|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
caate: a jakiego tego balsamu brązującego używasz, że śmierdzi?
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a ja juz zrobilam sobie taka mini liste rzeczy ktore kupic musze
czesc z najblizszej wyplaty a reszta po swietach juz pewnie ![]() No wiec tak: -podklad matujacy Kobo (czyt. same swietnie opinie a za ta cene az zal nie sprobowac )-tusz do rzes Kobo scenic look (j.w, zazwyczaj nie zdradzam swojego loreala ale na ten sie skusze )-samoopalacz Oriflame do twarzy (polecany przez Buahhot ![]() ) lub z Flos Leku - jeszcze to przemysle-maska do twarzy Quenn Helene mientowa -w koncu spray termoochronny Tresemme -jak wykoncze balsam brazujacy i szampon brzozowy to zakupie balsam z lirene i szampony o ktorych pisalam wczesniej -sudocrem -aaa i jeszcze ten krem z biala herbata Herbika plant ![]() I to na razie wsio
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-11-21 o 22:15 |
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie,jaki balsam Ci aż tak śmierdzi? ja się dzisiaj posmaruję przed snem
|
|
|
|
|
#3515 |
|
zawsze mam racje
|
snowhitee: a po ile ten podkład?
Z kobo na razie mam tylko bazę pod cienie.
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o bazie to czytalam tez ze swietna ale ta do twarzy Moze tez sie skusze kiedys a jak ta pod cienie sie sprawuje?
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja po uczelni i padam. ![]() jyyli, jak ten sok z rzepy dobry na wypadanie włosów to myślę, że szybko wypróbuje. ![]() buahhot zagłosowałam. ![]() Elvii śliczny masz ten brzuszek. Jak dla mnie to Kiera jest trochę za chuda. Ty o wiele lepiej wyglądasz. ![]() _blondyneczka_ witaj! Czekoladowa1 ja oprócz pokrzywę zażywam ostatnio Belissę. (dopiero 5 dzień). W ha-pantotenie przeraziła mnie trochę cena. :P caate z filmów to ostatnio oglądałam "Historię Kopciuszka" z Hillary Duff. Kiedyś to widziałam i nawet fajny film. ![]() Ja nałożyłam dzisiaj olejek rycynowy na skalp, a tak to podstawa. Nie mam siły na nic więcej. Uczelnia mnie wykańcza w grudniu mam 4 kolokwia. Trzy w jednym dniu przed samymi świętami. ![]() Nie pracuję od jutra, więc przez miesiąc czeka mnie nauka, nauka, a myślałam, że może bym poszła na jakieś praktyki.
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
kobietasukcesu, samaraNW mi wszystkie smierdza
a mam perfecte klikno dobra, jak sie smarujecie to tez sie posmaruje, nie bede gorsza ![]() snow ![]() revlon colorstay podklad revlon colorstay ten puder mineralny revlon colorstay szminke malinowa boujrois blyszczyk 3D l'oreal bronzer dla brunetek jakisz tusz by mi sie przydal, ale nie wiem jaki nic mi nie pasuje... uzywala essence, maybelline nie lubie, zrazil mnie dodatkowo colossal max factor to tylko w miare jako tako pasuje mi ten, l'oreal daje mi taki sam efekt jak essence, bella z ta gumowa szczoteczka tez do kitu, efekt taki skromny, oriflame, avon to samo, lancome fatale, bylo super ale po miesiacu zasechl i go wycofali, clinique uzywam aktualnie klik, ale za drogi jak na taka jakosc, juz lepszy jest eveline volumix, slynny ysl byl najlepszy jak dla mnie to bylo cos ![]() revlon spray do wlosow nawilzajacy serum keratynowe oleje jojoba olejek kokosowy i paletke cieni
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-21 o 22:37 |
|
|
|
#3519 |
|
Wtajemniczenie
|
snowhitee spojrzałam na recenzje na kwc tego podkładu kobo i faktycznie, strasznie kuszą
![]() A ja jutro oficjalnie staję się pijaczką pokrzywy kupuję sobie również merz special i już nie mogę doczekać się efektów
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Caate Twoja lista jest niczym w porownaniu do mojej
![]() A co do tuszu to probowalas lash architect loreala? Ja po nim mam teatralne rzesy Albo lancome hypnose? Colossal to nawet nic nie mow porazka, a tylu dziewczynom przypasowal Dobry jeszcze jest Bourjois volume glamour ![]() A uzywalas moze dior show? Ja nie ale skusilabym sie kiedys moze ![]() Czekoladowa kusi ten Kobo co nie Witamy w klubie pijaczek pokrzywy ![]()
|
#3521 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
no to juz mamy grono pijaczek fajnie
|
|
|
|
|
#3522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
