|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Inf - ojjj. No to nie fajnie. Ale skoro mówisz ,że przeszedł w życiu dużo, to może daj mu jeszcze trochę czasu? Mam nadzieję ,że wszystko to sobie poukłada, i będzie znał odpowiedź na twoje pytanie..
Biedna.. ;< Jakaś poryta ta babka od pp. Ale nie martw się. ja dostałam 3+ za pracę klasową, i też jestem mega zła, bo zabrakło mi 0,5pkt do 4-. ; ///// A mój odezwał się tego samego dnia, w którym mówiłam Ci ,że się nie odzywamy. Tak więc widzisz, Twój także zmądrzeje. ![]() Bound - To ja Cię pobije. Dzisiaj u nas wszyscy dostali z religii trzy banie. ; D Tzn. dostaliśmy wcześniej, ale dzisiaj się o nich dowiedzieliśmy. ; D Na szczęście już wszystkie poprawione. Ale księdza to ja mam psychola. A po za tym to jak tam, ogarnęłaś te 200 słówek? Ania, a jakie inne kierunki masz na oku? Ja myślałam coś o geologii też. ;D A jeszcze w czerwcu chciałam zostać pedriatrą, albo ortodontką. ![]() Marakuja - Na szczęście już wszystko ok. ![]() Smarkula - Co to za bakteria? O.o i jak to.. oni nie mogą nic na to poradzić? O.o I zrezygnować z całowania? No to przecież to musi być mega zaraźliwe, nawet pijąc z tego samego naczynia.. Masakra.. Oby coś się wyjaśniło. ;* Wgl dzisiaj była wywiadówka. Mama tylko się czepiała dwóch spóźnień (o których ja nawet nie wiedziałam. ; DD). No i jestem zadowolona z moich ocen oprócz chemii i matmy. ;<<< |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
Asiunia19021, haha xd to miłego wypadu rodzinnego na woodstock
![]() Bound, staram się tak nie myśleć. Mari, dziękuje ;* Just, VO NO ![]() znogamiwchmurach, korzenny brąz z poświatą borda. ale zmywa sie ten kolor ;/ Bound, ja bym zdjęła buty i pobiegła... lall, ;* Indi, hej Ola jestem. zaproszę Cię na fbl. Just, wiesz ze Tw fulloptymizm mnie rozdupcza i kocham Cię za to ? ![]() Inf, Wob, To wy nie chodzicie do jednej szkoły? Cali, mam niską samoocene.. ale nie o mnie teraz, co to za choroba? boze tak Ci współczuje.... ![]() Inf, ja miałam taka jazdę na geo. no obczajcie dostąłam sprawdzianu z geo 3. chociaz wszystko dobrze napisałam. sprawdzian wzorcowy był inny z którego ja pisałam i dobrze napisałam tylko pytania otawrte. i kobita nie dała sobie przetłumaczyc, czaicie ? a dzisiaj wkurzyła mnei moja wychowawczynie. odpysknełam jej to jak pier.d.olneła ksiazka i zaczęła krzyczec to myslałam ze przyjdzie od mnei zabierze mi sprawdzian i jeszcze przywali ksiazka. głupia, stara -,- wgle to wczoraj miałam chec wyalic posta mega długiego ale nie miałabym czasu nadrobic. hmm... o Bells, wiec juz sie niej nie oddzywam. w wakacje wgle sie nie widziałysmy bo ona rzekomo nie miała wgle czasu. i w szkole czasem gadałysmy a potem juz nie bardzo. no i mnie wkurzała. wgle to ona miała sie przepisywac bo sobie nie radzi, ale wcale sie nie dziwie. w klasie jest nielubiana, kazdy ma jej dosc, nie ma zadnej kolezanki i nawet Monika(ta z ktora chodziłsmy do gim.) mowi ze ma jej dosc i ze jest fałszywa i mowi ze zaufac jej nie mozna bo wszystko rozgaduje. wiec ja powiedziałam ze szkoda ze ja tak pozno to zauwazyłam. no i mowie: pewnie duzo Ci o mnei mowiła, a Monika: mhm...(po chwili) np. sprawa z m.` a mi sie oraco zrobiło. wiec wczoraj obudziła sie we mnei taka zimna sucz, ze sie zemszcze. jestem wredna i ztobie to z premedytacją. poje.bało sie dziecku w głowie. olewam ją, udaje ze nie widze. ii kocham Was ;* wgle to mam nowy numer tel ( z plusa)- mowie do tych co mają mój stary numer :P
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Vo - dochodzę do wniosku ,że wszystkie nauczycielki mają niepokolei w głowie... o.o Moja geograficzka też jest żałosna.. ; < I nie tylko ona, niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
moja wychowawczyni jest tragiczna..... bozee...
