|
|
#2881 | |
|
Guerlain Lover
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Dzięki
Eclipse miałam swego czasu w mojej kolekcji, ale dosyć szybko go wykończyłam, bo nietrwały był - ale zapach cudowny Cytat:
Winter Delice oraz T4T bardzo się cieszę, że mogłam poznać te zapachy i je zdobyć (szczególnie WD) Chociaż niektórzy uważają, że są dziwne, jak np. mój chrzestny wujek gdy dałam mu do powąchania coś kadzidlanego (chyba WD) - "przecież to pachnie kościołem!!!" a ja do niego, że o to chodzi a T4T moja koleżanka określiła "pachnie jak skóra, czy to Gucci???"
|
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny piękne kolekcje
![]() ![]() Moja "kolekcja" ciągle się zmienia i ewoluuje - ciekawe kiedy dojdę do etapu perfumeryjnego ZEN- że mam tylko to co chcę i na wszystko co mam zrobię tak : Pierwsze zdjęcie to absolutni ulubieńcy i w sumie jestem na tym etapie, że myślę, że spokojnie by mi wystarczyły tylko te flaszki (+kilka marzeń zapachowych do spełnienia) a resztę chętnie bym oddała bo i tak używam tylko ulubieńców ![]() Ulubieńcy: Cacharel: Amor Amor Tentation Chanel: Chance EDP Dior: Dolce Vita i Midnight Poison Givenchy: Ange ou Demon EDP i Ange ou Demon le Secret Van Cleef&Arpels: Autumn YSL: Cinema EDP, Baiser de Cinema, Cinema d'Ete, Nu edt Pozostali: Celine Oriental Summer, Ogródek Nilowy, EdM, Chanel Chance EDT, Chanel Chance eau Fraiche, Voluspa Hawajskie pnącza, Ungaro Apparition, Lancome Tresor EDP, Naomi Campbell Cat de luxe i Winter Kiss, Anna Sui Sui Dreams, Dior Tendre Poison, Kenzo Słonik, Elizabeth Arden Green Tea, L'Artisan Verte Violette, Sephora Wanilia, dwie mgiełki Calgon, resztka Covet SJP, Kylie Couture, Avon In Love, Avon Little Black Dress, Avon Island Vibe, Avon Urban Flower, Caron Violette Precieuse Z Caronem to wogóle jest śmieszna historia - kupiłam go na All za jakieś smieszne pieniądze na początku mojej przygody z perfumami - bo chciałam mieć jakiegoś "niszowca" a i lubię fiołki w perfumach. No i jak do mnie doleciał to mi jakoś dziwnie śmierdział - ale ja głupia No i niestety okazało się dużo później, że perfumy są zepsute - znaczy skisły więc sobie mam i trzymam "ku przestrodze" - z koreczka jeszcze nawet czuć te fiołki ale nie daj Boże się tym psiknąć głupi Madzik ![]() pozostałe zdjęcia to próbki,odlewki małe i większe, miniaturki, oraz 2 zestawy MyQueen. EDIT: o i jeszcze zapomniałam ,że mam jeszcze 5 odlewek w szafce bo się do pudełka nie mieszczą T4T, Perles, Safran Troublant, HP, PPno i przepraszam, za kiepską jakość zdjęć ale aparat mi się zbuntował
Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2010-11-20 o 13:59 |
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Madzikon
![]() z twojej kolekcji widziałabym u siebie Dolce Vitę i Ogródek Nilowy. Na razie łączy nas tylko Cinema, przy czym ja mam tylko 5 ml odlewki Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-11-20 o 14:30 |
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Madzikon gratulacje, śliczna kolekcja
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Madzikon- rewelacyjna kolekcja!
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi sie u ciebie podoba lAczy nas DV,Cimena,Slon,Chance...s trasznie zazdroszcze Ange ou Demon |
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Goldlight Tobie już gratulowałam ale tak mnie teraz zaciekawiłaś tą rodzinką, że zaraz wyciągnę i obwącham swoją odlewkę Botrytisa i poczytam sobie o Sauvignonne oneo2008 zazdroszczę Hot Couture bardzo fajna kolekcja ![]() Ata77 śliczna, kobieca bardzo pełna wdzięku kolekcja zazdroszczę najbardziej tego, że kolekcja jest spójna i bardzo Twoja - sama będę do takiej dążyć ![]() Kanirak od Ciebie przym przygarnęła BC i Cocona gratuluję Wankaw łał co za tempo ![]() gratuluję świetnej kolekcji i zazdroszczę Lolitki (mi to się nawet flakony bardziej podobają niż sam zapach![]() Kolciąg - tylko tyle pięknie ![]() Studentko piątka za Cinemę ![]() ![]() Dodeczka84 fajna kolekcja cieplutkich zapachów, gratuluję ![]() Liv87 - fajnie, zazdroszczę BC ![]() ![]() Jowisz, Jessica, lexxi, magsch dziękuję dziewczyny A ja ubolewam nad wycofywaniem Cinemy bo klasycznej mam już mało i trzeba się rozejrzeć za flaszką w rozsądnej cenie - póki jeszcze są![]() EDIT: a tak w ogóle to Ty Lexxi też masz niezłe tempo przy budowaniu kolekcji tak trzymaj
Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2010-11-20 o 15:01 |
|
|
|
|
#2888 |
|
Konto usunięte
|
Madzik, ale kolekcja
![]()
