|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czarna Zuzia wymiata, część kolejna, jesienna
Dzię dobry bardzo
![]()
#4562 |
Piers do przodu
|
Hellou piątkowo
![]() Jak dobrze, że piątek ![]() ![]() Furka - a mnie się od razu Twe powitanie w uszach radiowo zadźwięczało ![]()
#4563 |
rude jest piękne:)
|
czeeeee rebiata
![]()
#4564 |
Zakorzenienie
|
umylam janem niezbednym z mikrofibry twarzoczaszke
ja nie wiem, ale mnie to nie pasuje i nie gra nic a nic wzgledem siemienia lanianego, Wrobelu moje z nim stycznosci sa takie, ze trzeba czujnosc miec przy zaparzaniu oraz iz ze zwierz siersc ma w polysku, a sranko jak nalezy |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
![]()
#4566 |
Piers do przodu
|
Ja Cie coś powiem Doroto - te dwa objawy sierściowo - srankowe koniasa mówią o jego doskonałej kondycji zdrowotnej
![]() Mammito ![]() Macie na dobry dzień - Strachy na Lachy ![]()
#4567 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bendonc młodom ... na rubieży to u mię w domu rodzinnem lekturo obowionzkowo było. Rodziciele ukochani, choć zacni, to przymuszali nas, dziatwę od poszewki jaśkowej dopiero co odstawionom, do wysłuchiwania owych bezeceństw aspołecznych. Szermierkom słownom tyż nie gardzili - trzea było refleksa trenować, by na grochu nie klenczeć, przygotowanym w koncie dla opóźnionego najbardziej członka naszej komórki społecznej. Tego pszyczynom mie nie wypada mówić inaczej - jenzyk juz pokrencon. Zreszto widziaaś u mnie sama - jak u grzechotnika un rozdwojon co najmniej na końcu, z pypciem niejednem. ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
A wogle: czy ja zaznaczyam już, że dzisiej jestech szczenśliwa z gupia frant?
Wymiana perfumowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373319 Edytowane przez Furkadusz Czas edycji: 2010-11-19 o 09:00 Powód: Wypunktowanie aspektu radosnego posta. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Ja tam dalej mikrofibrą tylko meble wycieram ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
A moja szmata zagineła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mój oczy otwierał szeroko,jak w skupieniu,z językiem na brodzie cierpliwie mieszałam fiolki,żeby krem z BU ukręcić ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | ||
Piers do przodu
|
Cytat:
Kiej ja Cie lookałam głęboko w oczy jedynie .... co prawda zerknęłam w dekolt ale tak raz i nieśmiało <emota niewinnie łopocząca rzęsiskami> Cytat:
![]()
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Hej <z przytupem>
![]() idziem w zycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Najmilejsi!
No jestem, ale tak jakoś nieśmiało. Trochę nadrobiłam zaległości wątkowych, ale nie mam jak się odnieść do wszystkich, więc tylko Was serdecznie pozdrowię i ucałuje każdego z osobna ![]() Ledwo z jednego szpitalno-zabiegowego stresu wylazłam, a już jutro drugi mi się szykuje i to z samego rana ![]() I znowu się boję jak jaka głupia. Nie lubię, jak ktoś coś koło mnie grzebie. Będziecie trzymać jeszcze jutro za mnie kciuki? ![]() ![]() No to idę sobie znów..
#4575 |
Piers do przodu
|
Szyprowa, masz moje
![]() ![]() ![]()
#4576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jutro zegarek nastawię, by czymać ![]()
![]() |
#4577 |
rude jest piękne:)
|
Szyprowa masz moje
![]() ![]()
#4578 |
Piers do przodu
|
Słuchajcie dziouchy - a co to za Klub Kosmetyków Luksusowych na Wizażu ??
![]() ![]()
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Tymeniu, a to taka smakowa ze sklepów z herbatami i kawami na wagę
![]() Kupuję w ziarnach, a pani na miejscu mi mieli, żeby była dobra do ekspresu. Moja ulubiona to orzechowa właśnie, a teraz popijam bananową, też pyszna. Cytat:
![]() Nie wiem, co ze sobą począć tym jakże pięknie rozpoczętym popołudniem, no.
