|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
starszy taki do schrupaniaa teraz mozesz zbijac fortune jak go nie ma ![]() ja tez sie wykąpałam ,ale zjadłam 2 rogaliki takie ciastka teraz próbuję zabić wyrzuty sumienia i piję zieloną herbatę![]() mister D poscił konkretnego focha,bo siedzi na gg,ale nie odzywa się a tak odzywał się dzień w dzien a kij mu w oko,ja go przepraszać jeszcze raz nie będę!
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
no właśnie zbijam fortunę ![]() e tam rogaliki ja zjadłam dzisiaj kilka ciastek i grześka w czekoladzie z orzechami ![]() a kit z nim może sam zmądrzeje
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się pojawi to nie zamierzam próżnować oczywiście pod warunkiem,że w jakimś tam stopniu będzie mną zainteresowany,bo nic na siłę![]() wiesz co? powinnaś założyc własnego czata i zeby laski na Ciebie zarabiały! ![]() MOŻE,w co wątpie nawet lepiej bo miałam mu w swoje urodziny ładne zdjęcie wysłać ,tzn całej sylwetki,a ze dzisiaj się najadłam to jestem kulka więc nic nie będę wysyłac![]()
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już mam dziewczyny które na mnie pracują obrotna jestem![]() jaka kulka nie widziwiaj z resztą nie ma co wysyłać jak się nie odzywa![]() ale się zimno zrobiło byłam z sunią na siku i po prostu jest masakra, a mgła jest taka że świata nie widać
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko no to faktycznie dobry tydzień się szykuje, oby na tej uczelnianej imprezie był ten Twój obiekt
Coś mi się wydaje, że po tych wszystkich imprezach wątroba będzie wołać o pomoc Anastazja co do D to ja wiem, że powinnam się nie odzywać... ale póki co nie jestem w stanie tego zmienić. Rozmawiamy jak znajomi, nie daje mi żadnych złudnych nadziei , nie pyta o spotkania, więc ta relacja jest raczej nieszkodliwa Co do zdjęć to wysyłałam im same z twarzą, nie wysyłałam zdjęć samego biustu bo sugerowałam się tymi zdjęciami, które oni przesłali jako przykładowe. Sama nie wiem, w jakich godzinach będę siedzieć... Na pewno od 8 do 12 najczęściej, bo wtedy jest najmniej roboty i później zostaje cały dzień wolny A co więcej to zobaczę Tego wieczornego wolałabym uniknąć ze względu na to, że wieczory mam zajęte, więc pewnie jakoś popołudniem, z resztą zobaczę W ogóle to teraz trochę zgłupiałam, napisała mi ta babka z tych czatów maila, abym zdecydowała się ,czy chcę pracować u nich, czy gdzie indziej na kamerkach, bo nie mogę mieć kilku nicków na poszczególnych systemach Czyli co , mam pousuwać swoje prywatne konta z siódemek i px ? :/ Ja niedawno wróciłam od dziewczyn Oglądałyśmy dwa filmy , poplotkowałyśmy i tak jakoś zeszło długo dzisiaj Zaraz idę do wanienki i spać
|
|
|
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
heeej ;* sorki laski że mnie nie było wczoraj ale późno wróciłam do domu a jeszcze naukę miałam ;***
))siedzę właśnie i piję kawę :P Nadziejko ten podkład kosztował niecałe 16 zł kurcze bez kitu dziewczyny zima idzie! dziś tylko 2 stopnie, ma być w tym tyg już na minusie a w środe i u mnie śnieg ;/ MASAKRA. Na zajęcia mam na 12 ale wstałam żeby dokończyć projekt, znaczy muszę go ładnie przepisać :PPP Miłego dnia ślicznotki ;*
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Ja dzisiaj pospałam do 9 W nocy śnił mi się śnieg i Desperados, ale nie pamiętam co konkretnie ![]() Na śniadanie zjadłam kanapki z pasztetem domowej roboty , a aktualnie dopijam herbatkę Zaraz muszę podjechać do sklepu po dezodorant Wyczaiłam coś , co działa jak antidral, jest 3x tańsze i nie szczypie Kurcze Ewelinka nie strasz mnie z tym śniegiem :/ Mi się dzisiaj już taaaka zima śniła , że wszędzie biało było i mroźno Jak dla mnie to mogłoby zostać tak, jak jest, bez żadnego śniegu... To strasznie zimno jest u Ciebie, u mnie na termometrze 7 stopni więc odrobinkę cieplej ![]() Pisałam rano z babką z tych czatów i dobrze podejrzewałam, muszę pousuwać swoje prywatne konta na 777 i px... No i ja się raczej nie będę zastanawiać, bo u mnie i tak zyski z tego są praktycznie żadne, a tam u nich mam pewną kasę. Do siódemek już napisałam, a na px mój alfons czyli Anastazja musi mi usunąć Ja tam urobiłam jakieś 10 ojro w tym miesiącu, jeśli usunę konto to to mi przepadnie ? A Ty Anastazja co zamierzasz zrobić? Ty masz niezłe pieniądze mając swoje konta, będzie Ci się opłacało podjąć pracę u nich ?
