|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV
Cytat:
Tż wyszedł ale chyba wróci nie ? Cyfrowy bydlak
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV
Ja też mam Pan Wacka ale jakoś nie załapałam milością do niego.
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Wacław mA "króliczka". I jak namawiałam w byłej pracy koleżanki do zakupu, to radziłam, że tylko z króliczkiem - bez nie ma sensu. Wszystkie przyznały mi rację
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
Megi - jaśniej. Bo ja nie wiem co to ten "króliczek"???
Albo i może nie pisz bo jeszcze trochę a zamkniemy ten wątek.
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
sodoma i gomora się robi na tym wątku hehe megi dawaj,pisz ,bo ja ciekawa
|
#1236 |
|
Raczkowanie
|
ja też coś dorzucę
:P ankieta wiosenna. Pan pyta blondynkę: -czy lubi pani bez? -lubię ale się boję! Dziadek nie może zasnąć chodzi po kuchni. Baba wychodzi i pyta: - Coś ci dolega kochanie? - Chce mi się seksu - No to chodź... - no to chodzę! no to może ustalmy że każdy poniedziałek to będziemy pisać o wszystkim tylko nie o jednym w końcu po weekendach większość z nas będzie miała dość potworków... i trzeba się dobrze nastawić na cały tydzień no właśnie co z moją fryzurą? z tym będzie ciężko bo ja jakoś niechętnie chce się pozbyć moich loków... całe życie je mam... i na taką zmianę jak Koroniewska raczej sie nie zdecyduje
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/cyfrowy-wibrator-a...327326634.html porawda że o tym mówiłas?? jestem pewna.. bom kiedys tez napalona była na niego.. i jakos potem zapomniałam i przepadło.. ale moze kiedys.. P0P, megi?? no to po 30stce tak? musze miec go w szafie? to ja za 4 lata powiem TŻ aby mi kupił hahahaha
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja myslałam że w poniedziałek lepiej nie bo sporo osób nie korzysta w wekendy z wizazu a w poniedziałek nadrabiają.... w weekendy zawsze cos fajnego bedziemy z dziećmi robiły i w poniedziałek opowiadały!
A piatek mi pasuje bo ja do szkoły chodze w sob/ niedz gmyrelka.. bo w tym remoncie to ani tŻ czasu nie miał i pewnie siły tez a mi sie nie chciało, potem sobie nagrabił.. potem znowu remont powtem mi sie nie chiało.. , i P0P chce tak oduczyc palic.. wiec ja tez tak chioałam to pociagnąć... a ostatnio sie troszke popsuło miedzy nami.. bo w sumie to mam wrazenie że on sie cofa..... może z braku sexu.. bo jak był czesto to i funkcjonował inaczej.. RANYYYYYYYY ja dopieor teraz na to wpadłam.. może mu sperma mózg zalała.. biedny.... a ja tu narzekam że sie popsuł... KURCZE paciemu kobiety musza pierwsze reke wyciagać.... i nawet nie dla sowjego dobra noooooooo
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- no to szkoda że tego u nas nie ma, ja bym chętnie skorzystałahttp://www.sfora.pl/Panstwo-uczy-pary-radosci-z-seksu-i-funduje-romantyczne-wczasy-a26492
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra - kończę te bezeceństwa - mam taki http://allegro.pl/wielki-krolik-z-pe...325402329.html
A teraz skoncentrujmy się na fryzurze Machaj ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
:P (cytując Gmyrelkę) - ja 30stkę kończę za niecały miesiąc A nie PO 30
|
|
#1242 |
|
Rozeznanie
|
Wracam wieczorem na wizaz, a Wy dalej o se..sie
![]() Jednak, co mlodosc, to mlodosc... ![]() A wiecie czym sie rozni mozg mezczyzny od mozgu kobiety? Jesli nie to, zobaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=UgWHIguqnGg Edytowane przez fasolka73 Czas edycji: 2010-11-22 o 18:58 |
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
O nie!jak zobaczyłam w tym linku cytat reklamujący wibrator to padłam
![]() a co do fryzury machaj to może pocieniuj najpierw włoski?zobaczysz jak się będziesz czuła i jak będzie ok to dalej coś zrobisz.A może samo pocieniowanie Cię zadowoli i nie będziesz już czuła potrzeby zmian.
