Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-21, 21:01   #2791
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
no miło, miło choć on mi to głównie pisze, a na żywo komplementy są bardziej zakamuflowane ale daruję mu, bo nieśmiały jest, a poza tym to mega urocze
A Ty jesteś śliczna zresztą I. o tym bardzo dobrze wie, jak widać, pora, żebyś i Ty się w tym upewniła
dziekuje

ni no, za ladna to sie uwazalam, ale za taka normalnie ladna nie za jakas pieknosc szczegolna...a on tak do mnie mowi o tej mojej cud urodzie jakbym co najmniej jakas miss world byla

zreszta ja nie jestem przyzwyczajona zeby tak o mnie ktos ladnie mowil przy mnie - a on zawsze do kolegow swoich - "no zobacz jaka to piekna kobieta jest"... a ja z reguly nie wiem co mam wtedy zrobic

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2010-11-21 o 21:04
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 21:06   #2792
crozee
Zakorzenienie

Simply, pięknie wygladasz! Widac efekty!!!
Justiii, ale faaaaaajnie ze jestes taka szczesliwa
Stary 2010-11-21, 21:07   #2793
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, jak ja to wszystko przeżyję!
Ja też
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
to ja mam pytanie cemu wizazystka tego nie wyrownała , sztuka makijazu to sztuka kamuflowania niedoskonałosci

a i mam nadzieje ze pod łukiem brwiowym masz matowy cien , zwroc na to uwage koniecznie
Podkreśliła mi brwi, ale jak widać zbyt słabo... będę tego pilnować
Coś mi kładła pod łuk brwiowy, ale tego nie widać - to tak ma być

Ja się nie znam
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 21:09   #2794
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Ja też

Podkreśliła mi brwi, ale jak widać zbyt słabo... będę tego pilnować
Coś mi kładła pod łuk brwiowy, ale tego nie widać - to tak ma być

Ja się nie znam
miejsce pod łukiem dobrze jest rozswietlic w sensie rozjasnic, ale nie perłą (bo sie wyglada jak stara baba- perła odbija swiatło na płasko) tylko matem

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 21:14   #2795
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
miejsce pod łukiem dobrze jest rozswietlic w sensie rozjasnic, ale nie perłą (bo sie wyglada jak stara baba- perła odbija swiatło na płasko) tylko matem
Ahaaa
To ja nie wiem czy tak mam, ale będę tego też pilnować
Stary 2010-11-21, 21:22   #2796
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Mam pełniutką lodówkę
Rodzice przyjechali, przywieźli tyyyyyyyyyyyyyyle jedzenia i słodycze
Super, lubię mieć pełną lodóweczkę
Muszę zaraz część zamrozić, bo się nie mieszczę z tym wszystkim.
Fak ju. Aj hejt ju
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
hej.
a u mnie do dupy. zapowiadał sie cudowny dzien, bo bylam z tztem caly czas. Budzimy sie, patrze a tu druga. okazalo sie, ze zegarek stanął i byla 11. potem zadzwonili do mnie rodzice, ze moj dziadek nie zyje. A potem byla druga juz normalnie- ale wiedzialam, ze to sie stalo.. dziwne uczucie dziewczyny, nawet nie potrafie tego wytlumaczyc. Dziadek byl stary i slaby, ale strasznie mi przykro... bo smierc nigdy nie przychodzi w porę.... bylam odwiedzic go w piatek i to tym bardziej dla mnie szok... tak szybko...
Bardzo mi przykro

Cytat:
Foty na poczcie.
Bądźcie łagodne
Wyglądasz olśniewająco jak dla mnie
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Dziekuje najeczko Prosilas mnie ostatnio o fotke porownawcza sprzed diety i teraz... Ja nie widze roznicy, chociaz rozmiar ciuszkow mniejszy, ale wrzucilam na poczte fotke jesli ktos ma ochote zerknac
Podziwiam... Ja nie umiem schudnąć tych cholernych 8 kg i jest mi z tym tak potwornie źle... Czuję się obrzydliwie gruba i brzydka
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 21:23   #2797
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Będę miała jeszcze kępki rzęs - o przedłużaniu myślałam, ale trochę się boję alergii... te moje biedne oczy i tak już będą miały w kość przez tyle godzin w szkłach kontaktowych...
Rain aaaale fajnie wyglądasz fryzyra jak dla mnie ok ale za mało "podniesiona"? mniej przylegająca powinna być, reszta super

