|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
po raz kolejny jesteś bezinteresownym powodem mojego uśmiechu.
ale nikt nie zabroni mi kochać Ciebie w tajemnicy. a najgorsze, gdy nie masz odwagi amputować czegoś, co już dawno umarło. odszedłeś wyrywając jej serce. chodzi teraz z wielką dziurą na piersi i nie jest w stanie nikogo pokochać. a ja leżę i słyszę tykanie wskazówek zegara. słyszę jak ucieka mi każda sekunda życia.
|
#1322 |
|
BAN stały
|
chcialam byc, dreams_x33
chcę żebyś uwierzył, że tylko Ci się przyśniłam
już dawno umarłam i jestem tylko pięknym duchem Twojej kochanki coraz to nowe wyobrażenia w których kochasz mnie szaleńczy krzywe okno Twojego serca, przez które chcesz mnie wypchnąć przy Tobie jest cicho i ciasno, jakby ktoś nagle zamknął drzwi okna i powietrze to są moje słowa, które uwalniam z ciała, oblekam w duszę. słyszysz? |
|
|
|
#1323 |
|
Raczkowanie
|
od kilku lat,praktycznie od tego czasu,kiedy poznałam ciebie. rok za rokiem proszę tego świętego,żeby przyniósł mi w tym swoim wielkim worku miłość. za grosz nie ma ochoty spełnić tego życzenia..
prosząc o miłość nie proszę o tak wiele. moje wymagania nie są nie wiadomo jak wygórowane. wystarczy żebyś był i kochał mnie. prawdziwie,tak jakby miał to być nasz ostatni dzień.. wiesz dlaczego tak uwielbiam wtulać się w ciebie w zimowe wieczory? dlatego,że wyobrażam sobie,że my stojąc na dworze mamy większe ciepło niż ktokolwiek mieszkający w ciepłych krajach. a najbardziej uwielbiam to spojrzenie zmarzniętych cizi,które marzą by było im tak ciepło jak mi. zanim cię pokochałam,wiedziałam,że znajdę kogoś takiego jak ty. chcę cię mieć 8 dni w tygodniu,32 dni w miesiącu,400 dni w roku. żebyś minuta po minucie mówił mi jak bardzo kochasz.. pragnęłam być przy każdym twoim wdechu i wydechu. wiesz za co cię uwielbiam? za to,że jako nieliczną doprowadziłeś mnie do łez. mówiąc swoje piękne kocham. jednak nie jestem sama. jakieś zawsze serduszko bije dla mnie,w tym przypadku twoje. kiedyś każdy cię skrzywdzi,wystarczy tylko,że nie pomożesz mu w czymś czego on zachłannie od ciebie oczekuje. natomiast jeśli ty czegoś potrzebujesz i zwrócisz się do niego-on automatycznie wypnie na ciebie swoją du.pkę. dzisiaj na polskim mieliśmy wiersz o miłości,był piękny. opowiadał o dziewczynie i chłopaku a głównym wątkiem była ich nieprzerwana linia miłości. na początku było w miarę dorze,jakoś sobie radziłam słuchając wiersz,chociaż w głowie zagłuszały go twoje obrazy. nie wytrzymałam. wyszłam,a całą mnie zalały litry łez. przypomnij sobie,jak kiedyś obiecałeś świadomie,że nigdy mnie nie opuścisz. to teraz mi powiedz,jaki jest sens i znaczenie słowa 'obiecuję'.. ostatnio,któryś z twoich kolegów powiedział,że wspomniałeś kiedyś,że byłeś ze mną po to,że mam największe "wypukłości" w twoim otoczeniu. no to ja ci teraz coś powiem,byłam