![]() |
#395 |
Przyczajenie
|
Bound to witaj w klubie. mnie tez jutro czeka niemiecki i polski. a później prezentacja z angielskiego w szkole jezykowej. także ładnie.
Mari aa dziękuje ;* nie martw sie, na pewno nie poszła az tak źle ![]() Nierealna mysle nad budownictwem bo to jest choć troche podobne, transportem albo geodezja i katorgrafia ![]() Vo cześć. okej, fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Nierealna..ciesze się ze już wszystko ok
![]() Vo..dobrze Cie widziec. ![]() nie cierpie takich falszywych ludzi. Moja od geo to ma taki humorki, chyba menopauze przechodzi xD ale za to wychowawce mam naprawdę ok . Indis...oj poszlo, ale można na szczescie poprawic ![]()
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
Bond
nie umieraj ![]() moja mama nie była na wywiadówce ;p mam wziąć jutro kartkę z ocenami, ciekawe co powie ;p sama jestem ciekawa tych ocen, bo większości nie pamiętam już -.- czekaj, czekaj pogubiłam się, ten, który ci się tak podobał chciał ci dać swój numer tak? i powiedział, że nigdy nic nie wiadomo? o jaa megaaa! ![]() chora jest koleżanka i tak się odcięła od świata? ;d Indis, Mari ![]() nierealnaaa spóźnienia? mam ich kilka, ale godz nieuspr. też się zdarzyły xd Vo ołł współczuję.. tą koleżankę chyba powaliło. też bym nie przeszła obojętnie ; ) Aaa słucham w kółko "Dancehall Queen" Bednarka z Dzień Dobry TVN i ten głos, mimika podczas słów "siema, siema oczarowały mnie twojego ciała wdzięki itd.." mnie po prostu mega rozbraja! ![]() Tak wgl X chcę się spotkać jakoś niedługo. Jak mam mu odmówić ? ;/ I koleżanka powiedziała mi, że S jest nieśmiały ;d. . . Fajnie -.- nie lubię wychodzić z inicjatywą, a jeśli tego nie zrobię pewnie nic się nie ruszy.
#398 | ||
Zadomowienie
|
ja to takie coś ciemnorude :P
Cytat:
Cytat:
![]() oczywiscie ze nie przejde ![]() ide dziewczyny spac, papa;*
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
Vo
bo już nie chcę sobie robić nadziei, nakręcać się, jeśli to tylko jego kolejna gierka, on przypomina sobie o mnie raz na jakiś czas, widzieliśmy się raz od 2 miesięcy i wgl nie rozumiem tego człowieka i nie chcę się w to pakować, tym bardziej, że albo mi się wydaje, albo wykorzystał mnie, żeby zapomnieć o swojej ex.
#400 |
Zakorzenienie
|
ahahaha, miałam najpiękniejszy sen w swoim życiu!