|
|
|
|
#4298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skoro potrzebujesz z nim kontaktu to okno to ja też im wyślę wszystkie z twarzą ![]() pewnie na 777 przyszła im informacja że jesteś na innym koncie na czerwonej strefie tak jak było u mnie jak chciałam Ci konto założyć ![]() ja bym na Twoim miejscu zlikwidowała ten profil na 777 jak jesteś w czerwonej strefie i później ewentualnie znowu założyła nowy, bo oni pewnie mają na tym czacie największy zarobek tak jak każdy ale to trochę dziwne z jednej strony bo na tej stronie z ofertą jest informacja że jak już gdzieś się czatuje to należy im powiedzieć na jakich stronach i oni się wtedy tam nie logują, musisz do nich napisać na gg i wszystkiego się dowiedzieć, tak by było najlepiej Cytat:
myślałam że zamarznę;/ u mnie też w środę śnieg zapowiadają![]() witam ![]() na śniadanko oczywiście płatki plus kawka ![]() dzisiaj w pracy miałam kocioł od 8 ale już jest w miarę luźno ![]() zaraz im w końcu wyślę te dane do tych czatów bo wczoraj nie miałam NIPu i nie chciałam w ratach wysylać ![]() już zapowiedziałam w robocie że będę miała dodatkową pracę w godzinach pracy i nic nie powiedzieli tylko by spróbowali coś się rzucać
|
||
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam z tym problemu na szczęście wystarczy mi zwykły antyperspirant z garniera![]() no to faktycznie psinka dorasta a co Ci się tak ten śnieg śni?no to pousuwaj bo nie da rady inaczej ja nie wiem czy te 10 euro przepada czy nie ale czekaj czekaj przecież na px nie ma Twojego dowodu przesłanego to skąd oni niby wiedzą że tam masz konto?![]() ja pogadam z nimi powiem im że nie chcę kont usuwać bo chcę pracować też w nocy a u nich w nocy nie da rady zobaczymy co mi napiszą
|
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja jeśli chodzi o D to ja widząc moją sytuację pewnie sama kazałabym popukać się w głowę , no ale gdy sytuacja dotyczy mnie samej, to niestety nie jest już tak łatwo.
Co do tej potliwości to nie ,nie mam żadnych poważnych problemów na tym tle, ale do teraz używałam rexony, która odbarwia mi ubrania i niszczy tkaniny, a takiego antidralu używałam raz w tygodniu i był spokój na cały tydzień Tylko antidlar szczypał niemiłosiernie, a po tym specyfiku ponoć nie ma takich dolegliwości ![]() Haha no może i mam jakieś zdolności, jeszcze tego nie odkryłam ale jak się sny sprawdzą to znaczy, że coś w tym jest ![]() Tzn jak zakładałaś mi konto u siebie na px to nie potrzebowałaś zdjęć mojego dowodu ?