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mało nas łączy, ale najważniejszy to Poison Ja je wszystkie kocham i mieć pragnę ![]() Co do Lolek, to mam tak jak Ty, zapach nie do końca mój, ale stwierdziłam, że będę je kolekcjonować ze względu na buteleczki ![]() I dziękuję pięknie ![]()
|
|
#2890 |
|
Rozeznanie
|
Rzadko się tu wpisuję (choć zawsze z zaciekawieniem oglądam), ale teraz muszę - Madzikon - masz cudną kolekcję
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Madzikonie
zaszalałaś![]() Łączy nas mój ukochany Ange ou Demon oprócz tego Dolce Vita, Amorek Tentation, Sephorowa Wanilia i SłonikMasz piękne pudełeczko Givenchy
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za jakiś czas przedstawię tu uaktualnioną, bo kilka flaszek wyleciało, kilka jest na wylocie no i jeszcze parę w planach Ale do takiej ilości jaką Ty posiadasz to mi jeszcze daleko Dlatego jeszcze raz gratuluję Tak mi się podoba u Ciebie, że idę sobie jeszcze raz foty pooglądać
|
|
|
|
|
#2893 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23353667]Madzik, ale kolekcja
![]() [/QUOTE]Dziękuję Cytat:
a co do Ruska to mi jakoś nie podchodzi - z Empajerów najfajniejsza jest Azyiade ![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję Cytat:
|
||||
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Nu edt ![]() I Chance i piekną DV i Midnight (tego akurat mam w wersji Elixir) ![]() I stado Cinem ![]() I wiesz, że masz śliczności same! ![]() Cuuudnie! A przygoda z niszowcem... bezcenna ?
|
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mała się nada A Elixirku to zazdraszczam troszkę ![]() A przygoda "ku przestrodze" masz rację bezcenna
|
|
|
|
|
#2896 |
|
Rozeznanie
|
I ja obfociłam swoją skromną kolekcję. Skromną ale ulubioną.
Niestety, kolekcjonowanie flakonów poszło w odstawkę odkąd odkryłam wizażowe odlewki, których mam już ciut za dużo ![]() Ale zdjęć ich nie robiłam, bo niestety mają ten minus, że ładnie nie wyglądają
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=34900032 I.Miyakke - Le Feu Light, CdG, Soir de Lune, Max Factor: FLE, 2000 Calorie Edytowane przez sentient Czas edycji: 2010-11-21 o 14:14 |
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje! AoD łączy nas jeszcze Magnetism |
|
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolekcja super
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Sentient śliczna kolekcja - piąteczka za Cinemy i AoD
![]()
|
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję mój AoD
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
laczy nas MDCH,Cinema...jakis czas temu posiadalam maczka,elle...zazdroszcze Womanity i AoD
|
|
|
|
|
#2902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cinema natomiast nas łączyła, bo ja już swoją skończyłam ![]() A spoza zapachowej listy ulubieńców bardzo bym chciała poznać Tendre Poison, to jedyna trucizna, której nie udało mi się jeszcze poznać ![]() Bardzo ładna kolekcja, gratuluję ![]() Cytat:
![]() Bardzo pachnąco u Ciebie |
||
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Emiks dziękuję
|
|
|
|
#2904 |
|
Zadomowienie
|
Urocza kolekcja i w połowie taka " moja" , powiedz jaki jest zapach Fergie outspoken?
|
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
Oto moja mała kolekcja
![]() Chanel no 5 - 50 ml Chopard Wish - 30 ml Versace Crystal Noir - 90 ml Cacharel Amor Amor - 90 ml Edytowane przez Olecha Czas edycji: 2010-12-07 o 22:43 Powód: dodanie zdjęć |
|
|
|
#2906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I dziękuję wszystkim za miłe słowa Mam nadzieję że kolekcja będzie się cały czas powiększać
|
|
|
#2907 | |||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Zazdroszczę Ange ou Demoon edp, bo coś mi się wydaje, że powoli zaczynam go uwielbiać Długo już wokół niego chodzę, ale jak już chcę kupić, to znowu mnie odrzuca... A teraz mam próbkę i chyba w końcu skuszę się na małą 30 ml Najwyżej wymienię albo oddam ![]() Dziękuję ogromnie Cytat:
Gratuluję Co do odlewek, to też przechodziłam tą fascynację wspólnych zakupów, z którymi po wakacjach przystopowałam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje! ![]() łączy nas Amor Amor, łączył Crystal Noir, a może kiedyś będzie łączył Wish, bo mam na niego chętkę
|
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się, czy kiedykolwiek dojrzeję do Chanel N°5 Bardzo miła kolekcja
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

Eclipse miałam swego czasu w mojej kolekcji, ale dosyć szybko go wykończyłam, bo nietrwały był - ale zapach cudowny

bo klasycznej mam już mało i trzeba się rozejrzeć za flaszką w rozsądnej cenie - póki jeszcze są

Oszczędzam na PERFUMY!!