![]() |
#2071 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakby na świecie była tylko mieszkanka marcepanowo-chałwowa, to by mój problem ze słodyczami rozwiązał się od razu ![]() Nie lubię ani jednego ani drugiego ![]() A powinnaś ![]() ![]() ![]() Chyba się nii da ![]() Jak to robisz? ![]() To nie biegałaś? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-21 o 16:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
Ale na to co piszemy czy ogólnie?
![]() Zawsze możesz zamówić samą marchewkę lub gotowanego brokuła + niegazowaną wodę lub zieloną herbatę bez cukru ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-21 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Wpisz tu zomzing
|
nie wydaje mi się
![]() ![]() aaa - i którędy do odlewkowa? ![]() Tru - chcesz cuś poza 2 ml garażu? Albo skarb cuś kce? Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-11-21 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
grozi wypollizowaniem
|
![]() Cytat:
no nie wiem..ja najpierw przeczytałam ksiazke,a potem jak zobaczyłam film to sie zdziwiłam na maksa. Film i książka są o zupełnie innej kobiecie (wg mnie ofkors), innej z charakteru i z wyglądu-w sumie to nie wiem czemu tak zamieszali. Wydaje sie mi ze ksiazkowa Holly była zbyt niszowa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 | |
Zakorzenienie
|
ja też, dlatego pi...ę od rzeczy
![]() Cytat:
wieczorną porą odgłos po jeziorze niesie ![]() ![]() w ogóle nie mam apetytu ![]() ![]() już dawno temu wmówiłam sobie, że mi nie smakuje i na serio mi nie smakuje ![]() ![]() ![]() przejdzie ![]() zimno mi w ![]() ![]() aaaa zapomniałam się pochwalic, zajefajną flanelową pościel zakupiłam, zebra z szarymi dodatkami, taka bura i ponura, cudo.
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
No był jednak spory w Twojej bluzce
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ide głosować ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- zrobiłam TZu liste lektur dla mnie ![]() ![]()
#2082 |
Zakorzenienie
|
Fitam!
Nic ciekawego nie napisze (ale głupiego i nudnego owszem) bo dopadła mnie niemoc intelektualna. --------------------- 1. Co do facetów po 25 stanu wolnego to zdarzają się fajni ale baaaardzo rzadko. Mam paru wolnych kumpli ale oni sa zadeklarowanymi singlami. Nie chcą krzyczących bachorów i jęczącej za uszami baby (a aby mieć w domu wyprasowane, posprzątane i ugotowane to se wynajmą gosposię). 2. Na rozwodnikach się nie znam. I nie mam do takowych zaufania b skoro 1 raz soe rozwódł to co mu szkodzi kolejny. Z takim to tylko żyć w konkubinacie, bo jak mu sie znudzi to będzie normalne rozstanie a nie separacje i sądowe "demonstracje". 3. Tez nie cierpię niedzieli. Niedziele sa jeszcze gorzej dołujące niz poniedziałki. 4. no i to juz koniec mojego przynudzania
#2083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie z jedzeniem się bez wiekszego trudu ograniczam {pomijając czas odstawiania fajek) , bo dla mnie generalnie je sie po to żeby życ. "Szkarłatna litera" Nathaniela Hawthorne'a - film taki był ![]()
![]() |
#2084 | |||
Zakorzenienie
|
Kcesz invitation?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Lektur szkolnych? ![]() Lepiej późno niż wcale ![]() Cytat:
![]() I to nawet jak się nie jest na kacu ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-21 o 18:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jęczec potrafię... ![]() Cytat:
![]() też mam takie zdanie ![]() Tak samo, jak i nie mogłabym odbić faceta jakiejś innej babce (np. żonatego czy po prostu w związku) - bo jak raz poleciał za inną babą, to równie dobrze może się to powtórzyć. Dlatego się nie tykam facetów po rozwodzie, ani związanych - interesują mnie li tylko stanu wolnego ![]() Wrąbałąm prawie całą pizze z serem pleśniowym - padam ![]() Piwko by się przydało w knajpie do tego, ale siora z mężem i dzieciakami byli i by łebki chciały próbowac co to mam w szklance takie inne ![]() Tak se popatrzyłam po grupach znajomych sączacych browara nad pizzą - brakuje mi tego ![]() Buu, brakuje mi życia towarzyskiego u siebie na miejscu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-21 o 18:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem fajni faceci trafiają na wyjatkowe zółzy .
