|
|
#361 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prawiczek w wieku 21 lat?
|
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
ja to mysle ze ty potrzebujesz pomocy ale psychiatry co najmniej.
widze ze tu tez ten Pan szaleje.ehh ludziom sie nudzi widze bardzo... |
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej pisz szybko, zanim zostaniesz ponownie zablokowany.
|
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to pisz sobie, przerazaj i wyładowywuj się dalej. |
|
|
|
|
|
#365 |
|
BAN stały
|
Ten alojzy ma nawet ten sam styl...widocznie słownictwa i stylu już nie starczyło na zmianę czegoś więcej niż nicka...
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałeś regulamin?
Klony zbanowanych osób będą banowane. Długo tu nie posiedzisz. |
|
|
|
|
#367 |
|
Rozeznanie
|
To co sie dzieje w tym temacie to jakiś obłęd
Człowieku, nie wiem już pod jakim nickiem lubisz siedzieć najbardziej ale słuchaj. Jeśli poznasz kobietę i zakochasz się w niej do szaleństwa a będziesz wiedział,że miała jednego partnera seksualnego wcześniej to co? Będziesz niszczył w ten sposób wszystkie swoje związki. Jeśli chcesz być z ukochaną dziewczyną szczęśliwy musisz zmienić swoje nastawienie do tych spraw i sposób myślenia. To czy zakochasz się w dziewicy czy nie, nie zależy od Ciebie (po części). Miłość nie wybiera. Bo skąd możesz wiedzieć na pierwszy rzut oka czy kobieta jest or nie jest dziewicą? Na pewno nie po grubych kreskach pod oczami... (jeśli wiecie o czym mówie dziewczyny ). W ten sposób będziesz wiecznie zakompleksionym chłopcem. To jest jeden sposób. A drugi? Idź do burdelu wyrżnij połowe albo wszystkie laski i wtedy bez oporów będziesz mógł zakochać się w każdej... Ale to droga do nikąd.
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Czekaj, czekaj i ty trollu zostaniesz niedługo zbanowany
|
|
|
#369 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() hej Vaginal Boy! kobieta, ktora nie jest dziewica = prostytutka. może jesli sie wszystkie przyznamy do prostytucji, to panowie prawiczkowie dadzą nam spokoj? ![]() |
|
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#371 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#372 |
|
Wtajemniczenie
|
No ba! A do tego wrażliwe, tolerancyjne i skromne...
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#374 |
|
Przyczajenie
|
Do autora tematu:
Stary, twoją największą ułomnością nie jest bycie prawiczkiem, ale bezsensowne utrzymywanie wiary w kobiety i ich tak zwaną "dobrą wolę". Najlepiej nie czytać w ogóle 90% odpowiedzi z tego tematu, bo to bzdura za bzdurą. Don't give a fuck, man. Powszechną sytuacją jest wyśmiewanie dwudziestokilkuletnich prawiczków przez ich "w pełni zdrowe" rówieśniczki, które usiłują nie mieć pojęcia o tradycyjnych różnicach płciowych. Sprawa jest taka, że dla przeciętnej kobiety seks, związki i cokolwiek z tym związane NIGDY nie będzie jakąkolwiek trudnością, bo nie ona nie musi się o nikogo starać, tabuny adoratorów same będą walić drzwiami i oknami. Ewentualny seks w wieku nastoletnim to dla niej zwykły pryszcz, w przeciwieństwie do mężczyzn, z których tylko nieliczna garstka najlepiej wyglądających, najbogatszych, wygadanych i pewnych siebie nie ma problemu ze znalezieniem partnerki. Okej, tzw. bad boye (nawet najbrzydsi) zawsze kogoś sobie znajdą na jedną noc... A kobiety... cóż, uznają, że starszy prawiczek musi być oziębły, długo wytrzymał bez seksu, dziwny, ultrareligijny i w ogóle nieciekawy, ma umysł wielkości okruszka, heh... Lepsza już masturbacja niż taka ciota jak on... Wpływy feminizmu już poważnie zniszczyły to społeczeństwo. Odrażające jest podejście kobiet do prostytucji jako "leku na prawictwo". "To żadna opcja, najgorsza z możliwych, to jest okropne!!!". Ha, ha! Powiem tylko jedno - jak nie szkoda ci kasy i nie masz nic przeciwko, to nie wahaj się zawitać do agencji w tym celu. Najlepiej podczas ewentualnych późniejszych związków z kobietami udawać, że miałeś już kilka partnerek i w ogóle, żeby nie napluły ci w twarz z racji braku wcześniejszego doświadczenia z kobietami. Nie myśl nigdy o szczerości, bo opłacić to się może najwyżej w 5% przypadków. Jestem tu tylko po to, żeby uświadomić obecnych tu prawiczków, że szkoda w ogóle czasu na dyskusje na takich forach jak to, jeśli nie jesteście trollami. Kończę i podejrzewam, że zostanę zaraz zbanowany, ale napisałem prawdę czystą jak łza. Edytowane przez Homicide Czas edycji: 2010-11-20 o 18:23 |
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
jakby to delikatnie ująć, TROLL?