co do szkieł nosiłaś wcześniej?? nie zrób tylko czegoś takiego jak moja kumpela że założyła pierwszy raz na ślub - przysięgi nie mogła przeczytać bo miała tak potwornie suche oczy (oni mieli do czytania a nie mówienia) a po 3 godzinach wesela miała czerwone oczy jakby płakała pół nocy okularów zapomniała zabrać, więc po wyjęciu soczewek nie widziała niczego
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-21, 21:34   #2798
SimplyDivine
Zakorzenienie

Dziekuje pieknie dziewczyny
paollino ja tez przez wiele diet przeszlam, w dodatku choruje na kompulsy i bulimie (''uspiona'', ale zawsze :/) i dopiero dieta z wyznaczonymi zasadami, produktami dozwolonymi i zakanaznymi i ogromna iloscia kontroli na mnie podzialala. Bo niestety ograniczanie jedzenia konczylo sie kompulsem a to zas wymiotami i naduzywaniem tabletek przeczyszczajacych... Metoda prob i bledow znalazlam diete, ktora na mnie dziala i jestem na niej od 1 lipca chociaz nikt nie wierzyl, ze wytrzymam wiecej jak dwa tygodnie. Za mna prawie 20 kg przede mna ponad 12, ale wiem ze bedzie dobrze - powoli dojde do celu
Stary 2010-11-21, 21:35   #2799
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Wyglądasz olśniewająco jak dla mnie
dziękuję
Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Rain aaaale fajnie wyglądasz fryzyra jak dla mnie ok ale za mało "podniesiona"? mniej przylegająca powinna być, reszta super

co do szkieł nosiłaś wcześniej?? nie zrób tylko czegoś takiego jak moja kumpela że założyła pierwszy raz na ślub - przysięgi nie mogła przeczytać bo miała tak potwornie suche oczy (oni mieli do czytania a nie mówienia) a po 3 godzinach wesela miała czerwone oczy jakby płakała pół nocy okularów zapomniała zabrać, więc po wyjęciu soczewek nie widziała niczego
Co do fryzury to mi pani tłumaczyła, że teraz włosy bardziej "leżą", natomiast przy właściwej fryzurze ona będzie każde pasemko osobno usztywniać i będzie się lepiej trzymać i bardziej "odstająco". Wiadomo, że teraz nie bardzo mała jak lakierować pasm, skoro to co mam na głowie było trzecią czy czwartą wersją fryzury

Szkła noszę mniej więcej raz w tygodniu - teraz akurat mi trochę doskwierają, bo już nie są nowe, ale na ślub będę miała świeżutkie i będzie git zaopatrzę się na wszelki wypadek w kropelki na suche oczy, takie specjalne no i zapakuję okulary na wypadek, gdyby coś było nie tak

Moja kicia dzisiaj chciała z kuferka pani wizażystki zwinąć gumki recepturki musiałam ją z pokoju wyrzucić, bo grzebała jej w kosmetykach i wyciągała je na podłogę
Stary 2010-11-21, 21:35   #2800
Hawwa87
Zakorzenienie

Hej

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 21:36   #2801
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
paollino ja tez przez wiele diet przeszlam, w dodatku choruje na kompulsy i bulimie (''uspiona'', ale zawsze :/) i dopiero dieta z wyznaczonymi zasadami, produktami dozwolonymi i zakanaznymi i ogromna iloscia kontroli na mnie podzialala. Bo niestety ograniczanie jedzenia konczylo sie kompulsem a to zas wymiotami i naduzywaniem tabletek przeczyszczajacych... Metoda prob i bledow znalazlam diete, ktora na mnie dziala i jestem na niej od 1 lipca chociaz nikt nie wierzyl, ze wytrzymam wiecej jak dwa tygodnie. Za mna prawie 20 kg przede mna ponad 12, ale wiem ze bedzie dobrze - powoli dojde do celu
Trzymam za Ciebie kciuki, bardzo ładnie sobie radzisz

