|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV
Madziwnia Ty i z tymi 9ma kg wygladasz slicznie, kobieco. Ja mysle, ze wazniejsze od chudosci sa proporcje (cyc, pupa itp) i osobowosc. A Ty jestes taka apetyczna babeczka
A ja ostatnio bylam w operze (albo raczej na operze) 2 lata temu ![]() na tym: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/o...wiu_68484.html super bylo, tylko zimnooo...Ale Otello byl super! I w teatrze wspolczesnym, na "powrot do domu"- zenada.... To bylo tez jakies 2 lata temu... Z ksiazek to przeczytalam 2 zakazane (dzisiaj ), z czasopism to tez bardzo lubie charaktery |
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV
Cytat:
![]() oliwka a może kilka tytułów byś zapodała ![]() ja kiedyś dostałam taką płytę(nie od tż),ale tak wkurzała tż,że zazdrośnik coś z nią zrobił,bo już tyle czas znalezć jej nie mogę ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- pl madzia skoro mówisz,że aż takie to niewygodne to się Ciebie posłucham a co myślicie o tym? http://moda.allegro.pl/ismena-koszul...318931916.html
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
megi... jak to mówi znajomy... praca nie k*** do innego nie pójdzie...
to tak a propos pracy i seksu :P ehh ja bym chciała tak usiąść i poczytać książkę w spokoju.. nie martwiąc sie o to że bałagan w domu czy obiad nieugotowany... dobra uciekam na kawę do koleżanki... pa
|
|
|
|
#1204 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja najchętniej bym usnęła przy tej piosence![]() chciałam coś napisać,że coś jest gdzieś ale ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
a masz gg na open fm jest mnóstwo stacji między innymi We dwoje ja tez uwielbiam czytać ale totalny brak czasu a tak w temacie to czytałam fajną książkę"Kobieta Gabriela"Robin Schone-polecam Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2010-11-22 o 12:49 |
||
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
wy tak o sexie a ja skłócona z tz i tak łatwo sie nie poddam, więc wafelka "grzesia '" zjem
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
Ja bym jednak wolała coś za pupę troszkę żeby stringi nie były potrzebne na moment
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
oliwka mam i włączyłam,ale nic mi nie leci,bo to pewnie kwestia internetu,a ja mam bezprzewodowego blue connecta,a od jest do d...y
o działa,ale przerywa;D ustawiłam we dwoje,ale w ogóle ja nie wiedziałam,że tam na gadu takie stacje za***...e są,dzięki Oliwka;*
Mój najpiękniejszy uśmiech "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2010-11-22 o 13:00 |
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Cała godzina minęła a tu ani jednego nowego wpisu
Dziewczyy pewnie gotują albo (w końcu) wzięły sie do roboty. ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- A może jest jakieś męskie forum na który mogłybyśmy zadac pytanie: Co byś chciał dostać od Mikołaja???
|
#1208 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja w pracy cały czas słucham przewaznie impreza albo po polskuCytat:
może jakiś karnet na siłownię albo basen albo jakis bon do jego ulubionego sklepu jakies gadżety zmechanizowane ![]() ja tez mam zawsze problem z prezentami dla tż a już z odzieży nie ma szans żeby mu coś kupic bo on sam musi wszystko przymierzyć,raz mi się tylko udało z takim sweterkiem trafić dziewczyny poczytały i pewnie poszły do swoich tż-ów hehe Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2010-11-22 o 15:10 |
||
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z ubraniami dla tż to mam tak,że mogę mu wszystko sama bez niego kupić,a jak jesteśmy na zakupach ubraniowych razem to on stoi,ja dla niego wybieram to co mi się podoba i on przymierza w pełni zdaję się na mój gust-choc powiem,że czasami to męczące,bo ubierz siebie,tżta i teraz malutką dziewczynkę,dobrze,że kot ubrań nie potrzebuje tż od lat mówi,że ubiera się dla mnie i mi ma się podobać.
