|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI
dobra ja też uciekam będę musiała wstać ok 6 ponieważ TŻ przyjedzie.
Ciekawe czy w ogóle zasnę Ogólnie od godziny też jakoś humor mi się zepsuł i źle się czuje ... Życzę miłej nocy Ins głowa do góry będzie jeszcze dobrze zobaczysz
|
|
|
|
#2432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2434 | |||||
|
Zakorzenienie
|
mój zespół jest stamtąd i wioch niedaleko
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Zawsze to jakaś kaska i odwleczenie nieuniknionego czyli bezrobocia pełną parą ![]() Cytat:
dziękuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
bywa.... ![]() Martwię o dziadka myślę co u niego, czy śpi, czy nie cierpi, czy morfina działa, czy nie spadł z łóżka, te 3 doby są teraz decydujące ![]() Kupiłam dziś makaron rurki, szpinak, serek topiony śmietankowy, boczek, da się z tego zrobić coś dobrego dziewczynki? Aaa w ogóle po długiej abstynencji kupiłam nową odlewkę - cinema i jak przystało do kina sobie zapodałam. Ale one ładne Dobranoc
|
|||||
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie jutro kciuki za mnie. Może być przez sen, bo o 8 mam egzamin
![]() Trzymajcie mocno bopo 1,5 godziny snu to mogę straszne bzdury pleść. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-11-20 o 04:07 |
|
|
|
#2436 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaaale sobie przyjemności sprawiasz, mmmmm... z tego wszystkiego osobiście mi najbardziej ampułka podchodziła - ja miałam malinową, do naczynkowej, genialna i pięknie pachnie. Cieszę się, że Ty też się cieszysz Cytat:
Oj tam, oj tam, Madziu, ja tego palenia zdjęć nie przeżywam to tylko rzeczy, na dodatek przypominają mi o człowieku, który koniec końców okazał się niewart tych straconych lat ;-) tylko pierścionków i obrączki nie wyrzuciłam, bo mi żal, ale dałam mamie, żeby gdzieś schowała. J. za to zmywał wczoraj dedykację od eksa na antyramie, bo chciałam ją "na czysto" zatrzymać, ale wpadł pies i skoczył na tę antyramę, przez co poszło całe szkło. Uznałam, że to znak, że nie ma co zostawiać ;-)Cytat:
nooo... nie mogłam za głośno, bo mama spała :PZ wódek jak Bisia, nie trawię Bolsa :/ luksusowej też. Natomiast bardzo lubię Sobieskiego, ale cen nie znam, niestety. Cytat:
Cytat:
aż mi się łezka w oku zakręciła ale to fakt, ja mam tak samo z Tobą i jeszcze z kilkoma dziewczynami na wątku czuję się szczególnie związana. Bardzo żałuję, że mieszkamy daleko od siebie, nawet wczoraj J. o tym wspominałam. Zresztą on już Ciebie i kilka innych dziewczyn kojarzy z moich opowiadań, więc zbiera fakty i dopytuje :PBrawa dla taty konkubenta! ![]() Mam tak samo... chociaż jeszcze to przemyślę, może uda mi się znowu bez ślubu ![]() Cytat:
Nie martw się, słońce ![]() Miałam się wyspać dzisiaj... a poszłam spać po 4, pobudka o 5:30... Jestem ledwo żywa, ale jaaaaaaaaka zadowolona nie wiem, co jest grane. Nie jestem wielką fanką zabaw łóżkowych, ale teraz to przechodzę samą siebie. Widać to zależy od partnera bardziej niż by się mogło wydawać ;-) tak czy siak, jestem bardziej poobijana niż wczoraj i do tego dochodzą zakwasy. A po pracy składanie mebli, rozkładanie rzeczy... Dramat... W nosie mam i pójdę spać :P wieczorem jeszcze mamie wyfarbować włosy, bo na Malickiego (jedzie!!! ![]() Ale się wszystko idealnie układa, żeby się nie zepsuło za szybko ![]() Ok, podnoszę swoją seksi pupcię i idę zrobić zdjęcia młota (Elizka ) do aukcji
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Jestem samaaaa
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Znikam się przejść i muszę kupić jedzenie dla kota
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
justi super, ze u ciebie sie uklada dobrze
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwiesu, hej
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie wyspałam się, bo przez całą noc bałam się położyć na boku przez te kolczyki ![]() Czy to normalne, że mnie te uszy w ogóle nie bolą ? Cytat:
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Lachonki
![]() Wiem, zaniedbuję Was ostatnio... Justynko bardzo się cieszę, że Wam się układa z J. Wg mnie najlepszy związek składa się z przyjaźni i namiętności. Wy macie wszystko Trzymam kciuki ![]() Dzisiaj jadę do Galerii Kazimiesz na maluteńki szoping a potem na siłownię/fitness bo tyłek mi niedługo zacznie o pięty zahaczać jak nad nim nie popracuję. |
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba normalne o ile dobrze pamietam to mnie jakos szczegolnie nie bolaly chyba...