|
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem zadowolona z tego garniera zielonego tyle że ja używam w kulce ![]() może byłaś w poprzednim wcieleniu góralem ![]() nie, nie potrzebowałam dowodu dlatego to dziwne że musisz tam niby konto zlikwidować moim zdaniem nie ma takiej potrzeby a na 777 pewnie się wydało bo jesteś w czerwonej strefie
|
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta ziaja jest w kulce, ale jeśli okaże się skuteczna, to jestem w stanie to przecierpieć ![]() Haha może Ta babka z tych czatów jest jakaś dziwna, najpierw napisała mi, że muszę usunąć konta , a później, że właściwie nie muszę usuwać , wystarczy tylko jeśli przestanę na nich pracować Tak czy siak na 777 usunęłam już bo i tak nie miałam stamtąd żadnych zysków będąc w tej czerwonej strefie, najwyżej za jakiś czas sobie założę Napisała mi , że niebawem prześle mi adres tam do nich do panelu i nawet dzisiaj mogę zacząć pracę W ogóle to pytałam się jej jak jest z rezygnacją, to mówi , że mogę wycofać się w każdej chwili i nie ponoszę żadnych negatywnych konsekwencji. Po prostu rozwiązuję umowę o dzieło i okres wypowiedzenia trwa 7 dni. Jeśli zacznę pracę dzisiaj to do końca miesiąca będę musiała sobie wybrać takie dyżury, które są wolne, a na grudzień już sama ustalam sobie wszystkie dyżury. Zapowiada się fajnie i oby tak było
|
|
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sztyfcie jakoś mi się wydaje że się klei![]() no to dobrze to ja Ci nie będę usuwać tego konta z px zawsze będziesz mogła sobie dorobić w międzyczasie a no to fajnie ja przed chwilą wszystko wysłałam więc mam nadzieję że niebawem się odezwą pasowałoby coś jeszcze w tym miesiącu dorobić żeby jakaś kasa wpłynęła w grudniu oczywiście jak będą mi pasowały te dyżury bo tak jak pisałam wcześniej mi najbardziej pasują dyżury od 8 do 12 i od 16 do 20 i w tych godzinach chciałabym pracować a Ty tylko 4 h będziesz robiła? 4 h to dla mnie trochę za mało![]() czy u Was też tak leje od samego rana? normalnie jak się obudziłam przed 7 to lało i nie przestaje![]() dzisiaj idę po obiedzie zobaczyć te buty bo normalnie mam całe mokre nogi
|
|
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem ile będę robiła, to się wszytko tylko wydaje takie fajne i proste Ściągnęłam sobie ten program od nich i chciałam sobie rozplanować jakoś najbliższe dni... O tym, aby dorobić coś w tym miesiącu możemy zapomnieć, bo praktycznie w ogóle nie ma wolnych dyżurów. Ja myślałam, że to się pracuje kiedy się chce,a tu są normalne zapisy i nie może po kilka osób siedzieć o tej samej porze Ja jutro załapałam się na jeden dyżur od 12 do 16 i to będzie chyba jedyny mój dyżur w tym miesiącu, bo pozostałe które są wolne mi z kolei nie pasują ![]() 25go każdego miesiąca ustalasz grafik, tzn najpierw ustalasz godziny jakie by Ci pasowały, co jeszcze nie znaczy, że je dostaniesz, bo jeśli laska która jest wyżej w rankingu niż Ty chce mieć ten sam dyżur, to ona go dostaje Więc to jest raczej niemożliwe, aby z początku pracować sobie po 8 godzin dziennie i to jeszcze w satysfakcjonujących godzinach.Mam trochę rozkminę , bo ja w grudniu mam iść do tego mojego sklepu i ciężko mi będzie jedno z drugim pogodzić :/ ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Postanowiłam Jutro pójdę do tego mojego sklepu pogadać z szefem co zamierza, powiem mu jaka jest sprawa że znalazłam sobie pracę przez internet i muszę wiedzieć wcześniej ,czy będę pracować u niego, żeby jakoś jedno z drugim pogodzić. Prawdopodobnie będę tam cały miesiąc, więc wstępnie na czatach pozapisywałam się na 2 dyżury w tygodniu na tę ostatnią zmianę i po 1-2 w weekendy, na więcej nie starczyłoby mi czasu. A w styczniu w nagrodę za ciężką pracę pojadę na duże zakupy hihiCo do pogody to u mnie szaro i ponuro :/ Nad ranem coś pokropiło, ale teraz nie pada, co nie zmienia faktu że ciemno jest jak w dupie i mega nieprzyjemnie . Nie wiem sama, czy gdzieś dzisiaj się wybiorę , jakoś tak fajnie mi się w domku siedzi Nałożyłam preparat na skórki i zaraz je osunę , potem nałożę odżywkę na paznokcie i może film sobie włączę, bo nudnawo