![]() |
#2088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pizzy nie lubię ale serki smierdzielki bardzo. No i głodna sie zarobiłam a syrów w domu niet. Jde wrombac jabłko ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 |
grozi wypollizowaniem
|
pozarłam paczke chipsów i lody advocatove
![]()
#2091 |
Zakorzenienie
|
A jutro 10 rundek dookoła osiedla (albo 10 alejandrów) dla równowagi
![]()
#2092 |
Zakorzenienie
|
lody
![]() Mama przylazła z jękiem, że piniendzy ni mo i żeby jej pożyczyć. A ja już nie mam ![]() ![]() To zaczęło się darcie "Tyle lat już pracujesz i nic nie odłożyłaś?! Bla bla bla!" Nie ****a - ciuchy, imprezy, kosmetyki i perfumy są bardzo drogie ![]() Grr... ![]() Tak się składa, ze to ja ją powinnam o*******ić, bo tydzień temu pożyczyłam jej znów pare stów POD WARUNKIEM, że mi po tej niedzieli odda, bo musze sobie bilet kupić. "Tak, tak oddam!" A teraz zamiast oddać to jeszcze leci po następne - darmowy bank se znalazła, kutwa no
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-21 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Wpisz tu zomzing
|
prawdę mówiąc, skoro sami nie odłożyli, to jakim prawem żądają tego od ciebie?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
![]() mam kumpla, naprawdę równy gośc, za sprawą mojej przyjaciółki niedawno odnowiliśmy znajomośc, chodziliśmy wszyscy do jednej klasy w liceum, a znamy się z nim jeszcze z podstawówki. Właśnie się rozwodzi, jego żony (i dwójki dzieci) osobiście nie znam, ale z opowiadań znajomych, nieźle "pogięta". Znajomi osądzili, że ona winna, ale wszyscy wiemy, że poprzednia żona to od niego uciekła ![]() ![]()
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też za bardzo ostatnio pohulałam ![]() ![]() Ale zawsze tego tysiaka w zapasie na czarną godzinę miałam odłożone - a teraz mi zarąbali i okazuje się, że ch***ra wie, kiedy oddadzą ![]() "Jak świnie sprzedam to będę miała!" To odda mi dług i znów będzie goła i będzie jęczeć, zęby jej dać ![]() A kasa moja, ciężko zarobiona w pocie czoła wstawaniem przed szóstą i zap****niem do Wawy, jak se jeszcze śpią i wracaniem do domu po 13 godzinach, to se przehulałam, a co! Ja też chcę mieć coś z życia, bo jakbym miała tylko zapierd***ć bez żadnych przyjemności, imprez, ciuchów i kosmetykó, to dawno pier****ca bym dostała ![]() Kiedy mam se hulać, jak nie teraz?! Jak przedtem zapierdzielałam przez dwa lata na zlecenie, dostawałam grosze i jeszcze buliłam na studia i dojazdy, że już mi niewiele zostawało i musiałam sobie duzo rzeczy odmawiać? Jak w przyszłości będę bulić na mieszkanie/samochód/hipotekę/stado bachorów z wpadki? ![]() Faktem jest, że ja też za bardzo pohulałam,bo często kupuję niepotrzebne rzeczy bez zastanowienia albo "na przyszłość"- bo np. po kiego grzyba mi kapelusik-toczek i piąty naszyjnik z kameą? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koniec tego dobrego - trzeba będzie znów zacząć zaciskać pasa i żyć w miarę oszczędnie, ech... ![]() (na szczęście ciuchów i perfum mi starczy na kilka lat, to moge zrezygnowac z zakupów ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-21 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Natomiast ja sobie często myślę, że mam zmarnowane życie bo: - urodziłam się w brzydkim mieście, - i beznadziejnym klimacie (upał/mróz), - i wszystko dookoła jest beznadziejne czyli dyskotekowe i nastawione na lans, - a moje życie to tylko praca, sen, praca, sen a teraz jeszcze dojdzie wychowywanie dzieci i zrzucanie ciążowych kg ![]() - reasumując chciałabym rzucić pracę, rzucić męża (bo chce dzieci), rzucić dziecko i wyjechać w jakie Bieszczady aby paść owce (wolałabym łowić ryby w Norwegii albo paść owce na Islandii ale nie mam talentu do języków). Czy wspominałam, że mam ostatnio doła? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
Maja
![]()
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
a po co sprawdzac jak było, lepiej sprawdzaj jak jest, w praktyce wszystko wyjdzie
![]()
#2099 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko skąd na to wszystko kase brac? ![]() A co do reszty, to od jakiegoś staram się poznawać jak najwięcej - w pracy prawie cały czas słucham muzy, czytam książki nałogowo, niucham perfumy, piję ile wlezie i wciąż mi mało, wciąż jestem głodna ![]() ![]() I przeżyć, emocji, wielkiej przygody ![]() (A tu lipa, szaro-buro i nic się nie dzieje... nananana ![]() Cytat:
![]() ja też ![]() Odchowaj Rędziatko i jedźmy do tej Norwegii - ja się języków lubię uczyć, to jakoś dam radę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Znaczy się, tacy desperaci co zaciągną przed oltarz pierwszą lepszą też pewnie są, ale to już nie w kręgu moich zainteresowań ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-21 o 19:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale sama bys tam raczej i tak nie przezyła ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.