całowałam się z Roguckim ![]() ![]() Mari do piątku i się zobaczy ![]() Nierealna o to fest;o ja na księdza nie muszę narzekać, mam jedną 5 za nic, a drugą za zapisanie tematu ![]() a masz jakies jedynki?;> to minęła ci ta wywiadówka tak, jak mi ![]() poniekąd ogarnęłam, ale założę się, że przy nauczycielce bym wszystko zapomniała na szczescie szykowaliśmy wystrój na salę ![]() Vo mhm, tylko zanim ja bym to zrobiła to byłoby po wszystkim pewnie, ze bym poleciała gdyby to dłużej trwało, z reszta chyba o tym pisałam. co do bells to nieźle i ja tez chciałabym sie zemścić. Indis jak ja sie ciesze, ze nie mam ang.. Louisa to dla Ciebie nie umieram ![]() nie nie ![]() ![]() no własnie tez sie troche zdziwiłam.. ale cóż dobrze, ze tylko to a co od Ciebie chce X? oO moze spotkaj sie z nim, ale nie bądź taka milutka, wolna i wgl pokaż, że nie może Cię mieć od tak, że Ty teraz zainteresowana jesteś kimś innym kurde... jestem zdania ze to facet powinien starać sie o kobiete no ![]() ja mam wych na prawdę spoko a te od gegry muszą mieć cos w genach, bo moja tez taka nieogarnięta wgl kocham swoja klase;d
#401 |
Zakorzenienie
|
Ania - Na budownictwie jest mój braciszek. ;D I ja wszędzie za nim idę (tzn szkoły i profile), więc może i ja wyląduje na budownictwie? ;D Ale nieee. mają strasznie trudno tam. o.o
Marrr - A co u Ciebie?. ![]() Moja geograficzna kilka lat temu przechodziła załamanie nerwowe, biedna.. ; < A wychowawczynię mam młodziutką, jesteśmy jej pierwszymi wychowankami, i w sumie to my jej mówimy co ma robić, bo ona nic nie wie. ;D Ale jest spoczi. Louisa - haaa, a ja nie mam żadnych godzin nieuspr. ; D jestem wzorem do naśladowania! ^^ A ja nie słyszałam tej piosenki Kamila.. muszę zaraz poszukać.. jak skończę jarać się Shakirą - Loca. ;D Bound - Chcesz zobaczyć mojego księdza? Wpisz Sylwester Marcula na facebooku ^^ Noo pały tylko z religii miałam. ^^ I jedną dwóję z matmy. ;< A tak to wszystko w miarę ok. Wgl. dostałam jako jedyna z klasy 5- za pracę kl z bio. ^^ ! Nie ma to jak profil mat.inf... ;p |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
Bound, no pisałas pisałas wiem.
no zemszcze sie spokojnie. ![]() Lou, no tak. masz racje. lepiej sienie pakowac. ja wrociłam wczesniej bo sie rozchorowałam w szkole. wgle to dostałam 5 z angielskiego. odpowiadałam ustnie. zadała mi dwa tematy maturalne i słowek pytała z 5 tematów maturalnych. jeah! ![]() na historii jak zwykle taki polew był ze bania ![]() uwielbiam tego chłopa :d i dzisiaj na wfie sie tak wkurzyłam ze normalnie szkoda gadac. chora jest ta kobieta;/
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Vo - Zdrowiej!. ;*
i gratuluję piąteczki. ; D ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Louisa - Bożeee! Zakochałam się w tej piosence! Jest cudowna.. ;3 Ma któraś z was lasta? |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Nierealna łooo to spoko oceny na prawdę masz
Po gratuluje!
#405 |
Zadomowienie
|
Dziekuje. musiałam powiedziec co to znaczy ze pozory myla, dlaczego nastolatki stosuja coraz wiecej agresji w dzisiejszysz czasach i jakie sa nahbardziej radosne i stresujace sytuacje w zyciu nastolatków. a uczyłam sie z innych tematów maturalnych a zapytała mnie tych starych.
ale dobrze mi poszło. gardło mnie boli ![]()
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Bound - Noo gdyby nie ta głupia matma i głupia chemia było by fajnie.. ;< A jak twoje oceny?
