|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
w programie mówili o Gdańsku i Pani Dr
|
|
#8762 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawa jestem co to za Pani dr. ???
Witajcie fioletowe...buzka...;*
|
|
#8763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam Tobie napisać... cycuchy masz pierwsza klasa i znowu wieeelkie brawa dla Doktorka ![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
zresztą w ciągu 3 miesięcy od takiej afery jej nazwisko powinna znać cała Polska... ku przestrodze... a baba jeszcze operuje ![]() ![]()
|
|
#8764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czesc slonko dawno Cie nie bylo
|
|
#8765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje Horitko ![]() co do tej dr. to sie zgadzam teraz pewnie dziewczyny przed sie boja po takiej akcji..
|
|
|
#8766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczysz jaki niedosyt będziesz czuła za pół roku... jak juz Twój wzrok przyzwyczai się do tego, co juz jest
|
|
#8767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ina pewnie wlasnie montuja ci cycuchy. Trzymaj sie , badz dzielna. I wracaj szybciochem. Mya udalo mi sie przyspieszyc termin i wlasnie wrocilam z zabiegu usowania tych pajaczkow na nodze. A wiec lezalam sobie wygodnie a pani doktor wkuwala igielke i wpuszczala roztwor ,ktory powodowal uczucie szczypania, pojedynczo w kazda czerwona drobna zylke. Nic przyjemnego ale tez spoko do przezycia. Teraz mam uciskowa getre na tej nodze i mam ja tak nosic przez 7-10 dni . Dobrze ze to getra a nie np. rajstopy A efekty maja byc widoczne za kilka dni, to same ocenicie co z tego wyszlo. Przez pierwsze dni miejsca wkuc beda zasinione ,pogrubione i twarde. Teraz sobie mysle ,ze moglam zrobic fotke " przed " i za jakis czas " po" . W kazdym razie trwalo to mniej wiecej 12-15 minut , Pani zuzyla dwie 5ml strzykawki preparatu i kosztowalo mnie to 45 euro. ( Jednorazowo mozna tylko tyle zapodac organizmowi ).Odstep minimum 3 tyg. A,ze mialam ich sporo , pani doktor usunela te najwieksze i kazala sie zastanowic czy chce usowac tez pozostalosci. A ze i tak bede chciala to na styczen zrobilam juz kolejny termin. |
|
|
|
|
#8768 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Stało się - umówiłam się na wizytę wstępną (na 5 stycznia). Mój facet zobaczył ten email, i się zaczęło ale ja już przeprowadziłam sama z sobą poważną rozmowę, to jasne że nie będę ani żoną ani matką, to nie moja bajka. Nie będę patrzeć biernie jak latka lecą, w wyciągniętych ciuchach umęczona gospodyni domowa, z fałdami tłuszczu i obwisłymi cycami, udając że nie widzę jak mój facet ogląda się za atrakcyjniejszymi.Ha, pomarudzi pomarudzi i się przyzwyczai... Czy wasi faceci też są tacy upierdliwi? PS: trzymię kciuki za Inna_85
|
|
|
|
#8769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Krotko, zwiezle i na temat. ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:Ps. Moj to wrodzona tolerancja, zero marudzenia. |
|
|
|
|
#8770 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam pytanie w kwestii merytorycznej - czy podpisuje się jakąkolwiek umowę cywilnoprawną z lekarzem/klinika jesli chodzi o zabieg/operacje implantacji ? Czy wynika to z przepisów prawa?