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ozłocę Cię normalnie- znalazłam radio 100% Metallica-od razu człowiek ma inny humor
|
|
#1212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- hehe z tymi przerwami na rozmowy z kolegą co pod biurkiem chce wylądować |
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() moze sie wybierzemy do Ikeai kiedys, choc z pierwszej wizyty mam zle wspomnienia-jeszcze w zaawansowanej ciazy i utknelismy w wielkiem korku w Zgierzu a ja jedyny kierowca, nocą...brrrr
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2010-11-22 o 15:55 |
|
|
|
#1214 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już w domku i szalenie podoba mi się dzisiejszy dzień tutaj
Proszę więcej takich Idealnie mi się poruszany topic kojarzy z brakiem rozmów o potworkach, bo sex właśnie wisi w powietrzu gdy potworki są cicho czyli śpią ![]() Z fajnych książek polecam mega mega mega bardzo "jeździec miedziany" pauliny simons - jest rewelacyjna ta książka!! Normalnie cud miód i orzeszki i komu bym nie pożyczała to każdy był zachwycony (rzecz jasna płci żeńskiej ) Trochę w niej historii ale w świetny sposób pisana - ja totalny umysł ścisły więc i dla nie lubiących historii jest git Drugą jej częśc "tatiana i aleksander" można pominąć bo to wspomnienia z części 1, a już 3 część jest jeszcze lepsza niż 1 "D "ogród letni" Pop Tobie szczególnie polecam bo bez wątpienia umili Ci czas spędzony w łóżku Ja czytałam do 3-4 nad ranek bo się oderwać nie mogłam ...Kolejne świetne książki choć już o innej tematyce Marca Zusaka "posłaniec" i "złodziejka książek" MEGA POLECAM!! Ja ogólnie jestem maniaczka książkowa więc wiecie teraz mam mało czasu ale muszę wrócić to wiecznego i ciągłego czytania - rzecz jasna z przerwami na s.....xMegi my to chyba zbliżone temperamenty mamy choć mi to niedawno wróciło długo po porodzie było słabo ... Ale Ty mi się podobasz w tej sukience!!madziwnia zgadzam się z dziewczynami - Ty masz to COŚ i czy byś ważyła 50 czy 100kg i tak żaden facet na ulicy nie przeszedłby koło Ciebie obojętnie
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje słońce 16.12.2009 (28 tc. 900 gr) Moja stokrotka 21.02.2012 (27 tc. 700 gr) Edytowane przez P0P70 Czas edycji: 2010-11-22 o 16:10 |
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba ze utyje w oczach
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak i paru innych, z którymi da się delikatnie poflirtować Madziwnia - coś w tym jest - jesteś śliczna i nieważne ile ważysz - masz piękne oczyska, które ściągają całą uwagę (to teraz się już możemy spotkać?) Gmyrelka - dla Ciebie zrobię fotkę tuż przed wyjściem - może wtedy jakoś konkretnie się umówimy na randkę bez tych małych i tych dużych potworów A mój tż w jakimś podłym humorze - zobaczę, czy da się mimo to trochę zmolestować - sese
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Megi specjalnie dla Ciebie:
- Kiedy kobieta przeżywa szokujący seks? - Kiedy zamiast orgazmu przychodzi mąż.
|
#1219 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Mąż i żona oglądają zagraniczny program psychologiczny o skrajnych emocjach. W pewnym momencie odzywa się mąż: - Kochanie, to wszystko stek bzdur. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie szczęśliwym i smutnym w tym samym czasie. - Masz największego penisa wśród własnych kumpli. W trakcie nocy poślubnej: - Kochanie dużo miałaś kochanków przede mną? Mija godzina, ona milczy - Kochanie gniewasz się na mnie? - Cicho liczę… Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2010-11-22 o 16:20 |
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
O to dla Wszystkich:
Koło prostytutki zatrzymuje się samochód. Kierowca pyta: - Ile za loda? - 600 rubli. - Ale ja mam tylko 100. Ale czekaj, może dorzucę swoją komórkę? Dziewczynka się zgodziła... Po wszystkim gość daje 100 rubli. Dziewczynka przypomina: - A komórka? - A tak. Notuj: 0- 60......