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() widzę działacie z tym czatem jak będzie Wam się podobać i uznacie ,ze warto to może i ja się wezmę![]() Sunset- co to za dezodorant? ja uzywam Antidrala,juz nawet to swedzenie mi nie przeszkadza,tyle ile ten smród alkoholu![]() Anastazja-u mnie jest identyczna pogoda,pada non stop,do tego taki okropny wiatr jest więc w buzkę zacina jak nie wiem ![]() niedawno wróciłam,pochodziłam trochę po sklepach,buty sobie upatrzyłam,musze sobie je kupić najlepsze co mnie rano spotkało zaspałam lekko więc nie wyglądałam zbytnio wyjściowo,umalowałam się tak na odpierdziel,włosy w kaptur,rurki,zwykły t-shirt,no na luzie .Zaspana lece na autobus, w ręce termokubek z zieloną herbata.Jadę ,jadę,wysiadam na przystanku i ide na uczelnie.A ze ja idąc na uczelnie idę obok innej uczelni ,więc ze nie wyglądałam ładnie,to schowałam się w kaptur i idę.Idę sobie i nagle wiatr zawiał i mi kaptur rozwiał i patrzę,a koło mnie D Spojrzałam się,on na mnie,ale szybko sposcilam wzrok i przyspieszyłam,ale chyba mnie poznał Boże jak ja jestem odwalona,to nikogo nie spotkam,a jak wyglądam jak 7 nieszczęść to się zawsze taki napatoczy jesli nie to znaczy ze jednak nie przypadłam mu do gustu
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko dezodorant nazywa się Ziaja Bloker , kosztuje 5.99 i nie zawiera alkoholu
Ja sobie go aplikowałam już kilka godzin temu Z początku troszkę szczypie, ale bez porównania do tego, co fundował Antidral Dam znać, czy faktycznie działa ![]() A jakie buty sobie wypatrzyłaś? ![]() Haha to zawsze tak, jest, gdy się chce kogoś spotkać to wtedy się nie da, a spotyka się jak na złość w najmniej odpowiednim momencie Przypomina mi się moje niedawne obsmarkane spotkanie z D Po czym poznałaś, że Cię poznał? Patrzył jakoś znacząco? Z jednej strony szkoda, że uciekłaś, no ale nie dziwię Ci się, bo gdybym była na Twoim miejscu , to też bym uciekła nie będąc ogarnięta jak należy A może poczęstujesz nas jakąś fotką tego Twojego obdżekta ? Chętnie bym obczaiła, co to za ciacho ![]() Oby tylko napisał coś wieczorkiem , informuj nas ładnie
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok to czekam na relację,jak sie zachowuje ![]() szpilki,takie klasyczne,na 1 cm platformie,w dojczu za 70 zl ![]() tzn to było tak,ze się spojrzał odwrocił głowe to kolegów i nagle tak szybko i z takim zdziwieniem znowu sie odwrocił,tak jak sie robi jak się cos nagle zauwazy,wiecie o co mi chodzi ![]() ok zaraz wysle Ci na priv zdjęcia ,to ocenisz ![]() cos czuje sie nie napisze
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aa wiem o co chodzi No to niezły zbieg okoliczności A Ty nie nastawiaj się od razu na nie , bo spiorę dupę Jak będziesz myśleć w takich kategoriach, to na pewno nic z tego nie będzie.Co do zdjęć to nie wyświetlają mi się Wyskakuje mi czarny komunikat na białym tle o następującej treści: 403 ForbiddenRequest forbidden by administrative rules Buu Może spróbuj mu skraść kilka fotek z enka i wysłać mailem ? ![]() Byłam z psinką na spacerro, ale zimno buuu |
|
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczymy jak to sie potoczy ![]() ok to zaraz Ci wysle na maila,tylko mi podaj bo nie mam zapisanego
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz mi oddać kilka centymetrów, wcale się nie obrażę ![]() Niezły pierwsza fota najlepsza Ta opalenizna to kwestia karnacji, czy śmiga gdzieś na solar? Bo na drugim foto już nie jest taki opalony, no chyba że tamte pozostałe zdjęcia były robione latem ![]() ajajaj , czekam na relację, oby się odezwał wieczorkiem A ile ma wzrostu?
