![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Re: kim jestescie na codzień? II
Witam wszystkie Wizażanki. Tak jak większość z Was, bywam tu dosyć często. Kim jestem? Jestem 31-latką mieszkającą w Gdańsku,od sierpnia szczęśliwą mężatką z zawodu technik hodowca i asystentka +higienistka stomatologiczna od siedmiu lat pracującą w tym drugim zawodzie.Poza tym jestem fotoamatorem uwielbiam spacery nad morzem i leśne wędrówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Witam, chętnie się przyłaczę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
przyszła maturzystka (juz tylko pare miesięcy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Ja jestem 23-letnią Gdańszczanką, która zamierza w tym roku skończyć (z wielkim żalem w sercu) studia na kierunku Geografia - wg. mnie najfajniejszym chyba kierunku z możliwych
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Oooo, widzę że dużo nas z Trójmiasta
![]() To ja też się pochwalę... Jestem 29-letnią Gdańszczanką od urodzenia i mam nadzieję, że tak zostanie ![]() wyobrażam sobie życia w innym mieście, a szególnie życia daleko od morza ![]() szczęśliwą mężatką, na razie bezdzietną... A zawodowo? Zajmuję się najogólniej mówiąc gospodarką wodną, a poza tym usiłuję skończyć doktorat na politechnice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
A ja jestem na wizazu od ponad dwóch lat, z zawodu polonistka ( po UW) i dziennikarka ( ukończone Centrum Dziennikarstwa), pracuję w tym drugim zawodzie w Telewizji Polskiej i w jednym z niemieckich koncernów prasowych, gdzie robię wywiady ze znanymi ludźmi tudzież piszę o zdrowiu i urodzie i jestem szczęsliwa,ze robię to co lubię i jeszcze mi za to płacą.
Mam 32 lata, od pół roku szczęśliwa mężatka ( wcześniej rozwódka i długie lata w konkubinacie), dzieci na razie brak- za to mamy dwa perskie koty, kocham podróże i ciepłe morza a także Mazury, gdzie co roku jeżdżę na wakacje.Moją wielką pasją sa książki- uwielbiam czytać, przebywać w bibliotekach i szperać w księgarniach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Ja, czyli Kamila (w wątkach "milka", w recezjach kosmetyków "kamilak") studiuję na 4. roku psychologii we Wrocławiu i powoli zaczynam pisać swoją pracę magisterską
![]() Jestem też początkującym grafologiem, korepetytorką angielskiego oraz członkiem świetnej grupy trenującej capoeira ![]() Swojego chłopaka nazywam mężem i czasami to się pojawia w ocenach niektórych kosmetyków, ale dla sprostowania - formalnie jestem wolna ![]() Pozdrowienia dla wszystkich! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Fantastycznie, znalazłam jeszcze cztery polonistki Wizażanki (ze mną pięć). Myślałam, że ten kierunek zniknął już z uniwersytetów
![]() Daguśka napisała Studentka pierwszego roku Filologii polskiej z edytorstwem i komunikacją medialną jakoś daje rade, chociaż nie jest łatwo, ale podobno pierwszy rok najgorszy a potem już jakoś leci Nie wiem,czy jakoś leci, później to się człowiek chyba przyzwyczaja. Polonistyka to najbardziej pracochłonne studia, ale bardzo przyjemne. Pozdrawiam rodzyneczka, Agatę, Daguśkę i Marteę ![]() Acha, zauważyłam też jedną osóbkę z mojej uczelni - UMK w Toruniu. Pozdrowionka
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Już co prawda się przedstawiłam w tym wątku (powierzchownie), ale coś się zmieniło
![]() ![]() ![]() PS. Psy, psy, psy. P.K.Dick, A. Sapkowski, filmy, gł. europejskie. Narty i łyżwy, czasem rolki. Praca - naukowa i dydaktyczna, byle dużo, bo bez niej się męczę. PS2. Wpadłam w taki dobry nastrój, że wszystkie Was mikołajkowo całuję ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Chodzę do klasy 3 liceum-w tym roku szkolnym matura,królik doświadczalny reformy oświaty
![]() Kocham zwierzątka-szczególnie mojego wykastrowanego 4 letniego,całego czarnego kocurka Alusia i moją 18 miesięczną suczkę shih-tzu Pralinkę. Lubię też książki Agathy Christie i Ryszarda Kapuścińskiego. Swoją przyszłość wiążę z turystyką,chciałabym zamieszkać gdzieś daleko od Polski-Malediwy,Afryka lub bliski Wschód. Szczegółowej autoprezentacji koniec ![]() Ciekawe ile z was przeczytało to do końca? ![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
A ja studiuje sobie na dwóch kierunkach: pracę socjalną oraz resocjalizację (MSU), posiadam juz licencjat z socjologii. Oprócz tego korzystam z ostatnich studenckich miesiecy, bo od czerwca planuję szukanie pracy! Buziaczki dla wszystkich wizażanek!