Mój najpiękniejszy uśmiech "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2010-11-22 o 18:39 |
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
megi jakbym była "twoim męzęm".. to w zyciu bym cie samej nie puściła na ten bankiet!!
fasolka!! Ty mnie nie załamuj.. ja mam nadzieje że młodośc nijak sie ma do sexu.. bo skoro u mnie teraz jest " nie tak" jak byc powinno to w twoim wieku nie wiem co mnie czeka.. hihihih A swoja droga nastepna co męża nie dopuszcza???
|
|
#1245 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje Młode Damy! Ja pragnę zauważyć że za niecałe dwa miechy skończę 26 i mam "przyjaciela" w szufladzie już trochę czasu
Mąż mi zakupił ![]() megi a Wy już nie musicie cichaczem?? Możecie iść na całość czy antykoncepcja czuwa ?? (swoją drogą to świetnie że tak się między Wami poprawiło Cigi a tak z ciekawości: długo mieszkasz już we Francji?? Umiesz biegle mówić po francuski (uczyłam się tego języka 3lata w liceum i nie umiem NIC dla mnie ten język to jakiś koszmar )?? Wyjechałaś tam i np w pracy tżra poznałaś?? Czy może w Polsce się poznaliście i Cię tak ściągnął do siebie ?? (Alem wścibska )Ponawiam pytanie o naszą drcron - gdzie Ona się podziewa????????? To samo Młoda i wiele wiele innych babeczek?
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2010-11-22 o 19:17 |
|
|
|
#1246 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
), a wieczorem, to ja padam, jak kon po westernie i nie mam silek na nic.... A jak bylam mlodsza, to wiecej mialam sil, o to mi chodzilo Bo checi sa, ale reszta do bani...A meza dopuszczam, a i owszem, ale "z rzadka" z ww. powodow.
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... a tu dalej ciekawe tematy... ja jestem ZA takim dniem w tygodniu. Może nawet dwoma
![]() Co do przyjaciela to ja takowego nie posiadam i jakoś nie czuję potrzeby bo zawsze jak tylko chce to mam żywego i jakoś sobie nie wyobrażam "tego" używać. Chyba wolałabym sama sobie poradzić ![]() Dokladnie- gdzie są nasze laseczki. Sporo osób tu ostatnio nie zagląda. Jakoś się przerzedziło. Ja co prawda też rzadko bo praca mnie pochlania a potem nadrabiam stracony czas z... (piiiiii...) no ale jednak staram się jak mogę... Odzywać się dziewczynki... A darusia to chyba wykończona liczeniem głosów w komisji i dziś odpoczywa Moj tż teraz na meczu ale jak wroci to mam zamiar go mile przywitać
|
#1248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:rolleye s:. Pokazałam TZ-owi to powiedział że będę mniła wa i pół miesiąca do przodu - bo codziennie inny program.Madzia życie tak naprawdę to się zaczyna po 30 -ce. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
własnie darusiaaa wypoczełas!!??
mja szwagierka tez była w komisji i wróciła o 4 rano! WYWOŁUJEMY drcronka!!!!!!!!!!!!!!
młodą!!!! ania p.. where are you!! IZUMI... do tablicy!!!!!
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
pojawiam sie i ja wywlana przez Asiulek 23
![]() takie tematy a mnie nie bylo i ja mam Pana Wacusia :P jest mega wielki i czarny dostalam na panienskim do tego stroj uczennicy ale teraz uzywac nie moge nawet z Tzta pociechy nie ma bo czerwny ocean do mnie przyplynal
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
no musze nooooooooooo
![]() ![]() trzeba upuścic z trzona trochę może zacznie pod czacha lepiej pracowac! ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
bo juz sie martwiłam troszku.. no zobacz co cie omineło ale masz szanse sie zrehabilitowac do pólnocy
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
TO jeszcze wołamy:
Yoonka, Sponsa, Aixa, Maruko, IzaIZula, IzaZula, Zosia Gdzie jesteście dziewczyny??? WZYWAMY WAS - APEL MAMY!! Libra się dzisiaj nie odezwała. Catro czekamy na wieści ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Drcron - coś tak nas zaniedbała?? Dziewczyno my naprawdę tęsknimy za Tobą! Tylko wiesz dzisiaj to nie możesz nic pisać na zakazany temat i nic smutnego. Więc jeżeli było coś nie tak to prosimy o informacje jutro.
