|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
Właśnie obejrzałam z TŻ-tem film na kompie "Córka Mikołaja"-i powiem, że całkiem fajny. Choc troche przybliżył nam klimat Świąt.
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Pomożecie? Trzeba klikać w miskę i w ten sposób nakarmić zwierzaka. 70 kliknięć=poprawa warunków dla zwierząt w schronisku. http://chwiladlapupila.pl/informacje...-dla-zwierzat/ |
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
Cytat:
|
|
|
|
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
W środę ma być -4 i śnieg
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
ahhh... słucham sobie świątecznych hitów i tak mi się chce pierożków z kapusta i grzybami, że masakra
niestety trzeba się zadowolić tostami xD
|
|
|
|
#1535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnjie podobno w środę też ma padać śnieg, ciekawa jestem
|
|
#1536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze trochę ponad miesiąc a będzie dane mi ich spróbować!Ale mi smaka narobiłaś ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
będę klikać
|
|
#1537 |
|
Rozeznanie
|
[1=4ac7eae5f92dfa622d89f02 4e559f952d8de277a_657b977 4600aa;23374882]Witamy!
chodziło mi że ja się witam z nowymi paniami, które dołączyły dopiero do wątku. |
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Mi to radyjko świąteczne niestety nie działa, ale i tak mam dużo piosenek świątecznych ściągniętych więc słucham sobie ciągle
![]() Tak mówicie o tym pysznym świątecznym jedzonku, pierożkach ![]() A ja tu jestem taka głodna- staram się nie jadać o tej godzinie a Wy mi tu o pierożkach mmm ![]() Macie może drogie Panie jakieś pomysły na własnoręcznie wykonane ozdoby do mieszkania? Lubie takie rzeczy robić a jakoś pomysłu nie mam Ostatnio mam plany by uszyć własną wielką skarpetę. Tylko muszę się wybrać do sklepu z materiałami i coś wybrać. Albo postaram się trochę moja rodzinę ogarnąć i natchnąć duchem świat, uszyję dla każdego taką i wrzucę im po jakimś drobnym upominku albo czekoladzie
|
|
#1539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dla odmiany pierogow z kapusta nie cierpie Dzis poczulam zapach pieczonego ciasta w piekarniku, chociaz nic sie nie pieklo... Ale mi sie smakowicie i swiatecznie zrobilo! |
|
|
|
|
#1540 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór!
![]() W środę w całym kraju ma sypać śnieżek- to tak, żebym miała dobre wejście ![]() A teraz o świętach...cóż, prezenty już wymyśliłam, teraz tylko muszę je kupić i będzie z głowy. Strasznie lubiłam to całe zamieszanie, gotowanie-nawet jeśli musiałam stać z mamą w kuchni po kilkanaście godzin, a potem nie miałam siły się wykąpać. Bigos, pierogi, ciasto- niby przepisy i receptury te same, a zawsze w czasie BN smakują inaczej, tak wyjątkowo... Ubieranie choinki- obowiązek taty i dzieci. Ach... A teraz? Teraz jest inaczej. Wiele się zmieniło odkąd studiuję i nie mieszkam z rodzicami. Wpadam do domu na dwa dni przed Wigilią, pomagam w końcowych przygotowaniach, ale nie czuję już "tego czegoś"...Nie ma tej magii. Poza tym kilka ostatnich świąt nie było udanych. Zawsze coś miało miejsce, coś co niekoniecznie miło wspominam. Kolacja zjedzona w zasadzie w niezbyt licznym gronie. Przy stole przewija się temat polityki i innych moim zdaniem nieważnych tego dnia tematów. Resztę dni ja spędzam zakopana w książkach, a rodzina przed tv i tak mijają moje święta...a kiedyś było inaczej..."inne życie małolata" ![]() Ale podobnie jak moja przedmówczyni obiecałam sobie, że ja kiedyś stworzę prawdziwą atmosferę świąteczną. Dzieci będę angażowała w przygotowania, razem będziemy robić ozdoby i świąteczne pierniki. Przy stole będziemy cieszyć się tym, że jesteśmy razem, a nie tym, że PO czy PiS wygrało wybory. ![]() Może to tylko moje nic niewarte marzenia, ale dla mnie wiele znaczą ![]() I choć do świąt jeszcze troszkę czasu zostało życzę Wam abyście je spędziły tak jak sobie wymarzycie
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz atmosfera sie poprawi a moze w przyszłym roku kazdy cos takiego zrobi
|
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
wklejam kochane ten "worek Mikołaja"
co o nim sadzicie jako opakowanie prezentu?
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest śliczny. Na zdjęciu wydaję się być strasznie wielki ile on ma cm?
|
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. U mnie w domu zawsze ja pakuje prezenty, uwielbiam to robic! W ubieglym roku zapakowalam sama ok 15prezentow, nawet nie wiecie ile trudu trzeba wlozyc w zapakowanie 12katnego pudelka w papier swiateczny
|
