|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
Cytat:
![]() chcemy, ja osobiscie czekam na naszą przodowniczke Magdę wiesz charmsy są odrobinę tansze i bardziej dostępne od koralikow wiec jest wiecej zdjec zawieszek. My sie dopiero rozkręcamy
|
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i charmsowych i trollowych i pandorkowych. I podpisywać tylko z jakich firm są koraliki/charmsy, bo łatwiej się tak zainspirować i zdecydować jaką bransoletkę wybrać, jak ktoś chce dopiero kupić ...
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jak to jest z kartami rabatowymi YES lub Apart?
Tylko do końca tego roku mogę sobie takową wyrobić? Zdaje się, że dla 5% karty upustowej trzeba zrobić zakupy w YES za 400zł a w Aparcie 500zł? PS: chciałam sobie kupić bazówkę charmsów, motywacją miał się okazać kupon do W.Kruka z Joy'a ale niestety.... nic mi się tam nie podoba
|
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nowych nabytków, aniołka posiadam, a muszela z rozgwiazdą również jest na mojej liście zakupów
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pandorki i innych koralików.
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uroczych charmsów, szampan i sfinks są ładne vls, gratuluję kochana szalejesz równo z Pandorą ![]() Wczoraj również kupiłam tego klipsa z lucerną w końcu kampania z beadsami z lucerny ma być do końca grudnia/stycznia. Później raczej ich się nie kupi. Jutro wkleję fotkę. Dziewczyny, która w weekend kupiła pandorowego srebrnego koralika z serduszkami z białej masy perłowej w Bydgoskim Focusie?
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-11-22 o 14:49 |
|
|
|
|
#1119 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pandorki jest śliczna.Wczoraj też zastanawiałam się nad fioletowym murano, jednak wybrałam klipsa z lucerną.
|
|
#1121 |
|
Zadomowienie
|
osiołkowi dano :/
jaki koralik wybrać żeby mi małżonka przypominał :/
|
#1122 |
|
Zadomowienie
|
To mówicie, że ta bransoletka z Kruka za 39 jest cienka? Zamówiłam niestety właśnie taką przez neta dla siebie i siostry i mam czekać 14-21dni (minęło ok 10). Na razie jednak kompletuję charmsy z Apartu i YES, sądzicie, że nie będzie można ich przyczepić do tej bransoletki bo jest za cienka??? Było by kiepsko:/
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1124 |
|
Zadomowienie
|
co racja to racja, ale mam tylko 50zł i mało żeby dołożyć
myslałam o tych serduszkach (załącznik) tylko nie widziałam ich na żadnej z bransoletek :/ muszę jeszcze na FB raz przejrzeć fotki
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
skoro mam od was pozwolenie dołaczenia do wątku to odpowiem na wasze pytania
![]() 1. Imię Karolina 2. Wiek 25lat 3. Data urodzin 02.04.1985 4. Czym się zajmujesz (praca, szkoła?) kura domowa, w trakcie magisterki z germanistyki 5. Jakie jest twoje hobby, czym się interesujesz? zakupy ![]() 6. Twoje największe marzenie to... już sie spełniło, urodziłam syneczka 7. Kiedy zaczęła się Twoja przygoda z biżuterią? bransoletke z pierwszym charmsem dostałam od tżta w sierpniu w tamtym roku na rocznice 8. Sama kupujesz kolejne części do swojej bransoletki czy ktoś Ci kupuje? wszystkie charmsy od tżta dostałam 9. Dlaczego zbierasz pandorę/ trolle/ charmsy/ lilou? Tylko dlatego, że Ci się podobają czy mają też dla Ciebie jakąś wartość sentymentalną i są czymś więcej niż koralikiem? wszystkie charmsy maja bardzo osobiste znaczenie 10. Twoja ulubiona zawieszka to... bucik doatałam go gdy dowiedzieliśmy sie ze bedzie chłopczyk ![]() a oto moj malenki zbior, przyznam sie ze nie kreci mnie zbieranie charmsów, wiecej ich nie bedzie, bo te przypominaja mi ciaze i oczekiwanie na dziecko ale za to narobiłyście mi ochote na pandorke |
|
|
|
#1126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też się czaje na tego klipsa ![]() Ja niecały tydzień temu też kupiłam swoja Pandorkę i niestety, ale apetyt rośnie w miare jedzenia! Kupiłam pszczółkę kilka dni temu i już mi nie starcza. Chcę znów coś nowego. Ale obiecałam sobie, że dopiero kupie coś w przyszłym tygodniu (to będzie oznaczać ze WCALE nie jestem uzależniona i wytrzymałam dwa tygodnie bez nowego zakupu. ).
|
|
|
#1127 |
|
Wtajemniczenie
|
Kootekk, witamy w naszym gronie! Śliczna masz bransoletkę, podoba mi się taki zestaw charmsów
No i gratuluję synka![]() Spaza, również witam i gratuluję ślicznej Pandorki No widzicie dziewczyny, tak narzekałyście, że charmsocholiczki przycichły, a nowe maniaczki biżuterii modułowej dołączają do nas codziennie ![]() Cieszę się, że podoba Wam się mój podpis A tak w ogóle, to możecie do mnie pisać Paula, już jestem przyzwyczajona, bo wszyscy tak do mnie mówią, a poza tym chyba nie mamy drugiej osoby z takim nickiem jak ja, więc każdy powinien wiedzieć o kogo chodzi![]() Dzisiaj podjęłam ostateczną decyzję, że po urodzinach kupuję sobie szarą pojedynczą skórkę Pandory i jakiś jeden koralik, pewnie będzie to aniołek albo jakieś Murano, jeszcze nie wiem ![]() A ten kotek z Pandory to rzeczywiście jak królik wygląda