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POP napisze jutro napisze i zdjecia wstawie jutro :P dzis tylko o jednym moge pisac a musze wam napisac ze za panny mieszkalam z 2 chlopakami ciezkie czasy stare dobre czasy
|
|
#1254 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pragnę tylko rzec, iż na naszej klasie widzę Młodą dostępną i wstawia nowe ficiszcza, a do nas to zaglądać już nie chce ...
![]() megi poszłaś coś niecoś skonsumować ?drcron nareszcie jesteś! Ja osobiście wywoływałam Cię dwa albo trzy razy ![]() Jaa dzisiaj miała zacząć ćwiczenia... a siedze na wizażu i jem lizaka tż mój rozpoczyna wieczorne wygibasy (te jeszcze bez mojego udziału) i mnie woła "agniesia trenujemy" a ja na to "to zdejmuj majtki" mega mi się chce ternować w dosłownym tego słowa znaczeniu hheheheheheheh
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2010-11-22 o 21:08 |
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
NO ładnie mnie tu nie ma a tu takie rzeczy ,..
I ogloadam kurna te wasze linki a tu pewien człowiek podchodzi , palcem w ekran i a co to ? he he . Ja dziś w wawie byłam u koleżanki na plolatch ale tu widze lepsze ploteczki odchodzą ![]() Oj wy baby jedne . Ja to mało mam tych tematów w domu bo ciągle chłop na wyjeździe albo chory jak teraz wiec ja się do niego nie dotykam bo sama nie chce być chora , nawet nie śpi ze mną . Jutro tyż na shoping jade a co tam
|
#1256 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrywieczór :3
|
|
|
|
#1257 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania co kupiłaś - pochwal się
Bo z tego co pamiętam to sobie coś szłaś upolować ![]() Izumi witaj !! Aleś się rozpisała
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
IZUMI ... jeju cała noc bede czytała cos naskrobała!! matko palce cie od stukania nie bolą!!!
Masz szczęście że sie pojawiłas!
|
|
#1259 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje się ... i od razu należy wam się ochrzan!!!
Wywoływanie mnie podczas tak gorących erotycznych rozmów i kawałów aż kipiących od sexu to nie jest dobry pomysł . .... . Przebierałam się już też za pielęgniarkę, za uczennicę i security-office-girl (glany, kajdanki, pałka) . I teraz tylko się zastanawiam .... CZY DOSTANĘ OKRES W TYM MIESIĄCU CZY NIE X-D. ????. (Miałam wam pisać 2tyg. temu taką wiadomość: "Muszę wam ogłosić pewną wiadomość. Okres spóźnia mi się już miesiąc ... i dziś już wiem. Chciałąm wam wobec tego podzieliść się szczęśliwą nowiną! - WRESZCIE DOSTAŁAM @ !!!! ![]() ")Btw. ostatnio w tv w wiadomościach był ksiądz co mówił, że używanie prezerwatyw jest grzechem, a używanie prezerwatyw w małżeństwie grzechem ciężkim za który można iść do piekła ..... laski... to ja chyba wiem gdzie my się kiedyś wszystkie spotkamy . Madziwnia będzie zaj***istą diablicą! . (Przy okazji! DOŁĄCZAM DO TEGO CO LASKI PISAŁY! Madzik, Ty jesteś taka śliczna, że bijesz wszystkie dzierlaty na łeb na czoło! Dobrze wyglądasz i jako chudzinka i jako krąglutek! Jesteś piękną dziewczyną! )
|
|
|
|
#1260 |
|
Wtajemniczenie
|
No bo... zakaz dziś, cisza wyborcza...... o potforcach cycojedznych mówić nie można. A o sex'ie się boję bo jako pełnowymiarowa erotomanka nie chcę jeszzce bardziej szargać swojej reputacji na tym forum x-D
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

Nie ma to jak odchowalnia

)?? Wyjechałaś tam i np w pracy tżra poznałaś?? Czy może w Polsce się poznaliście i Cię tak ściągnął do siebie
), a wieczorem, to ja padam, jak kon po westernie
i nie mam silek na nic....
nawet z Tzta pociechy nie ma
stare dobre czasy 
!! Aleś się rozpisała