|
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co Ty na to?![]() nie mam pojecia,cos kiedys sie mnie pytał czy latam na solarium,bo opalona jestem na zdjeciach etc i sam cos ze był czy chodził,nie pamietam dokładnie,ale zdjecia sa z czasu wakacyjnego więc pewnie słoneczko go wzieło ![]() jak sie odezwie to chyba spadne ze krzesła
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha to się przypnij czymś, żebyś nie spadła z tego krzesła A Ty ile masz wzrostu? 180 to nie tragedia , no ale Ty jesteś wyrośnięta i to utrudnia sprawuszkę
|
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sobie utnę trochę w kolanach może jest to i pomysł oczywiscie bede udawała,że ja nie wiedziałam go,jakby co przeynajmniej mnie obczaił i jesli się odezwie to nie bede miała zachamowań zeby sie z nim umowic ale dajmy mu czas na przemyslenie![]() ja mam 172 cm wiec zakładając moje najniższe buty,w tym przypadku botki ,to jestem z nim równa,a zakładając szpilki jestem wyższa
|
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha też zawsze udaję, że nie widzę Czekamy cierpliwie na rozwój wypadków ![]() Oj tam, jak odrobinkę wyższa będziesz to nic się nie dzieje Najwyżej kolejne buty będziesz kupować pod jego kątem Apropo obcasów pamiętacie, jak mówiłam Wam, że kiedyś tam na imprezie D poznał taką tępą laskę, z którą można porozmawiać tylko o ubraniach i fryzurach ? Ona na którejś z ostatnich imprez podeszła do mojej koleżanki i mówi do niej, że ma fajne buty, ale za niskie obcasy ma i ona by takich nie ubrała Wczoraj D pytał mnie ,czy ją znam i mówi, że w życiu takiej tępej laski nie poznał i że jest głupia jak but |
|
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrzera mnie ciekawosc czy sie odezwie,czy nie kurde kupowac buty pod faceta ![]() uwielbiam takie laski a propo kiedyś stoje w rossmanie przy balsamach do ciała i czytam i podchodza 2 laski,wiek 20-22 lata tak jakoś i jedna do drugie" ej podobno ten balsam jest dobry,słyszałas? a ta druga z miną kota srajacego na pustyni" no slyszalam,ale podobno robiony jest z spermy kozła"
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak to bywa w życiu Ja bym nie chciała niższego faceta, ale jakby mi się trafiła taka sytuacja jak Tobie, to nie szczypałabym się tylko ubierałabym sobie takie buty, jakie mi się podobają Jakbyś była o głowę od niego wyższa to mogłoby to wyglądać komicznie, ale kilka cm to się nie rzuca w oczy ![]() Daj spokój ona jest wybitnie głupia, podchodziła do nas na imprezie i wypytywała gdzie co kupiłyśmy, ona naprawdę nie ma innych tematów Raz latem byłam na basenie i przypadkowo rozłożyłyśmy się niedaleko niej , niestety poleżałam tam jakieś 10 minut i musiałam się ewakuować bo uszy puchły od słuchania o portfelach od Chanel Przynajmniej jest się z czego pośmiaćSperma kozła mnie rozje*ała na łopatki Ja bym chyba nie wytrzymała i bym jej powiedziała 'ty tęęęeepa ruro' ! |
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejka-
ale myślę że jednak się odezwie![]() mi też ostatnio w dojczu spodobały się jedne buty na platformie jak byłam w Szczecinie ale miałam za mało kasy żeby je kupić Tzn może i bym kupiła ale chyba za dupę bym wróciła do domuSunset-nie czaję, wolisz iść do sklepu na 8 h niż posiedzieć 4 h i mieć taką samą kasę? ja bym miała w dupie ten sklep chyba że Ci więcej zapłaci![]() to co jutro już zaczynasz robotę? ![]() ja byłam u Tż siostry w sklepie i wzięłam sobie buty ze skóry dzwoniłam do niej i dostałam 100zł rabatu i tym sposobem mam buty ze skóry z kożuchem w środku za 200 zł bardzo fajne ale zwyczajne czarne oficerki![]() byłam na zakupach i wydałam 50 zł oczywiście ale kupiłam w Biedronie pistacje na wagę![]() poza tym kupiłam schab na obiad, polędwicę sopocką, olej, serki, płatki, mleko, sałatę, ogórki i pomidory będzie co jeśćna obiad zrobiłam szaszłyki i pieczone ziemniaczki wszystko z sosem czosnkowym, będzie też na jutro ![]() ząb mi się ułamał;/ tzn kawałeczek malutki no ale jednak muszę iść w grudniu koniecznie do dentysty
