|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
też lubię zapach piwnicy, ale kurz mnie jakoś nie kusi ![]() Kreda ", a pan na to że "O, pani Olga wątpi w oddanie przedmiotowi" Cytat:
Czy ja wiem czy ze strachu? Jakoś tak nie mogę się wybrać Cześć Dziewczynki ![]() Widzę, że robi się mały ruch ![]() Mam pytanko - ma któraś LG Swift? Bo zbieram na nowy telefon (mam już 34 złote
|
||||
|
|
|
|
#1502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
Pokażesz nam jakieś zdjęcia USG ? ![]() Cytat:
I w czasie przedmaturalnym było inaczej, obiad miałam, sprzątać praktycznie nie sprzątałam, tylko szkoła i dom. A uczyć się za wiele też nie uczyłam, tak jak my wszystkie. Beata się uczyła dużo to faktycznie zniknęła z wizażu. A co do kolczyków, jak zacznie mi ładnie wychodzić to oczywiście ![]() A ja koło z chemii, jutro. Muszę się pouczyć jeszcze, chociaż w miarę umiem to. Byłam wczoraj na imprezie. Koleżanka się opiła, śmiesznie się zachowywała Był Shadowplay!, ale mało ludzi to po 1 wyszliśmy, poszliśmy na Muse Night, ale też słabo to o 3 już byliśmy w mieszkaniu i robiliśmy makaron 'Dobry' Jak wpadniecie 4 grudnia to też Wam zrobię. A i wzieliśmy lampion z klubu, mam już osłonkę na żarówkę, bo sama smętnie wisiała
|
||
|
|
|
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
O ja, wysłałam posta, i w czasie jak pisałam pojawił się inny, przeczytałam go, wracam do swojego i widzę następny.
Jest nieźle ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tel to zupełnie się nie znam. I jestem wierna Nokii. |
|
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zadomowienie
|
Nie musiałaś
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() No to co mi ukradli to była Nokia właśnie... ale Nokie są drogie
|
|
|
|
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1508 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze, to musi być świetne uczucie jak masz coś "w sobie". Możesz napisać jeszcze coś ? Kopie/wierci się? Mnie to tak bardzo interesuje. Jakie ty masz odczucia? To jest zapewne coś wyjątkowego. ![]() A ja wyobrażałam sobie Olę jako blondynę, nie wiedzieć czemu. ![]() Cytat:
OMG, i urodziła zdrowe kotki ? A potem mam spać na dywanie? (Zakładając, że nie będzie mi się chciało sprzątnąć tego burdelu) ![]() Cytat:
Ciekawe czy pan od chemii próbował wypić jakiś kwas, skoro taki oddany. Ja też chciałabym być lepsza niż jestem. Tym bardziej, że widzę lepsze osoby od siebie w grupie na przykład... Moja koleżanka sama przekłuła sobie uszy, może też spróbuj ? ![]() Stać cię już na jakąś Nokię 3510i. Cytat:
Dokładnie o to mi chodziło. Tym bardziej, że ja raczej lewa w tych sprawach gotowania/sprzątania, więc trochę więcej mi to czasu zajmuje niż normalnie powinno. Ale spoko, powoli wchodzę na wyższy level. Trzymam kciuki za chemię. ![]() Nie byłabyś sobą, gdybyś czymś nie rozwaliła. Cytat:
|
|
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
![]() Ratunku! Od rana żrę jak dzika. Teraz wcinam kruche ciasteczka, zaraz opchnę całą paczkę. Co mi jest ? Okres skończył się 4 dni temu. Niedługo będę jak ponton. Od jutra nie słodzę herbaty.