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Sabi a gdzie najczesciej mozna Cie spotkac w Trojmiescie? Buzka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Hej, a to ja: mgr do kwadratu, czyli najpierw polonistka, a teraz od roku szczesliwa anglistka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Do ubiegłego roku akademickiego - na Twojej uczelni
![]()
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Oj ja na wizażu jestem dość długo, ale nie za często się udzielam głównie ze względu na wieczny brak czasu. A więc ... mam 25 lat. Jestem po studiach, jakieś 2 lata temu obroniłam magistra w specjalności handel zagraniczny na 5
![]() ![]() Poza tym niezamężna, bez dzieci , ale od jakiś...hmmm 6 lat jestem zajeta, aczkolwiek o ślubie mowy na razie nie ma ![]() Ogólnie jak to mówią o mnie jestem bardzo towarzyska i kontaktowa, sympatyczna i lojalna a jak jest naprawde to nie mnie oceniać, ale wydaje mi się ze ludzie mnie lubią. ![]() Oki więcej nie pisze bo i tak za dużo nabazgrałam Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Witam. Jestem facetem który nie może odciągnąć swojej kobiety od tej stronki.teraz poszła do łazienki. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
skoro zaczęłam ten wątek, to moze i ja powiem cos o sobie. mieszkam sobie w mroznych Suwałkach
![]() prowadze zajecia z plastyki w domu kultury! a moim zamilowaniem jest taniec, szkole sie na instruktora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
No to pora na mnie
![]() Od 2 lat mieszkam w Stanach, szczesliwa mezatka,maniaczka wizazu ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
za 21 dni upieczona 15latka
![]() ![]() ![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
To moze i ja dołącze do grona polonistek
![]() ![]() ![]() Prywatnie, w związku od pięciu lat z niejakim Nietoperzem, też poplatanym troszeczkę (znaczy związek poplątany troszkę, nie Nietoperz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
Za 3 dni 19-latka, na wizażu jestem od jakichś 2-3 latek
![]() Studiuję filologię tłumaczeniową- języki specjalistyczne na UW ![]() ![]() ![]() Od prawie 4 lat jeden jedyny facet, którego coraz bardziej kocham z każdym kolejnym dniem ![]() Poza tym mieszkam w Wawie (400 km od mojego Krosna) ![]() Mam wielkie plany na nowy rok i na dalsze życie.. zobaczymy co będę mogła napsiać za rok jak powstanie nowy wątek o takiej tematyce.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
in the dark of night
|
Slomka, wlasciwie, to Monika. Nie studiuje (rok przerwy), maturzystka. Hmm...
Pasje: fotografia, lubie patrzec na... ladne kobiety, narty i wspinaczka. Zawsze chcialam nauczyc sie nurkowac, ale nawet plywac nie umiem, ostatnio: wizaz- pewnie dlatego tu sie znalazlam. Ucze sie francuskiego, przynajmniej staram sie ![]() Szczesliwa 'posiadaczka' upragnionego mezczyzny swojego zycia i kota imieniem... Myszka. Dawne pasje: taniec, koniki, pck, wosp. Sporo tego, pewnie dlatego ze jestem spod znaku blizniat, hihh ![]() Pomarudzilam, to juz pojde, juz prawie 1 w nocy. Slomka.
