|
|
#4531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. VI
Cytat:
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny sledze w miare na biezaco watek (wczoraj tylko nie dalam za bardzo rady). Kupila ktoras z Was jakis z tych nowych matowych bronzerow? bardzo mnie ciekawi jakie maja kolory bo wlasnie maciaka jakiegos poszukuje do konturowania twarzy
|
|
|
|
#4533 |
|
Zadomowienie
|
Tak pędzicie z wątkiem, że nawet nie mam czasu nadrobić 2-dniowych zaległości
![]() Zielona paletka to obecnie moje ulubione cienie A wczoraj wypuściłam się do ludzi w czarnej szmince + właśnie zielona paletka
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Astrze. W standzie RtP - kilka lakierów z każdego koloru, linery, błyszczyki, cienie i bibułki. Brak rozświetlaczy. Szafa uzupełniona w nowości, ale paseczkowych róży nadal brak.
![]() Wzięłam na próbę bibułki matujące z RtP.
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miałam dzisiaj sen, piękny sen, że do Natur weszła jakaś nowa limitka. To była limitka bardzo podobna do Fairytale, ale nazywała się jak jakaś, która już była ale nie zawitała jeszcze w PL (nie pamiętam niestety jak). W tym śnie byłam jeszcze bardzo zła na Natury bo stwierdziłam, że jeszcze nie jestem pewna czy zakupiłam wszystko co chciałam z RtP i Metalics, a tu już nowa limitka i nowe pokusy
![]() Mały off top - w Bochni jest szafa KOBO - nowa, piękna i błyszcząca ana dodatek pełna (brakowało chyba tylko 2cieni). Edytowane przez SexiChic Czas edycji: 2010-11-19 o 11:43 |
|
|
|
#4536 |
|
Konto usunięte
|
Olsztyn, Natura na Pieniężnego:
RtP: jeden rozświetlacz, parę ciemnych lakierów, brązowe linery, dużo bibułek. Douglas: sporo lakierów, brązowe cienie x1, zielone x2, czarne x3, kredki chyba tylko jednej brakowało, szminki złote x2, srebrne x2, czarne x3. pędzelek złapałam ostatni. oprócz pędzelka kupiłam złotą szminkę, skusiła mnie konsystencja (
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Popatrzyłam na historię limitowanek i pomyślałam: co by było, gdyby kolejna limitowanka też była "stara"? Którą byście chciały? Może Sun Delicious?http://www.essence.eu/pl/products/tr...delicious.html
Pamiętacie nasz zachwyt nad czekoladowymi pudrami? Ja nie pogniewałabym się, naprawdę ![]() Apeluję o recenzowanie limitek na KWC!
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-11-19 o 12:57 |
|
|
|
#4538 |
|
Zadomowienie
|
ja bym chciała Surfer Babe
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie to obie pasowałyby do szalonych działań Natury - dać limitkę niezgodną z porą roku
|
|
#4540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- ja wole Sun Delicious.. albo taką limitowankę z rozświetlaczem w kuleczkach ( która to tak za nim płakała?) |
||
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Niedługo jadę na zajęcia i wstąpie do natur, zastanawiam się co potrzebuję
![]() Słuchajcie wiem, że w którymś wątku był poruszany temat sztucznych rzęs, nigdy nie korzystałam z takich wynalazków, ale sylwester i karnawał za pasem więc może już bym się zaopatrzyła... Co o nich sądzicie?
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#4542 |
|
Zadomowienie
|
dostałam dziś mój liner z DW!
dziękuje juhaska ![]() dziś testy
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
już wiem- to były kuleczki z poseidon's love
|
|
|
|
#4545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Kupię ten zestaw i podpowiem co robić żeby się udało . Oprócz białego i czarnego z Essence można też z innej firmy, inny kolor? Na start kupię te dwa, ale może na przyszłość będzie chciała inne? Na codzień to ona raczej bezbarwnym, ale od czasu do czasu widzę, że lubi się pobowić w malowidła na paznokciach . Widzę też, że swojej mamie podbiera kolorowe kosmetyki i tworzy czasem dość odważne makijaze . Na szczęście nie wychodzi w tym z domu.