|
|
#1510 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o tego http://www.chip.pl/images/sprzet/tel...a_I5700_01.jpg z androidem ![]() tż go ma i jest zachwycony, jest trochę droższy niż swift, ale chyba warto ![]() nauczymy się od nowa spamować ![]() Cytat:
![]() żartuje. taka pogoda jest chyba, ja tez cały czas jem
|
||
|
|
|
|
#1511 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja postaram się zaglądać często. Cytat:
Ale powiem Wam, że nawet mam ochotę spróbować, jak smakuje kreda, wydaje mi się, że może być dobra Chyba pójdę napić się mleka czy coś ![]() A swoją drogą to ja właśnie mam tak, że raz mam ochotę na czekoladę, a za chwilę na ogórki kiszone, a w ciąży zapewniam, że nie jestem ![]() Ja też jestem pod wrażeniem kolczyków, będziemy u Ciebie zamówienia składać ![]() Dzięki, ale i tak wiem, że nie jestem ![]() Cytat:
![]() Na mnie by nie zadziałało, jak mi się chce spać, to potrafię zasnąć na ciuchach i w ciuchach. Albo zrzucić wszystko na podłogę. Współlokatorki mają ze mną ciężki żywot ![]() Cytat:
i zaraz pytanie: "próbowała pani?" ![]() Zawsze warto mierzyć wysoko i nie gadaj, że się przeceniłaś, dasz radę Ja przebiłam w swoje 19. urodziny, też nie mogłam się wybrać, a przeżyłam ![]() Cytat:
No, dokładnie, dużo się dzieje, dużo nowych sytuacji i ludzi i trzeba się w tym odnaleźć, znaleźć czas na to co wcześniej plus mnóstwo nowych rzeczy. Nieźle Cytat:
![]() Może i nie mam takiej potrzeby, ale chętnie bym spróbowała i potwierdzam, ciekawe uczucie W sumie też na to cierpię, że lubię być we wszystkim najlepsza, a ostatnio nie jestem. Ale przyzwyczajam się, że nie można być zawsze i we wszystkim najlepszym, że studia takie już są, że się czegoś nie zalicza itd. i trzeba się tym nie przejmować
|
||||||
|
|
|
|
#1512 |
|
Zadomowienie
|
Olga, pamiętaj tylko - "Once you go Android, you never go back"
Pogodę mam ochotę zabić - ja mam tak, że to, co za oknem wpływa na moje samopoczucie. Wczoraj nie miałam ochoty wstać z łóżka, cały czas leżałam, spałam, a na koniec zmusiłam się do nauki. Dzisiaj jest lepiej ( chyba niebo jakieś jaśniejsze Ale i tak najgorsze doły mam już za sobą.
|
|
#1513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zdrowe urodziła.. ona wymiotowała tym proszkiem, tzn pianą no dobra, w sumie masz rację ![]() ale zawsze jak w ciągu dnia mam taki syf na łóżku, potem się już wykąpię, to aż nie mam ochoty spać.. i odkładam na ostatnią chwile przenoszenie tego syfu na krzesło od biurka ![]() Dorotka, napisz nam coś ciekawego o Twoim stanie, jakieś odczucia itp ![]() i napisz, jak Twój tż się trzyma, jak reaguje na to wszystko, czy przeżywa
|
|
|
|
|
|
#1514 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pokój masz swój czy dzielisz z kimś ? Moja współlokatorka pokojowa do pedantów też zdecydowanie nie należy, rozrzuca wszystko po dywanie (ale tylko na swojej połowie ), a z szafy wypadają ciuchy. Niedawno potknęła się o kapcia. O, i mamy muchę w pokoju już od miesiąca (którą można znaleźć na fejsbuku), która mimo, że ma otwarte drzwi nie chce wylecieć z pokoju. A co jak najdzie ochota na mocz? Dokładnie. Studia w ogóle uczą różnych rzeczy. Np, jak wróciłam do domu, to z przyzwyczajenia zmywałam po sobie każde naczynie, którego używałam. (a wcześniej nigdy mi się to nie zdarzało). Cytat:
![]() Słyszałam, że faceci to dopiero panikują...