|
#1128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo jak te tańsze to straszne maleństwa lepiej wziąć przytulone serduszka; aako bodajże stwierdziła ze wyglądają jak żółw ale wg mnie są ok , ja w każdym razie je mam ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- a zastanawiałaś się nad pierwszą literą imienia albo komórkami ???? Komórki znacznie lepiej wyglądają na bransoletce niż solo
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
paula dziękuje
no też sie zdecydowałam na pandorke ze skórki ale nie wiem czy szara czy beżowa ? musze isc przymierzyc i zobaczyc na ktorej sie lepiej koraliki prezentuja
|
|
|
|
#1130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja najpierw chciałam tą kremową, ale stwierdziłam, że za bardzo się będzie w oczy rzucać i może się trochę pobrudzić czy co, później chciałam różową, ale stwierdziłam, że jest taka dziecinna trochę i nie będzie mi do wszystkiego pasować. No i w końcu stwierdziłam, że kupię szarą, bo będzie uniwersalna i elegancka. Tylko w sumie to jeszcze nie wiem czy pojedynczą czy podwójną, ale chyba jednak wybiorę pojedynczą Chociaż ostatnio też się zastanawiałam nad srebrną, ale to może będzie moja druga, bo postanowiłam, że pierwsza moja Pandorka to będzie skórka
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze mowisz ze sie bedzie brudzic?? ta beżowa taka oryginalna
hm szara tez fajna, ale jakos chyba z rzemykiem mi sie kojarzy ? nie wiem sama, tez chcialam najpierw rozowa ale fakt taka landrynka ![]() taki zestaw mi sie podoba |
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jutro będę w W-wie i planuję zakup zawieszki z Agathy, trzymajcie kciuki
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec czekam na relacje, jaki wybor, jakie ceny itd
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Wogole tak mi sie marzy ten charms : http://www.efsterling.com/newsite/ca...den/gr18c.html
ze masakra :/ a nie mam karty kredytowej , nie wiem jakbym to mogła zamówić i cierpię... aj ajjjj cudowny charms
|
|
#1135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślę ze z czasem mogą stać się jeszcze ciemniejsze a co za tym idzie będą się bardziej wyróżniać. Ja osobiście wybrałam szarą ale to tylko dlatego ze koraliki które mam nie prezentowały się zbyt dobrze na tej perłowej. Ogólnie rzecz biorąc ta plecionka dzięki ciemniejszym brzegom jest bardziej dekoracyjna i nie wymaga dużej ilości koralików. Ten z różowym kwiatuszkiem średnio mi się na niej podoba, ale to moje subiektywne odczucia
|
|
#1136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem, czy się będzie brudzić, tak głośno myślę. W sumie jest fajna, ale jakoś bardziej mnie ciągnie do szarej. Bo boję się, że z tą kremową będzie tak jak z różową, może mi się znudzić, a jednak szkoda, żeby dwie stówy leżały w szafce i się kurzyły Aczkolwiek ja też jeszcze nie jestem pewna co do tej szarej, muszę w końcu pojechać do Pandory i podjąć decyzję
|
|
#1137 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam szarą i jest bardzo ładna...
Mam pytanie dziewczyny: kupujecie Pandorę na allegro? Jakoś mało oryginalnych koralików się teraz pojawia... Jakiś czas temu były na sprzedaż takie jak mi się marzą (np aniołek, żaba, jeżyk) ale zauważyłam, że większość aukcji wygrywała jedna osoba. Któraś z was? ;> |
|
|
|
#1138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w tym roku licencjat z germanistyki piszę Bardzo miło czytać, że Twoje największe marzenie się spełniło Pozdrów od nas syneczka Fajnie, że Ci się tak dobrze kojarzą.Cytat:
|
||
|
|
|
#1139 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, zamierzacie do Pandorek i nie-Pandorek kupować łańcuszki zabezpieczające?
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
domcia mogłabys pokazać szara jak sie prezentuje z koralikami?
w sumie juz sama nie wiem jaki kolor chce bransoletki? kurcze,chyba w koncu zażycze sobie srebrna i tyle bedzie, choc te skórki se piekne ![]() czesterka dziekuje, w sumie to moje charmsy nic konkretnego ale fakt miło sie kojarzą, taka pamiątka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

, w tym 2 starszaki 10 letnie, od 9 lat sa razem, wlasnie takie przytulone do siebie, wiec stwierdziłam że mi pasują. A od roku mam młodzież sztuk jeden, i dlatego chciałam trzeciego kota na bransoletce.. ale chyba nie będzie

wiesz charmsy są odrobinę tansze i bardziej dostępne od koralikow wiec jest wiecej zdjec zawieszek. My sie dopiero rozkręcamy

i charmsowych i trollowych i pandorkowych. I podpisywać tylko z jakich firm są koraliki/charmsy, bo łatwiej się tak zainspirować i zdecydować jaką bransoletkę wybrać, jak ktoś chce dopiero kupić ...

nowych nabytków, aniołka posiadam, a muszela z rozgwiazdą również jest na mojej liście zakupów 

nie było też domku pokrytego śniegiem 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Fajnie, że Ci się tak dobrze kojarzą.