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Hej
Cześć Hawwuś
Stary 2010-11-21, 21:38   #2802
Hawwa87
Zakorzenienie

Chyba potrzebuję się pożalić...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-11-21, 21:40   #2803
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

hawwus co sie stalo?
Stary 2010-11-21, 21:43   #2804
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Wiesz u mnie to ta cholerna niedoczynność Choćbym nie wiem co jadła, tyję jakby z powietrza Czasem zjem 1-2 posiłki za cały dzień, mam bardzo nieregularny tryb życia przez studia itp., a poza tym przez tarczycę niektórych produktów mi jeść NIE WOLNO - np. brokułów niezbyt dużo, brukselki, a już kapusta i kalafior to uchowaj Boże...

""Przy niedoczynności tarczycy trawienie w żołądku i jelitach osłabia się. Stężenie kwasów i enzymów trawiennych bywa obniżone. Perystaltyka jelit słabnie, a pokarm przesuwa się wolniej w układzie pokarmowym.
Pacjent z niewydolnością tarczycy traci zdolność szybkiego metabolizowania cukru, podobnie jak diabetyk. Diabetycy znani są z chwiejności i zmienności. Przyczyną tego może być powolne trawienie i absorpcja pokarmów. Inna to „ospałość wątroby”, która może wystąpić przy niedoczynności tarczycy. Zmagazynowana glukoza nie jest uwalniana do krwi, kiedy stężenie glukozy w krwi się zmniejsza. Pojawia się hipoglikemia i zapotrzebowanie na dodatkowy posiłek."
Stary 2010-11-21, 21:44   #2805
Hawwa87
Zakorzenienie

Pewnie wyolbrzymiam... Siedzę nad listą gości i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie chcę wesela, że źle zrobiłam nie zgadzając się na weselny obiad, za którym optował P... Chcieliśmy zrobić wesele na 60 osób, tymczasem zapraszając samych moich gości tyle wychodzi - wiem, że części na pewno nie będzie, ale nie umiem wybrać tej 30, którą powinnam zaprosić... Sala zaklepana, a my się zastanawiamy nad rezygnacją z wesela i żeby jednak zrobić obiad tylko, albo jakieś ognisko, coś w tym rodzaju...

Nie umiem ogarnąć swoich myśli

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-21, 21:45   #2806
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Chyba potrzebuję się pożalić...
Żal się, ja też marudzę...
Stary 2010-11-21, 21:58   #2807
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam za Ciebie kciuki, bardzo ładnie sobie radzisz
Dziekuje

Cytat:
Wiesz u mnie to ta cholerna niedoczynność Choćbym nie wiem co jadła, tyję jakby z powietrza Czasem zjem 1-2 posiłki za cały dzień, mam bardzo nieregularny tryb życia przez studia itp., a poza tym przez tarczycę niektórych produktów mi jeść NIE WOLNO - np. brokułów niezbyt dużo, brukselki, a już kapusta i kalafior to uchowaj Boże...

""Przy niedoczynności tarczycy trawienie w żołądku i jelitach osłabia się. Stężenie kwasów i enzymów trawiennych bywa obniżone. Perystaltyka jelit słabnie, a pokarm przesuwa się wolniej w układzie pokarmowym.
Pacjent z niewydolnością tarczycy traci zdolność szybkiego metabolizowania cukru, podobnie jak diabetyk. Diabetycy znani są z chwiejności i zmienności. Przyczyną tego może być powolne trawienie i absorpcja pokarmów. Inna to „ospałość wątroby”, która może wystąpić przy niedoczynności tarczycy. Zmagazynowana glukoza nie jest uwalniana do krwi, kiedy stężenie glukozy w krwi się zmniejsza. Pojawia się hipoglikemia i zapotrzebowanie na dodatkowy posiłek."
U nas na Dukanie sa dziewczyny co maja problemy z tarczyca, z PCO, z Hashimoto - pod stala opieka lekarza Dukaja i chudna. Ta dieta nie jest dla kazdego - trzeba jesc regularnie, pilnowac ilosci spozywanych plynow. Moze warto porozmawiac z lekrzem aby doradzil Ci jakas diete, ktora nie bedzie problematyczna przy Twoich problemach zdrowotnych?

