|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
|
|
|
|
#3002 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Zadomowienie
|
Zdołowałyście mnie z tą Kasią. Miałam nadzieje,że wygra. Ma silny charakter, jest piękna, zdolna, inteligentna... Jak nie ona to kto ?
Eh...
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3005 |
|
Raczkowanie
|
Mi podoba sie Paulina, Ola i Kasia
Ale Paulinka chyba za delikatna do tego zawodu |
|
|
|
#3006 |
|
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o ten upadek, to jeśli to którakolwiek z uczestniczek top model to myślę, że była to Ola! Ten kolor włosów to raczej jej.
Załącznik 3542744 |
|
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Katoshi, też mi się wydaje, że to Ola.
Edytowane przez angel001 Czas edycji: 2010-11-19 o 18:51 |
|
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Albo z jakimiś innymi modelkami i to żadna z uczestniczek
|
|
#3010 |
|
Zadomowienie
|
A ja uważam, że to o czym mówila Korwin to...w nastepnym odcinku odpadną 2 dziewczyny
Tak by wyszlo...kalendarzowo do finału:P
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3012 |
|
Przyczajenie
|
Nasunęła mi się taka teoria, że być może Paulina przypomina Krupie ją samą sprzed lat? Dlatego Dżoana tak postuluje za tym, żeby została w programie? Co do innych jurorów, Tyszka nie jest za bardzo pobłażliwy w stosunku do niej, Korwin-Piotrowska też raczej nie... A Aśka jest "przewodniczącą" więc chyba może decydować ostatecznie, kto odpadnie. Nie wiem, czy Krupa miała trudną sytuację w domu, ale Paulina ma tylko 172 cm wzrostu, czyli tyle samo co Krupa. Czytałam wywiad z nią w "Gali" albo "Vivie" i powiedziała w nim dość sporo na temat tego, że właśnie ten zbyt niski wzrost zamknął przed nią wiele drzwi w świecie modelingu, była zrozpaczona, bo w agencjach przyjmowali od 176, ale się nie poddawała, itd. Może właśnie w Paulinie zobaczyła kogoś takiego jak ona sama i myśli, że dziewczyna nigdzie nie dostanie szansy przez swój wzrost i dlatego za wszelką cenę chce ją zatrzymać w programie o.O
może przesadzam, ale jak inaczej to wyjaśnić?
|
|
|
|
#3013 |
|
Raczkowanie
|
W finale Kasi nie bedzie, wiem to bo znam jedną z uczestniczek. Pomimo tego, ze jest jak dla mnie troszke zarozumiała, to uwazam, ze sie najbardziej nadaje
Edytowane przez smitten Czas edycji: 2010-11-19 o 23:15 |
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam wrazenie, zeKrupa w porównaniu do uczestniczek jest dosc niska..
nawet od Oli, Pauliny, Emilii wydawala sie zawsze nizsza.. a one przeciez po 170-173cm maja.. nie wiem, moze poprostu nizsze buty zaklada.
|
|
#3015 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Śledzę wasz wątek już od jakiegoś czasu i tak planowałam się przyłączyć. Moim zdaniem zamiast Beaty powinna odpaść Weronika , albo Paulina. Tej drugiej po prostu nie znoszę. Znam pare pięknych, ale bardzo nieśmiałych dziewczyn. I wiem, że one na pewno by się nie zgłosiły do takiego programu. Ale chciałam was poprosić o link do odcinka DD TVN w którym była Paulina Pszech. Szukam, szukam i nie mogę znaleźć. |
|
|
|
#3016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiecie co my się wydaje, że hanjah może mieć racje, bo to by się mniej więcej zgadzało. Kasia jest teraz w jakiejs zagranicznej agencji, a info o tym, pojawiło się jakiś czas temu, nie pamiętam dokładnie kiedy, trzeba by poszukać, ale czasowo może się pokrywać z nagrywaniem odcinka w Mediolanie. Co myślicie? |
|
|
|
|
#3017 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kasia była najbardziej profesjonalna. Znała tekst i w ogóle nie myliła się, miała świadomość ciała. Weronika mi się podobała, myliła się, ale pozostawała urocza i ciepła. Ola zaczyna mnie irytować, następna Paulinka... W ogóle jestem taka ciuchutka, dlatego nie zagram, nie wrzasnę, nie zaśpiewam... Ona wygląda ładnie na zdjęciach, ale na żywo, jak ma coś przeprowadzić, zagrać, to masakra... Znała tekst, więc się przygotowała, ale reklama strasznie bez emocji. Beata, moim zdaniem powinna polecieć Paulina, ale ta reklama mi się nie podobała, bo ona była w niej znów jakaś taka olewcza? Nie wiem jak to nazwać, ale źle tę reklamę odebrałam... Ania, hmm... Ta reklama jej nie wyszła, ale walczyła i koniec jest okay. Weronikę powinni wziąć jako reporterkę, bo mi się podobało, jak wykonywała to zadanie. Podobnie jak Kasia. Dziewczyny umieją nawiązać kontakt z obcą osobą, nie wstydzą się... |
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam nadzieję, że Kaśka S nie wygra. mimo że ładna, mimo że daje radę przed kamerą, ale jest coś w niej tak okropnie niefajnego, że nie mogę!
