Wszystkich z WW zapraszam na priv.
|
|
|
#2363 |
|
Zadomowienie
|
a Białystok śpi?:
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Ja również szukam przyjaciółki Jestem tu od niedawna ,ale mam nadzieje ,że ktoś się odezwie na PW. Jestem z Wrocławia.Mam wielu znajomych,ale niestety żadnej takiej prawdziwej przyjaciółki,z którą można szczerze pogadać,pójść na kawę czy na zakupy.Poszukuje przyjaciółki najlepiej w wieku 15-21 lat ,miłej ,otwartej ,szczerej, wesołej aktywnej, dowcipnej. ![]() ![]() Pozdrawiam
Edytowane przez olaa_ Czas edycji: 2010-11-16 o 17:05 |
|
|
|
|
#2366 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie. Poszukuje przyjaciółki takiej z prawdziwego zadarzenia,żebysmy obie się dobrze czuły ze sobą i rozumiały. Mam 25lat i szukałabym kogoś w podobnym wieku. Z okolic Tarnowa bądz Krakowa. Studiuję zaocznie w Krakowie.
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Przyczajenie
|
Hej!!....
Ja oczywiście również nie pogardziłabym nowymi znajomościami..oczywiście o przyjaźni trudno powiedzieć..bo to dośc poważne stwierdzenie ![]() ale jak najbardziej chciałabym nawiązać z jakąś fajną kobitką kontakt... a również jakby znalazła się dziewczyna, która przy okazji chciałaby zrzucić jakieś niepotrzebne kilogramy....pobiegać.... to jak najbardziej również jestem chętna.!! ogólnie w szczecinie mieszkam od pół roku, zaczełam tu studia.....i jedyne znajome to znajome z grupy...znajome chłopaka..a gdzie moje?..własne ??..osobiste?? a nie powiem..gdyby znalazła się osoba...prawdziwa..szczer a...no wiecie no.. ![]() pozdro dla wszystkich !!! ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Witam!!!..... Oczywiście ja również jestem ze szczecina... co gorsze...mieszkam tu dopiero od pół roku...i naprawdę bardzo mi zależy na jakichś znajomościach new..;P... oczywiscie nie mówie od razu o przyjaźni....bo to dośc duże słowo... ale ... , na sam początek i dobra kumepela...jak najbardziej za... i jeszcze jedno..... jeśli któraś szczecinianka miała by ochotę zgubić parę kilo...i pobiegać....też byłoby super..bo samej...hm..no same wiecie...ciężko się zmotywowac..a mi kilogramy rosną od siedzenia w domu..i boczki co gorsze...:P...i czekaaam.. ![]() moje gg...193437.... |
|
|
|
|
#2368 |
|
Rozeznanie
|
Mnie udało się poznać już kilka dziewcząt z Bydgoszczy, ew. okolic Torunia :P, ale im nas więcej, tym lepiej. Bydgoszczanki, Torunianki odezwijcie się koniecznie, jeśli jeszcze któraś tego nie zrobiła!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
Gdańsk, lat 30 ale podobno mamy tyle lat na ile się czujemy więc mam ok. 25
Piszcie śmiało
Edytowane przez Superbejbe Czas edycji: 2010-11-19 o 18:21 |
|
|
|
|
#2370 |
|
BAN stały
|
Witam
czy jest ktoś z wielkopolski? najlepiej z Piły zapraszam na prv
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

witam
a Ty jak tam już jest ok?