Hawus a nie da sie tej sali odmowic? Moze jeszcze uda Wam sie zoorganizowac skromny obiad tak jak chcieliscie
Stary 2010-11-21, 22:01   #2808
aleksandrettaa
Zakorzenienie

"Jadwiga, Jadwigaaaa dotknij mego dźwiga..."
upiłam się i zapoznaję tż-ta z hitami. Poznał już Jadwigę, Weselny klimat (mówi, że na pierwszy taniec weźmiemy ) i czerwone i bure.

http://www.youtube.com/watch?v=XBdLs...eature=related

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-11-21 o 22:10
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 22:03   #2809
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
upiłam się i zapoznaję tż-ta z hitami. Poznał już Jadwigę, Weselny klimat (mówi, że na pierwszy taniec weźmiemy ) i czerwone i bure.
Stary 2010-11-21, 22:03   #2810
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:

Hawus a nie da sie tej sali odmowic? Moze jeszcze uda Wam sie zoorganizowac skromny obiad tak jak chcieliscie
Salę da się odmówić, ale wtedy przepada zaliczka - 1000 zł. Trochę sporo, żeby oddać tak za nic...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-11-21, 22:06   #2811
katarakta
Zadomowienie

Hej
Cytat:
Pewnie wyolbrzymiam... Siedzę nad listą gości i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie chcę wesela, że źle zrobiłam nie zgadzając się na weselny obiad, za którym optował P... Chcieliśmy zrobić wesele na 60 osób, tymczasem zapraszając samych moich gości tyle wychodzi - wiem, że części na pewno nie będzie, ale nie umiem wybrać tej 30, którą powinnam zaprosić... Sala zaklepana, a my się zastanawiamy nad rezygnacją z wesela i żeby jednak zrobić obiad tylko, albo jakieś ognisko, coś w tym rodzaju...

Nie umiem ogarnąć swoich myśli
A z rodzicami rozmawiałaś? Może oni zaproponują jakieś rozwiązanie? Np. pomogą w ustaleniu liczby gości, albo jakąś alternatywę dla przyjęcia weselnego (np. wspomniane ognisko)

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Salę da się odmówić, ale wtedy przepada zaliczka - 1000 zł. Trochę sporo, żeby oddać tak za nic...
A może da ewnentualnie odstąpić salę jakiejś innej parze? I zaliczka by wtedy nie przepadła.
Stary 2010-11-21, 22:09   #2812
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Hej

A z rodzicami rozmawiałaś? Może oni zaproponują jakieś rozwiązanie? Np. pomogą w ustaleniu liczby gości, albo jakąś alternatywę dla przyjęcia weselnego (np. wspomniane ognisko)

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

A może da ewnentualnie odstąpić salę jakiejś innej parze? I zaliczka by wtedy nie przepadła.
Pewnie w razie czego będziemy próbowali odstąpić salę, ale to już jak będziemy na 10000% pewni rezygnacji z wesela...