|
#1221 |
|
Wtajemniczenie
|
mrowak przytyte oczy musiały ciekawie wyglądać
![]() megi próbuj próbuj - w końcu nie od dziś wiadomo co jest najlepszym sposobem na poprawę humoru Ja chyba też poudaję że mam dzisiaj kiepski nastrój ... tż mnie na pewno skutecznie pocieszy a im gorszy nastrój tym tż bardziej się postara I oczywiście liczę na te zdjęcie tuż przed wyjściem A tę ekstra książkę to mogę Ci pożyczyć - o ile byś chciała w końcu do Ciebie mam najbliżej (jak ona pobudza wyobraźnie )Kawały rewelacja
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2010-11-22 o 16:24 |
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Gmyrelka - ja tutuły zanotowałam. Dziękuję. NA pewno przeczytam - mmam dużżżżżżo czasu. Musze tylko poprosić TZ mi je kupił.
A zdięcie MEgi też chcę zobaczyć - toż to mnie przez lata podejrzewno że lubię kobiety. I nie twierdzę że ich nie lubię ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- JA dzisiaj powiem tak do TZ - ciekawe co on na to powie??
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki dziewczyny... a propo sexu to to ja chyba dłużej nie wytrzymam trzymac z dala męża! ja juz mam straszne sny na ten temat ![]() ![]() byłam u lekarza to zgrubienie pod pachą to nic złego ufffff kamien mi z serca spadł ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- a ja chciałam zarzucic propozycja
zróbmy 1 albo 2 dni w tygiodniu takiego zakzu??? tematy tylko o nas bez dzieci co?? Ustalmy np. w każda środę!!!
|
|
|
#1224 |
|
Wtajemniczenie
|
P0P książki myślę - spodobają Ci się
Szkoda że nie jesteś w wawie to jakąś bym Ci podrzuciła![]() Madziwnia a czemu Ty trzymasz tżta z dala?? Karę ma :P?? Przecież Ty zawsze najbardziej aktywna byłaś ![]() Ja jestem jak naj naj najbardziej ZA propozycją Może to być nawet 6 dni w tygodniu heheheheh (joke) Megi a my to może sobie w "seksie" założymy temacik ??
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2010-11-22 o 16:46 |
|
|
|
#1225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przestańcie juz bo ja nie mogę-@ |
|
|
|
|
#1226 |
|
Wtajemniczenie
|
Prawdziwy marynarz i czerwone morze przepłynie
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczełam 2 tydzień siedzenia w domu i oglądania "Rozmowy w Toku" No ja jestem totalnie załamana tą dzisiejszą młodzieżą. Skąd oni ich biorą do tego programu. Przecież tak to nie wygląda.
Mam taką nadzieję.![]() Dzień sie kończy a my tu planu nie wyrobiłyśmy: Co z fryzurą Machaj? Ferrou - A Ty gdzie nam sie tu podziewasz? Czas dobrać odpowiedni makijaż dla Megi do tej sukienki. Madzia - ja myśle ze na takie wolne tematy to lepszy byłby piątek. Ale Ty wtedy dużo stracisz bo do szkoły chodzisz.
Moje słońce 16.12.2009 (28 tc. 900 gr) Moja stokrotka 21.02.2012 (27 tc. 700 gr) Edytowane przez P0P70 Czas edycji: 2010-11-22 o 17:05 |
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi - naprawdę mi się tutaj dzisiaj podoba
Nie ma to jak odchowalnia Musimy częściej sobie robić takie poniedziałki ![]() Gmyrelka - ja chce książkę, ja chcę!!! Tż niestety zamiast potulać się - musiał wyjść. Ale co tam - mam Pana Wacława w szafce. Swoją drogą uważam, że każda kobieta powinna mieć takiego - mój z allegro nazywał się "cyfrowy bydlak" - to dopiero intymne W każdym razie jest niezastąpiony
|
#1229 |
|
Wtajemniczenie
|
zmykam do domciu-buziaki i kombinujcie dalej
a z tym morzem to może niekoniecznie
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grymelka ja też sobie tytuły zapisałam,akurat jutro planuje wskoczyć do księgani i coś kupić,bo nie mam nic nowego do czytania. oliwka dałam cynk na temat open fm dalej i mnie chcą po stopach całować za nie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

), z czasopism to tez bardzo lubie charaktery 

Jak i paru innych, z którymi da się delikatnie poflirtować