|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Już idę na kawałek ciacha i herbatkę do tego poproszę- z cytrynką i dwoma łyżeczkami cukru
![]() Oj, ciężko ![]() Wiem, że piątek Ale jakiś taki senny dzień i ciemno już strasznie
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Herbatka też będzie
![]() U mnie też sennie. Tak pochmurno i brzydko. Bleee. Jeszcze muszę umyć gary i poprasować firanki do sypialni . Chętnie zamieniłabym porcelanowe talerze na papierowe albo plastikowe |
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Byłam u weterynarza z rana, bo jak zobaczyłam rano stan Mai to się przeraziłam... oba oczka sklejone, pyszczek smukły Babka mówiła mi, że nie przeżyje- zbyt późno przyszłam, mogłam przyjść, gdy zaczęła nie wychodzić- wtorek, środa Dała jej 2 zastrzyki, gdy wychodziłam z domu to oddychała szybko, a teraz przyszłam to oddech ma co 5 sek.... ciężko jej... ![]() Jutro z rana idę do pracy, więc teściowa pójdzie ją uśpić, bo nie widzę dla niej wyjścia boże jak mi smutno i częściowo przeze mnie Pani Weterynarz powiedziała mi, że tak to jest z chomikami jak się kupuje ze sklepu
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-19 o 18:14 |
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda mi się zepsuła, padać zaczęło, pani na szczudłach nie chciała wierzyć, że mam 18 lat skończone. Szaleństwo jednym słowem. |
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek, jak mi przykro
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na moment
specjalnie, żeby Wam to wkleić ![]() http://video.interia.pl/obejrzyj,film,126781 |
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, biedna Maja
![]() może faktycznie te zastrzyki pomogą, ehh ![]() Ania znamy tego lol chomikowego ![]() hmm, tak poza tym to jestem niewyspana i chcę do domu, bo mama TŻ działa mi na nerwy ![]() chyba coś w tym jest że teściowa to wredna małpa
|
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale teściu może w lutym do nas przyjedzie .Niewyspana? Ubierałaś misie przez całą noc?
|
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyny
![]() Miałam problem z internetem bo...działało mi tylko gadu i tyle do nadrobienia ![]() Przykro mi z powodu Majki Zaraz śmigam na imprezę- połowinki. Tak mi się szykować nie chciało, i gdyby nie to że zapłaciłam 60 zł to bym nie poszła
|
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, i to jeszcze nawet nie jest teściowa
Nie, misiaki skończyłam ubierać o 21ej ![]() Mieliśmy oglądać na kompie film, ale M. kapnął się że 2 dni wcześniej coś se w kompie przeniósł nie tam gdzie trzeba i zniknęło mu kilka ważnych rzeczy (tak w skrócie piszę, bo to długa i nudna historia), no i wczoraj do 1-ej się wk.. i kombinował jak naprawić to co popsuł, masakra jakaś ![]() aha.. teraz siedzi i nadrabia te zaległości, ehh.. a piątek miał być spokojny i Nasz |
|
|
|
#3701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko życzę miłej i udanej zabawy!! Cytat:
. Najgorzej jest nadrabiać. Biedny M. i biedna M. A my dziś pewnie będziemy oglądać TV i spać w salonie. M. jutro ma robić pierogi ...coś czuję, że jutro obiadu nie będzie ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Pokazują w Faktach dzieciaczki poparzone przez nieuwagę rodziców. Straszne
|
||
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Maja odeszła.... [*]Zastrzyk nie pomógł jest sztywna i zimna
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek
Może ona już z chorobą do Ciebie przyszła ? Biedna Majeczka |
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Dżoana a co innego można robić z @?
. Chyba, że M z M walczyli na ringu bokserskim |
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Pani weterynarz mówiła, że jak kupiłam ją w zoologu to prawdopodobnie z wirusem.... najlepiej kupić od kogoś, z miotu, ale ja nikogo nie znam takiego...
![]() Nie mogę w to uwierzyć Oglądam filmik jak nieporadnie wkłada chlebek do domku... 'jej' już nie ma
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek
|
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Wojtas zaskoczony brakiem trocin
![]() 2 - 'no ile mam czekać?' ![]() 3 - piona lachonki! 4 - Wojtas w transporterku kopie -.- 5 - tuli się do cyca ![]() 6, 7 - biegiem do nowego jedzenia 8 - 'kiedy ta 18 Krzysia?'
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klatka jest na dworzu, przewietrze ją, a kuweta od klatki- wyparzona, teraz się suszy też na dworzu jak i inne rzeczy z klatki... domek przede wszystkim dokładnie umyty i wyparzony dwa razy... przewietrzyłam też solidnie pokój... już mi troszkę przeszło, nie ryczę już, a wspominam Maję. Napewno 'tam u góry' jest jej o wiele lepiej... ![]() najlepsze jest to, że trwa akcja 'niespodzianka' i jedzie do mnie tż... będę koło 4 -5 w nocy... ehh.. a byłam przygotowana na za tydzień... sprzątam pokój i idę nóżki ogolić, czas wziąć się za siebie.
|
|
#3716 | |
|
Zadomowienie
|
http://www.joemonster.org/i/ax/piateczek_17.jpg
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1290156317 Asiu , masz lustrzankę? ![]() Za niedługo w biedronce będzie cyfrówka za 200 zł. co sądzicie ? bo planuję nabyć ... ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- COOOO ?! Maaaaaaajaaaa ![]() tak krótko z nami była ![]() eh , mój Guciek też żył u mnie b. krótko , 8 dni ... wiem jak ci źle ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1290195129 na tym zdjęciu b. dobrze widać po bokach gruczoły [ a właściwie jeden ] zapachowe . żeby nie było że jestem nie doświadczona ..
|
|
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Kamila niie.. normalną cyfrówke
![]() a jaka to cyfrówka w biedronce będzie? /już widzę, z Kodaka/ Cytat:
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2010-11-19 o 22:08 |
|
|
|
|
#3718 | |
|
Zadomowienie
|
no , dokładnie to kodak c143 .
opinie ma dobre , i cene fajną ... bardzo dobra jakość zdjęcia myślałam że to lustrzanka bo tło jest lekko rozmyte i mi się jakoś skojarzyło ... ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
niby taki zwykły , prosty .. ale jednak ma to coś ... teraz jest w spisie .. myślę , że w takiej chwili ci się przyda go przeczytać : ` Chomiczki po przyjściu do nieba odzyskują dawną energię i siłę, kręcą się w niebiańskim kołowrotku i siedzą w białym domku chrupiąc jedzonko.My zawsze pamiętamy nasze kochane chomiczki, one pozostają w naszych sercach. Jednak jest taki dzień gdzie znowu weźmiemy chomiczki na ręce i pobawimy się z nimi beztrosko, to dzień kiedy właściciel i chomiczek spotkają się w niebie. ` |
|
|
|
|
#3720 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

. Chętnie zamieniłabym porcelanowe talerze na papierowe albo plastikowe

. Po pierwsze dałam mniej mąki niż w przepisie, bo wydawało mi się za gęste i już prawie mój robot nie był w stanie poradzić sobie z mieszaniem, a po drugie robię je 1. raz więc na pewno nie wyjdzie

...coś czuję, że jutro obiadu nie będzie