|  2010-11-19, 19:52 | #1291 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~

Cytat: 
  O grosze bedzięsz nas ścigać ? No wiesz Ty co !     
				__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   | |
|     | 
|  2010-11-19, 20:03 | #1292 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Gdańsk/Kraków 
				 | 

Cytat: 

__________________ Nie załamuje się.  Doceniam to co mam.  Oszczędzam.   Dobrze organizuje wolny czas.  Poznaje Kraków.  Ewentualnie zrzucam kilogramy.   | |
|     | 
|  2010-11-19, 20:03 | #1293 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Kraków/Ostrołęka 
				 | 

już dodałam 7gr do rozliczenia Ineso    Melka - ja słuchałam system of a down, avril, green day, a do tego... uwaga, to jest żenada roku, ale trwało to tylko miesiąc! ... tokio hotel  po prostu sama nie wiedziałam czego słuchać, byłam bardzo podatna na sugestie  a że przez 3 lata gimnazjum kupowałam bravo... w sumie 2, w 3 klasie już nie ! no, ale wypaczyło mi to gust  Joint,nie poganiaj! właśnie "biorę się" za Mallę, co przyprawia mnie o lekki zawrót głowy ... Himka i Sabbra, nie, niech one same się podliczą  Komornik to jest świetny pomysł! 
				__________________ They say I'm different cause I'm a piece of sugar cane And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... | 
|     | 
|  2010-11-19, 20:14 | #1294 | 
| Matka Smoka Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Muszę się nad tym zastanowić  Robię eksperyment kulinarny szpinak z czosnkiem i suszonymi pomidorami w cieście francuskim (ciasto z biedro ofkors). Ujdzie?  W sumie i tak zapiję winem, więc nie będzie tak źle. ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Ktoś musi pilnować obejścia. | 
|     | 
|  2010-11-19, 20:18 | #1295 | 
				 | 

Jako, że nie znoszę szpinaku to wolę się nie wypowiadać :P  Oj, ale to 7gr dodane jest Twoje, tyle jest do zapłaty! Nie chcę aż 7gr płacić za Ciebie   
				__________________ They say I'm different cause I'm a piece of sugar cane And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... | 
|     | 
|  2010-11-19, 20:34 | #1296 | 
				 | 

Mju, a francuskie to mogę z wierzchu posmarować roztrzepanym jajkiem, żeby nie wyschło czy coś sobie wymyśliłam głupiego?

| 
|     | 
|  2010-11-19, 20:36 | #1297 | 
				 | 

ja też nie lubię fuuuj.

__________________ Nie załamuje się.  Doceniam to co mam.  Oszczędzam.   Dobrze organizuje wolny czas.  Poznaje Kraków.  Ewentualnie zrzucam kilogramy.   | 
|     | 
|  2010-11-19, 20:42 | #1298 | 
				 | 

Roztrzepanym jajkiem - tak, będzie się ładnie błyszczeć   możesz łyżkę mleka dodać, albo kremówki. ok, teraz Himka...   
				__________________ They say I'm different cause I'm a piece of sugar cane And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2010-11-19 o 20:45 | 
|     | 
|  2010-11-19, 20:51 | #1299 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  może się podzielisz?  a tak wogole to smacznego   
				__________________ "Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego | |
|     | 
|  2010-11-19, 21:03 | #1300 | 
				 | 

W piekarniku sobie już siedzą, nie lubię się tylko paprać z faszerowaniem, coś mi wycieka zawsze i się pali na blaszce potem  Niestety się nie podzielę, bo wiele tego nie ma a przychodzi koleżanka kochająca szpinak  Cholerki nie ma i taka miła rozmowa kulinarna się toczy, no   | 
|     | 
|  2010-11-19, 21:11 | #1301 | 
				 | 

O tak, farsz zawsze wycieka, nieważne z czego i jak go włożysz, to i tak chociaż okruszek musi się spalić i go bardziej czuć niż cudny zapach potrawy   Już tylko sabbra... obejrzę chirurgów, potem się nią zajmę, już mam dość. Współczuję Shiru, nie wiem jak ona to wszystko ogarnęła   
|     | 
|  2010-11-19, 21:16 | #1302 | 
				 | 

Hihi kiedyś dawno było zamówienie Huli chyba na biżuterię i gumki z allegro - to dopiero była masakra - drobiazgi, tysiące kolorów, każdy na innej aukcji.  A w ogóle to się dzisiaj zastanawiałam kiedy tak wpadłyśmy w szał zakupowy. Bo jak ja tu przyszłam to chyba tylko BU było raz na pare miesięcy zamawiane  edit: zbieżność mojego przyjścia tutaj z szałem zakupowym jest czysto przypadkowa oczywiście | 
|     | 
|  2010-11-19, 21:36 | #1303 | 
| Zakorzenienie | 

