![]() |
#1951 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
wkręcasz mnie ![]() tymczasem przesiadłam sie na normalny komp..ale malz ma robote to jutro pewnie bede znowu głaskać ![]()
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
Klub dla Mai https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=709
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już lecem! Pendzem! ![]() Może wrzucę linka do Finntrolla - cała zabawa od 3:00, po piosence: http://www.youtube.com/watch?v=sT7bDFxK1w0 Urodziny perkusisty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: ale tam laski ciacho wyhaczyły ![]() ![]() http://www.lastfm.pl/music/Saratoga/+images/36245253
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-20 o 23:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Dobrze, że chociaż na tyle nie wyglądam ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
Zakorzenienie
|
potnijmy sie razem
![]() ![]()
#1959 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Zakorzenienie
|
Ach, dziewczyny! Poczekajcie dwa lata na mnie, zrobimy threesome
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | ||||||
BAN stały
|
Jestem czeźwy w sobotni wieczór, sam w to nie wierzę
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak chomiczek z malutkimi, białymi ząbkami ![]() Cytat:
![]() Za sprawą jej ogromnych balonów (on zawsze gustował w kobietach mających czym oddychać) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kota zaiste piękna ![]() ![]() U nas też jest ładnie ![]() A ja myślałem, że mam pecha po prostu ![]() Cytat:
![]() --- Ale mnie w kinie łeb zaczął napierniczać, coś mi przeskoczyło w karku (prądek jakiś), i rozniosło się nagle na całą głowę (tak btw, siedzenia też mają cholernie niewygodne w tym Multikinie) ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maju, to twoje ciacho ma łeb jak sagan- pewnie konus na obcasach. Klatą i bicepsami nadrabia niedostatki ![]()
![]() |
#1963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale już późno! ![]() Idem spać ![]()
![]() |
#1964 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tru- dziękuję za link i rozwikłanie zagadki ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Kino pełnego pęcherza znam- Titanic, Tragedia Posejdona
![]() |
#1966 |
BAN stały
|
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-11-21 o 00:19 Powód: emotka mi się spsuła |
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
śpita czy robita coś lepsiejszego?
---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- 25 letnie "stare " panny od cięcia się czerstwymi bułkami - ja wam radzę się wstrzymać i poczekać na rekord ginesa - wkrótce będę faworytka - zaproszę singli na imprę może się przełamiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
BAN stały
|
Nie śpita, ale zamulata
![]() --- Ju, o jakim Le Parfum pisałaś na starociowym? ![]() A! Za siuśkowatą nutkę w Joop! Femme odpowiada najprawdopodobniej cybet (civet), podobną nutę wyczuwam w męskich Black Jeans Roccobarocco (tylko tutaj jest on animalny, taki spocony borsuk, jak to nazwałem) ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
skończyłam oglądać Piłę II
![]() (wcale nie chciałam, ale zaczęłam niechcący, a jak horroru nie zobaczę do końca, to mi się zawsze dośni) ![]() pewnie niebawem poszukam resztę części.... ![]() i mam Moskwę na skype ![]() i fejsbuk zaproponował mi znajomego - Adam Nergal Darski... ![]() bo mamy jednego wspólnego ![]() i robiłabym coś zupełnie innego w tą pełnię, ale plany pokrzyżowały poranne obowiązkowe wykłady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja odżywam i co tu robić ... ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Cytat:
![]() Dodę? mnie piła bolała acz zamysł był nęcący do oglądania jednak nie kciałam tę część widziałam sto lat temu |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1972 | |
BAN stały
|
Napisz lepiej, jak minął dzień (i ile masz lat i co na sobie)
![]() ![]() Aaaa! No tak ![]() Cytat:
![]() I czuję się zaproszony na tę imprezę dla singli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1973 | ||
Zakorzenienie
|
![]() przeszwędałam się po mym pobojowisku ,zrobiłam posiłek,umyłam naczynia.....we wannie, obejrzałam smieszny horror i obejrzałam live jak sie kładzie gładź i okrasza ją ku****** ![]() mam lat 18 i piszamkę w kolorze oczoje**** żółtym ![]()
![]() |
#1974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a impra, jak się wizażystki zgodzą to masz to jak w banku ale musisz w tym stanie jeszcze trochę wytrzymać ciekawe co skarbiątko miała na sobie jak czytała .... no włąśnie mnie ciekawi co czytała poczebuję głebokiej inspiracji czytadłowej - za dużo dokumentu mam ostatnimi czasy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-21 o 00:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | ||
Zakorzenienie
|
O Inkach czytałam
![]() yyyy jak to co miałam na sobie? ale mogłabym mieć.... łabądkową sukienę z wycięciem na dupce ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-11-21 o 00:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
ja otworzyłam 1000 kcal
a mam talent jutro powtórka ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- no ale co o Inkach - jakiś tytuł książki czy artykuł po prostu sorki że wiercę dziurę ale na gwałt potrzebuję inspiracji do czytania tyle tego a wszystko czego się dotknę to zalatuje samotnością w siecii iiiii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |
Zakorzenienie
|
Jasne, że Rykielowa. Inne, to może są Parfum, ale nie Le
Cytat:
Ja mam 70, pożókły kiedyś niebieski szlafrok, pachnę chlorem i szarym mydłem ![]() Pio Baroja "Paradox królem"
![]() |
#1978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zdjęcie madzikowe jest zja-wis-ko-we przez duże Zet kompleksy mogom iść się ciągnąć ( u nas tak się mówi ciąg sie ) ---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- notuję, gugluję i zrobię testy ![]() dzięks Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-21 o 01:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A to sorry, zwracam honor ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O tych kawach zbożowych? ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Rachel, a po co Ci Sensuous, jak własne masz, i to czarne? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1980 | |
Zakorzenienie
|
juhu by było gdyby było z kim świętować....
mam nadzieję że pojawi się perspektywa szybkiego nadrobienia, bo jak nie to normalnie jutro pójdę i go wydrę z tych wykładów.... ![]() wczoraj chociaż byłam na koncercie reggae, a później na after party ze świetnym winem ![]() kumpel się tak upił, że opowiadał o swojej dziewczynie, zdjęcia były - śliczna, ale takie to chude delikatniutkie "cielątko" z wioski... podobno ona dopuszcza jego zdradę, jeśli nie będzie o tym wiedziała, bo sama unika seksu, ponieważ.... no nie bardzo chciał powiedzieć, ale wycisnęłam to z niego "bo on ma za dużego" ![]() z wrażenia zapomniałam spytać ile to na linijce trzeba odmierzyć.... ![]() Cytat:
![]() Życiorys mojego znajomego jaki sobie na FB wrzucił: "Jestem normalnym człowiekiem ktury wciąż szuka jednego miejsca i drugiej połowy życia." ![]() no po prostu poezja..... trzeba mieć talent żeby coś takiego wykoncypować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.