![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Uuu...no coś nie za dużo dziś naskrobałyście
![]() wiolqn jak pieknie i swiatecznie na tych zdjeciach, ciekawe czy u nas w centrum tez juz zrobili lodowisko, az musze sie dowiedziec ![]() lorelei masz rację co do tych kremów, 50 funtów za słoiczek znanego kremu który w większości pewnie robi więcej złego niż dobrego...ech, i znajdź tu coś naturalnego i dobrego. Teraz używam cały czas retinolu+serum z wit.C i poszukuje czegos do nawilzania...chyba padnie na najzwyklejszy Bio-Oil ![]() 7sweety7 no właśnie ja też mam cerę ze skłonnością do trądziku i na KWC dziewczyny piszą, że strasznie ten krem zapycha ![]() Rety, jak ten czas leci, mojemu starszakowi dzisiaj wypadl pierwszy zab mleczny ![]() ![]() olka_222 ja mam takie dni jak Ty kilka razy w miesiącu, najbardziej pomagają właśnie...zakupy ![]() ![]() Ale kiedy jestem w PL zaczynam tęsknić do UK. Ciężko to wszystko zrozumieć. Padnięta jestem! Cały tydzień wstawania o 7:00 rano. Byłoby ok gdybym nie chodziła spać o 1-2:00 w nocy ale sęk w tym, że ja wcześniej po prostu nie zasnę ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez kuseczka Czas edycji: 2010-11-19 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
kuseczko - ten bio-oil tez ma paskudztwa w sobie
a ja z powodu unikania paskudztw kupilam sobie krem z origins (perfect World z SPF25) - i dostalam na niego uczulenia ![]() takze jak ktos strasznie chce moge oddac prawie caly krem (5 razy uzyty) palcow nie wkladalam ![]() ja wciaz poszukuje tego jedynego ![]() mielgo weekendu babulce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak znajdziesz taki to daj mi znać ![]()
![]() |
#244 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Napisze do Bronxa moze mi wysla pare za napedzania klientow ![]() Ola ja dalam chyba 80 z hakiem. Byly tansze ale albo numer albo kolor mi nie pasowal. Kupilam na necie bo u mnie nie ma takich rarytasow ![]() Juz tesknisz Ola, co bedzie pozniej ![]() ![]() Cytat:
![]() Wow Baktus widze ze nasze rozmowy nie poszly w las ![]() Dokladnie Bio-oil na parafine na pierwszym miejscu, na pupe jeszcze moge go dac, ale na twarz w zyciu ![]() A ja dzis dalam czadu ![]() ![]() ![]() ![]() A potem mi sie grzejnik w lazience zapalil ![]() A dzien sie jeszcze nie skonczyl ![]() Zaraz ide za urodziny znajomego, zaczynamy od chinskiego zarcia. Zamowie kaczke jak zwykle. Jutro druga impreza i tez chinskie, dla odmiany zamowie .. kaczke ![]() ![]() Milego weekendu!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo sie nad tym zastanawialm to czego uzywac lori guru kremowy pomoz ![]() mnie ostatnio na szyi i brodzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ty to jestes agentka a mowi na mnie ![]() Cytat:
![]() a bo ty se dogrzewasz ![]() Cytat:
![]() lori dajeszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zz Cytat:
![]() ja dzis dopijam winko i wpieprzam hindusa ktos sie dolacza
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
lori siwe widziałam gdzieś za 65-70 f
![]() Przymierzałam dzisiaj jedne w tikeju, śmiesznie się w tym chodzi, ale ciepłe naprawdę są.. Nie wiem czy to tylko w tych tak było czy normalnie tak jest że w okolicach pięty strasznie się marszczą podczas chodzenia i można to odczuć na pięcie... Homesick mi się włączył, ale tylko na chwilę.... (mam nadzieję ![]() Kofii dołączam się z drinem i paczką chipsów ![]() Z kremów do buzi nie używam, do nawilżenia i profilaktycznie stosuję żel hialuronowy ( z PL), sprawdza się doskonale. Pod oczy Avene, dostępny w BOotsie, myślałam że jest do ![]() ostatnio używałam.... Aaaa i jeszcze się skusiłam kiedyś na Lancome Genifiuqe pod oczy serum. Zalatywało alkoholem, wysuszał skórę pod oczami, rezultatów nie było. dobrze że to tylko 7 ml było ![]() ************ Kurtkę byłam kupić, taką wiosenno-jesienną.. Obeszłam Nexta, tysiąc kurtek w Tikeju i ... nic. Chodzę nadal w zimowej... ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-11-19 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja musze przyznac, ze dopiero niedawno odkrylam kaczke ale uwielbiam ![]() Wlasnie robie moje pierwsze Toad in the hole, mam nadzieje ze wyjda, pieknie pachnie w kuchni. Robie bez onion gravy bo jeszcze sie do tego nie przekonalam ![]() Jednak robie z sosem, caly makijaz mi poplynal od tych cebul ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-11-19 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaczkę lubię bardzo ![]() a toad in the hole uważam za paskudztwo kompletne ![]()
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
ja uzywam juz 3 sloik aa intensywne nawilzanie, rewelacja. ale jako zem stara to musze pomyslec o jakims przeciwzmarszczkowym
Cytat:
a co to?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak wogole gdzie towarzystwo sie podzialo? piatek a tu zywej duszy?
