![]() |
#301 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Jednym zdaniem Cheryl pokazuje, ze nie ma za grosz klasy, wykorzystuje swoja przewage, w sumie oprocz ladnej buzi i zgrabnych nog to malo pokazala w tym programie na plus
![]() Nie ma tu juz nikogo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zadomowienie
|
The Sun, Hello czy jak to sie tam nazywa?
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2338005 7] Nie ma tu juz nikogo ![]() ![]() Ja jestem ale wybieram sie do lozka niedlugo ![]() ![]() Udalo mi sie upolowac dzisiaj plyte Preisnera "Moje koledy na koniec wieku" i nie moge sie doczekac az przyjdzie ![]() Swoja droga na polskim allegro wiecej chca niz na ebayu ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-11-21 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Konto usunięte
|
Uwielbiam Glosy Preisnera
![]() ![]() ![]() Spadam, bo rano nie wstane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja zakochalam sie w misfits, darze ich nieprzecietna sympatia ![]() tez ide spac, bo jutro ciezki dzien |
||
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cheryl then laid into him, saying she was 'very proud' of her roots - while Wagner told her not to believe what she read in the Press before launching a charm offensive Cheryl then laid into him, saying she was 'very proud' of her roots - while Wagner told her not to believe what she read in the Press before launching a charm offensive Cheryl then laid into him, saying she was 'very proud' of her roots - while Wagner told her not to believe what she read in the Press before launching a charm offensive Kofi niektóre wiersze piękne ![]() Dotąd ściągałam piosenki świąteczne z neta, ale może w końcu czas zainwestować w płytę CD?
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-11-22 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Wtajemniczenie
|
kto mi tu obraza dm
![]() ![]() nic mi sie nie chce, nawet pisac..... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Zadomowienie
|
Moona widze, ze nie tylko ja mam grudniowa playliste
![]() Katakumba na angielskim ktos sprzedawal, ale wysylka z Polski. Snieg ma padac od czwartku ![]() ![]() ![]() Kiedy wysylacie kartki swiateczne do Polski? Ja zastanawiam sie, czy by tak na poczatku grudnia juz nie zaczac wysylac, zeby doszly na czas no i chcialabym wyslac do wszystkich, ktorzy byli u nas na slubie...
#309 |
Zakorzenienie
|
witam!
więc odwiedziliśmy już dziś gp i młody dostał antybiotyk ![]() ![]() belle, też uważam że pierwszy tydzień grudnia jest najlepszy na wysyłanie kartek ![]() ![]()
#310 |
Konto usunięte
|
Ola: a co malemu jest i jaki antybiotyk dostal?
BB: no niech w koncu spadnie, bo ile mozna czekac ![]() Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2010-11-22 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Moona, młody ma bardzo brzydki kaszel od ponad tygodnia i nie przechodzi, więc wolałam sprawdzić
![]() podobno ma chest infection i dostał Amoxicillin znasz to? warto dawać?
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
standardowy antybiotyk przepisywany w PL, na zapaleni eoskrzeli, górnych dróg oddechowych ![]() Często go miałam ![]()
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2338038 6]Uwielbiam Glosy Preisnera
![]() ![]() ![]() Spadam, bo rano nie wstane ![]() ja tez - tej plyty slucham juz od dobrych kilku lat ....i jak co roku rycze jak bobr ![]() Love A...... Bridget J ...... w tym czase tez non stop ogladac moge od kiedy to my mamy podobne gusta ???? ![]() Cytat:
![]() wtedy to nie jest tylko suche Wesolych Swiat!!! Dzis dokupie jeszcze kilka i chyba zaczne juz pisac ![]() *** dzis cale 5 godz na lekcjach ...ani jednego okienka ![]() lece cos przekasic milego dnia !!!
![]() |
#314 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ola: ja bym dala, jesli juz oczywiscie stosowalas domowe sposoby jak cebule i czosnki i nic nie pomaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ola: ja bym dala, jesli juz oczywiscie stosowalas domowe sposoby jak cebule i czosnki i nic nie pomaga ![]() dzięki dziewczyny ![]() ja nigdy nie byłam samo-zwanym lekarzem domowym ![]() a nie chcę niepotrzebnie wyjaławiać młodego organizmu ![]() a my w tym roku nie wysyłamy kartek do Polski stąd, tylko korzystamy ze strony www.100lat.pl wychodzi taniej i można też umieścić aktualne foto rodzinki ![]() ![]()
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
hejka
wlasnie ogladalam nasza kartke urodzinowa na cbeebies na necie...poryczalam sie az moj szef przylecial bo myslal ze cos mi sie stalo u nas dzis impreza ale nie bedzie duzo dzieci gdyz sie pochorowaly albo mamo nie pasuje ![]() z jednej strony sie ciesze bo bedzie mniej roboty ten antybiotyk chyba ostatni brala Pola katakumby my tez kiedys bralismy ten antybiotyk i pojawily sie plesniawki pomimo oslonowo branego lakcidu kawa skonczona ide popracowac
#317 |
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2338552 3]BB: no niech w koncu spadnie, bo ile mozna czekac
![]() No nie ![]() Mam nadzieje, ze w tym roku beda biale swieta, umili mi to chociaz troszke pobyt w UK
#318 |
Zakorzenienie
|
Wstyd się przyznać, że nawet nie wiedziałam kto to jest ten Preisner.
![]() ![]() Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie.!!!!!! Godzina 15 a ja niedowidzę literek na klawiaturze, tak ciemno u mnie jest! Kofii szampon pewnie ma składniki które lekko wysuszają włosy, nie mając nic wspólnego ze zmniejszaniem przesuszania (skóry głowy bo to chyba ona się tłuści?) Gdyby zaczęły ci się puszyć włosy lub wyglądać na sianowate polecam odżywkę z Australian Organics (żółta do włosów zdaje się farbowanych). Zostawić na 5 minut po myciu, spłukać i włosy sa cudeńko... Lori dałam drugą szansę Jansonowi ale... Chyba się pożegnamy. Włosy mi po nim śmierdzą jakby z tydzień niemyte były plus . Z AO jeszcze walczę cierpliwie, bo włosy nadal wymagają codziennego mycia. Jednak naprawdę duży plus za to że te szampony nie wysuszają skóry głowy i nie ma łupieżu, jak zdarzało mi się przy innych komercyjnych szamponach. ********* EDIT: czy w tym tygodniu w UK jest Black Friday? Czytałam na onecie taką wiadomość ale nie do końca wierzę onetowi więc postanowiłam sprawdzić wśród zakupoholiczek ![]() ![]() Kupiłam maszynkę do mięsa (ebay-jest tego od groma) Będą dobre pierogi na święta ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-11-22 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest na amazonie, co godzina kilka rzeczy jest bardzo przecenionych (np nowy album take that byl po 1F) ale niektore rzeczy znikaja w przeciagu sekundy
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2010-11-23 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za to wylazla jej wysypka po 3 dniach, wiec jakis bunt organizmu byl. Cytat:
Cytat:
i juz jej zyczylam wszystkiego najlepszego ale moge jeszcze raz, a co niech ma dziewczyna ![]() Cytat:
![]() ide wygooglowac ![]() mowisz ze sa maszynki? jaka kupilas, pochwal sie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#321 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja takich kartek nie uznaje ![]() moge wyslac jako zart, ale nie jako zyczenia swiateczne. te zawsze tradycyjnie i przez listonosza ![]() zreszta sama uwielbiam dostwac ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jak szlam do pracy ciemno, wracam ciemno ![]() Cytat:
zazwyczaj najbardziej przetluszczaly mi sie u nasady! teraz jetsem w szoku jak dlugo potrfia zostac "swieze" ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
podobno popularne to bardziej w usa niz u nas .... taki piatek zawsze wypada po swiecie dziekczynienia ....... a tu moze se tez zrobia, bylo by dobrze ![]() zreszta teraz wszytsko to jedna wielka przecena ............ *** zmeczona jestem chyba nie odespalam weekndu spadam sie rozuszac do pozniej !!!
![]() |
#322 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj serwuje chicken teriyaki tylko musze zdobyc to japonskie wino najpierw
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() robią do tego fajne koperty, można wybrać różne obrazki i czcionki ![]() ostatnio tacie na urodziny wysłałam (ze zdjęciem wnucząt) to się bardzo ucieszył ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mozna paypalem placic? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
można
![]() uwielbiam miejsca, gdzie mogę płacić paypal-em ![]() ![]()
#326 |
Zadomowienie
|
Jak ja nie cierpie poniedzialkow!!!
A do tego pogoda sie psuje i ma byc jeszcze zimniej i ma padac snieg. Dobrze, ze w tym tygodniu tylko pracujemy do czwartku, lenia mam. A co do kartek, to ja jestem z Kofika, lubie wysylac i dostawac. Nie ma to jak wlasnorezcnie wypisana kartka.W pracy tez dostajemy co roku, wszystkie sobie zostawiam. Mam cale pudlo, a na swieta je sobie wieszam w domu.
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amazoon przejrzałam, nic ciekawego nie mieli. *************** Kupiłam zwykłą prostą, ręczną jaką mama i babcia od zawsze miały ![]() http://cgi.ebay.co.uk/LARGE-RETRO-ME...item3efde35b42 Są różne szmery bajery elektryczne (pewnie w Kenwoodzie Vedmowym I maatrowym to też jest) ale powiem szczerze że dla mnie takie urządzenia nie są warte ani ceny ani cennego miejsca w mojej małej kuchni. Taką małą maszynkę wrzucę w kąt i użyją ją może raz na 2 miesiące, a elektryczna musiałaby stac i miejsce zajmować. Widziałam jak to u teściowej było...
![]() |
#328 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ani chwili przerwy (no poza lunchem) i do tego zamieszanie od samego rana ....... Cytat:
![]() ja dodatkowo pierdzielnieta jestem bo potrafie dekorowac koperty ![]() naklejac naklejki ....... Cytat:
![]() ja bylam zachwycona - zabytki,gondole,maski i ten wloski klimat........ poza tym stamtad juz niedaleko do Padwy i Verony ![]()
![]() |
#329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiedys mialam taka wielka tablice korkowa na ktorej przyczepialam wszystkie kartki ktore dostawalam, od razu sie swiatecznie robilo! Co do robienia kartek, to uwielbiam. Robie wszystkim wszystkie na urodziny, imieniny, sluby, walentynki i inne okazje ![]() Przygotowania slubne to byl piekny i kreatywny czas, sama robilam (z drobna pomoca TZta ![]() ![]() Ola gdzie Ty te Bronxy tak tanio znalazlas? Ja najtansze znalazlam za 84F, potem 90F ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-11-22 o 23:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 | ||
Zakorzenienie
|
to tak jak ja, ostatnio prawie go spalilam bo nie zauwazylam ze mi sie farfocle z mieska owinely wokol ostrza i je spowalnialy
Cytat:
wczoraj znalezlismy lot i hotel na 4 dni za 120F/osobe, wydaje sie calkiem tanio weic nie wiem czy czekac na jakis wiekszy last minute czy sobie zabookowac. Cytat:
![]() DM przyniosl sloiczek domowego dzemu z chilli. Pyszny jest. Czlowiek uczy sie cale zycie
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.