|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
Cytat:
Aha i czy ta gwiazdka jest dwustronna? czy tylko jedna strona taka błyszcząca?
Edytowane przez monikaninoczka Czas edycji: 2010-11-21 o 12:59 |
|
|
|
|
#1052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Karabińczyk ma niecały centymetr długości, chyba standardowy jak wszystkie z YES'a, na pewno mniejszy od karabińczyków z Apartu. Cały prezent ma 7mm wysokości i ok.1cm długości, no i jest trochę ciężki Ogólnie polecam, to mój pierwszy charm z YES'a, zresztą zamawiany przez internet i jestem z niego zadowolona![]() A co do gwiazdki i śnieżynki, to one mają chyba tylko z jednej strony cyrkonie, ale nie jestem pewna, VLS ma te dwa charmsy, tak więc może ona Ci pomoże
|
|
#1053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zaczal mi sie podobac gorset z Apartu
|
||
|
|
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo gwiazdka ta z Onyxa jest bardzo ładna i tańsza dużo. Prezent też zapowiada się dobrze ![]() A może macie pomysł, gdzie mogłabym kupić tańszą śnieżynkę? Oczywiście na opinie tej z Yes też czekam ![]() Dzięki dziewczyny ![]() Faktycznie VLS ma tą śnieżynkę z yes. Poczekam, może opowie mi o niej
Edytowane przez monikaninoczka Czas edycji: 2010-11-21 o 14:47 |
|
|
|
|
#1055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wiem to, bo sama się jej pytałam o tą śnieżynkę
|
|
#1056 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A propos cyrkonii... coś często chyba odpadają, szczególnie te z apartu. Bo ja też oddałam do reklamacji moje balerinki z apartu, bo cyrkonia odpadła. I czekam i czekam na zwrot i doczekać się nie mogę. Jak się okaże, że w każdym produkcie te cyrkonie tak odpadają to będę bardzo zła. Edytowane przez monikaninoczka Czas edycji: 2010-11-21 o 14:52 |
|
|
|
|
#1057 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się takie coś z YES http://www.yes.pl/bizuteria/yes_char...VCL040-AVCL046 planuję niedługo kupić szczupłego pingwinka z Apartu i koniczynkę, z yesa zamówiłam podkówkę
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie dziewczyny, fanki jakże kobiecych i bardzo personalnych bransoletek
![]() pierwszą zawieszkę kupiłam w zeszłym roku w okolicach grudnia, kilka dni temu na szczęście na obronę pracy mgr dostałam koniczynkę od TŻ i na tą chwilę jestem spełniona![]() oto moje skarby ![]() (yes i apart) zdjęcie z lampą i bez pozdrawiam
|
#1059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do cyrkonii, to chyba zależy od egzemplarza, ja mam trzy przywieszki z cyrkoniami właśnie z Apartu od wakacji i jak na razie nie zapowiada się na to, żeby któraś miała wypaść. Może trzeba po prostu mieć szczęście i trafić na taką przywieszkę, z której cyrkonie nie wypadną, nie wiem ![]() Kicia555, ładna ta Twoja bransoletka Jak masz ochotę to odpowiedz na nasze pytania w pierwszym poście![]() Filozofka888, ładny ten zestaw, chociaż na drugim zdjęciu w pudełeczku to jabłuszko jakoś tak nie bardzo wygląda, ale na pierwszym bardzo łanie się prezentuje A żabka urocza, szkoda, że nie można jej kupić samej jako charmsa do bransoletki![]() No i widzicie dziewczyny, już się rozkręciły nasze rozmowy o charmsach
|
|
#1060 |
|
BAN stały
|
słuchajcie dziewczyny,ja też się zastanawiam nad tymi zawieszkami,ale nie wyobrażam sobie jak miałabym to nosić.Nie przeszkadzają wam te zawieszki jak np. coś piszecie??
|
|
|
|
#1061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne zawieszki W wolnej chwili prosimy o porobienie zdjęć każdej zawieszki i wstawienie na wątek zdjeciowy (link w pierwszym poście tego wątku), nawet jeśli zawieszki się powtarzają ![]() Tak a'propo zdjęć, w tym tygodniu dostanę aparat naprawiony więc dodam wreszcie tam swoją całą kolekcję Cytat:
|
|
#1062 |
|
Rozeznanie
|
podoba Wam się ten piesek?
http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod2846_0_m.jpg http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,2846 |
|
|
|
#1063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) jeżeli już nosi się jakiś czas takie bransoletki, to się człowiek przyzwyczaja i już mu nie przeszkadzają Ja na początku zawsze się bałam, żeby gdzieś nie puknąć tą bransoletką i myślałam, że jak coś piszę i ona czasem tak puknie w ławkę, to wszyscy to słyszą, ale teraz nie przywiązuje już do tego takiej uwagi. Poza tym, to bransoletki z charmsami są trochę luźniejsze zazwyczaj i się przesuwają na ręku, więc jak się coś pisze to zawsze można ją posunąć na ręku tak, żeby nie przeszkadzała Ale do wszystkiego można się przyzwyczaić, także jak Ci się taki rodzaj biżuterii podoba, to kupuj i się nie przejmuj Ale ja Cię na siłę nie namawiam, żeby później nie było na mnie![]() Chantell, ładniutki jest, ale mi bardziej się podoba ten z YES'a: http://www.yes.pl/bizuteria/yes_char...00-000-AVBN003 ale może dlatego, że mam Yorka A co, przymierzasz się, żeby go kupić?
