![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]()
![]() |
#1863 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Wpisz tu zomzing
|
syfny, c'nie?
ani Matka Boska Obrzydliwska, ani Monsterowiec, ani Stare Dobre Próchno... taki mister uniwersytetu płaskiego horyzontu i nie ma aż tak długich kijów uff, że mnie tak to bulwersło? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
Ja
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
grozi wypollizowaniem
|
#1868 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Za to ja wygladam cudownie
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() I rozciapierzone palce,bo mi lakier schnie ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
A on jej nie kocha?
![]() Oj to nie schudniesz ![]() Dzień dobry ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 |
Wpisz tu zomzing
|
![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- w dzisiejszej gazecie gratis tabelas z kalorycznoscio zwlaszcza rzeczy lubianych przez gryxilepki ![]() pocytować? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Wpisz tu zomzing
|
245 - zgadłaś
mój idol to fasola po bretońsku - 1057 za 400g, bije nawet boczek pieczony, carbonarę, golonkę i bigos ![]() ![]() gryxiu - koniec z fasolką, fasolka winna oponki! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie kochał jej, ale teraz coś w nim drgnęło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Spadam do szmaty ![]() A! Był ktoś na "Ostatnim egzorcyzmie"? Kumpel mnie wyciągnąć chce ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale wczoraj w końcu graliśmy w brydża do 4 nad ranem i w rezultacie wstałam o 14-tej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Drogie Wizażystki. Opowiedzcie o swoich sypialniach bo naoglądałam się durnych hamerykańskich programów o urządzaniu domu i złapałam kompleksy na punkcie sypialni. Bo tam wszyscy mają łoże ustawione centralnie, dwie nocne szafeczki, dwa kinkiety i ładne komody a ja mam łoże pyrgnięte poprzecznie pod okno, zero szafeczek, zero kinkietów a za to dwa biurka, dwa kompy i dwa krzesła ![]() ![]() To co radzita rebiata? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Wpisz tu zomzing
|
nie ić
![]() Eli Roth poleca <fleee> oraz ponoć bardzo kiepskie zakonczenie ja tam nie pojde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A jeszcze mi się marzy w sypialni takie cuś, żeby to łóżko se stało poprzecznie pod oknem z zasłonami, a od strony hmm, nieokiennej, też dać karnisz i zrobić taki baldachim dla ubogich. I na łóżku indyjska kapa i mnóstwo poduszek a pod łóżkiem mięciutki dywan, i kadzidełka, śmierdzidełka i sisha, i lichtarze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
grozi wypollizowaniem
|
red-nie ogladaj tych progaramów-w hameryce ,metraz 14 m2 to jest szafa-nawet nie garderoba. zaznaczam ze moj salon ma 15,5 m2
![]()
#1886 |
Zakorzenienie
|
Zmykam - jadę na winko, do przyjaciółki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tez poproszę ![]() ![]() chciałam zrobis identiko-tylko w pokoju 2 na 3 metry ![]() ![]()
![]() |
#1888 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A to za sprawą czego? ![]() I co w nim drgnęło? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakoś tak zawsze na różnych filmach emeryci grają w karty czy cuś ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja przyszła sypialnia też by tak wyglądała - łóżko, może jakaś szafa i 2 kompy z biurkami ![]() ![]() Może na podłodze? ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
grozi wypollizowaniem
|
ide na odchamianie
![]()
#1890 |
Zakorzenienie
|
Wiecie dziewczyny, tak mi się zebrało, pewnie śmiesznie to zabrzmi w obliczu tego ile mam tu postów i jak często coś piszę, jeszcze chyba z nikim nie weszłam w bliższe kontakty, ale...
BARDZO się cieszę że trafiłam na to forum. Od dawna "kręciły mnie" perfumy, ale dopiero odkąd zaczęłam podczytywać to forum (czyli od ponad roku), zaczęłam łapać o co w tym wszystkim chodzi ![]() Byłam naprawdę przemile zaskoczona przy pierwszych wymiankach, kiedy bardzo na wyrost byłam obdarzana zaufaniem, na wątkach wspólnozakupowych, dzięki którym poznałam parę cudeniek. Nigdy jeszcze nie spotkałam w sieci tak życzliwego i przyjaznego miejsca ![]() Bardzo miło mi będzie zagnieździć się tu na dobre ![]() Moje biedne pieniążki! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.