z tobą tylko dlatego,że chciałam zrobić ankietę,jak to jest chodzić z du.pkiem. spytałeś kiedyś na co mam ochotę. teraz mogę szczerze odpowiedzieć nie krępując się ciebie. miałam wtedy ochotę na miłość,twoją miłość. i topienie się w pięknym lazurycie twoich oczu. a piękniejszych oczu od jego nie widziałam. wypadało mi tylko się w nich zakochać-tak więc zrobiłam. twój dołeczek w policzku kiedy się uśmiechasz; w ogóle cały twój uśmiech,doprowadza mnie do takiego stanu,że określenie "orgazm" jest za słabe. dotknij mojego serca,dotknij go milimetrem miłości. twoja szczerość polega na tym,żeby mnie okłamywać? zadajmy sobie jedno pytanie. czy warto mieć przyjaciela? większość z nich to nic więcej niż znajomi,którzy nie wiedzą o nas nic,a mianujemy ich tym pięknym statusem jak 'przyjaźń'. zazwyczaj w naszych organizmach mamy instynkt niszczenia. przyjaźnie nic nie warte-zostawiamy na zawsze,przyjaźnie które powinny towarzyszyć w drodze życia-niszczymy,później plując sobie w twarz-dlaczego ja byłam taka głupia? kiedyś potrafiłam ładnie do ciebie mówić 'kocham Cię' i wiele innych takich miłych słów. dziś nie stać mnie na więcej niż 'spier.dalaj' . od dzisiaj poszukuję obiektu zastępczego za drania,który pokruszył mi na kawałki serce. no jak? znajdzie się taki,który by podjął się zbierania i klejenia w całość? no super,aż zero takich osób. ona-kochająca go nad życie,jest w stanie oddać wszystko by znaleźć się w jego ramionach. zrobi co tylko będzie mogła,żeby jedynie rozpłynąć się w jego oczach,uśmiechu.. on-jest w stanie poświęcić się maksymalnie,zrobić niemalże wszystko. tylko po to,żeby ona-kochająca go,otworzyła mu drzwi do sypialni. cwaniak. mógłby ktoś zamknął drzwi? najlepiej ten kto wchodził to mojego serca,bo straszny przeciąg tutaj mam. moja droga-do twojego serca nikt nie wchodził. kurde,gdzie się kupuje uszczelki do serca? bo zimno mi tam.. ostatnio tak myślałam i doszłam do wniosku,że zawsze nie jestem tam gdzie powinnam. w kolejce do cierpienia zawsze jestem pierwsza,zaś po miłość ostatnia. jaka ironia losu,nie? ouu. zaszalałam z ilością! ; ) Edytowane przez m o n Czas edycji: 2010-11-19 o 15:11 |
|
|
|
#1324 |
|
Raczkowanie
|
Cmentarz zapomnianych uczuć ..
Czuję się uwięziona jak Mona lisa bez uśmiechu, bez łez, bez uczuć .. ` bo ty jesteś, moim słońcem wiarą dla której żyję, siłą mojego głosu, moim oparciem, bo ty jesteś moją miłością, moim powodem radości, nie umiem powiedzieć 'żegnam' bo bez ciebie nie chcę żyć .. już nie pytam czy każdy dzień będzie słoneczny i dalej to samo wciąż tęsknię i płaczę.. Ale wmawiam sobie że to nie przez Ciebie tylko przez pogodę .. ____________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
|
|
|
#1325 |
|
BAN stały
|
dziękuje.dziękuje.dziękuj e
affen 'chcę żebyś uwierzył, że tylko Ci się przyśniłam' pozwoliłam sobie zabrać ![]() ...