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
aggie napisał(a):
> Za 3 dni 19-latka, na wizażu jestem od jakichś 2-3 latek ![]() Aggie ?? to Ty? cos Cie dawno nie "widzialam" ![]() A co u mnie sie wydarzylo od ostatniego roku?.. odnalazlam wiare w moje studia, w siebie i jakos tak sie wszystko dobrze uklada ![]() Wynioslam sie z akademika, wynajmuje z moim TŻ sliczne mieszkanko, kupilismy samochod [jednoczesnie nie moge uwierzyc, jak moglismy sie gniesc na 8m2 w 3 osoby w akademiku ![]() Jestem na V roku architektury, od 2 miesiecy "praktykuje" w swietnym biurze architektonicznym i jestem przeszczesliwa ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
BAN stały
|
Tak to ja
![]() Dawno mnie nie było, fakt... ale teraz będę tu chyba częściej ![]() ![]() Pozdrowka Xanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
No to mnie zdołowałyście
![]() Niektórzy to mają ciekawe życie! Po pierwsze to wielka fanka Wizażu, pełna podziwu dla Twórczyni ![]() W tym roku matura, która bardzo się nie martwię, tylko tym ,ze nie zaczęłam jeszcze przygotowywać ustnego polskiego ![]() ![]() Ciągle zbieram się na odwagę, czy zacząć robić to o czym marzę i zacząć pewne studia... No i oczywiście-z odwiecznym zamiarem kontynuowania jazdy konnej, pływania raz w tygodniu, nauki flamenco a od nie dawna za namowa mojego Ukochanego-capoiry (mam nadzieję, ze nie zrobiłam błędu) Poza tym mama konika Wiesława i owczarka Tiny. I Was KOOOOCHAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Jestem tutaj "nówką sztuką"
![]() ![]() Jestem narazie sama, ale mam nadzieję, że nie na długo Mam wspaniałych przyjacioł, fajną rodzinę, marudzącą młodszą siostrę i cudownego, najukochańszego, najwspanialszego psa ![]() Od dziś stałam się fanką wizażu i będziemy spotykać się częściej ![]() Pozdowionka i buziaczki
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
>> Jestem tutaj "nówką sztuką"
no Cześć Aga ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
hej - bardzo fajny wątek
![]() ![]() od 7 lat pracuje w branży zajmującej sie Obsługą Klienta - głównie na słuchawkach ![]() Studiuję - kończę juz wąłsciwie Systemy Informatyczne w Gospodarce... uwielbiam komputery i zwierzaki ![]() marzę o założeniu hodowli kotów brytyjskich - niestety dopóki pracy nie znajdę z marzeniami moge sie pożegnać ![]() to chyba na tyle ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
jestem studentką II roku Socjologii na UwB, planuję zacząć jeszcze gnębić swoje życie
![]() ![]()
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
A ja jestem na wizażu chyba od maja i zdecydowanie jest coś w tym, że uzależnia
![]() Jestem studentką pierwszego roku psychologii i niedługo przede mną pierwsza sesja, o której wolę nie myśleć... Jeszcze niedawno pracowałam w sklepie z ubrankami dla dzieci, ale ze względu na parę czynników złożyłam wymówienie i narazie jestem bezrobotna. Zamierzam poszukać jakiejś dorywczej pracy, bo marzę o wyjeździe do jakiegoś ciepłego kraju i muszę mieć z czego odkładać ![]() Jeśli chodzi o sprawy prywatne to jestem sama i czasami jest mi z tego powodu bardzo przykro, ale wierzę w przeznaczenie i w to, że widocznie narazie tak ma być, a w przyszłości na pewno spotkam Tego jedynego ![]() Po przeżyciu krótkiej, wakacyjnej "miłości" z pewnym Włochem w roli głównej chcę zacząć uczyć się języka włoskiego. Liczę na to, że w przeciwieństwie do innych moich planów i marzeń ten zamiar zrealizuję. Ale priorytetem jak narazie jest zaliczenie sesji ![]() Skoro już troszkę się rozpisałam to napiszę jeszcze, że jestem strasznie wrażliwa i baardzo wszystkim się przejmuję i denerwuję. Z natury jestem realistką, ale ostatnio staram się w każdej sytuacji znajdować dobre strony i jednak nie przejmować się głupotami. Pozdrawiam wszystkie optymistki i w ogóle wszystkie współuzależnione Wizażanki! ![]() Martyna
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.