No a z Rodzicami bardzo chętnie bym to skonsultowała, wtedy pewnie nie miałabym tego typu problemów Moi Rodzice nie żyją, tata P. też...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-11-21, 22:14   #2813
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
No a z Rodzicami bardzo chętnie bym to skonsultowała, wtedy pewnie nie miałabym tego typu problemów Moi Rodzice nie żyją, tata P. też...
Przepraszam,wyleciało mi z głowy, że kiedyś o tym już wspominałaś
Stary 2010-11-21, 22:16   #2814
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczynki mam do was pytanie o dobry krem/balsam/masło do ciała. Mam straszny problem z suchą skórą na łydkach. Aż mi się łuszczy jak zapomnę się zabalsamować. I potrzebuję czegoś extra mocnego. Poradzicie coś?
Ja mam Neutrigenę do bardzo suchej skóry, fajnie nawilża.
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
hej.
a u mnie do dupy. zapowiadał sie cudowny dzien, bo bylam z tztem caly czas. Budzimy sie, patrze a tu druga. okazalo sie, ze zegarek stanął i byla 11. potem zadzwonili do mnie rodzice, ze moj dziadek nie zyje. A potem byla druga juz normalnie- ale wiedzialam, ze to sie stalo.. dziwne uczucie dziewczyny, nawet nie potrafie tego wytlumaczyc. Dziadek byl stary i slaby, ale strasznie mi przykro... bo smierc nigdy nie przychodzi w porę.... bylam odwiedzic go w piatek i to tym bardziej dla mnie szok... tak szybko...
Ja ze swoim dziadkiem byłam niesamowicie związana. Choć umarł jak byłam mała doskonale pamiętam jak to było. Odwiedziliśmy Go w szpitalu i miał niedługo wychodzić, a następnego dnia już nie żył. Do dzisiaj niechętnie odwiedzam szpitale.
Cytat:
Pięknie

Crozee przykro mi jakaś czarna seria na wątku

Ja już "po". Nie pytam czy chcecie fotki, tylko idę je zrzucać z aparatu
Szkoda, że ja nie zobaczę Ale po opiniach dziewczyn wiem,że jest pięknie.
Cytat:
Crozee bardzo mi przykro

Bisiu jak tam, spotkanie sie udalo?

Rain czekamy na fotki

Ja dzis probowalam sobie sztuczne rzesy przykleic, ale jednak jestem ciamajda i nic nie wyszlo
Ja ostatnio też pierwszy raz przykleiłam i choć sama się dziwię, bo też jestem ciamajda, udało mi się za pierwszym razem. Mam takie normalniejsze i takie super ekstra gęste. Super avek!!!
Cytat:
120 zł za full service w domu
To rzeczywiście nie dużo, u mnie tyle płaci się za sam makijaż.
Cytat:
Ja mialam uszy przebijane jak mialam jakies 12 - 14 lat i jak mi mama powiedziala, ze to pistoletem bedzie to mialam koszmary, ze siedze na wielkim fotelu w bialym streylnym pomieszczeniu, strasznie dlugim jak korytarz i na koncu tego pomieszczenia jest babka kosmetyczka w okularach takich pomaranczowych strzeleckich i z pistoletu celuje w moje uszy
Ja miałam przekłuwane jeszcze starą metodą- na ziemniaka.
Cytat:
Pierwsze wrażenie - jakieś gotyckie ciuszki
rain, ślicznie wyglądasz ach... wzruszyłam się, nasza mała deszczóweczka wychodzi za mąż!
Frezi, cudowne zdjęcia z Pragi!!! nie mogę się napatrzeć, pięknie razem wyglądacie i w ogóle ładne są te fotografie

1. Wczoraj włączam muzykę na lapku, a J. podchodzi do mnie z jakąś płytą i mówi: "Włącz, to przesłuchamy". Patrzę, a tu... najnowsza płyta (premiera światowa 6 dni temu) Josha Grobana!!! premiera w Empiku jest dopiero jutro, więc ciekawa jestem, gdzie załatwił szok... To druga płyta JG w moim zbiorze i obie od J.
2. Byliśmy na koncercie Malickiego. Ja, mama, brat, bratowa poznali Jarka (bratowa) i jego mamę. Było rewelacyjnie!!! no i moja rodzina całą drogę o J. i jego rodzinie rozmawiała i w ogóle na mega wypasiony duży plus jeszcze później mi napisał, że jestem tak seksowna, że aż go boli, że go w tej chwili przy mnie nie ma hłe hłe hłe
Ach! Idę sobie pohasać! Do składania półeczki! Siala la la la!
Rozpieszcza Cię ten chłop jak nic
Cytat:
Ahaaa
To ja nie wiem czy tak mam, ale będę tego też pilnować
Lepiej sobie spisz wszystkie rady Kawy, bo trochę się ich uzbierało
Cytat:
dziękuję