chyba wolałabym tą dziewczynę która w szafie siedziała kiedy uczyła się tekstu, nie wiem jak ma na imię ![]() ---------- Dopisano o 03:09 ---------- Poprzedni post napisano o 03:07 ---------- myślisz ze tap madl ma na to czas?
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Może miały przed zanim zostały gwiazdkami
![]()
|
#3020 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=N0ru1...layer_embedded
na tym pokazie nie ma zadnej uczestniczki top model. |
|
|
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy okazji - bardzo podoba mi się ta letnia kolekcja Fendi To samo Gucci
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę ,że skoro Kasia jest w zagranicznej agencji to może w Mediolanie się spodobała i podpisali z nią kontrakt?
No bo innej możliwości nie widzę dlaczego nie ma jej w finale.. |
|
|
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
czyli żadna z naszych się nie wywróciła
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
Widziałyście dziś DDTVN ? Był wątek o wyścigu w Warszawie o 10 tys. i później pogodynek rozmawiał z dziewczynami z Tap Madl. Były wszystkie,które zostały w poprzednim odcinku. Opowiadały, że niby dopiero teraz jadą do Mediolanu, że nie wiedzą, czego tam się mogą spodziewać, jakie buty wziąć, itp. HmMmM ... zagięcie czasoprzestrzeni
|
|
#3025 |
|
BAN stały
|
Zauwazyliscie, ze Beacie musieli zaslaniac polowe twarzy grzywka... no bez przesady, co to za modelka, ktorej trzeba zaslaniac polowe twarzy, bo w przeciwnym razie... no przepraszam, ale straszy
|
|
|
|
#3026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do finału ... jak to jest możliwe, że Kasi nie będzie ? Mam nadzieję, że faktycznie zaproponowali jej jakiś kontrakt w Mediolanie, bo nie wyobrażam sobie, że mogłaby coś tak zepsuć, żeby ją wywalili. Jak wygra Polina to obiecuję, że już żadnej edycji Top model nie obejrzę |
|
|
|
|
#3027 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Kaśki nie lubię ale jest jedyną dziewczyną stamtąd, która na takie coś zasłużyła. Myślę, że jest bardzo pracowita i te ofekty to nie tak za darmo.
|
|
#3028 |
|
Raczkowanie
|
To pewnie pokazali ten pokaz Fendi, bo Anja go otworzyła (i później ją pokazywali za kulisami). A modelką, która upadła była Karlie Kloss
|
|
|
|
#3029 | |
|
Buc
|
Cytat:
e dlaczego ma jej nie być? niestety będzie. ładna laska, ale drażni mnie na swój sposób okropnie.
|
|
#3030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

51-50-49-48-47-46-45-...
34-33-32-32-30..
27-25-23-21...

? Mam nadzieję, że faktycznie zaproponowali jej jakiś kontrakt w Mediolanie, bo nie wyobrażam sobie, że mogłaby coś tak zepsuć, żeby ją wywalili. Jak wygra Polina to obiecuję, że już żadnej edycji Top model nie obejrzę