|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
jeeeeeeeeeeee mam czas zajrzeć! nareszcie
![]() ![]() ale tęskniłam ![]() ale nadrabiać nie będę jakieś nowe zaręczone![]() mam ostatnio strasznie dużo roboty. już ze dwa tygodnie nie połozyłam się spać przed 1 po prostu nie wyrabiam się z niczym, na uczelni i w robocie mam wielkie zaległości, czego bym nie robiła to doba jest dla mnie za krotka...ale za to...taraaaaaaaam! moja siostra podesłala mi jakiś czas temu ogłoszenie, że znajomy fotograf szuka pary, z którą będzie przebywał przez cały dzien i para dostanie 50-150 zdjęć bo on chce sobie portfolio rozbudować![]() i wczoraj udało nam się z nim spotkac i za 3 tygodnie mamy sesję! hell yeah! szkoda, że ślubu nie bierzemy haha
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcoiaz nie wiem czy to smieszne akurat bo u nas jest dokladnie tak samo!! I wlasnie dlatego ja mojemu czasem mowie wprost, ze zazdrosna o mamusie jestem Cytat:
![]() A ja jestem na uczelni i oczywiscie co? Zajecia nam odwolali
|
|
#1053 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
|
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Akusiowa, poważnie? W ramach Rodziny na swoim nie będzie dofinansowania? No to se żeśmy kupili mieszkanie. Zostają TBSy ![]() Baby Montana, świetna okazja Ci się trafiła. Profesjonalne śliczne zdjęcia za darmo. Jaaaa będziesz musiała się koniecznie nam pochwalić.Ja chce mój okres! za dużo wczoraj na tyłku siedziałam i jeszcze w go nie ma też widzicie u siebie zależność między ilością przesiedzianego czasu i godziną przyjścia okresu? ja widzę ![]() Ja wierzę w wyprowadzkę, tylko szukanie jest męczące. Ot tak, dla fanu wrzuciłam nasze ogłoszenie i w tym momencie to przestało być dla fanu, a jak przestało - to się zrobiło upierdliwe, bo nie mamy kokosów do przeznaczenia na to
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-11-22 o 10:37 |
|
|
|
#1055 |
|
Raczkowanie
|
Gajaa niestety prawda
już mamy w razie co większość rzeczy ugadanych, cywilny też jak się baaardzo chce można przyśpieszyć, mój kochany brat zawsze znajdzie jakąś ustawę sprzyjającą szkoda tylko że takiej przedłużającej 'rodziny na swoim ' nie może znaleźć straszne to... bo jeśli się nie zdecydujemy to zostaną nowe mieszkania i to na chwilę obecną do końca 2012 roku a i tak pewnie skrócą ... ehh chcieli ruszyć rynek dając ten program ale teraz go zabierają bo za duże zainteresowanie co za kraj
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
I do 2012 tylko trwa? Super. Nie ma to jak pomoc
![]() Jak się chce, to wszystko można. Brat prawnik? ![]() Na razie jesteście za czy przeciw?
|
|
|
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
Nom, szkoda że na wszystkie nie jest do 2012
byłoby mniej problemu brat policjant ja na chwile obecną jestem za mój się bardzo waha.. to jest decyzja na całe życie praktycznie więc i ja momentami się zastanawiam baaardzo intensywnie jedyne co mnie bardzo popycha w tym kierunku to różnica w cenach przykładowo renek wtórny m4 to cen za m ok 3000 przy duuużych okazjach a nowe mieszkanie to 4200 więc troche róźnica jest... ciężko zdecydować.. dziś rozmowa z bratem jeszcze i już trzeba zdecydować.. aby się wyrobić bo same decyzja kredytowa to 3 tyg :/
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Akusiowa łap okazję póki można i jest szansa na trochę pieniążka od Państwa to nie ma co się zastanwaiać!
Szkoda,że nie będzie już dopłaty dla młodych małżeństw, nic tylko wynajem albo kredyt do końca życia i jeszcze dzień dłużej;/Gaja jak tam poszukiwania?
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Och, zawsze można wziąć rozwód, zresztą...czy aby Twój pan nie zakupił już pierścionka? więc o co chodzi? chyba, że zastanawiacie się nad kredytem, nie ślubem dla kredytu
![]() Studi, z dziś do obdzwonienia mam 3 pokoje, które wydają się sensowne, ale chyba zwalę to na TZta, bo ja już korkuje i kituję. Zeźliłam się. Na wspolokator.pl są dwa rodzaje użytkowników. Basic (bezplatne) i premium (płatne). oto czym się różnią; Użytkownik Premium Wysyłaj wiadomości do innych Odczytuj wiadomości od wszystkich Zobacz numery telefonów Więcej Użytkownik Basic Wysyłaj wiadomości do innych Odczytuj wiadomości tylko od użytkowników Premium Oczywiście 90% fajnych ofert jest od basiców, którzy nie podają do siebie żadnego kontaktu (a można. mi się udało, bo powiesiłam tam nasze ogłoszenie). Więc pytam: JAK SIĘ Z NIMI SKONTAKTOWAĆ? Spryt jest cechą ludzką w zaniku. |
|
|
|
#1060 |
|
Rozeznanie
|
Może uda mi się w ferie polecieć z narzeczonym i kolegą do Edynburga do drugiego kolegi. Tylko nie mam już na co czekać
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Czy zawsze trzeba na coś czekać? hm..w zasadzie to ja non stop na coś czekam. Obudzę się na emeryturze i stwierdzę, że zmarnowałam życie, bo zawsze mi było źle, jeah
![]() Na ślub czekaj. Moj genialny suwaczek podpisany "cyrograf" wskazuje rok, 9 miechów i 17 dni ![]() Na edynburg czekaj. taka okazja, chlip
|
|
|
|
#1062 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chciałabym, żeby mnie kiedyś czymś zaskoczył
|
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Więc czekaj na zaskoczenie