|
|
#4546 |
|
Konto usunięte
|
są już swatche Fairytale
![]() http://www.fragdiegurus.de/?p=1332 |
|
|
|
#4547 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Cień Humpty dumpty i błyszczyk Once upone a time
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zadomowienie
|
rzeczywiście Sun Delicious była cudowna
Cytat:
po prostu przed wyjściem do ludzi najlepiej zrobić kilka prób i potem już nie ma problemu nawet z szybkim umalowaniem się, przynajmniej u mnie.Kolor zaiste jest piękny, ale do jasnej karnacji się nie nada. Tylko średnia lub ciemna ![]() ponawiam prośbę : która z Was mogłaby mi kupić zieloną paletkę i pędzelek? proooszę już się boję że jej nie dostanę nigdzie i co wtedy? ) będę bardzo, bardzo wdzięczna...
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2010-11-19 o 14:08 |
|
|
|
|
#4550 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj dorwałam z Mettalics zielone cienie Zastanawiam się jeszcze nad cieniami z tym "morskim" kolorem z RtP i dwoma lakierami, hmm jechać... nie jechać.. ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny czy po linerze z DW można normalnie użyć zalotki czy się kreska rozmazuje? ile trzeba odczekać? |
|
|
|
|
#4552 | |
|
po prostu Em :)
|
A mnie nie powaliły te swatche, szkoda.
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#4553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety mieszkam na drugim końcu Polski... poza tym nikogo nie znam we Wrocławiu... kurczę, już mi się te cienie (+pędzelek) śnią po nocach Jak następna limitka wejdzie tylko do Douglasów, to się wkurzę chociaż fairytale mnie nie powala, zupełnie nie moje kolory... jedynie lakier i błyszczyk Once upon a time ujdzie, shimmer powder pewnie znowu jest w róż a nie w beż więc tez odpada
|
|
#4554 |
|
Zadomowienie
|
no to gitara
![]() w ogóle to powalił mnie pędzelek, taki maciupci
|
|
|
|
#4555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
edit: zapomniałam o rzęsach, je też chętnie obejrze:P Czy ten shimmer ma żółtawą/złotawą poświatę? (albo mam baaaardzo badziewny monitor w robocie )
Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2010-11-19 o 14:23 |
|
|
|
|
#4556 |
|
Zadomowienie
|
http://www.fashion-fee.com/2010/11/b...rytale-le.html
jeszcze tutaj swatche ![]() ładny jest ten jaśniejszy cień, może się skusze
|
|
|
|
#4557 |
|
Zadomowienie
|
mmmm....
te swatche już znacznie lepiej wyglądają I czyżby moje marzenie miało się ziścić... shimmer powder w ciepłym odcieniu...
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Długość jest olbrzymia, choć fajne kreseczki robi... Ale i tak wolę swój ściąty
![]() Nie denerwuj mnie, spłukana jestem A jak wejdzie to będziesz wykorzystana przeze mnie, no chyba że się zbuntujesz Z Fairy mój jest rozświetlacz. Błystki odpuszczam, kredkę też. Czekam na resztę lakierów i linery No i rzęsy...
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
po obejrzeniu swatchy Fairytale stwierdzam, że chcę mieć:
- szary (oba? ) i różowy lakier- cienie szare oba (ale niekoniecznie )- błyszczyk czerwonawy (wygląda na bezdrobinkowy, takie lubię )zabawne, bo na stronie nic mi się nie podobało Puder rozświetlający jest beżowy, odcieniem przypomina mi AOHa..? edit: kurczę, dużo lakierów w tej limitce po obejrzeniu powtórnym na stronie podobają mi się prawie wszystkie... oby były tanie
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-11-19 o 14:43 |
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Większość lakierów to na moje szczęście wygląda na bardzo zbliżone do tych co już mam, tylko fiolet jest ciekawy... Kaszo, uwielbiam twój podpis
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

A co do wymieniania/oddawania, to nie wyobrażam sobie, żeby moje tak ciężko upolowane skarby (nawet te nieużywane za często) mogły trafić w obce ręce, taka ze mnie sroka
Co o nich sądzicie?

) będę bardzo, bardzo wdzięczna...