Myślę, że to związane jest z ilością dziewczyn udzielających się teraz w wątku   Ja pamiętam jeszcze początek września - jedno marne zamówienie z BU i chyba coś jeszcze, a tak to były pustki w klubie  Zaczęło się potem od gumek i wielkie bum padło przy Piarkardi  ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- A i co Wam jeszcze powiem, przeczytałam całą książkę Becci Fitzpatrick "Szeptem" i jestem oczarowana  Z niecierpliwością czekam na 2 część   
				__________________ Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. | 
|     | 
|  2010-11-19, 22:03 | #1304 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
 po drugie: z tego co widzę, to faktycznie szalejecie ostatnio z zakupami, a ja jako zakupocholiczka na odwyku powinnam się chyba od Was trzymać z daleka hehe  choć jeszcze nic z Wami nie zamawiałam ale myśle że to tylko kwestia czasu   
				__________________ "Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego | |
|     | 
|  2010-11-19, 22:12 | #1305 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-11-19, 22:34 | #1306 | 
				 | 

już po Chirurgach, zaraz podliczę i wrzucę w klubie... ojej. oj gumki, taaak  a przy Piarkardi mnie nie było !   
|     | 
|  2010-11-19, 22:35 | #1307 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: zależy gdzie jestem :) 
				 | 

hej   A ja jestem zrozpaczona  spędziłam kilka godzin na łażeniu po bonarce i nic nie kupiłam   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-11-19, 22:47 | #1308 | 
				 | 

jojla - to kup sobie na pocieszenie herbatkę w klubie    
|     | 
|  2010-11-19, 22:47 | #1309 | 
| Pani Buka Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

cześć laski, ja dojechałam do domu i mam dzień lenia   nie wiem skąd się ten szał zakupowy wziął, ale założenie klubu chyba w tym bardzo pomogło   
				__________________ How I choose to feel is how I am. | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-11-19, 23:04 | #1310 | 
				 | 

rany boskie, jaka cisza    
				__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   | 
|     | 
|  2010-11-19, 23:09 | #1311 | 
				 | 

Rozliczenie zrobione, zaraz wrzucę, jak tylko dowiem się gdzie zniknął "save to pdf" w wordzie :| już wiem,porządkując komputer przypadkiem usunęłam program   
				__________________ They say I'm different cause I'm a piece of sugar cane And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2010-11-19 o 23:11 | 
|     | 
|  2010-11-19, 23:15 | #1312 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: zależy gdzie jestem :) 
				 | 

Nieudane zakupy tak mnie zmęczyły, że nawet nie chce mi się przeglądać    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-11-19, 23:41 | #1313 | 
				 | 

Rozliczenie w klubie, za błędy - przepraszam. Mam nadzieję, że wszystko się zgadza   Oczywiście przesyłka darmowa...   
|     | 
|  2010-11-19, 23:52 | #1314 | 
| Copyraptor Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Uff, wygoniłam wszystkie   Niebieska chusta w róże u mnie została, kto mi taki ładny prezent sprawił?  Lalaith, nie oddałam Ci książek znów  Baby, było super, strasznie wam dziękuję   | 
|     | 
|  2010-11-20, 00:02 | #1315 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Nie załamuje się.  Doceniam to co mam.  Oszczędzam.   Dobrze organizuje wolny czas.  Poznaje Kraków.  Ewentualnie zrzucam kilogramy.   | |
|     | 
|  2010-11-20, 00:25 | #1316 | |
				 | 

Cytat: 
  chusta z zamówienia organizowanego przeze mnie - polecam się  Melka, włączyły mi się jakieś płyty Strachów i dopiero odkryłam, że Twój poprzedni podpis też od nich   Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-11-20 o 00:27 | |
|     | 
|  2010-11-20, 00:28 | #1317 | 
| Zakorzenienie | 

ojojojojo ale było fajnie     ja chce więcej   | 
|     | 
|  2010-11-20, 00:28 | #1318 | 
| Copyraptor Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Ładna! Następnym razem biorę udział   ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Koch   | 
|     | 
|  2010-11-20, 00:30 | #1319 | 
| Zakorzenienie | 

ja Cie też koch   ale lepiej ciiiii bo jeszze TŻci będa zazdrośni  a Neciak jest cicho.... ciekawe co robi   | 
|     | 
|  2010-11-20, 00:38 | #1320 | |
				 | 

Cytat: 
 " Bujać to my, panowie szlachta " ? To Akurat  ale może strachy też sobie użyczyły ? Bo to z Tuwima..  Hula, założyłam za Ciebie dzisiaj za paseczki, w klubie masz dane do przelewu  chyba że zrobiłaś, a nie doszedł   
				__________________ I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B   14.05.2017 Bruno   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.