Vo - wyślij kogoś do apteki, po jakieś tabletki na gardło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
Bound
haha dzięęęki<3 i jak dzisiejszy dzień? aa no ale to i tak dobrze, bo jakaś szansa na poznanie, tego co ci się podoba (: nie wiem co chce i nie chce wiedzieć ![]() ![]() ja mam takie same zdanie, ale co ja mu zrobię noo ;] na razie nic nie robię a co się skłoniło do takiego wyznania dla klasy xd? nierealnaaa mnie tak mega wciągnęła! ja bym tak nie mogła , nie chcę mi się czasem tak strasznie siedzieć, że idę.. Loca haha cały czas mi to śpiewa taki 12letni chłopak i ma taki cudny głos, że też się zakochałam w tej piosence xd Vo huhu gratulacje ![]() Nie umiem czasem odpowiedzieć na takie pytanie w j. pol a co dopiero w ang ;D nie stresuj się tak xd ;* co to last? ale mnie kolano boli ;o i to z niczego, tak po prostu. do tego jakoś straciłam humor, też bez powodu. ;d
#408 |
Zakorzenienie
|
Ania..jak chlopak jest niesmaly to pewnie będziesz musiala zrobic jakiś krok do przodu,
nie lubie tego, zazwyczaj pozostaje w martwym punkcie ;p Nierealna...u mnie w sumie nic ciekawego, zreszta jak zwykle xD Vo..Ty mściwa kobito! ;D 5 z ang, gratki! Bound..mozna wiedziec co oznacza twój opis na gg ? ;p uff..jutro zero szkoly ! ![]() ![]()
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Mari masz brata w wojsku? ;o
ahaha Piotr Rogucki oczywiście <3 ![]() jak Ci dobrze, że do szkoły nie idziesz ![]() Louisa a spoczi, niemca nie miałam więc great a tak o klasie, bo spędziliśmy kilka lekcji tak sami, bo robiliśmy ten wystrój taka brecha no, czuję się tak swobodnie, że ło ;D no to dopytaj się S czy by mógł! też bym chciała widzieć minę X ![]() a to z X kiedy sie masz spotkac? nie daj sie mu, pamietaj! Nierealna to dopiero początek więc spokojnie wszystko ogarniesz ![]() moje nie umywają sie do Twoich ![]() ogólnie mamy bardzo mało ocen Vo podziwiam ;] ''Siema siema oczarowały mnie twego ciała wdzięki Chciałbym się pobujać z Tobą w rytmie tej piosenki'' ziąąąą <3
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
Mari
hah wiem i też tego nie lubię </3 zazdroszczę ;p ja do krk , ale na zakupy wybieram się już miesiąc xd Bound to dobrze ;D ja histori też nie miałam dziś, jutro piszę hah skąd to znam xd u nas w sumie też jest git, ale kilka osób nie umie się bawić, więc jak na lekcjach oddupczamy to tylko my xd pytałam się jego kumpla i podobno nie idzie ;/ mecz jest jutro, a tak sam na sam.. nic nie mówił jeszcze, nie pisał, ale nie chcę no ulegnę mu jeszcze, a to byłoby najgorsze, nie nie nie ! tak tak ! kocham tą piosenkę <3
#411 |
Przyczajenie
|
Bound no nie jest lekko z nim ale cóż..
Nierealna ale chwali? Kurczę własnie tego sie boję, że nie podołam. Oo gratki Kochana ;* Vo zdrowiej więc Lalka i gratuluję oczywiście ;* Mari to tylko pozazdrościc ;d ja też nie mam jutro najgorzej. na 4 pierwszych lekcjach mam zajecia integracyjne klasowe z wychowawcą i psychologiem ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Bound..tak, ten co wzial slub właśnie poszedl ochotniczo do wojska. ;p
widzialam, ale tylko z daleka. Ania..to ile masz do Krk ? Ja muszę kurcze jutro wstac ok.4:00 xD Indis..wow! 4 godziny integracji, tez tak bym mogla miec ;p
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Louisa - w moich głośnikach dancehall queen. ;D Uwielbiam, uwielbiaam!