stoisz przede mną, czuje każde uderzenie Twojego serca, lecz czemu nie widzę siebie w oczach Twych ? czemu nie patrzysz na mnie ? cofamy się kilka lat, miesięcy czy dni wstecz, cofamy się, tylko po to by przeżyć to wszystko jeszcze raz. władasz moim umysłem, wypełniasz moje sny, jesteś powodem każdego mojego uśmiechu i każdej mojej łzy, a na dobrą sprawę to, że nie ma Cię obok mnie, to tylko chwilowy stan . nicość zawładnęła jej życiem, pustka ogarnęła jej umysł . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-11-19 o 15:29 |
|
|
|
#1326 |
|
Raczkowanie
|
kreskowa – dziekuje skarbie za wyroznienie . ;*
ZakreconaNaMaxa , your blue eyes , SparklyAngel - okradłam . '' i nagle stawała się tragiczną postacią, która
rozpaczliwie potrzebowała odrobiny czułości, albo przynajmniej mocnego drinka . i nic nie zmieniaj , tak jak jest - jest dobrze jestem wredna, mam nawroty bezczelności co 3 sekundy i nie lubię się dzielić. wystarczający powód, żebyś dał sobie spokój ? Wbijała się paznokciami w jego skórę, on mocno przytulał ją do siebie , czuła się idealnie w jego silnych ramionach, przegryzała z rozkoszy jego usta.. po jej ciele rozszedł się dreszcz, mimowolnie podnieciło go to bardziej i nic nie smakowało lepiej od jego ciała, i nic nie pachniało lepiej od niego i oboje pragnęli zatrzymać tą chwilę na zawsze.. zastąpić nią nawet całą wieczność. 01:01, kocham Cię. 02:02, kocham Cię. 03:03, kocham Cię. 04:04, kocham Cię. 05:05, kocham Cię. 06:06, kocham Cię. 07:07, kocham Cię. 08:08, kocham Cię. 09:09, kocham Cię. 10:10, kocham Cię. 11:11, kocham Cię. 12:12, kocham Cię. 13:13, kocham Cię. 14:14, kocham Cię. 15:15, kocham Cię. 16:16, kocham Cię. 17:17, kocham Cię. 18:18, kocham Cię. 19:19, kocham Cię. 20:20, kocham Cię. 21:21, kocham Cię. 22:22, kocham Cię. 23:23, kocham Cię. 00:00, kocham Cię. kocham Cię całą dobę, wypowiadam to co godzinę a oprócz złamanego serca nadal ch*j mam z tej miłości . '' |
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie czuję własne serce, obudziło się chyba m o n <3 kreskowa nie spodziewałam się mnie wśród tych talentów takie słowa dodają otuchy i stanowią wieeeelką motywacje ty powinnaś się tam wpisać i podkreślić bo ... jesteś wielka ;-*
Edytowane przez Christerine Czas edycji: 2010-11-19 o 16:34 |
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Malinowa Girl <3, grise <3, agatte,
patrysiowa_, Paralogiczna, parala, istny_paradoks <3, affen, Toogether93, latin, keeendy, Extremalna, ciiri, ruda wiewiora, karmelowomi, TwojaKokaina, bajkowa, poprostuAsiss, ZakreconaNaMaxa, dreams_x33, z innej bajki <3, chcialam byc, xsxs, absorbeed, limitowanaa, RozowaSkeyerka - świetne, wspaniałe, idealne, kochane, piękne, fantastyczne, urocze, inteligentne, najlepsze pod wszystkimi względami robaczki moje DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO! gdzieś czytałam, że obecność i mały buziak uzdrawia. wątpliwości dużo słów prawdziwych coraz mniej. wspaniałe zamiary były blisko chciał być nie był. i don't even know what i liked about you. spendin' all my time stuck in yesterday z innej bajki - dla Ciebie perełko, wybacz ale już po raz ostatni |
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
`nie mam już na Ciebie ochoty, na miłość w sumie też nie. Czasami chciałabym nauczyć się obojętności.. Popatrz mi w oczy i powiedz coś czego nikt nigdy w życiu nie odgadnie <3 a ja wmawiam sobie, że wcale go nie potrzebowałam... ...ale zostały nam wspomnienia z tamtych lat, i właśnie wiesz co? tamtych dni mi brak! Rozprysnę się na milion kawałków i wpadnę Ci do oka ;*
|
#1330 |
|
Rozeznanie
|
kontrastowa0 - uwielbiam
+ ciiri, otojest, Drift, m o n, kamisha, parala ♥ In the twilight glow I see her Blue eyes crying in the rain W mroku iskrzyły się jej niebieskie oczy płaczące w deszczu Drifting alone on an empty sea On a makeshift raft like a refugee. The message in her bottle said "rescue me" Samotne dryfowanie po pustym morzu na prowizorycznej tratwie jak uchodźca. Wiadomość z jej butelki mówiła "ocal mnie" She wears heels and she always falls Nosi obcasy i zawsze upada She's not afraid to dance in the pouring rain Ona nie boi się tańczyć w rzęsistym deszczu Beckoning silent from a sphere behind space Through twisted ruins of uncompleted dreams Przyzwij ciszę spoza przestrzeni przez zniszczone gruzy niedokończonych marzeń Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-11-19 o 16:36 |
|
|
|
#1331 |
|
Raczkowanie
|
Honey, you make me cry.