I don't excercise. If God had wanted me to bend over, he would have put diamonds on the floor. ![]() Edytowane przez Kbaga Czas edycji: 2010-11-19 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kofi wypiła winko i poszła w kimono ![]() Jutro do domciu na 9 dni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() sezon imprezowy rozpaczety, bylam dzisiaj na obiedzie "integracyjnym", bylismy w takiej posh knajpie, gdzie starter, zwykla mozzarella z pomidorem, wcale nie smaczna kosztuje £10 ![]() Dostalismy dzisiaj zaproszenie na firmowe party, bedziemy plywac lodka w te i spowrotem po tamizie, szkoda ze mi zwykle niedobrze na lodce ![]() ![]()
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze ci się upiekło ![]() ja przepraszam, byłam na urodzinach koleżanki,, która pracuje teraz z 50-ciu chłopa musiałam wrócić o północy, bo zaraz do pracy - i tylko to mnie uratowało ![]() a przecież mam już tyle lat, że powinnam wiedzieć, że shots się nie miesza z winem ![]() mam nadzieję, że uda mi się do was zajrzeć później....
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
miłej soboty życzę wszystkim ![]() Kiełbasa w cieście.
#255 |
Zakorzenienie
|
o jakie ma informacje :P prawie sie zgdza - wypilam tylko 1 lampke ![]() i dopiero poszlam w kimono ![]() **** ale dzis szaro buro ![]() musze isc po jakies zakupy (jedzeniowe) obiadek xfactor a potem drink na miescie ![]() takie moje plany tz ogl puchar swiata na necie - matko to juz narty sie zaczely ![]() a tu narzekanie, ze swiatecznie sie na high street zrobilo ...... echhhhhhhh tyle nam zostalo ![]() milej soboty !!!!
#256 | |||||||
Zadomowienie
|
Buahaha, naczytalam sie, pozaznaczalam rzeczy do wielocytowania i Adas sie obudzil
![]() ... i bedzie chcial jesc, o! Wiec bez rozpisywania sie: Cytat:
No toz sie dopiero dziewczyna zareczyla, to jak ma byc? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ano ![]() Cytat:
Ja przed spotkaniem umyję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A kaczusia jest super, zgadzam sie najzupelniej.
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Az tyle nie robilam
![]() Mi tak srednio smakowalo, za to mezowi bardzo. Za to onion gravy wyszedl tak pycha, ze chyba go dzis do kurczaka jeszcze zrobie Doceniamy wysilek ![]() Co do kielbasek to ja polecam firmy Duchy Originals z Waitrosa http://www.duchyoriginals.com/ sa bardzo dobre a nie bo robilam scones ![]() U nas tez szaro buro i ponuro Co do swiat to ja akurat bardzo nie lubie jak zaczynaja wystawiac choinki na sprzedaz i ozdoby w polowie listopada. Grudzien jest dla mnie miesiacem swiatecznym i wtedy jak najbardziej, ale przed ![]() U mnie w domu rodzinnym zawsze choinke sie kupuje w dzien Wigilii i tak tez jest u mnie. PS. Dlaczego mi mowi "Witaj bellebelle, ostatnio nas odwiedziles dzisiaj o 03:19". Chyba kot buszowal, bo ja juz dawno spalam ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-11-20 o 11:18 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zgadzam sie !!! jak kiedys urodze dziecko to tez nie bede sie mogla doczekac, az podrosnie na tyle aby wiekszosc rzeczy robilo za mnie ![]() ![]() sprzatanie na 1 miejscu i late do sklepu bo mama mleka zapomniala albo proszku do pieczenia albo cukru zabraklo ![]()
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
zeby was slyszaly matki polki cierpietnicze co to dziecko na piedestale umieszczaja
![]() zrobie lazanki na obiad. chce ktora? bo mam tyle kapuchy ze znowu mi wyjdzie jak dla pulku wojska bb podaj mi jeszcze raz ten slownik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam łazanki!!! Adas nie jest na piedestale, tylko na podlodze. Gada z tatą i usiluje zagryźć swojego slonika. Pluszowego.
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
U mnie też pogoda po psem
![]() ![]()
#262 |
Zadomowienie
|
Olka ja bylam wczoraj. Kino bylo pelne. Wiec powodzenia zycze.
Mi sie podobal, ale mi sie podobaly wszystkie czesci oprocz 6.
#263 |
Zakorzenienie
|
u mnie dziecko tez niekoniecznie na piedestale. raczej na kanapie
![]() pojde do kina jak polece do mamy na 5 dni, musze sobie jakos zaplanowac wieczory, bo bez tz lecimy z polka ![]() vedma ile adas teraz ma? |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moja mloda przy swoim stoliku ![]() cos tam lepi wkurzylam sie tak serio serio na TZta dzis i z rozmachu wysprzatalam lazienke, zmellam recznie 7kg miesa, usmazylam prawie 2kg kotletow mielonych (reszta mieska do mrozenia), ugotowalam wielki gar barszczu ukrainskiego, teraz koncze robic nalesniki z serem (nadziane juz odsmazam w jajku) - ja tyle na raz na imprezy nawet nie robie ![]() ps. wlasnie do mnie dotarlo - samo takie ciezkie, zimowe jedzenie ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szperrr Czas edycji: 2010-11-20 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() (TZ wiedzac o tym, ze maja przyjsc, bedzie robil wszystko zeby zakopac topor wojenny ![]()
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zadomowienie
|
ja też się podłączam pod pytanie
![]() ja mam właśnie krem z Yves Rocher, fajnie mi robi i jak twierdzą w 97% naturalny i organikowy ![]() Cytat:
WOW ![]() mam ochotę na coś slodkiego. dziś już nic nie wymyślę, ale jutro szarlotka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wpitole wszystkiego sama ![]() a tz ...... ![]() czym ci sie biedaczek narazil ![]() u mnie dzis ponownie kurczak z chorizio
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
o to też brzmi super!!!!! ![]() a ja zaraz wrzucę obiecane zdjęcie mojego pasztetu, niech je tylko znajdę na kompie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.