architecta mialam kiedys ale mi sklejal rzesy, a na hypnose sie czaje i HR ta wydluzajaca i pogrubiajaca w panterke. Tylko nie mam kasy na tak drogie tusze a boje sie, ze je pokocham i znowu bedzie to drogi wydatek dla mnie. TZ mam auzywa hypnose ale ona ma krotkie i proste rzesy i tak duzo go dosc naklada, dla mnie wyglada ciezko i nie wiem czy to robic celowo, jezeli nie to wlasnie boje sie, ze kupie i znowu bedzie do kitu. Ona ogolnie jest wierna tej marce i Chanel tylko, ze ja nie jestem tak bogata jak ona![]() oo posmaruje rycynka rzesy, moze clinique lepiej jutro zadziala ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- dobranoc
|
|
#3523 |
|
Wtajemniczenie
|
ja lece spać
dobranoc
|
#3524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest naprawdę świetny tylko taki zapach ma dziwny ale i tak jestem w nim zakochana ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Tez lecę już spać, dobranoc
|
|
#3525 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Jestem zadowolona.---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- caate: też mnie kusi ten hr w panterkę, przez opakowanie chyba ![]() Ale nie wiem jak się sprawuje na rzęsach, jak będę w douglasie muszę zobaczyć jak szczoteczka wygląda. Bo większość szczoteczek jak dla mnie za dużo tuszu nabiera i muszę obcierać ją o opakowanie z tuszem (ale potem się coś chyba tuszowi od tego dzieje) albo w chusteczkę (ale wytrzeć połowę tuszu za stówkę o chusteczkę to marnotrawstwo
|
|
#3526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z tych drogich to tylko hypnose mialam no i kozak zakochalam sie![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to lubie jak tusz ma mega duza szczoteczke silikonowych nie trawie
|
|
#3528 |
|
CABIN CREW
|
ja też nie przepadam za sylikonowymi szczoteczkami....wole tradycyjne
dziewczyny udało mi się wstac o 7 dziś testuje smak skrzypu mam nadzieję że dam radę wypić...
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Melduję się z informatyki Kupuję dzisiaj jedwab, i jak mi starczy to pokrzywę Ja już lecę, pa Zaraz mnie nauczycielka opieprzy
|
|
|
|
#3530 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba z rok czasu, teraz robie jutro ide i wstawie zdjecie najnowsze blond sam robie---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
No film łapie za serce ja ogaladalam ostatnio wywiad z Irena i naprawde wspaniala kobieta umarla 2 lata temu poprostu plakalam jak bubr---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- jesli chodzi o makijarz to ja smaruje twarz kremem nawilzajacym z avonu i nakladam tylko perelki brazujace z avonu i nic wiecej no maluje oczy i rzesy ale nie nawidze podkladow fluidow bo czuje wtedy ze sie dusze i jakos tak sztucznie, Dzisiaj sprzatanko w domku w sobote moja corcia konczy 2 latka!!!czas wybrac torcik chcialabym sie zapytac o ten olejek z nafty jak to wyglada i jak dziala bo nie mam pojecia
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
![]() ja dzis szczesliwa, bo jak wlaczylam wycieraczki w focusiku przednie i dala wsteczny to tlna tez dzialala a tyle czasu z TZtem, wujkiem meczylismy sie jak wlaczyc tylna i nikt nie umial, robilismy wg instrukcji, ze do siebie pociagna ta wajhe i tylna sie wlacza, a ja dzis wlaczajac przednia to ciagne do gory i daje bieg wsteczny i dziala euforia! okazalo sie, ze trzeba pociagnac do siebie i dac do gory i dziala, a my sie tyle meczylismy i myslelismy, ze silniczek sie spalil bo jak kupowalam to auto to dzialalajestem juz u TZta ![]() powiedzial, ze sexy wygladam ![]() jak to milo tak z rana,wystarczylo ubrac czarne rajtki, sweterek za pupe czerwony i juz widze w jego oczach ![]() mimo, ze pada czuje, ze zyje, a nie tak jak ostatnio mule. Jeszcze zrobilam piekny makijaz, uczesalam sie ladnie i wlosy mi blyszcza nada. a co do tuszow, mi obojetnie jaka szczoteczka, dla mnie efekty sie liczy. blondyneczka, no to corcia bedzie miala swieto ![]() milego dnia
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-22 o 09:59 |
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
ah a mnie grypa od wczoraj rozłożyła
![]() i przez to do pracy nie poszłam, znowu będę w plecy ![]() a że jest kilka rzeczy których "potrzebuję" to jak się troche ogarnę to chyba powystawiam kilka rzeczy na all akurat może coś jeszcze wpadnie na święta no i chyba odpuszczam dzisiaj jakiekolwiek spamowanko bo drażnią mnie wszelkie zapachy
|
|
#3533 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Piękne!