ech jo |
|
|
|
|
#376 |
|
Przyczajenie
|
Możesz sobie uznawać mnie za trolla, pewnie nigdy nie przyjmiesz do wiadomości tego, co napisałem, ale tak właśnie wyglądają pieprzone realia.
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#378 |
|
BAN stały
|
Homicide, poczytaj sobie autora wątku pod tym i innymi nickami na różnych wątkach, a zrozumiesz czemu mamy go dość.
Ps. twoje spojrzenie na kontakty damsko-męskie budzi moje współczucie. |
|
|
|
|
#379 |
|
Przyczajenie
|
Może zamiast współczuć, postarałabyś się chociaż spróbować zrozumieć drugą stronę?
Kiedyś miałem zupełnie odmienne zdanie, życie jednak do tego doprowadziło, że mam obecnie takie poglądy, jakie mam. I jestem w stu procentach pewny swojej racji. Niestety, bo chciałbym się mylić. |
|
|
|
|
#380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno się tak nie uśmiałam z hipokryzji. normalnie jestes genialny człowieku. przeczytaj jeszcze raz pogrubione i sam dojx do własciwych wniosków,bo się pobubiłeś w nienawiści ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
jakie realia. albo ktoś ma zasady i trzyma się ich całe życie,albo robi z siebie kretyna PRAWICZKA bujającego sie po agencjach. swiete podejście do życia.i to my jesteśmy hipokrytkami,my kobiety,ktore wierzymy w miłość i sex-NIE PROSTYTUCJĘ.mu oddajemy się dla przyjemności-NIE DLA pieniędzy !!!! |
||
|
|
|
|
#381 |
|
Przyczajenie
|
Już poprawiłem.
Wiesz doskonale, o co mi chodziło, tylko czepiasz się słówek. W moim poście nie ma żadnej hipokryzji. Jest jej pełno za to w wypowiedziach kobiet, że nie chcą prawiczków, bo nieciekawi, marni i w ogóle bleee, ale pierwszy raz z prostytutką to okropieństwo. Gwarantuję ci, że nikt nie marzy, żeby iść do agencji w tym celu. Są to po prostu osoby zdesperowane, nieumiejące znaleźć sobie normalnych partnerek, które by ich pokochały i uprawiały z nimi seks. Co mają innego zrobić, skoro kobiety ich regularnie odrzucają, a ciągłe bycie prawiczkiem tylko pogarsza ich sytuację? Edytowane przez Homicide Czas edycji: 2010-11-20 o 18:43 |
|
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krytykujesz kobiety,że proponują prawiczkowi wyskok z dziewczyną bez uczuć,a sam proponujesz wyskok do agencji. różnica miedzy nami polega na tym,ze my proponujemy OBOPULNY sex dla przyjemności ,a ty tylko jednostronny i oparty na wyrachowaniu gdybyś bronił zasad prawiczków nie proponowałbyś sexu na pstryknięcie ,ale oczekiwanie na wielką miłość i oboopulne oddanie Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-11-20 o 18:35 |
|
|
|
|
|
#383 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Musiałem to jakoś podświadomie zrobić, bo uważam zupełnie inaczej. Absolutnie nie wychwalam bycia prawiczkiem, nie uważam tego za żadną "moralną wyższość". Jest to stan niechciany przez większość mężczyzn, to nie zależy tylko od nich. Dla przeciętnego prawiczka jednorazowy wyskok bez uczuć to rzecz bardzo trudna do wykonania. Edytowane przez Homicide Czas edycji: 2010-11-20 o 18:54 |
|
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#385 |
|
Przyczajenie
|
Nie ma tam żadnej krytyki kobiet z powodu, że proponują wyskok bez uczuć. W tym wytłuszczonym fragmencie.