A odpowiedzialność cywilna? Jak to jest w sytuacji kiedy lekarz niestarannie wypełni podjętą operacja a nie daj boże popełni błąd w sztuce? Pytam starsze,obeznane koleżanki gdyż naszły mnie właśnie takie pytania - w dobie tak wielu "złych" przypadków te pytania jawią się jako podstawowe. Liczę na Wasze doświadczenie i wiedzę w tym zakresie.Pozdrawiam 3City Dr.Skwiercz 8 grudnia 2010 Mentor 485ccCPG333 |
|
|
|
#8771 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U JJ / Wroclaw podpisuje sie umowe na ktorej wyraznie zaznaczone jest ,ze efekt operacji moze roznic sie od oczekiwanego. Nie ma natomiast wzmianki ( nie przypominam sobie ) o odpowiedzialnosci w razie bledu lekarskiego. Za popewniony z winy lekarza blad, teoretycznie to on ponosi odpowiedzialnosc i konsekwencje. Co i tak wiaze sie z kosztami, bo praca lekarza to tylko czesc calej sumy. Forumowa Beatrycze dostala dwa rozne ( zle dobrane implanty ) .W konsekwencji lekarz przyznal jej racje. Bedzie poprawka. Za prace lekarza nie musi zaplacic ale za anestezjologa, opieke medyczna w pierwszej dobie po zabiegu i nowy implant musi placic sama, co daje sume 7 tys. Sa sytuacje ( powiklania pooperacyjne ) kiedy lekarz w calosci pokrywa poprawke. U mnie taka byla ( krwiak w pierszej dobie ). Moze wypowiedza sie dziewczyny jak to jest u pani S, bo to cie w sumie chyba najbardziej interesuje. |
|
|
|
|
#8772 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja mam do Was pytanie
![]() ![]() Jak na zabieg wpływa antykoncepcja??? Ja miałam przerwę dwu miesięczną (lekarz mi zlecił ) i teraz przypada właśnie dzień by rozpocząć nowe opakowanie.. Ale będąc w klinice na konsultacji Pani pielęgniarka przeprowadzała ze mną rozmowę i pytała czy stosuję antykoncepcję odpowiedziałam że tak regularnie ale mam chwilowo 2 ms przerwę ale że przed zabiegiem będę już znowu stosowała.. A Pani mi powiedziała że jak mogę to żebym się wstrzymała z przyjmowaniem pigułek do zabiegu Bo lepiej jak nie stosuje się antykoncepcji do zabiegu ma to ponoć wpływ na zakrzepice??I teraz nie wiem co robić bo jeśli faktycznie nie rozpocznę dzisiaj to jest duże prawdopodobieństwo że dostanę miesiączkę w dzień przed lub dzien zabiegu A jeśli rozpocznę dziś opakowanie to dostanę po zabiegu i w ogóle mogę sobie sama regulować okres...Więc wolałabym brać ale czy to ma faktycznie duży wpływ na zabieg i komplikacje ?? Co wiecie na ten temat????
|
#8773 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czekam na opinie dziewcząt od Pani dr.Ewy Skwiercz bo nie ukrywam,że mój mąż ma poważne wątpliwości i mnóstwo pytań w tym zakresie a ja ... niewiedzę ![]() A jak z gwarancją na implanty? Ja zdecydowałam się na mentory, otrzymuje sie po wszczepieniu jakiś rachunek,certyfikat btw będący gwarancją? Help me !
Edytowane przez Badalamenti Czas edycji: 2010-11-22 o 14:29 |
|
|
|
|
#8774 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
sloneczko i yoko - witamy w klubie juz na 100%
))))![]() kiedy bol przejdzie? hmm... troszke trzeba poczekac, ale ten najgorszy powinien po tygodniu mniej wiecej
|
|
|
|
#8775 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
sloneczko yoko - GRATULACJE !!! |
|
|
|
|
#8776 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tak śrenio pamiętam ale popisywałam i umowę i gwarancję na mentory też mam
|
#8777 |
|
Przyczajenie
|
Kejti dziekuję
![]() Oczywiście zadzwonię wieczorem do p.doktor i zapytam wprost - mam nadzieje,że jej nie urażę tą bezpośredniością ale jak się tak na zimno o tym wszystkim pomyśli to naprawdę jest ważna sprawa Mąż mi truł cały weekend,że zdrowie jest najważniejsze,że to nie zabawa etc.. On jest konkret- chce znać konkrety,chyba boi się o mnie a to najlepszy znak,że kocha? :P |
|
|
|
#8778 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Ja jestem chyba jakas dziwna bo mnie praktycznie nic nie boli po tej operacji. Kiepsko jest w nocy bo nie moge zniesc lezenia na wznak i pod pachami boli ale w dzien jest zupelnie ok. Tylko jeden dzien po wyjsciu z kliniki wzielam dwie tabletki ibupromu a teraz juz nie musze.
|
|
|
|
#8779 |
|
Wtajemniczenie
|
Sloneczko to się ciesz, niektóre dziewczyny to znoszą jak przeziębienie dosłownie
![]() Co do dr Skwiercz myślę że to babka która naprawdę jest konkretna i w ogóle nie owija w bawełnę, więc można śmiało pytać
|
#8780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dostalam gwarancje na mentory ,ktora musialam wyslac mailem lub poczta do warszawy na wskazany adres. Wyslalam mailem,dostalam potwierdzenie. W niektorych klinikach nawet o to nie trzeba sie martwic. Klinika wysyla sama. |
|
|
|
|
#8781 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny jak tu można wkleić zdjęcie? może mi podpowiecie?
|
|
|
|
#8782 |
|
Raczkowanie
|
ok, kochaniutkie jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Czy ud mi się poprawić cycuchy bez podciągania?