Co do fryzury to mi pani tłumaczyła, że teraz włosy bardziej "leżą", natomiast przy właściwej fryzurze ona będzie każde pasemko osobno usztywniać i będzie się lepiej trzymać i bardziej "odstająco". Wiadomo, że teraz nie bardzo mała jak lakierować pasm, skoro to co mam na głowie było trzecią czy czwartą wersją fryzury

Szkła noszę mniej więcej raz w tygodniu - teraz akurat mi trochę doskwierają, bo już nie są nowe, ale na ślub będę miała świeżutkie i będzie git zaopatrzę się na wszelki wypadek w kropelki na suche oczy, takie specjalne no i zapakuję okulary na wypadek, gdyby coś było nie tak

Moja kicia dzisiaj chciała z kuferka pani wizażystki zwinąć gumki recepturki musiałam ją z pokoju wyrzucić, bo grzebała jej w kosmetykach i wyciągała je na podłogę
Mój pies ostatnio zwinął mi z łóżka lizaka i już zaczęła jeśc patyczek
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 22:16   #2815
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Przepraszam,wyleciało mi z głowy, że kiedyś o tym już wspominałaś
Nie szkodzi

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona

Edytowane przez Hawwa87
Czas edycji: 2010-11-21 o 22:18
Stary 2010-11-21, 22:18   #2816
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem, 1000 zl to sporo pieniedzy, ale pomysl ile wiecej wydacie na wesele, ktorego byc moze oboje nie chcecie. Usiadzcie razem z P. i porozmawiajcie jak to sobie wyobrazacie, wytlumacz mu jak bardzo jest Ci ciezko zmiescic sie w danej liczbie i napewno dojdziecie do jakiegos porozumienia
Stary 2010-11-21, 22:20   #2817
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:

http://www.youtube.com/watch?v=XBdLs...eature=related
Cziktę mu zapodaj
Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość

Lepiej sobie spisz wszystkie rady Kawy, bo trochę się ich uzbierało
No ba! Mam już plik tekstowy na pulpicie pod tytułem "makijażowe rady Cioci Kawy" i tam wszystko skopiowałam

Idę zmyć te moje ślubne oczyska i spadam spać bo jutro do pracy rodacy.
Dobranoc
Stary 2010-11-21, 22:22   #2818
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
U nas na Dukanie sa dziewczyny co maja problemy z tarczyca, z PCO, z Hashimoto - pod stala opieka lekarza Dukaja i chudna. Ta dieta nie jest dla kazdego - trzeba jesc regularnie, pilnowac ilosci spozywanych plynow. Moze warto porozmawiac z lekrzem aby doradzil Ci jakas diete, ktora nie bedzie problematyczna przy Twoich problemach zdrowotnych?
PCO też oczywiście mam. I zespół androgenny. Tak żeby było do kompletu, nie?
No właśnie... jedzenie REGULARNE. A ja tu mam studia, tu praca dorywcza, tu coś tam i tak kurde nie zawsze czas pojeść a tym bardziej stroić sobie jedzenie
chyba muszę iść do dietetyka. Ale kolejny lekarz? Matka mnie zabije, już ostatnio była pogadanka czemu mnie Bóg pokarał tyloma chorobami i czemu to wszystko takie drogie
Stary 2010-11-21, 22:25   #2819
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Mam nadzieję, że przed zmyciem trochę poszalałaś Najlepiej załatw wizażystce telekonferencję z Ciocią Kawą

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
PCO też oczywiście mam. I zespół androgenny. Tak żeby było do kompletu, nie?
No właśnie... jedzenie REGULARNE. A ja tu mam studia, tu praca dorywcza, tu coś tam i tak kurde nie zawsze czas pojeść a tym bardziej stroić sobie jedzenie
chyba muszę iść do dietetyka. Ale kolejny lekarz? Matka mnie zabije, już ostatnio była pogadanka czemu mnie Bóg pokarał tyloma chorobami i czemu to wszystko takie drogie
Przecież to nie Twoja wina, że jesteś chora. Może najpierw poczytaj sobie fora o zdrowym odżywaniu i spróbuj jego zasady wprowadzić w życie.
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 22:32   #2820
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

uciekam spac dziewczynki...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości