![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Dana, a skad kupujecie meble? Bo ja jeszcze nie wiem, choc pomysl juz prawie cały mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1802 |
Konto usunięte
|
Różnie
![]() ![]() A "meblościankę" do dużego pokoju w Ikei. Jeszcze zastanawiamy się gdzie kupić ławę do dużego pokoju i stół jadalny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Aha, dzięki.
A mozesz zdradzic, ktora ta mebloscianka? Mnie sie podoba jedna z ikei, taka w kolorze ni to szarym, ni to zlamanym fioletowym, dziwny kolor. Stol tez chyba kupimy w ikei, sa spoko i dosc tanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Pumas, odpoczywałam
![]() ![]() Chce mi się iść na zakupy - byłam wczoraj w reserved z TŻ'tem i widziałam kilka interesujących szmat. Nie mogę oprzeć się topom na ramiączkach z koronką... Ale z TŻ'tem nie ma szans na przymierzanie, tylko ewentualnie rzucenie okiem... Muszę iść z koleżanką. Przejeżdżałam dziś koło mojego mieszkanka docelowego ![]() ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Jula, cos w tym jest. Ja tez z Tżtem rzucam okiem, ale na zakupy ide SAMA. Nie lubie chodzic z kolezanka ani nikim innym. Wtedy jestem ograniczona czasowo i za bardzo rozproszona, nie moge sie na nic zdecydować. Dzisiaj jednak jakos spoko bylo, nie przymierzalam zbyt wiele.
Super, ze odpoczelas ![]() Pewnie na razie jest łąka... a za jakis czas powdtana tam bloki - oby nie i oby jak najdluzej !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Rozeznanie
|
Dobra, nadrobiłam zaległości po weekendzie w szkole. Teraz zasypiam po prostu. Pisałam jakiś czas temu, że kupiłam śliczną spódniczkę - na allegro, doszła w piątek. No i ładna ale jakoś tak szwy miała, że podwijała się przy chodzeniu, więc zwracam... Teraz obiecuje sobie, że więcej nie skusze sie na żadne ciuchy z allegro, za duże ryzyko, a potem problem ze zwrotami, i tak jest się stratnym na przesyłkach.
Za to strasznie nabrałam ochoty na jakieś nowe cienie, i patrzyłam, nie mogłam się zdecydować, bardzo podobały mi się poczwórne revlon http://allegro.pl/revlon-cienie-colo...313996563.html te dokładnie, ale niby mają dobrą ocenę na KWC, za to dużo osób pisze, że kolory słabe więc kupiłam w końcu te http://allegro.pl/sally-hansen-cieni...314137276.html bo kolory też bardzo fajne, no i tańsze więc jeszcze błyszczyk sobie kupiłam, a z kasą cienko więc trzeba oszczędzać ![]() Pumas getry śmieszne, takie rzeczy muszą pasować do reszty i osoby ale pewnie Tobie pasują :P
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki, u mnie ok, choć pracy nadal ani słychu ani widu.
http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=3513 A to mój tort naleśnikowy - zrobiłam z TŻtem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Hehe, przepraszam
![]() Jest pyszne, no ale baaaardzo kaloryczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
gwazdka, mialam mowic, ze sprobuje, ale to takie kaloryczne!! Moze nawet i bardziej niz lasagne
![]() Kala, cienie revlonu sa spoko, ja jestem dosc zadowolona. Sally hansen niet, bo uwazam, ze ta firma specjalizuje sie w preparatach do paznokci, a nie w kolorowce. Ale moze sie myle. Jesli chce jakas spoko kompozycje, to ide do inglota i tam sobie dobieram kolory, ktore mi odpowiadaja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Pumas, pewnie, można kombinować. Można z kurakiem dać, albo z samymi warzywkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
taaaak, faceci nie patrza na kalorie, byle miecho i byle sie zapchac :P
wlasnie mysle, co na obiad zrobic tżtowi i zawiezc mu do pracy... ale nie mam pomyslu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmm, no to może zrób mu jakiegoś schaboszczaka, ziemniaczki, suróweczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
Pewnie tak zrobie, zeby nie musial sie babrac z moimi wymyslnymi daniami, a kotlet to jego ulubione "danie".
Rolety dzisiaj mi zakladaja. Cały dzien sama dzisiaj bede, do poznej nocy. Szkoda, bo nie ma nawet do kogo geby otworzyc i przychodza zakupoholiczkowe mysli, zeby isc do CH nieopodal... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 | ||
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka, już mam pomysł na obiadek dla TŻ jak przyjedzie
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Ja też siedzę i patrzę w monitor
![]() Na zakupy bym poszła ale kasy brak ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Zadomowienie
|
ja jeszcze godzinkę w pracy iiii do sklepu pójdę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Gwiazdeczko...teraz mam takiego smaka na te naleśniki że ho ho,chyba się wezmę i sobie dziś w domciu zrobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
Ja w piątek jadę w góry, oby mi coś nie wyskoczyło.
