|  2010-11-19, 16:48 | #1261 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~

To ja poczekam na Malle bo ze swoja orientacja w terenie jestem w stanie zgubic sie na prostej drodze  Malla-o ktorej moglabys byc pod ruinami V cos tam lubicz?   | 
|     | 
|  2010-11-19, 16:49 | #1262 | 
| Nie depcze krokusów Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

Cholera - skoczę do domu się przebrać i umyć buzię, bo mi puder już spływa, niestety włosy pozostaną tłuste   Chyba że mogę chodzić po Twoim domu w butach, to przyjadę od razu :P E milka - puść mi sygnał, żebym miała Twój numer, bo zaraz wychodzę i nie będę już dziś w necie 
				__________________ - Rób swoje, wiedźminie. Resztą się nie turbuj. Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-11-19 o 17:00 | 
|     | 
|  2010-11-19, 17:11 | #1263 | 
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny wybaczcie, ale mnie nie będzie   Od 2 dni okropnie mnie mdli, myślałam, że wczoraj się czymś przytrułam, ale jednak nie... Jakiś paskudny wirus się do mnie przyplątał (koleżanka z pracy ma to samo) i nawet mój pies jest chory -.- 
				__________________ Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. | 
|     | 
|  2010-11-19, 17:13 | #1264 | ||||
| Matka Smoka Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  jednak spytam - skąd to wywnioskował? W sumie trochę zimna jestem  i taki mam wyraz twarzy - gadałam przez te 20 sekund to nie było widać. Myślisz, że dlaczego wszytskie mi później piszą, że nie jestem podobna do ava? Oprócz Malli, bo ta to podejrzanie mi słodzi  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  ale za to nie ma kolejek i jest kilka fajnych rzeczy. Życzę Wam czarownice udanego sabatu i nie wykończcie mi Cholerki! | ||||
|     | 
|  2010-11-19, 17:24 | #1265 | |||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  czyli się nie poznamy. a to Neciaka też nie będzie? miałam z nią dziś jechać i w ogóle. nie odpisuje na smsa. auto mi się zepsuło, dopiero wróciłam do domu, nie wiem co robić :< 
				__________________ the less you care, the happier you are. | |||
|     | 
|  2010-11-19, 17:26 | #1266 | 
| Zakorzenienie | 

No, Neciaka też nie będzie, R. ją zaskoczył swoim przyjazdem   Ale spoko, jeszcze się poznamy  )))) 
				__________________ Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. | 
|     | 
|  2010-11-19, 17:31 | #1267 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Cytat: 
  czy ktoś będzie do Cholerki jechał koło 20? 
				__________________ the less you care, the happier you are. | |
|     | 
|  2010-11-19, 17:36 | #1268 | 
| Zakorzenienie | 

Bo jest w kinie    
|     | 
|  2010-11-19, 17:43 | #1269 | 
| Matka Smoka Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cholerko, te Twoje ziajowe specyfiki są tutaj: http://www.vena-vita.pl/produkty,naz...naco,start,100 Mam tam konto, odbieram blok obok, mogę Ci kupić. | 
|     | 
|  2010-11-19, 18:02 | #1270 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Kraków/Ostrołęka 
				 | 

Bajeczna - ale 19.11 jest dzisiaj, więc kubki też są dzisiaj    
				__________________ They say I'm different cause I'm a piece of sugar cane And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... | 
|     | 
|  2010-11-19, 18:06 | #1271 | 
| Zakorzenienie | 

A, we wtorek mam sesję do tego Glamour w końcu    
|     | 
|  2010-11-19, 18:28 | #1272 | 
				 | 

Ineso - to "nie pytaj" znaczyło raczej "nie wiem czemu tak myślał"    wiesz, przez te 20 sekund nie zdązyłam Ci się na tyle przyjrzeć, w sumie już do końca nie pamiętam jak wyglądasz  więc nie powiem, czyś podobna do ava, czy nie. Byłam zbyt oszołomiona ilością glinki   Twoje zamówienie bio-active jest rewelacyjne. za pierwszym razem było 57zł. Później - ok.60. Teraz - ok.70 ...   
				__________________ They say I'm different cause I'm a piece of sugar cane And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... | 
|     | 
|  2010-11-19, 18:39 | #1273 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Gdańsk/Kraków 
				 | 

Cytat: 
 moje by też tak wyglądało dlatego już nie wchodzę do klubu -.-' 
				__________________ Nie załamuje się.  Doceniam to co mam.  Oszczędzam.   Dobrze organizuje wolny czas.  Poznaje Kraków.  Ewentualnie zrzucam kilogramy.   | |
|     | 
|  2010-11-19, 18:40 | #1274 | 
				 | 

już zamknęłam, właśnie zaczęłam podliczać... rozliczenie chyba każdemu osobno prześlę, bo pogubię się z tymi cyferkami    
|     | 
|  2010-11-19, 18:45 | #1275 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Właśnie wróciłam z megaśnej pizzy za free    
				__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   | 
|     | 
|  2010-11-19, 18:59 | #1276 | 
				 | 

takiej to dobrze   Mju bardzo się ciesze że już zamknęłaś bo przynajmniej nic nie kusi   
				__________________ Nie załamuje się.  Doceniam to co mam.  Oszczędzam.   Dobrze organizuje wolny czas.  Poznaje Kraków.  Ewentualnie zrzucam kilogramy.   | 
|     | 
|  2010-11-19, 19:11 | #1277 | 
				 | 

