![]() |
#751 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wzory na haft krzyżykowy vol. 6
Cytat:
435= 1534(681) lub1727(432) 437 = 1777(625) lub1727(432) 738 = 1776(628) drugi procentowo dość odległy ale podaję 1753(679) 642 = 1788 lub 1792 3781 = 1780 lub 1724 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wzory ściągamy z najróżniejszych stron internetowych lub wysyłamy sobie nawzajem. Jak szukamy konkretnego wzoru a kiepsko nam to idzie, to wstawiamy zdjęcie tutaj, bo może któraś z nas już go ma ![]() ![]() A tutaj link z filmikami instruktażowymi http://dominiq.blox.pl/2008/02/Nauka...yzykowego.html Miłej zabawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
Dodocia dzięki za linki
![]() ![]() ![]()
#754 |
Raczkowanie
|
witam!
wiem, ze jestescie niezawodne, dlatego pisze tutaj: czy ktoras z Was posiada miniaturowe wzorki swiateczne??? (takie jak np. na karteczki) moga byc miniaturowe mikolajki, choineczki; platki sniegu itp. blagam o szybka odpowiedz ![]() wzorki prosze przeslac na mojego maila : moniam1983@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisz czy są wszystkie które chciałaś... http://www.4shared.com/file/giK2hDWl/TANIEC.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a macie może wzory stajenek w sensie szopek? ilse1@o2.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Przyczajenie
|
no i uklękłam z zachwytu
to mi się udało wyszyć http://tiag.com/designs/LL-30.html Posiadam wzory http://tiag.com/designs/LL-30.html http://tiag.com/designs/BR-07.html i jeszcze jeden anioł pt "Fairy Drems " jeżeli ktoś chce to skseruje i wyślę ale zwykłą pocztą bo elektroniczną nijak nie umiem zamawiam właśnie jeszcze dwie sztuki z tego typu Nie mniej poszukuję bardzo tematów do wyszywania : Smoki elfy anioły motyle Oraz interesuje mnie ten program którym można zmieniać zdjęcia na wzór Czy możecie mi pomóc ??? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Obrazek wzięty z "przechwalanek' na forum osinka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Niestety przy zamianie DMC na Ariadne to sie może zdarzyc gdyz Ariadna nie ma tylu kolorów i nie ma dokładnych zamienników do wszystkich kolorów. Sa tylko zbliżone.Dlatego jesli nam zalęzy na estetyce obrazka i zgodności z oryginałem to raczej nie powinno się dużych trudniejszych obrazków zamieniać.Można raczej jakieś małe gdzie ładne, harmonizujące ze sobą przejścia od jednego koloru do drugiego nie jest niezbędne. Edytowane przez Aninaj Czas edycji: 2010-11-22 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja większość wzoróz zmieniam na Ariadne zmiennikiem haftix i jeszcze nigdy nie miałam z tym problemu. Zawsze haft wychodził dobrze może nie idealnie jak we wzorze , ale tak kombinowałam żeby wszystkie kolory były odpowiednie, płynnie przechodziły jeden w drugi i co najważniejsze nie zlewały się. Tylko raz przy zamianie dostałam białej gorączki gdy we wzorze była zła zamiana muliny Bastex na DMC i zamiast brązów kupiłam bordowe muliny, ale na szczęście w pore się zorientowałam, że coś mi nie gra. Boże ale sie rozpisałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Przyczajenie
|
tak się przypomnę, może jednak ktoś będzie mógł mi udzielić jakieś rady?
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#762 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478495&page=11 wrzucałysmy wiele drobnych wzorków bożonarodzeniowych.Niektó re możesz pobrać bezpośrednio z forum, Inne możemy dosłać jesli wstawisz linka zdjęcia o które chodzi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Przyczajenie
|
Aninaj - dziekuję, ale to są wielokolorowe wzory, a ja szukam takich mniej więcej jak podałam w przykładowych linkach... i takich nie moge nigdzie znaleźć
![]()
#765 |
Przyczajenie
|
Tak pocztę elektroniczną a i owszem odbierać umiem
![]() natomiast inną rzeczą jest to że nijak nie umiem wsadzić w tę czarną skrzynkę wzorów ku ogólnej uciesze tych co lubią igłą malować Mój meil to ewal40@gmail.com szukam czegoś takiego za ten wzór to nawet kopnę się i skseruje te co mam oraz wyślę bez posługiwania się pocztą e Edytowane przez Effcia45 Czas edycji: 2010-11-22 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wzory na kwaity polne
Kochane poszukuje wszelakich wzorów na kwiaty polne
![]() prosze o Wasza pomoc ![]() P.s. uzytkowniczka "dodocia" w jednym z postów umiesciła linki do haftów strasznie mi sie podobaja 2 ktore zalaczylam niestety sa bardzo niwyrazne moze ktoras z Was posiada je w prywatnej kolekcji http://manualidades.facilisimo.com/f..._400890_2.html Edytowane przez adriana:) Czas edycji: 2010-11-22 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Przyczajenie
|
no to podaj od razu na priv swój adres co bym mogła Ci wysłać skserowane wzory aniołów
bo tu póki co ich nie umieszczę a jak będą u Ciebie to wszyscy skorzystają bo Ty je tu uflancujesz Dzieki śliczne pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale może Ci któryś podpasuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Rozeznanie
|
Tego jelonka można samego wyhaftować. Jak na coś jeszcze trafie to wrzucę. Acha zielone choinki nie maja schematu, ale są tak proste,że można z tego obrazka wyszyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Przyczajenie
|
joanna1004 dziekuje za plik ale niestety nie otorzyly mi sie wszystkie pliki, jak masz wszytskie obrazki to poprosze na meila
niaskakb@wp.pl dziekuje bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Rozeznanie
|
I jeszcze takie. Te gwiazdki sa dwukolorowe co prawda, ale bardzo proste.
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=adriana
![]() ![]() prosze o Wasza pomoc ![]() P.s. uzytkowniczka "dodocia" w jednym z postów umiesciła linki do haftów strasznie mi sie podobaja 2 ktore zalaczylam niestety sa bardzo niwyrazne moze ktoras z Was posiada je w prywatnej kolekcji http://manualidades.facilisimo.com/f..._400890_2.html[/QUOTE Polne kwiaty mam takie,a pole lawendy wstawiłam kilka postów wcześniej . |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zadomowienie
|
![]()
zimnaaga -miarki wzrostu wysłane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Raczkowanie
|
Coco.nut z małych, prostych, świątecznych znalazłam takie.
#777 |
Zadomowienie
|
ja poproszę
![]()
#778 |
Zadomowienie
|
Kochane, czy któraś z Was posiada wzory do poniższych i zechciałaby się podzielić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=graba5101;23399138
Polne kwiaty mam takie,a pole lawendy wstawiłam kilka postów wcześniej .[/QUOTE] To ja poproszę te wszystkie kwiatki na emiliamal@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Przyczajenie
|
Prośba
Dziewczyny kochane...
Wyszywam obrazek - "Kobieta z kawą". Chciałabym do niego dodać jakiś element. Jak macie to prześlijcie mi, element możę być z jakiegoś innego haftu: -niewielki wzór na 1 albo 2 ziarenka kaway - myślałam też o dymku nad kawą - taki aromat od kawy, unoszący się nad kubkiem Jak macie pomysł to pomóżcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.