Kochanie, sprawiasz, że płacze. Ilekroć wymawiam jego imię, to ty się zawsze uśmiechasz, zauważyłaś? - ćwiczyłem mięśnie brzucha. - a będę je mogła bezkarnie sprawdzić? - oczywiście, moja mała agentko. Litry herbaty. Tony papierosów. Sterta uczuć. Jestem taka sucha, oziębła. A ty nagle lecisz na to... |
|
|
|
#1332 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz, czego oczekuję.
'i myśl sobie, o niej, co chcesz, ale skoczyłbyś w ogień, sam wiesz...' zatopiona we wspomnieniach.
|
|
#1333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie spodziewałam się. ale miłe zaskoczenie,. na zdrówko. chcę się wtulić w twoje ramię,
pragnę abyś mnie tak przytulił., że cały tydzień będę słyszeć jak bije twoje serce. 'była ucieleśnieniem moich marzeń. dzięki niej stałem się tym, kim jestem, a trzymanie jej w ramionach wydawało się bardziej naturalne niż bicie serca.' wróciłam do domu, po randce z Tobą. ściągnęłam szpilki i położyłam się na łóżku. zaczęłam się szczypać z niedowierzania, że moje marzenie stało się jawą.
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-11-19 o 17:11 |
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
tylko bądź na zawsze, nic więcej nie potrzebuję
nie daj mi zapomnieć, że nasza miłość trwa było tak jak nigdy nie powinno się stać najgorsze słowa, które usłyszała od niego - dużo rzeczy mogło się inaczej potoczyć, nie ma już czego żałować. żegnaj. przecież czasu nie cofniesz, więc najpierw pomyśl zanim coś zrobisz nie zabieraj mi złudzeń, nie deptaj moich marzeń ♥♥♥
|
|
#1335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz, że cię uwielbiam? <3 Uwielbiaj mnie.
Tylko mnie. Stałeś się czymś w rodzaju przeterminowanego pożywienia, które pokryte pleśnią zatruwa moje serce. Każdej kropli deszczu nadawałam twoje imię. W mglisty poranek.... Nie, to był słoneczny wieczór. To wtedy przestałeś być dla mnie.
|
|
#1336 |
|
Rozeznanie
|
Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲
20 stron w plecy przejrzałam szybko wszystkie strony, widziałam się w kilku postach za co bardzo dziękuję but whatever you wear, always dress to kill ale cokolwiek ubierasz ubieraj to by wprawiać w zachwyt oh, she looks happy, let's fuck up her life a little more oh, ona wygląda tak szczęśliwie spieprzmy jej życie trochę bardziej
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
rybki < 3 nie mam weny ostatnio,
trochę za dużo tego wszystkiego i tak no nie ma weny za ciula ; cc ale widzę, że Was wcale a wcale nie opuszcza ;> jestem z Was dumna ![]() _________________________ ______________________ Kiedyś kochałam wieczory,
Dzisiaj ich nienawidzę, Za ten pieprzony świat się wstydzę.. ____ OHNE DICH . ____ ale ona żyje! - i tego się trzymajmy. ____ ale ona tu przez kilkanaście lat była - o tym nie zapominajmy.