![]() Jest @. jeah. Nie będzie bobasa w tym miesiącu
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O kurcze ale fajnie te.z chce do Edynburga Weź mnie ze sobą
|
|
#1065 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Poszedł
![]() Podłoga też może byc wygodna
|
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Podłoga w Edynburgu może byc bardzo wygodna
![]() Gaja to do twojego odliczania-suwaczkowania musze dodać tydzień
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Ano musisz
Robiłam dwa suwaczki, bom sierota. Najpierw do 4 IX i coś mi nie grało. Zastanawiałam się 30 min, aż w końcu doszłam do wniosku, że zrobiłam suwaczek do swoich urodzin. Potem już zrobiłam dobrze ![]() My non stop śpimy na podłodze, więc gwarantuję, że podłogi bywają wygodne
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z @ to mam tez przeboje, mialam na poczatku pazdziernika a tu juz koniec listopada i nic. a to pewnie dlatego ze mam policystyczne jajniki(sama do tego doszlam bo z lekarzem to dogadac sie nie idzie) i tez czekam na @ lalalala. juz od tygodnie wydaje mi sie ze przyjdzie a tu nic |
|
|
|
|
#1070 |
|
Raczkowanie
|
zastanawiamy się min. dlatego, że nie wiemy czy uda nam się znaleźć odpowiednie mieszkanie, czy wyrobimy się ze wszystkim, czy chcemy w pomoc kredytową mieszać osoby trzecie, poza tym średnio podoba mi się wizja ślubu cywilnego na tyle przed ślubem właściwym, bo tamto to tylko formalność
no i nasze planowanie pięknej niespodzianki zaręczynowej by się posypało.. jest cała masa pytań na które musimy odpowiedzieć. a tak w ogóle to właśnie w pracy się lekko wyprowadziłam z równowagi ( bo ja się tak bardzo wszystkim przejmuję ) szefowi nie podoba się mój dzwonek i powiedział, że mam go zmienić .. ehhh głupia cecha charakteru bo teraz pół dnia będę o tym myśleć.. |
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi a może...<zawstydzony>
![]() Gaja a macie coś załatwione, bo my totalnie nic i jeszcze zwlekamy:PSkończys ię na tym,że data będzie owszem wrzesniowa ale roku Pańskiego 2013
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie tam. Na razie wiemy, do której restauracji i kościoła będziemy walić, jak przyjdzie co do czego. Fotografa trzeba jeszcze kopnąć w zadka - tego znajomego. Gospel nam odpadł, bo za drogo, więc będzie pospolite ruszenie. Kiecka, obrączki to kwestia chwili. Serio mam zamiar to zrobić przez allegro. Najwyżej wcześniej pobiegam po salonach i pomierzę, żeby wiedzieć, jakiego efektu się spodziewać. w najgorszym wypadku czeka nas wesele w salonie fryzjerskim u mojej przyjaciółki z LO
Ona ma dom jak stodołę, więc spoko się zmieścimy. Już nawet nam to proponowała (bo poza salonem jest tam osobne chyba duże pomieszczenie. tak to zrozumiałam). Zresztą czekam na pierścień mocy, żeby móc cokolwiek zrobić ![]() damy rade obie
|
|
|
|
#1074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Obrączki to akurat najmniejszy problem, suknię też można kupić poźniej, gorzej z terminami sal a u nas z kościołem Trzeba się za to wziąśc, no i te anuki przedmałżeńskie w końcu pchnąc...To ja może grilla u mnie na podwórku zorganizuję-jak nie będzie sali innego wyjścia nie widzę
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
A idź z tymi naukami. Rzygać mi się chce na samą myśl...zresztą w Warszawie można to odwalić w weekend, więc może nie będzie tak źle. Jak sobie pomyślę, że będą mi truć o kalendarzyku małżeńskim, to mam ochotę rozstrzelać.
grill fajna rzecz ![]() Akusiowa, teraz rozumiem Wasze wątpliwości oto jak proza życia zabija romantyzm, heh.
|
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam nadzieję,że da radę to pchnąć w weekend, ale zostaje jeszcze wizyta w poradni co by Pani poleciała sporządzić kalendarzyk i spłodzić 8-dzieci
Nie wiem czy walic z prosto z mostu,że codziennie truję się tabletkami czy lepiej zachować to dla siebie:PSylvi a co to za plany-pochwal się jeśli możesz nam zdradzić sekret
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a plany. no coz chcemy zmienic klub taneczny bo nasz trener ma nas głęboko i chcemy przyciasnac zeby w 2012 roku zatanczyc na Mistrzostwach Polski |
|
|
|
|
#1079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale dzisiaj dostalam moj @
|
|
#1080 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć kochane
A ja dziś idę na wagary z ćwiczeń, więc mam już wolne.Cytat:
Cytat:
Życzę Wam przemyślanej decyzji, bo domyślam się, jakie to trudne... Nie wiadomo, co w takiej sytuacji jest najważniejsze, chociaż uważam, że to trochę głupie: brać ślub dla kredytu. Ale żyjemy w takim państwie, że bez kręcenia i kombinowania ciężko o godne życie.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

jakieś nowe zaręczone

będziesz musiała się koniecznie nam pochwalić.
też widzicie u siebie zależność między ilością przesiedzianego czasu i godziną przyjścia okresu? ja widzę 
już mamy w razie co większość rzeczy ugadanych, cywilny też jak się baaardzo chce można przyśpieszyć, mój kochany brat zawsze znajdzie jakąś ustawę sprzyjającą 
byłoby mniej problemu 

A ja dziś idę na wagary z ćwiczeń, więc mam już wolne.