|
|
|
#1515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja gotuję makaron z czymś zawsze. Albo ryż z warzywami, do tego ogranicza się mój jadłospis Taki jak te papierowe z Ikei, ale koraliki ma jeszcze. Cytat:
Jem, bo nie chcę cycków zgubić, ale już widzę, że nie mam swoich boczków. A miał być zapas tłuszczu na zimę. Cytat:
Ja w LO byłam jedną z najlepszych a póki co jestem takim średniaczkiem. A przy 120 osobach bycie średniaczkiem to nic specjalnego. Cytat:
A tak mi się chemii uczyć nie chcę, miałam o 12 się uczyć to tylko wydajność reakcji powtórzyłam |
||||
|
|
|
|
#1516 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się sugerowałam przykładami ludzi którzy "nie poszli i do dziś żałują" ![]() Ooo, w życiu ![]() Super Ja nie chcę USG, bo i tak nigdy nic tam nie widzę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przypomniało mi się jak byłam mała i zapytałam mamę: "Mamo, jak smakują siki?", a mama ze stoickim spokojem oraz poker fejsem: "Nie wiem, nie próbowałam" ![]() Serio tak uzależnia? ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Warzywka na patelnię lowe. O, ryż z jogurtem jest ponoć dobry i jeszcze cukier do tego. Może warto by było wypróbować. Jutro zrobię. E no, francja elegancja. Oryginalny jest, ale co się dziwić, w końcu oryginalnym sposobem go zdobyłaś. Borze, jak ci dobrze z tym niejedzeniem. Ja mam odwrotnie od paru dni. Nie schudłam nic na tych studiach, jestem taka jaka byłam, a chciałam trochę zgubić. Może się jeszcze uda. ![]() Oj tam, jeszcze trochę a będziemy wymiatać na studiach. Taką mam nadzieję. Chciałabym, bo lubię być dobra, tym bardziej, że naprawdę się przykładam do nauki. (jak na razie)W ogóle, przecież ty nie miałaś chyba chemii rozszerzonej ? Ciężko jest ?
|
|
|
#1518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Google tak mówią, a ja nie wiem, bo nie miałam do czynienia z Androidem nigdy. Znam go tylko ze słyszenia, same dobre rzeczy. Muszę się z wami czymś podzielić w ramach mojej nauki. Kiedyś uważano, że substancje wywołujące podobne symptomy do choroby powinny działać leczniczo. I tak w Nowej Gwinei jedzono mózgi wściekłych zwierząt w nadziei, że to uleczy wściekliznę. Naczytałam się jeszcze samych niedobrych rzeczy o astrologii, porwaniach przez UFO, lewitacji, telepatii, radiestezji, a nawet homeopatii. Używamy 100% mózgu, ale tylko 5% albo mniej do krytycznego myślenia. I osoby wierzące w zjawiska paranormalne mają skłonności do przypisywania znaczenia przypadkowym koincydencjom. Idę czytać dalej, bo muszę to potem odpowiednio skomentować.
|
|
|
#1519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a czytałaś tę ostatnią część, "Na fali sukcesu"? Bo ja w końcu nie ![]() No ja też słyszałam dobre rzeczy, ale żeby aż tak uzależniał? ![]() Czyli co, mój mózg jest superniedorozwinięty? |
|
|
|
|
|
#1520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tż też zawsze był przeciwny samsungom, ale teraz jest bardzo zachwycony.. i jak go zapytalam o swifta, to powiedział coś, czego nie zrozumiałam, ale że by nie polecał.. bo coś tam z aktualizacjami
|
|
|
|
|
|
#1521 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może dlatego nie warto zaczynać z nim współpracować, ja już jestem uzależniona od fejsa i to wystarczy. Wiesz co, 26% ludzi czyta regularnie horoskopy, a tylko 16% nie czyta ich w ogóle, także myślę, że jesteś całkiem normalna. Cytat:
![]() Głowa mi pęka, napisałam jeden komentarz, a teraz powinnam przysiąść do psycho, bo jutro wejścióweczka o 8 rano. Zrobię sobie jednak chwilę przerwy.
|
|
|
#1522 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Jaki spam.