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo spóźnione najlepszego, mam nadzieję, że wybaczysz 'Przez ciebie moje serce dostało zakwasów od przyspieszonego bicia.'
|
|
|
#1339 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję.
dzisiaj odkryłam, że życie jest lepsze od ciebie. wypłukany umysł z nadziei. powoli się uczę. uczę się jak wypełniać czas bez ciebie. nie zabieraj mnie na koniec świata... tam już jest tak wielu ludzi. dolce & gibony. I'm not your toy, but I can be, if you played with me, not me. Nie jestem Twoją zabawką, ale mogę być, jeśli pobawisz się ze mną, nie mną. mamy w sercu tyle komór i przedsionków, a często nie potrafimy w nim znaleźć miejsca dla innego człowieka.
Edytowane przez ameel Czas edycji: 2010-11-19 o 17:48 |
|
|
|
#1340 |
|
Rozeznanie
|
Rozumiem. Nigdy nie będziemy razem. Ale nie pastw się tak nade mną. Zabieraj ten swój uśmiech bo tylko mnie dobijasz.
to musi byc miłośc. powiedziałam Ci że podoba mi się Twoja koszula a potem Ty nosiłeś ją codziennie. Nie, ja nie zakochałam się w chłopaku z telewizji. Zakochałam się w chłopaku, który istnieje. Ale to też jest bez sensu. -Mówiłaś, że jesteś z bajki. - No tak. Jestem. Ale nie wszystkie bajki opowiada się dzieciom na dobranoc. Brakuje mi powietrza, rozsądku, myśli i do tego cały tusz się rozmazał od łez. 'A teraz podejdź do mnie, weź ten swój stempelek z napisem "zaliczona" i *******nij mi nim w czoło.' Zawsze, gdy chcę podejśc do Ciebie, pewnośc siebie gubię gdzieś po drodze. |
|
|
|
#1341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1342 |
|
Raczkowanie
|
-posłuchaj..
-tak? -ja chcę, abyśmy podążali obok siebie, albo chociaż jedno z nas za drugim, ale.. my się gubimy. -a tak prościej, to co chcesz kochanie powiedzieć? -można. ja chcę z Tobą zerwać. -wolałam pierwszą wersję.. jakoś mniej bolała. albowiem istnieją pytania, których nie mam prawa postawić nawet przed Bogiem. i obudzę się ze snu tylko po to, by powiedzieć Ci, że Cię kocham. <3 ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- nie obchodzi mnie, co o mnie pomyślisz, ale jak jeszcze raz powiesz mi, że mnie kochasz to perfidnie plunę Ci w ten ryj, który chciałabym oglądać każdego dnia, o każdej porze..
|
#1343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i co ja mam z Tobą zrobić? zresztą i tak nic nie mogę, bo uciekasz.. jestem taka bezradna.. na nic nie zdały się moje lamenty.. Ty odchodzisz.. ![]() kocham < 3 ______________________ 'Did You see my face stuck here in the crowd?
Could You see me cry when You turned away? Did You see the tears rolling down my face? Could You feel my pain and did You hear me scream?' Czy widziałeś mą twarz zagubioną w tłumie? Czy widziałeś mój płacz, kiedy odwróciłeś się ode mnie? Czy widziałeś łzy spływające po mej twarzy? Czy czułeś ten ból i czy słyszałeś jak krzyczę? 'Too blind to see tomorrow, too broke to beg or borrow. Hearts are wasted, lives are broken.' za ślepe aby ujrzeć jutro, za złamane żeby błagać czy pożyczać. Serca są zmarnowane, życia złamane. 'They said You're in love again and I tried to hide my pain. I was buried in my bed with Your pictures in my head.' Powiedzieli mi, że znowu się zakochałeś, a ja próbowałam ukryć mój ból. Byłam zatopiona w swoim łóżku z Twoimi obrazami w głowie. 'It hurts to see You with Your friends lookin' so happy, while I'm feeling blue..' To boli widzieć Cię z Twoimi przyjaciółmi tak szczęśliwego, kiedy ja czuję się taka smutna..
|
|
|
#1344 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym tylko wiedzieć, że żałowałeś chociaż przez 5 sekund.
powiedz mi tylko kto do ch&^%#y dał Ci prawo do chodzenia po mojej głowie? kto pozwolił Ci tam zamieszkać? obiecuje, zabije. mieszkasz w moim sercu, ale nie martw się. dzisiaj masz eksmisję. jakim prawem wypełniasz moją samotność?
|
#1345 |
|
Zadomowienie
|
"Tak się niemądrze w niemądrych kochać. Nie trwać, nie czekać, nie szlochać. Potem zazdrościć tej, co płakała. Sama chciała, sama chciała..."