Zamiast silić się na nędzny sarkazm, skup się lepiej na czytaniu ze zrozumieniem i odpowiedz na moje poprzednie posty, które mogły częściowo umknąć, bo je edytowałem. A, już nie chce mi się dyskutować, mam ważniejsze sprawy. Wszystko, co miałem do powiedzenia na ten temat, już przekazałem. Edytowane przez Homicide Czas edycji: 2010-11-20 o 19:07 |
|
|
|
|
#386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
napisałeś aż 6 posótw na ktore odpisałam,więc skup się na tym co piszesz,bo motasz się. ja silę się na sarkazm? gdzie
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-11-20 o 19:58 |
||
|
|
|
|
#387 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, na ogół prawiczek który ma więcej jak 20-22 lata jest sfrustrowany, zakompleksiony, ma jakieś spaczone poglądy na temat kobiet i jest okropnym hipokrytą. Nie mówię że wszyscy, ale znam trzech takich + mnóstwo wątków na wizażu. Pałają nienawiścią do "pustych puszczalskich kobiet", a zapewne sami zaliczyliby przy pierwszej lepszej okazji. Nie warto nawet dyskutować, nadmiar testosteronu który nie znajduje ujścia pomieszał w głowie.
I nie mówię, że bycie prawiczkiem jest złe. Ja tylko nie lubię świrów. |
|
|
|
|
#388 |
|
Raczkowanie
|
jak rany boga - toć 70% tego wątku to jest spam: kruszenie kopii o jakąś bzdurę. Żeby on wam chociaż powiedział "ty, ty i ty jesteś szmatą". Ale on napisał to jako uogólnienie i jeśli o takie coś kruszycie tak kopie - to czego to może być objawem? Same - w ramach wolności słowa drwicie z autora przez wiele stron tworząc śmietnik z tego wątku - a potem mu tej wolności słowa odmawiacie.
Przy czym jest to TYM BARDZIEJ dziwne - bo przecież same przeżywałyście te myśli "czy to już czas, czy też za wcześnie? Czy on uzna mnie za szmatę?". Zapomniał wół jak cielęciem był. Po co więc tak atakować za to określenie? On to do żadnej z was nie napisał. On napisał o własnym przeświadczeniu. Czy jak napiszę, że mnie się blondyni nie podobają, bo każden ma trypra, to zaraz tu krucjata nastąpi w imieniu wszystkich blondynów świata? Przyznam się szczerze, że dotrwałam do 5 strony tego śmietnika i odpadam. Wyjaśnienie jego było parę razy a wy dalej to samo. Właśnie widać jak z politycznej poprawności i łapania za drobnostki może się rozwinąć - na tym, przecież świetnym, forum - wysypisko. Edytowane przez groza Czas edycji: 2010-11-21 o 05:43 |
|
|
|
|
#389 |
|
BAN stały
|
Chodzi tylko o to, że chłopaczek na kilku wątkach, pod kilkoma nickami pisze cały czas na okrągło to samo. Jakby nie widział odpowiedzi, jak zdarta płyta...poglądy można mieć dowolne, ale takie pitolenie w koło macieju, to przesada.
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
hmm nie zawsze tak jest. mam bliskiego kolege, ma 26 lat i jest prawiczkiem, nigdy sie chyba nawet nie całował. i jest wspanialym facetem, bardzo wrażliwy, uczuciowy, ale nigdy nie mial dziewczyny. sama nie wiem dlaczego, bo naprawde jest swietnym człowiekiem. i nigdy mnie nie ocenial pod wzgledem mojej przeszlosci seksualnej. wie, że mam dość liberalny stosunek do seksu, często gadamy o tym, z kim sie aktualnie spotykam, z kim sypiam itd. ale nigdy tego negatywnie nie skomentowal, pociesza mnie zawsze, kiedy ktos mnie zrani, doradza jak sie zachowac w tych relacjach itd. i wiem, ze naprawde mnie szanuje i akceptuje, tego jestem pewna. i raczej nie wyglada na szczegolnie zakompleksionego z tego powodu, nie jest zgorzknialy i uprzedzony jak co poniektórzy panowie z tego wątku gdyby mi o tym nie powiedział, to w zyciu bym nie pomyślała, że jest prawiczkiem, bo to zupełnie normalny facet (od razu mowie, ze nie sugeruje, ze prawiczek = nienormalny ), któremu niczego nie brakuje
Edytowane przez 201712190924 Czas edycji: 2010-11-21 o 10:53 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

). 

), któremu niczego nie brakuje