A shakira cudownie tańczy.. ; PPP Mari - Jasne, jasne. Zawsze się coś dzieje! ;D Bound - Nie przesadzaj. ^^ Ja też pewnie jeszcze pały złapię. Np. w środę na pracy kl z mamty. ;D Oo. i jeszcze we wtorek z chemii.. o.o nie nawidze chemii... ;< ''Siema siema oczarowały mnie twego ciała wdzięki Chciałbym się pobujać z Tobą w rytmie tej piosenki'' ziąąąą <3 <333333333333333333333333 3333333333333333333333 I umówiłem się z nią na 9. ; DDD Ania - Noo chwali, ale bez korków z mechaniki się nie obejdzie. ![]() A ja dopiero przyszłam i w sumie już wychodzę. o 15 mam 4h wykłady z fizyki. ;/ a o 19 tańce.. padne chyba.... ; //// Ostatni raz słucham Dancehall queen i spadam!.xD |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Louisa mam nadzieje, że nie będzie się Tobą tak bawił;/
Mari no to szkoda, że z daleka.. ![]() jeej, i on tak z własnej woli?;o nie żal mu zostawiać żony i wgl? Nierealna ahaha chyba masz tak jak ja, nie mozesz przestać słuchać dancehall queen ![]() moja wych na po: '' jeżeli chcemy się zabawić to musimy sie zabezpieczyc'' ![]() na temat maski do reanimacji ![]() wgl całe po było jeden wielki śmiech, normalnie czad;d a dziś piątek<3
#415 |
Zadomowienie
|
Byłam dziś w domu. Czytąłam ksiażkę. czuje sie troche gorzej;/
Lou, ja sie nie stresuje ![]() Bound, Mari dzieki ;* ej jak chcecie ogladac filmy to wejdzcie na justin.tv zawsze cos leci. ost mi kolezanka to wysłała. fajna strona ![]() właśnie mega poprawiłam sb humor ![]() ![]() ![]() ![]() Bound, dobra ta nauczycielka ![]()
![]() Edytowane przez Voici Czas edycji: 2010-11-19 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
gorzej czyli choroba, tak? <The głaszczers> ;*
oo dobra strona! wgl help ![]() chce mu powiedzieć, że mu się podobam dziś na halpinie;o no fest ![]()
#417 |
Zadomowienie
|
Bound- Bedziesz niedlugo smigac z francuskim i wiesz,
jak mowilam bedziesz mi potem szeptac do ucha <3 No wierze w to ze szansa bedzie ; ) Ale M to ktory to ? Bo sie pogubilam :< Nierealna - To dobrze ze wywiadowka poszla spoko ![]() Ale 2 spoznienia to wcale nie jest przeciez duzo co nie ? I gratulacje 5 ![]() Last.fm ? Vo - Kurcze ale mi sie milo zrobilo jak napisalas o moim full optymizmie ;') Taka falszywa ona? O jacie, niefajnie ; O Mari - Ale ci fajnie tak ![]() Indi - To w sumie dzien powinien ci zleciec bardzo przyjemnie. Hurts - Stay ![]() ![]() Matko jak slucham tej piosenki to mmm <3 Piatek dzisiaj, milo no ![]() Ale i tak zadnych planow na weekend nie mam, chyba ze do kina jutro. A dzisiaj mialam 2 godsziny wolnego i poszlysmy z dziewczynami do mnie, zamowilismy pizze i spiewalysmy na karaoke i bylo prze ![]()
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Just uch, uch oczywiście, że będę Ci szeptać <3
![]() a nie dziwię się, że się pogubiłaś ![]() to ten co jego kolega mi powiedział, ze ma dziewczyne, ten z halpinu ahaha;d ta piosenka jest miodzio! ooo fajne takie babskie spotkania! a na co do kina?;>
#419 |
Zakorzenienie
|
Nierealna..zalezy w kogo przypadku ;p
Bound..napewno nie jest mu latwo, ale chce zdobyc konkretny zawod. Twoja babka od po: ![]() i jak to wkoncu te chlopak ma dziewczyne czy nie ?;D Just,Vo ![]()
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa Bound. Znów tego słuchammm! ; <<<< :33333333
Just - Według mojej mamy 2 spóźnienia to bardzo dużo.. ; D Tak, last.fm. ![]() Marrrr - w Twoim. ;pp Siema, siema... chciałbym się pobujać z Tobą w rytmie tej piosenki!. Boże. przetrwałam piątek.! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.