![]() Wyjazd firmowy z firmy męża, za darmo i do tego różne atrakcje typu: strzelnica, quady itp. Już się nie doczekam. ![]()
![]() |
#1819 |
Rozeznanie
|
Gwiazdka ładnie to wygląda ale właśnie, kalorie
![]() Ja siedze i myśle, co zrobić do jedzenia bo jakoś totalnie nie mam weny, zwłaszcza, że waga mi stoi w sumie od 2 tyg, a to ile czasu mi schodzi na robienie oddzielnego jedzenia sobie na wynos do pracy, do szkoły, do TŻ - pełna logistyka. A póki co efektow brak. Dzis rano siedzialam 10 minut z kawą myśląc co mam zjesc i w koncu nic nie zjadlam. Normalnie zrobilabym albo grzankę albo musli w mlekiem, jak jest zimno to lubię rano zjeść coś ciepłego a te jakieś placki dukanowe etc rano zajmują czas. Pewnie bym poszła do jakiegoś sklepu, może właśnie do inglota żeby dobrać sobie tak z 3 odcienie, gdyby nie to, że ostatnio w ogóle nie mam na to czasu. W piątek jak byłam w kinie byłam w CH pierwszy raz od daawna, nie wiem, może 3-4 tygodni, nie licząc szybkich wejsc tylko do tesco i tyle. Dlatego uznalam, że prędzej mi paczka z allegro dojdzie, niż ja pójdę do CH na zakupy, gdzie jeszcze to drożej wyjdzie. Mam nadzieję, że te sally hansen będą ok, zobaczymy. Póki co moje ulubione to paletka loreal do zielonych oczu i jakieś podwójne szarawe cienie z oriflame, które mają kilka lat (!) a nadal się trzymają,nie pokruszył się i są ok. Ariena to super, odpoczniesz sobie trochę i oderwiesz od myślenia o pracy. Tez bym gdzies wyskoczyła ale nie ma szans dopoki nie znajdę normalnej pracy.
www.pustamiska.pl - tylko kliknięcie i pomagasz Edytowane przez Kala_88 Czas edycji: 2010-11-22 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Ariena Ty.... zazdroszcze Ci ;-) Jesli mąż ma fajna ekipe w pracy, to tym lepiej, bo fajna zabawa. U mnie w kazdej firmie bylo tak, ze jezdzili sami pracownicy, nigdy w parach. W koncu to integracja firmowa, a nie rodzinna
![]() Kala, ja moze wszystkich swoja miara mierze, bo mam do CH 2 min. samochodem, 20 min pieszo. A oprocz tego jest masa innych, stad takie moje czeste wizyty... A allegro to zło, na ktore w ramach oszczedzania staram sie nie wchodzic ![]() Za tydzien ma byc -7'C i SNIEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Pumas, już ponoć w środę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
byłoby czadowo ! moglabym myslec o weekendzie w górach, blisko Arieny :P Nie no zarcik, jak najdalej :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Kala też miałam zastoje, to normalne bo organizm się broni. Musisz dużo pić. Ja na zastoje miałam jedną radę: po prostu jadłam trochę mniej wieczorami i najpóźniej o 19 i same produkty białkowe. No i duuuużo picia. Do tego zwiększyć ruch.
Pumas czemu chcesz być jak najdalej ode mnie, no wiesz ![]()
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Nie mówicie, że będzie śnieg! Nie lubię zimy i śniegu!! Chcę lato!!! I pracę!!!!
Na zakupy idę jutro z kumpelą ![]() ![]() Tymczasem byłam na korkach z ang, uczę się do testu, który mam dzisiaj w szkole i przerabiam lekcję z rosyjskiego na rosetta stone. Potem będę czytać brytyjską wersję Cosmo ![]() Nie jestem w nastroju na szukanie pracy dziś ![]() ![]() Pumas, widzę, ze została Ci jedna tylko rzecz do zaliczenia z Twojej listy ![]() ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2010-11-22 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Tez bym sobie gdzies polazła. Jutro spotykam się z przyjaciółką, idziemy do CH i będziemy przymierzać wszystko co nam w ręce wpadnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
żebyś nie mówiła, że Cię prześladuję :P Bo po weekendzie będę na śląsku
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Jula, ja tez żaluje, bo mam ochote na cos szalonego, a niestety kompana brak, jakies te moje baby dretwe sie ostatnio zrobily... A grzaniec chętnie. Posyłam z Krakowa autostradą 300 km ![]() Jula, a moze warto sie zajawic sportem zimowym jakims? Gdyby nie on, to zimy bym nie trawila. a tak mam na co czekac i jak spedzac czas ![]() Choc nie powiem, by mi sie nie marzylo ciepełko jakies... Kolezanka mi podsunela pod nos oferte do Egiptu, fajny hotel za swietna cene. Za pare dni... Moze by sie skusic? I Tajlandie przelozyc na za rok ? Choc i tak z Tajlandii nic nie wyjdzie, bo pieniedzy nie uzbieram tyle :/ Więc realizacja mojej listy nie zostanie wykonana :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Pumas, Ty nie zrealizujesz listy? Nie wierzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1829 | ||
Zakorzenienie
|
Ariena, bo Pumas chce być bliżej mnie :P
A ja, z racji tego, ze szefowa dostała się do rady byłam u niej złożyć gratulacje i by podpisała referencje... Niestety nie było jej... Jutro rano spróbuję do niej podejść... Ciekawe co powie na moje wypociny... Już tak się wychwaliłam w nich... ale napisałam samą prawdę ![]() Teraz, jak wróciła, to uczyłam się angielskiego... W trakcie bezrobocia planuję jeszcze nauczyć się programowania HTML i pełnej księgowości... Ze programem spokojnie dam sobie radę, ale z ta księgowością to już dużo gorzej... Ja nie cierpię śniegu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Heh, "moje" baby też sa drętwe. Nic tylko fotel bujany i robótka na drutach
![]() Co do sportu - rozważę bałwaning ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.