|
|
|
#2444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Claris z dziadziem będzie wszystko dobrze, buzia do góry. Jak tam nastroje z mężem? |
|||
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rain, mnie z tego co pamiętam dopiero 2-3 dni później trochę bolały, ale może Ci się uda bez niczego grunt to nie poruszać za bardzo. A jak pachną te Cinema? Ja jestem zadowolona bardzo z Eternity, niby znałam wcześniej, miałam próbkę, ale teraz, ach... są mega trwałe i zostawiają taką delikatną mgiełkę a Truth psiknęłam przedwczoraj obok siebie, weszłam w mgiełkę i zapach się trzymał, że ho ho!Carmi arrakis, moja mama jest dość specyficzna w tej kwestii, nieraz robiła mi dzikie awantury jak od kogoś wracałam późno, nad ranem, albo jak ktoś tyle u mnie siedział. Inna sprawa, że ona J. uwielbia, tylko że wtedy wykrzyczy mi, że chłopaka sprowadzam na złą drogę i że w ogóle to moja wina
|
|
|
#2446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ktoś mi powie, jaki to był taniec w zamierzeniu? rumba? ![]() Cytat:
a absolwenta nigdy nie przyłapałam na marznięciu, a tańszy jest, więc teoretycznie mógłby Cytat:
fajnie tak - znać kogoś na wylot, a nie znać wcale. myślę, że jakbyśmy mieszkały blisko siebie, to fajna paczka przyjaciółek by z tego wyszła co do pralki - seks na tejże odpada. po pierwsze, jest w takim położeniu, że się nie da (mamy maleńką łazienkę, trzeba było odmontowywać umywalkę i drzwi od prysznica, by postawić pralkę), po drugie - ona nie trzęsie ![]() zazdroszczę, ja mam zawsze stos innych wydatków, ważniejszych... no ale przed ślubem to co mi tam i naprawdę cudownie się czyta Twoje wiadomości - promieniejesz Widzę, że ćwiczycie, dziewczyny u mnie na minusie trzeci kilogram dziś to pewnie nadrobię lecę sprzątać i szykować bibkę. buziole |
|||
|
|
|
#2447 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
No właśnie a'propo ćwiczeń, to ja się dzisiaj zbieram i zbieram do tej siłowni....
Nie podoba mi się ta nowa siłownia z karnetu Grupona A jak sobie pomyślę, że normalnie taki karnet open kosztuje prawie 500zł, to aż mi ciężko uwierzyć (a faktycznie tak jest, bo byłam tam jak rozglądałam się za siłownią dla siebie). ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- a poza tym, to miałam sen związany z tą "sprawą" i mnie zdołował z rana. Bo był bardzo realistyczny i oby nie proroczy...
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kolczyków to już nawet nie ma śladu po zaczerwienieniu i opuchnięciu - NIC. Regeneruję się jak Wolverine
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
ins
zeby sprawa rozwiazala sie powytywnie
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam do Prawie Męża
do wieczorka
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Aleks nie wiem czy jesteś wsiur ale ja też nie chciałabym bram (ani oczepin ) ![]() Obudziłam się 2h temu, prawie 2h gadałam z R przez telefon (ostatnio zaczynam twierdzić że to niemożliwe, że od sierpnia tyyyyyyle ze sobą rozmawiamy i jeszcze mamy o czym ) i stwierdziłam, że nie chce mi się nic.Nie chce mi się nóg golić. Nie chce mi się sprzątać. Nie chce mi się iść do sklepu. Nie chce mi się iść na koncert. Nic mi się nie chce.