![]() Cytat:
Okej, niedługo Ci napiszę, bo teraz jestem w trakcie nadrabiania tego, co 'opuściło mi się' z anatomii, ale niedługo zabieram się za powtórki [a na ten kolos obowiązuje m. in. miednica, a Adam co nieco pisze o porodzie i ciąży przy tym], bo kolos, a raczej kombos. ![]() Mówiłam, że preparat 2 razy większy? Tego będzie z 800 stron. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na medycynę potrzeba teraz zdawać matematykę? Cytat:
![]() Moje okresy znikania były spowodowane potrzebą odcięcia się. ![]() Cytat:
![]() Ja tak ostatnio przytyłam... ![]() Ale już się biorę za siebie. ![]() Mówiłam Wam, że mgr mnie wyprosił ostatnio z wuefu? xD Miałyśmy zajęcia z koszykówki, które polegały na rozgrzewce i ćwiczeniach na miarę przedszkola, a potem na rzucaniu piłką do kosza przez resztę zajęć, czyli jakąś godzinę. Rzucałam 39 minut, potem stanęłyśmy z paroma dziewczynami w kółeczku i rozmawiałyśmy, ale przynajmniej kozłowałyśmy piłkami [ ]. Mgr wszedł w tej 40. minucie i nas wyprosił z zajęć, bo nie ćwiczymy. Chyba muszę odrobić te zajęcia. ![]() Wczepię się na zajęcia aerobiku, bo mgr nie robi z nami nic, prócz bezsensownego odbijania piłką. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1523 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ma Samsunga to wiadomo że go broni a zna kogoś kto ma Swifta? bo ja też byłam sceptyczna jeśli chodzi o LG w ogóle, ale czytałam dużo pochlebnych rzeczy Cytat:
język tej książki był zawsze bardzo dojrzały, autorka w ogóle nie próbowała się stylizować, no ale dzięki temu przyjemnie się to czytało. Świetna była Ala ![]() No ja to wszystko do fejsa i może na twitterze wreszcie zacznę pisać, bo to trędi ![]() Ale te gazeciane to bullshit jest! Ja mówię o prawdziwej astro!
|
||
|
|
|
|
#1524 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
póki co bardziej ciągnie mnie dietetyka, ale farmacje też rozważam ![]() na UJ na medycyne trzeba matematyke, juz od tego roku, naszego ale wystarczy podstawa.ja byłam tylko na jednym wf na studiach, i grałyśmy z berka, potem w samoloty, potem w jakiegoś murarza i facet powiedział że robi to z każdymi dziewczynami, bo dziewczynom nigdy się nic nie chce.. a facetom (nie w naszej obecnosci) powiedział że dziewczyny są niedorozwinięte i dlatego tak ![]() pogrubione - Cytat:
![]() znamy oboje, kolege, ale on to jest taki że i 3310 by mu pasowała, więc nie warto się sugerować jego opinią, która jest pochlebna
|
||
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bleee, przydałoby się pouczyć, mam KOLOKWIUM Z BHP. <to jest miejsce na Twój śmiech> |
|
|
|
|
|
#1526 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z tym zmywaniem naczyń też tak mam. Bo przywiozłam tutaj sobie jeden talerz, jeden widelec, jedną łyżkę, więc muszę umyć od razu bo potem nie mam ![]() Cytat:
W sumie też czasami tylko się rozbieram i śpię w gaciach, ale równie często potrafię usiąść na łóżku w ciuchach i po prostu zasnąć ![]() Ja się ostatnio zastanawiam, po co w sumie mam być dobra, dobrze się uczyć jak i tak nikt pewnie nigdy nie spojrzy na to czy leciałam na trójach czy piątkach. Tzn. u mnie to ma sens, bo kierunek zamawiany i opłaca się uczyć, żeby mieć stypendium, ale tak ogólnie... Przyjechałam do akademika, a tu nie grzeją mi kaloryfery, jest zimno jak...brr. I jak tu się uczyć, jak nie ma warunków. Muszę się rozgrzać moją niedawno odkrytą herbatą waniliowo-karmelową, którą love od pierwszego łyku
|
||
|
|
|
|
#1527 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo dokładnie, przyszło się ze szkoły, obiad już czekał, w międzyczasie mama posprzątała i można było zająć się czymś innym. a teraz trzeba zrobić zakupy, coś do jedzenia... wyprać co jakiś czas, posprzątać.. i czas leci ;] pjona, ja mam 50% szans, że jutro zrobi wejściówkę z fizyki, chociaż z dziadkiem nic nie wiadomo... w śr. koło z chemii, ale na szczęście jeszcze nic skomplikowanego, we wtorek podobno mam spr. z grafiki, ale nikt z mojej gr nie ma pewności, gdyż dr inż. 2 tyg temu mówił, że mamy za 2 tyg, a tydz temu mówił, że mamy... za 2 tyg Cytat:
aż na takie poświęcenie bym się chyba nie zdobyła ![]() eeeee, 3310 jest bardziej szpanerska ![]() tak tak tak! ![]() Cytat:
ew. posłodzę jakąś owocową, ale to od święta. odkąd nie słodzę, herbata ma inny, lepszy smak. na porodówce mdleją i takie tam ![]() jak to? ja co prawda widziałam tylko usg 4d jeśli o ciążę chodzi, ale miałam robione takie normalne jamy brzusznej i praktycznie każdy organ odnalazłam ![]() heeeejo ![]() widzę, że coś ruszyło ja dziś dostałam mały opier... od mamy, że jeżdżę na mecze, zamiast się uczyć, no ale ile razy ja byłam. 3 razy na Wiśle i wczoraj na siatce w Jaworznie i tyle. przesaaadzaaa :P ale za to ile mi to radości sprawia, naładowuje (?) mnie pozytywną energią i chęciami do życia a dzisiaj mi powiedziała "już by lepiej było, jakbyś na jakąś randkę poszła, a nie na mecz" to był cios poniżej pasa. i dzisiaj sobie uświadomiłam, że jeszcze tylko miesiąc i święta nigdy ich tak nie wyczekiwałam, ale teraz będzie fajniej. bo dziadkowie do nas przyjadą i będzie całe mieszkanie ludzi i będzie tak, tak.. tak inaczej, lepiej a w ogóle to już się umówiłam z koleżankami na mecz 29. maja 2011 ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() moje BHP wyglądało tak... mieliśmy je na wykładzie z propedeutyki. na pierwszym wykładzie prof nam powiedział, kiedy będzie BHP, bo wtedy musimy być. tegoż dnia przyszedł chyba cały rok na wykład na pocz. prof powiedział, że możemy robić co chcemy, uczyć się, spać, rozwiązywać krzyżówki, czy co tam jeszcze, byle tylko nie być zbyt głośno. puścił listę, żeby się podpisać i w sumie tyle
|
|
|
#1528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wyłapałam coś, że jak połkniemy jakiś odpad chemiczny
|
|
|
#1530 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Hello
![]() Widzę, że ruszamy, bo edytować posta muszę, żeby dopisać ![]() Cytat:
Dzisiaj miałam czytać BN’ki i co? I oglądałam „Scrubs” przez pół dnia xD Cytat:
![]() Byłam w piątek na domówce. W życiu na takiej nie byłam. Jakieś 50 osób, kupa dymu, głośna muzyka, dużo chlania i romantyczne pięterko dla wybranych Czułam się jak w amerykańskim filmie ![]() Lampion ekstra, też chce! Cytat:
![]() Nokia <love> Cytat:
Ale spoko, za tydzień I niedziela Adwentu, to możesz sobie postanowić „Nie jem słodkiego” ![]() Cytat:
Cytat:
Też bym chciała nie chcieć jeść. A tu tylko słodycze i tyłek rośnie w zatrważającym tempie. Ale spoko, jutro mam WF, to postaram się wyskakać co nieco Cytat:
![]() W maju czytałam akurat te części, w których ma maturalne rozterki i się z nią utożsamiałam (szczególnie jeśli chodzi o wybór przedmiotów i studia). Sentyment mam Cytat:
Cytat:
A prace mam ładniejsze i bardziej wymyślne (jedną bransoletkę a’la charmsową zrobiłam tak zarąbistą, że aż żal było oddawać, ale na zamówienie była i musiałam ), mam całe pudełko po Algidzie i jeszcze trochę, a teraz się zbliżają Mikołajki to będę robić manufakturę dla dzieci/siostrzenic/bratanic/kuzynek pielęgniarek z oddziału mamy Mogę wrzucić zdjęcia jak wrócę do domu. Możemy się powymieniać! ![]() Pałujcie mnie, żebym się za lektury brała, bo tragicznie mi idzie! Powinnam mieć 15 przerobionych, a mam 3. I pół <zawstydzony>
Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. - Terry Pratchett - Edytowane przez Ailanna Czas edycji: 2010-11-21 o 21:54 |
|||||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

owszem, na czekoladę mam ochotę, ale na ogórki kiszone nie
dowiedziałam się, że to na co ma ochotę kobieta w ciąży zawsze o czymś świadczy. przykładowo:
", a pan na to że "O, pani Olga wątpi w oddanie przedmiotowi" 

Oryginalny jest, ale co się dziwić, w końcu oryginalnym sposobem go zdobyłaś. 

bo ja też byłam sceptyczna jeśli chodzi o LG w ogóle, ale czytałam dużo pochlebnych rzeczy