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
dawno mnie nie było , ale mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie a przynajmniej kojarzycie .
ale śledziłam Was do tej pory i okradłam ; agatte , affen , mon , istny paradoks , kontrastowao , grise , ZakreconaNaMaxa , cornflower_ , z innej bajki , naiwnao , autoagresja . Chociaż raz opowiedzmy naszą
historię bez cienia nienawiści . nowe przeżycia , nowi ludzie . każdy czasem upada na dno ale nie każdy się z niego podnosi . nie obchodzi mnie Twoja przeszłość przyszłość ani to kogo krzywdzisz teraz . zupełna kontrola uczuć , znasz to ? nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego nawet powietrze którym oddychamy więc zrób coś ze sobą chłopcze . zniknij każdy tego pragnie .
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dziękuję za to zaszczytne wyróżnienie '- Czego szukasz?
- Miłości. - Ale w szafie? - A co kur.wa, zabronisz ?'
Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-11-19 o 20:07 |
|
|
|
|
#1348 |
|
Raczkowanie
|
Była jego lekiem na całe zło.
Gdy odeszła, on sobie bez niej nie radził. Jednak jego duma nie pozwalała mu powiedzieć, że tak naprawę go bez niej nie ma. Leczy go z tego zła, który ma w sercu. On leżał w trumnie. Odszedł. Nie zostawił po sobie nic poza wspomnieniami. Był dla niej wszystkim. Jej życie się rozwaliło. Chciała mu powiedzieć ze jest cholernym dupkiem. Jak mógł ją zostawić i odejść tak bez słowa. Kilka dni temu tu był, całował ją w policzek i mówił jak to bardzo ją kocha. Teraz została sama... Stoi przy trumnie. Głaszcze ukochanego po dłoni i chwile poprawia mu ubrania tak jak wtedy gdy szykowali się na imprezy. Odszedł a z nim odeszła część jego. |
|
|
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
zero chences of love zero sznas na miłość `spadam w korytarze snów. Może nasze losy jeszcze raz splotą się w przyszłym życiu. Wszyscy myśleli, że po tylu latach wzajemnej niechęci c oś nas połączyło i zbliżyliśmy się do siebie. A tak naprawdę to była tylko gra. Problem w tym, że zaczęłam uważać całą grę za prawdę. Pomyliłam fikcję z rzeczywistością i zakochałam się. Każdym razem, patrząc w lustro, zastanawiam się, czy widniejące na nim odbicie jest nadal mną. Nie poznaję go - a może ono nie poznaje mnie? Wyobcowałam swoje odbicie. Twoje słowa do ciasnej puszki wstawiam. Do snu, do snu się z nimi układam. Dlaczego, do cholery, moje spojrzenie nie jest w stanie przez Ciebie przejść? I ci wszyscy samotni ludzie plączą się w sieci zarzuconej przez rzeczywistość. Ironia między ustami odbywa mętny taniec. - Skąd to wszystko wiesz? - zapytał. - Dlaczego pytasz? - Umierałaś? - Umieram, odkąd się urodziłam.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-11-19 o 20:26 |
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
kontrastowa0
![]() dosyć łatwo jest nie mieć niczego, bo wtedy nie mogą ci niczego odebrać. kradzież serca to przestępstwo! pływałam w szklance szczęścia gdy nagle zaczęłam się topić. tak bardzo na mnie nie patrzysz. tak ładnie mnie unikasz. i tak ślicznie mnie nie kochasz. a gdyby tak zamienić się rolami. Ty mnie kochasz a ja Cię olewam. co wtedy?
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2010-11-19 o 20:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

przejrzałam szybko wszystkie strony, widziałam się w kilku postach za co bardzo dziękuję

No i dziękuję za to zaszczytne wyróżnienie