![]() |
#4580 | |
Zadomowienie
|
Serwusy
![]() Cytat:
![]() Wszak sierść z połyskiem i sranko jak należy objawem zdrowia niewątpliwym jest ![]() ![]() Dorotko a czym Ty dotychczas twarzoczachę myłaś? Rączętami gołemi czy też wspomagałaś się jakowąś myjeczką gąbczastą tudzież inną? Ostatnimi czasy bardzom ciekawa wszystkiego co twarzoczachy dotyczy. Kłamię troszku... Byłam i dawniej ale teraz jakoby bardziej... intensywniej... głębiej... ![]() Chyperku, spójrz mi głęboko w ekran, patrz na różyczkę ![]() i słuchaj: - jesteś sokojna... spokojna... spokojna bo będzie dobrze... dobrze... dobrze... ![]() Joasiaku ![]() ![]() ![]() Dla Mamy Luby serdeczności przesyłam ![]() ![]() I prośbę do Was mam. Jak ktoś z Was przyuważy, że Iso ponownie jest wspólnie zakupowywany to niech mnie porządnie szturchnie... ale to porządnie ![]() Jak sobie przypomnę, ze ja wielokrotnie obok tych olejków "przechodziłam" z lekceważącym myślunkiem: - olejki? eee tam... Za to, że do wątku nie zajrzałam gdy była pora teraz robię to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej, hej, hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W kwestii uszczerbku w zębie ![]() Niedobre drzwi, niedobre ![]() Cytat:
![]() Oooo, po siemię lniane sięgnąć czas. Będę miał połysk sierści i sranko jak należy. To lubię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślami będę z Tobą ![]()
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Wrobelku, na ten czas myje buziaka tym zelem:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...in.html&next=1 i sobie chwale a pillinguje sie roznistymi glinkami oblazace skorki po atredermowaniu usuwam podczas masowania twarzy tlustym kremem, olejami o ile pamietam podobny sposob na pozbycie sie martwej skory po atre ma Corka Muszkietera bardzo lubie tez i od wielu, wielu lat nieprzerwanie uzywam chusteczek Olay: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ej.html&next=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zadomowienie
|
Iwonko, jak ja Cię widzę to mnie się zaraz Twoja kromka atakująca przypomina
![]() ![]() No wiesz... pędzlowanie kromek olejem ![]() Tak sobie właśnie pomyślałam, że jakbyś je pędzlowała olejem lnianym to nie dość, że by Cię nie atakowały to na dodatek sierść miałabyś z połyskiem a sranko jak należy ![]() Ja to Ci nawet pędzel mogę polecić ![]() Ostatnim hitem jest Hakuro 51 ![]() ![]() Zapytaj Anastzję - Królowę Mineralną jeśli Wróbelkowi nie wierzysz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- A spłukujesz go wodą i gołemi ręcami - tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze
chcialam powiedziec Furczacej Duszy, ze tez mialam dzisiaj dobry dzien i kwiaty dostalam i u Wlocha pojadlam i teraz polezalabym bebzunem do gory ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- woda chlustam i rencami osobistymi masu, masu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wróbelku ![]() Jeszcze nie przeszłam na pędzlowanie ![]() ![]() Kromki ujarzmiłam, się na mnie nie rzucają już. Nie chowam masła do lodówki albo kupuję roślinna margarynę. Takam sprytna ![]()
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2010-11-19 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zadomowienie
|
A jakie kwiaty dostałaś Dorotko?
![]() A u jakiego Włocha jadłaś? ![]() A co jadłaś? ![]() A poka poka bebzuna ![]() Jewonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
Mahoro dla TŻ
![]() Szyprowa kciukasy zamówione na jutro ![]() Miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dostalam rozie, duzo roziow a u Wlocha takiego co jest Wlochiem i restorante prowadzi a jadlam to antipasto pikolo, a potem to alio olio i pilam wino i wode i nawet deser pozarlam a bebzuna to nie pokaze, sie ugryz w nochal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma rady, trzeba się przerzucić na pędzlowanie ![]() Aniu, kobieto z kiecką na agrafkę ![]() ![]() Tygrysie, macham do Ciebie ![]()
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2010-11-19 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Szyperko -
![]() ![]() Kocham piątkowe wieczory, mrauuu... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.