![]() Jestem dzisiaj pierwszy dzień w pracy po dłuuugim weekendzie i dowiedziałam się, że (podobno) mają nam wyłączyć internet w robocie Mam nadzieje, że jednak do tego nie dojdzie, bo nie wyobrażam sobie siedzenia przy biurku i gapienia się w sufit przez 7 godz ![]() Postaram się was troche nadrobić, bo chyba nie zaglądałam tutaj 3 dni. W weekend zrobiłam sobie mega spamowanko, z którego jestem dumna Aaa i kupiłam sobie bronzer z rimmela. Miałam na oku jeszcze marynarke z H&M, ale w końcu jej nie kupiłam... Najwyżej pojade w tym tyg do kato i się w nią zaopatrze Witam nową w naszym gronie _blondyneczka_, bo już przejżałam pierwszą stronę ![]() snowhitee Kusisz, kusisz A co to za firma, bo pierwszy raz o niej słysze. W jakich sklepach można ją znaleźć
|
|
#3534 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wróciłam po leniwym weekendzie i teraz za naukę trzeba się wziąć ![]() blondyneczka witaj Miałam nie kupować kosmetyków a wróciłam z : - krem Ziaja masło kakaowe - mleczko Celia - brylantyna Joanna maseczka różana Ziaja A wieczorem się wySPAmuję
|
#3535 |
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam chyba z 6 stron
![]() Soph Nowy avek! Ładny ![]() snowhitee Oddałam głosik Ten kolor włosków masz cudny buahhot Tobie też oddany Ślicznie Ci w blondzie Wogóle właśnie się dowiedziałam, że nie przedłużą mi stażu... Zostaje tylko do końca tego tygodnia Głupi Urząd Pracy nie ma na mnie pieniędzy. Jestem załamana. Miałam tutaj tak fajnie. Praca od 7-15 od pon do pt, w dodatku nie przemęczałam się zbytnio... Coś czuje, że nigdzie indziej nie bd mieć tak dobrze
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja od dzisiaj bezrobotna, więc rano zmyłam olej z włosów, umyłam i nałożyłam maskę. ![]() angelwithoutsoul, a jak mogę spytać to, gdzie pracujesz i co robisz?
|
|
#3537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas po nowym roku będą przyjmować jakiekolwiek podania odnośnie stażu, chcę się starać o przedłużenie, miałam w przedszkolu, a Ty gdzie masz?
|
|
#3538 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam w Urzędzie Skarbowym. Mam tak samo. Powiedzieli mi, że narazie nie mają kasy, więc pani kadrowa złoży wniosek imienny w mojej sprawie do pani naczelnik. I jeśli się zgodzi i jak w przyszłym roku juz UP bd mieć pieniążki, to przyjmą mnie na 4 miesiące jeszcze
Bo jak narazie byłam 8 msc tutajPytanie jest takie, że co ja teraz bd robić...
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-11-22 o 12:15 |
|
|
|
#3539 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale teraz muszę się wziąć porządnie za naukę i pisanie pracy mgr, jakoś trudno mi się zmobilizować
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

no właśnie,jaki balsam Ci aż tak śmierdzi? ja się dzisiaj posmaruję przed snem 

a mam perfecte 

Głupi Urząd Pracy nie ma na mnie pieniędzy. Jestem załamana. Miałam tutaj tak fajnie. Praca od 7-15 od pon do pt, w dodatku nie przemęczałam się zbytnio... Coś czuje, że nigdzie indziej nie bd mieć tak dobrze