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
olka to nic nie rob
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę, bo:
- z biletu na koncert nieładnie będzie nie skorzystać - skoro tam idę to pasuje założyć sukieneczkę, więc nogi muszę ogolić - jutro przyjeżdżają rodzice więc muszę i posprzątać i skoczyć do sklepu, po wafla, żeby mieć czym ich ugościć I to jest ten ból
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no to niestety musisz sie jakos zebrac...i jak to moja mama zawsze mi mowila jak mialam cos zrobic a mi sie nie chcialo "mozesz bez chcenia"
|
|
#2455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) i poszedł z powrotem na all, bo wywoływał u mnie migrenę |
||
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, super, że pralka działa
![]() Peach, tobie nie brakuje nic. W tobie nie ma winy. Mój po 6 latach się zrobił pewien (podobno) więc no... jest dla Ciebie jeszcze nadzieja ![]() A ja wam powiem, że wczoraj miałam zryty dzień. Spałam 3h, bo 1. uczyłam się 2. męczył mnie katar i nie mogłam spać Kolokwium zawaliłam koncertowo, pytania były proste, ale nie byłam w stanie nic z siebie wykrzesać, poczucie rozbicia i matrixu sięgnęło zenitu. W dodatku mdliło mnie niemiłosiernie po każdym piciu, jedzeniu, masakra. I tak się cieszyłam, że jedzie TŻ do mnie, że do Kato pojechałam dużo za wcześnie i pochodziłam sobie po centrum na Skargi, kupiłam kolczyki w Camaieu, widziałam olejek do masażu o zapachu czekoladowym, migdałowym i kilka innych w takim szklanym dzbanuszku, zamkniętym korkiem. Bardzo ładny. Kupię sobie w grudniu i będę trzymać na specjalną okazję (bo jak się oświadczy, to trzeba celebrować ) A potem spędziłam 2h w Coffe Heaven przy kawie piernikowej i jedzonku i Angorze. W końcu się doczekałam,ale byłam już tak zmarnowana, że ledwo dychałam. Nie jadłam już nawet obiadu, walnęłam się do łóżka i poiłam herbatą miętową. Wieczorem piłam theraflu, ale po tym już TŻ znowu mnie miętową ratował i jak poszłam spać coś po 21 tak dzisiaj o 10 się obudziłam Ale czuję się dużo lepiej ![]() W ogóle to moja mama wczoraj dzwoniła i rozmawiała przez telefon z TŻ. Powiedziała mu, że jest już stary koń Czy to jakaś aluzja?
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się nic nie chce, ale chociaż się wyspałam.
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
med fajnie, że humorek lepszy
![]() A w ogóle to chciałam się pożalić, że gdyby mi nie przedłużyli stażu, to mąż znalazł fajną ofertę Egiptu od 3. grudnia na 2 tyg. i w końcu byłaby podróż poślubna z prawdziwego zdarzenia, no ale niestety
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doooobry. poszłam spać koło 4, bo sobie grałam do późna... I byłam wczoraj na koncercie mojego TŻ i było fajnie, szkoda, że cały czas musiałam siedzieć po tej operacji, ale i tak było fajnutko - byli naprawde rewelacyjnie nagłośnieni.
Aaa, jeszcze w nocy walczyłam z nowym komunikatorem - Aqq, bo Tlen coś się mi tragicznie ostatnio sypie... zawiesza się co 2 minuty :/ Pospałabym jeszcze, w moim pokoju, który jest najzimniejszy w okresie jesienno-zimowym... masakra. |
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis tak więc ogoliłam nogi, umyłam włosy i nałożyłam truskawkową (
) maseczkę na ryja ![]() Claris, nie wiem, czy nudne. Mnie oczepinowe zabawy ani trochę nie bawią (wręcz uważam większość z nich za żenujące) więc nie będę na siłę robić oczepin, żeby nikt przypadkiem nie powiedział, że miałam nudne wesele ![]() Med bidulo. A kolokwium jak Cię znam to zdasz, tylko teraz tak jęczysz
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

oglądam moje zdjęcia rentgenowskie i są włosy

za Twojego dziadka 

aż mi się łezka w oku zakręciła 

u mnie na minusie trzeci kilogram
)
w takim szklanym dzbanuszku, zamkniętym korkiem. Bardzo ładny. Kupię sobie w grudniu i będę trzymać na specjalną okazję