![]() Załącznik 3547578 Edytowane przez ULAS787 Czas edycji: 2010-11-24 o 16:34 |
|
|
|
#8783 |
|
Raczkowanie
|
oj dawno
. Ostatnio tyle u mnie sie dzieje, ze nie mam niestety czasu
|
#8784 |
|
Rozeznanie
|
Hello
Czy ktoś odpowie mi na moje pytanie
|
#8785 |
|
Raczkowanie
|
Kiedys, gdzies obilo mi sie o uszy, ze lepiej przed OP przerwac branie tabletek, ale dokladnie nie wiem dlaczego. Sama nie stosuje antykoncepcji, wiec ta kwestia nie byla poruszana przed moja OP. Najlepiej zadzwon do kliniki i sie zapytaj. Klinike Dr. Kolasinskiego znam i wiem, ze sa bardzo mili i cierpliwi jezeli chodzi o odpowiedzi na 100 pytan pacjentow
|
#8786 |
|
Raczkowanie
|
Ulas, masz bardzo spora wyjściówkę i raczej bez podniesienia się nie obejdzie, chyba że bardzo spore anatomy włożysz, to chyba wtedy najlepszy efekt osiągniesz, bo małe to zginą.
Kejsiii odstaw tabletki, niestety moga spowodować zakrzepice.
|
#8787 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny proszopomoc bo nie moge znalsc tabelek mentorow.
magera pislas juz mi ile maja mentory anatomiczne 325,nie moge tego odszukac prosze podaj mi to jeszcze raz, bo laska mnie szntazuje ze nie ma 325 mentorow anatomicznych |
|
|
|
#8788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie tam w czasie konsultacji ta Pani co robi pomiary zaleciła mi bym odstawiła antykoncepcję a nie ukrywam nie jest mi to na rękę ![]() A ty skąd znasz klinikę bo widzę że zabieg miałaś u kogo innego?? Dzięki kochana Właśnie taką inf uzyskałam w mojej klinice ale bardzo mnie to zdziwiło bo pamiętam jak pytałam o to samo dr J.J to mówił że nie trzeba odstawiać że nawet lepiej jak biorę bo w razie czego można regulować okres i nie dostanę na stole operacyjnym Dlatego zgłupiałam i pytam Was tutaj kochane
|
|
#8789 |
|
Rozeznanie
|
Heja Dziewczynki
Słoneczko i Yoko kochane nowe cycolinki Gratulacje wielkie dla Was ![]() Słoneczko, Tobie kochana zazdroszczę tej rekonwalescencji (kolejny CYBORG do kompletu )a za Ciebie Yoko trzymam kciukasy mocno, zeby szybciochem przestało boleć ![]() Cmokam Inna, jak tam kochana u Ciebie?? Mam nadzieję, że jesteś bardzo zadowolona i szczęśliwa z nowych nabytków Odezwij się !! czekamy na relację ![]() Pisz tu nam szybciutko jak się miewasz??? Buźka wielka Mya, Maceratka Dziubki moje Jestem i w żadnym razie nie schowałam się w żadna norę do zabiegu ![]() Aktywnie spedzam czas buszując po necie i doszkalając się jeszcze Łeb mi juz pęka, ale cierpliwie przyswajam informacje I powiem wam, że ile zdjęć bym nie oglądnęła, to i tak nie potrafię sobie wyobrazić jak to będzie ![]() Zaczynam przy tym też wyciszać się oczekując na zabieg... hihi...Bardzo mocno Was dziubam słoneczka kochane Dla Happci buziolek też I dla Kejsiii I dla Beatryczka I dla Pinkusia I dla wszystkich innych, które pominęłam w wyliczaniu imiennym
|
#8790 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja powiem tak. Mam spiralke hormonalna ( MIRENA ) od roku. Dziala na tej samej zasadzie co tabletki. Uwalnia hormony. Nie pytalam o to lekarza ,bo i tak bym jej nie wyjela ( bedzie dzialala jeszcze 4 lata ) ale byc moze przez to mialam tego krwiaka pooperacyjnego. Kejsji, lepiej dmuchac na zimne. Jesli mozesz- lepiej odstaw . Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-11-22 o 21:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

klask i:
Bardzo dawno mnie tutaj nie bylo.
. Ale co tam godzinka lotu i jesteś na miejscu.

hihi...