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2010-11-21 o 16:43 |
|
|
|
|
#1064 |
|
Wtajemniczenie
|
Cuuudo Bardzo podoba mi się pierwszy charms. Jest super! Jak mogłam go nie zauwazyć...musze poszukać jej w katalogu. Masz bardzo ładna kolekcję Pandorki i masz również pszczółkę ![]() Jednym słowem, delegacja się udała
|
|
#1065 |
|
Raczkowanie
|
Na odwrocie paragonu jest informacja, że mozna wymienić (potwierdzam - wymieniałam), ale nie ma zwrotów.
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
- żabkę z YES można kupić osobno
a tu na stronie http://www.yes.pl/kolekcje/39577-yes...00-000-AVCL040 - moja gwiazdka z onyxa ma tylko z jednej strony cyrkonię ale i tak jest super Tez yes chyba też tak mają bo ja mam serduszko takie z yes i z drugiej str jest płaskie w dziurkiAha i w Aprcie z tymi cyrkoniami coś jest nie tak bo potem matowieją :/ U koleżanki zauważyłm to samo. |
|
|
|
#1067 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem przeszczęśliwa
. Wiem, że mi dzisiaj kupiono bransoletkę Trollbeads . Także nie mogę się doczekać świąt, aż ją dostanę . Co do charmsów - mi noszenie tej bransoletki nie przeszkadza. Rzeczywiście miałam takie obawy, że jak będę pisać to będzie stukać, przeszkadzać, robić zamieszanie , ale nie, jednak tak nie jest .
|
#1069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie zauważyłam jej bo nie oglądam big charmsów. Ciekawe, czy rzeczywiście jest taka duża? Jak będę w YES to muszę się jej przyjrzeć, może jednak będzie się nadawała na bransoletkę
|
|
#1070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) apropos Pandory ![]() ![]() ![]() Widze ze same maniaczki tutaj są.. i dobrze, ze gdzies mozemy pogadac i kazda z nas rozumie to uzaleznienie..
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
paulina95 żabka jest w sam raz bo ma z karabińczykiem 28 mm a np big ben ma 33 mm z karabińczykiem i wcale nei jest taki wielki.
Ja noszę tylko na lewej ręce bransoletkę więc jak piszęto mi nie porzeszkadza. Jak pisze na komputerze to tak się układa że też nie haczy,ale ja mam już 1,5 roku i stale noszę. Na początku trochę mi to przeszkadzało bo nie nosiłam wcale bransoletek ale szybko się przyzwyczaiłam
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszak to pierwsze tak przeżywane charmsowe święta na tym wątku
|
|
#1073 |
|
Rozeznanie
|
Byłam dzisiaj w aparcie: srebne beadsy nie pasują do Pandor, za to murano tak.
|
|
|
|
#1074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak jakoś dopisałam to pod wpływem chwili Ja też się cieszę, że jest taki wątek, na którym można się wygadać na temat swojej obsesji na punkcie tych ślicznych, małych zawieszek. Tylko tutaj znajduję osoby, które dobrze rozumieją to, co czuję do takiej biżuterii ![]() A dzisiaj mój brat otworzył szufladę, w której trzymam swoje charmsy i zaczął je oglądać i zadawać takie pytania, że myślałam, że padnę (brat ma 27 lat) Oczywiście nie wiedział, jak to (czyli charmsy) nazwać A jak przyszły do mnie te, co ostatnio zamówiłam, czyli sanie i skarpeta, to powiedział, że ładne są te kolczykiSorina, to w takim razie muszę się nad nią zastanowić I tak oto do mojej listy charmsów, które chce mieć przypadkowo doszedł jeszcze jeden
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2010-11-21 o 18:48 |
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Mirell ja dużo nie dostanę bo spodziewam się tylko
- domku od rodziców - choinki od cioci - mikołaj z reniferem od BFF Oj malutkie te prezenty w tym roku będą |
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ktoś tu chyba u mnie zapomniał o mikołajkach po drodze, niestety w tym czasie nie będę u nich Ale nie raz już było tak, że dostawałam prezent z wyprzedzeniem a potem i tak coś dostałam jeszcze pod choinką, więc na jakiegoś charmsa liczę jednak
|
|
#1077 |
|
Zadomowienie
|
paulina95 też zauważyłam, że w pudełku wygląda brzydko, ale liczę na to, że w rzeczywistości jest ładne
Może kiedyś kupię![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- W ogóle fajne są niektóre te zestawy do noszenia na szyi. |
|
|
|
#1078 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widać murano ma większa dziurkę niż srebro .....
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta apartowa jest taka gładka, a powiedzcie mi po co są te dwa zgrubienia na Pandorze? jak tak oglądam te Wasze cudne bransoletki to już nie mogę się doczekać kiedy będę miała swoją bo póki co jeszcze się gubię, a chciałabym wybrać jak najlepiej...
|
|
|
|
|
#1080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w skrócie: bransoletka Apartowa jest wężykowa (jak pandora) i gładka tzn. bez gwintów. Gwinty na Pandorze są po to by zapiąć na nich klipsy które uniemożliwiają przesuwanie /przekręcanie się koralików pomiędzy trzema sekcjami. Apart nie ma klipsów tylko stopery czyli takie koraliki z gumką w środku które nasuwa się na bransoletkę. Trzymają się one na tyle mocno że koraliki nie przesuwają się.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.

Karabińczyk ma niecały centymetr długości, chyba standardowy jak wszystkie z YES'a, na pewno mniejszy od karabińczyków z Apartu. Cały prezent ma 7mm wysokości i ok.1cm długości, no i jest trochę ciężki

i masz również pszczółkę