Do każdej pizzy z " Rewolucji " zamówionej do domu dodają kupon na kartonie. Jak uzbierasz 7 - masz w lokalu darmową pizzę do 28 zł ( a takiej cenie zamówisz nawet 45 cm ).. w ogóle mają kilka fajnych promocji  jak mi się podobają  http://lh5.ggpht.com/_JYbeo-bTav0/TO.../AraAra2_f.jpg 
				__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   | 
|     | 
|  2010-11-19, 19:19 | #1278 | |
				 | 

Cytat: 
  ładne   
				__________________ Nie załamuje się.  Doceniam to co mam.  Oszczędzam.   Dobrze organizuje wolny czas.  Poznaje Kraków.  Ewentualnie zrzucam kilogramy.   | |
|     | 
|  2010-11-19, 19:23 | #1279 | 
				 | 

ładne, ale zmieniłabym kolor koralików ...   Joint - moja bratowa robi boski sos czosnkowy, który w przygotowaniu jest banalny ! a lepszego nie znajdziesz   
|     | 
|  2010-11-19, 19:24 | #1280 | 
				 | 

Joint, może być  ja mam zawsze ten sam zestaw - serowa L.P.R i właśnie czosnkowy sos  Mju, a ja sobie zamówiłam kardigan w kolorze malinowego różu..  i nawet by pasowały   
				__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2010-11-19 o 19:25 | 
|     | 
|  2010-11-19, 19:32 | #1281 | 
				 | 

Melka - ja mam awersję do różu. Główną przyczyną jest to, że w gimnazjum przechodziłam nietypowy okres buntu - zamiast być zbuntowanym punkiem, który nienawidzi świata... ja kochałam różowy   tzn. ok, to był różowy połączony koniecznie z czarnym, bo słuchałam "niesamowicie mrocznej" Avril Lavigne (która notabene stała się właśnie taką "różową dziewczynką", jak ja hm, dojrzałam i 'zmądrzałam'  )ale teraz mam wstręt do tego koloru :P skończyłam rozliczenie Ineso, mam nadzieję, że reszta pójdzie szybciej.... 
				__________________ They say I'm different cause I'm a piece of sugar cane And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2010-11-19 o 19:35 | 
|     | 
|  2010-11-19, 19:33 | #1282 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Nie załamuje się.  Doceniam to co mam.  Oszczędzam.   Dobrze organizuje wolny czas.  Poznaje Kraków.  Ewentualnie zrzucam kilogramy.   | ||
|     | 
|  2010-11-19, 19:36 | #1283 | 
				 | 

szkoda   ale wiesz co ? Zapraszam do mnie ! Tu dowożą   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-11-19, 19:37 | #1284 | 
| Copyraptor Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cześć, tu Malla, Hard, Wilczyca, Emilka, Himka i Lenka:P Cholera nas opuściła, bo Lalaith się zgubiła :P Butelki porozrzucane po podłodze, kot uciekł... zaraz, zaraz... to dlatego to ciastko było takie włochate?!?!? Buziaki i do zobaczenia o ile jasna cholera nas nie trafi   | 
|     | 
|  2010-11-19, 19:38 | #1285 | 
				 | 

Mju, ja odwrotnie.. Byłam metalówą   i teraz w sumie zaczynam eksperymentować z kolorami. Ale ten róż wydaje mi się przyjemny http://szablony.pjm.war.to/photos/swetry/S018/3.jpg 
|     | 
|  2010-11-19, 19:39 | #1286 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: gdzieś między literkami... 
				 | 

Ja na razie też  Cytat: 
 Cisza bo pewno wszystkie szaleją u Cholerki - udanej zabawy   
				__________________ Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. | |
|     | 
|  2010-11-19, 19:39 | #1287 | |
				 | 

Cytat: 
 szukajcie kota ! .. i bawcie się dobrze   
				__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-11-19, 19:40 | #1288 | 
| Copyraptor Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

hej tu hardgirl123. Szkoda że Was tu nie ma

| 
|     | 
|  2010-11-19, 19:49 | #1289 | 
				 | 

Melka - haha, ja teoretycznie też, tzn. uważałam się za mroczną nastolatkę, której nikt nie rozumie   wiesz, czarne spodnie, wielki pasek z ćwiekami, trampki, a do tego na górze bluzka w różowo-szare paski i różowa, przetandetna, plastikowa torebka   o mniej więcej w takim kolorze moja bluzka i torebka była, jak Twój sweterek...  od razu mówię (do tych co same podliczały bio-active) będą różnice kilku groszy, bo jak jest np. 11,37 to 7 nie dzielą na pół, ani tez nie odejmują, tylko 1 gr. więcej   aż dziwne, że krakowska krew we mnie nie płynie, co do grosza was rozliczam, centuś jeden   
|     | 
|  2010-11-19, 19:52 | #1290 | ||
				 | 

skorzystam kiedyś   ale najpierw Mju i jej kugiel  Cytat: 
  się dzieje szukajcie Kotka i dajcie znać jak się Lalaith znajdzie  mieścicie się?  jesteśmy myślami! ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat: 

__________________ Nie załamuje się.  Doceniam to co mam.  Oszczędzam.   Dobrze organizuje wolny czas.  Poznaje Kraków.  Ewentualnie zrzucam kilogramy.   | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

niestety przez pośpiech butelkę zostawiłam...). zatrzask wydaje się mocny, ciężko się go odsuwa, ale nie ma nigdy pewności czy po kilku przesunięciach nie poluzuje się ...
 niestety przez pośpiech butelkę zostawiłam...). zatrzask wydaje się mocny, ciężko się go odsuwa, ale nie ma nigdy pewności czy po kilku przesunięciach nie poluzuje się ...