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak to nie zmieni atmosfery- trochę już znam tych ludzi. Oni raczej nie doceniają mocy własnoręcznie wykonanych prezentów i im się nie chce Wolą iść do sklepu i coś kupić. Ale chociaż może da im to do zrozumienia że mimo iż z Mikołaja już dawno dawno dawno wyrosłam to nadal chciałabym fajne rodzinne święta z prezentami itd. Tak czasem sobie myślę że wolałabym dostać nietrafiony prezent niż jak co roku pieniądze ![]() A ten worek na prezenty rewelacja ! Świetny jest
|
|
|
#1546 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dzięki że będziecie klikać
.Super ten worek, co Tinkerbell_ wstawiła .I tak w ogóle-dzień dobry .
|
|
|
|
#1547 |
|
Raczkowanie
|
worek ma wymiary 70 cm na 45 cm czyli nie mały ale też nie wielki
akurat taki bedzie dla mnie dobry na zapakowanie mojego prezentu dla TŻa ... ale musze uważnie pisać bo siedzi niedaleko i żeby nie przeczytał co dostanie
|
|
|
|
#1548 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() Ja także nie moge doczekać się świąt, już czuję ten klimat, szczególnie że wszystkie galerie a nawet i markety są już udekorowane (chociaż może za wcześnie ale co tam ). Nawet słucham ,,All i want for christmas" Maraji i ,,Last christmas" Majkela, czyli już naprawdę bardzo chce świąt bo przez cały rok nie mogę zdzierżyć tych piosenek Tylko śniegu brak...
|
|
|
|
#1549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też UWIELBIAM ŚBN
dla mnie święta mogłyby trwać cały rok ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- ps. świetny ten worek, ale ja niestety prezentu dla TŻ nie mogłabym zapakować w ten wór.. bo mój Tż nie znosi takich rzeczy i nie przywiązuje do tego wagi
|
|
|
|
#1551 |
|
Raczkowanie
|
można dołączyć?
![]() kocham święta Bożego Narodzenia! ). już się nie mogę doczekać!macie już jakieś prezenty kupione? ja na Mikołaja postanowiłam zrobić dla rodziny i przyjaciół po aniołku z masy solnej. musze je jeszcze pomalować i będą gotowe do tego dokupie jakieś słodkości. na gwiazdkę jeszcze nic nie kupiłam, ale niedługo się zaczne rozglądać za prezentami, bo do Świąt już niewiele czasu
|
|
|
|
#1552 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1553 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przepraszam![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Kevina faktycznie słyszałam że ma go nie być Święta bez Kevina to nie te same święta. Wiele ludzi marudzi że ile można, ale Kevin zawsze w ŚBN musi zostać sam w domu i ju ! Kevin zawsze kojarzył mi się ze świętami i mimo że znam go na pamięć to nadal go uwielbiam oglądać ![]() http://media2.pl/media/71450-tvn-i-p...a-filmowa.html http://www.facebook.com/pages/Polsat...25674450826266 A tu właśnie coś na ten temat. Mam tylko nadzieję że to kłamstwo i ktoś po prostu puścił taką plotę i że POLSAT nie zrezygnuje ze swojego hitu. Choć kiedyś chyba w jednym roku POLSAT nie wyemitował Kevina.
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja również jestem wielką entuzjastką Świąt Bożego Narodzenia, przepadam za nimi uwielbiam ten cały klimat przygotowań, udekorowane wystawy sklepowe, rozświetlone choinki, wszędobylskie kolęgi i piosenki świąteczne, kupowanie prezentów... i potem już same Święta - pyszne jedzonko (kapusty z grzybami jem chyba pół tony ), radość na twarzach bliskich przy otwieraniu prezentów, leniwą rodzinną atmosferę... Same przyjemności. Cytat:
![]() Ja jeszcze nie zaplanowałam, co kupię dla moich bliskich, ale na szczęście jest jeszcze czas Najwieksze problemy mam jak co roku z prezentem dla taty Macie jakieś pomysły dziewczyny?
|
|
|
|
|
#1557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na tegoroczny prezent dostanie taki kalendarz-notatnik, ktory sobie juz upatrzyl, wiec wiem, ze to bedzie trafiony prezent
|
|
|
|
|
#1558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak to nie będzie Kevina?
Ja się nie zgadzam! Idę się przykuć kajdankami do drzwi siedziby Polsatu,idzie ktoś ze mną?
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
#1559 | |
|
Rozeznanie
|
[1=4ac7eae5f92dfa622d89f02 4e559f952d8de277a_657b977 4600aa;23389734]Ojej, ale walnęłam
przepraszam![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Słyszałam, że ludzi podpisują jakąś petycję do Polsatu żeby jednak był [/QUOTE]Nic się nie stało. Oczywiście, jak będzie to podpiszę, w końcu to tradycja. ![]() Na fejsie już dołączyłam. Cytat:
Oglądałam pogodę, w środę ma spaść w Poznaniu śnieg! |
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

niestety trzeba się zadowolić tostami xD
Jeszcze trochę ponad miesiąc a będzie dane mi ich spróbować!

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

Wolą iść do sklepu i coś kupić. Ale chociaż może da im to do zrozumienia że mimo iż z Mikołaja już dawno dawno dawno wyrosłam to nadal chciałabym fajne rodzinne święta z prezentami itd. Tak czasem sobie myślę że wolałabym dostać nietrafiony prezent niż jak co roku pieniądze 
.
bo mój Tż nie znosi takich rzeczy i nie przywiązuje do tego wagi
przepraszam