|
|
|
|
#4318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nic nie pisze![]() cicho cicho bo ja na razie nie mam zadnej sytuacji no widocznie to jest sens jej zycia jednyi mysla co zjesc a drudzy w co sie ubrac![]() moglam,ale nie dalabym rady bo waliłam biedrone z jej glupoty Cytat:
zobaczymy zobaczymy ale jednak chyba nie takie mam przeczucie![]() o widzisz,to jzu Ci nic nie przemoknie i dobrze,bo po co narazac się na przeziebienieo masz! a boli Cie?![]()
|
|
|
#4319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym odnośnie tej pracy to ja umawiałam się z nim już wcześniej , pytał czy w razie W byłabym zainteresowana pracą u nich w grudniu, więc nie będę z siebie robić głupka i teraz odwoływać. Tym bardziej, że mam tam pewną kasę no i zapłaci mi więcej, bo sam mówił, że w zależności od obrotu dostanę przynajmniej te 300 zł więcej. Tak jutro zaczynam, od 12 do 16 czy jakoś tak Zobaczymy jak to będzie wszystko wyglądać ![]() No to super, że kupiłaś buty Teraz już zima Ci nie straszna No to konkretne zakupy zrobiłaś, nie zapłaciłaś zbyt wiele jak na tyle produktów Pistacji nie jadłam nigdy w życiu ![]() Obiadek mnie powalił ![]() Co do zęba to jak to się ułamał , sam od siebie? Masz rację, koniecznie do dentysty się wybierz... ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
No tak masz rację, ale my kobietki tak już mamy Ile razy ja po pierwszej randce wyobrażałam sobie, jakie imiona nadamy dzieciom ... Ja myślę zdecydowanie co zjeść I właśnie zjadłam dwa kawałki ciasta i zaraz idę po kanapkę arrrrrrr |
||
|
|
|
#4320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha dopiero teraz doczytałam o tej kozła spermie nie nie boli mnie na razie, ułamał mi się wierzchołek zęba tylko, oczywiście szóstka jak mogłoby być inaczej![]() Cytat:
a utarg będzie na pewno bo bielizna to chodliwy towar w święta![]() no to czekam na relację z pierwszego dnia ![]() mam nadzieję że mi nic nie przemoknie ale butki naprawdę super i cieplutkie w środku może nie wyglądają rewelacyjnie ale przynajmniej są solidnie zrobione![]() jak mogłaś nie jeść pistacji?? pyszne są no jadłam te pistacje i mi się ułamał wiem że muszę iść, niestety w tym miesiącu już nie mam kasy przez to że kupiłam te buty, muszę poczekać do grudnia![]() kurcze napisała mi ta babka od czatów maila żebym przesłała jeszcze raz 6 zdjęć i to w świetle dziennym, ciekawe jak ja mam to zrobić jak jest tak ciemno całymi dniami że muszę palić światło żeby było cokolwiek widać
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

z Twojego roku??
taki do schrupania
teraz próbuję zabić wyrzuty sumienia i piję zieloną herbatę
byłam z sunią na siku i po prostu jest masakra, a mgła jest taka że świata nie widać
Co do zdjęć to wysyłałam im same z twarzą, nie wysyłałam zdjęć samego biustu bo sugerowałam się tymi zdjęciami, które oni przesłali jako przykładowe. Sama nie wiem, w jakich godzinach będę siedzieć... Na pewno od 8 do 12 najczęściej, bo wtedy jest najmniej roboty i później zostaje cały dzień wolny
Zaraz idę do wanienki i spać 

ale czekaj czekaj przecież na px nie ma Twojego dowodu przesłanego to skąd oni niby wiedzą że tam masz konto?
jestem zadowolona z tego garniera zielonego tyle że ja używam w kulce 
Spojrzałam się,on na mnie,ale szybko sposcilam wzrok i przyspieszyłam,ale chyba mnie poznał
Wyskakuje mi czarny komunikat na białym tle o następującej treści: 403 Forbidden