Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-22, 21:21   #3001
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ja tego nie oglądam; możesz wybielić. A o co chodzi z lansem na in vitro ?

Co oglądam (online):
Top Model
Gotowe na Wszystko
Plotkara
Dr House
Jak poznałem waszą matkę
Różowe lata siedemdziesiąte (niestety już kończę)
no skoro Frezi napisała tak offen, to ja też napiszę poniżej ;P
ja tylko to teraz oglądam i w soboty lecą powtórki "Licencji na wychowanie" i też na to patrzę, podoba mi się gra, jakaś taka naturalna, choć to głęboko familijny serial, więc jest megaprzewidywalny, ale jakoś mnie urzekł
"Jak poznałem waszą matkę" i "różowe lata 70." uwielbiałaaaaaaam
i jeszcze "On, ona i dzieciaki" plus kilka innych "Housa" to już nie widziałam od wieków...

a z tym lansem na in vitro to moje subiektywne odczucie. no wiecie - wszędzie o tym trąbią, a umówmy się, TVN to taka telewizja, która tego typu kwestie propaguje, a w serialu było to ukazane negatywnie, jako przykre przeżycie dla tej pary, no i ostatecznie poprzestali na jednej próbie.
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
na której scenie??? tej z mamą jak się przyznała że ma zaniki pamięci... czy tej z psiakiem??? czy może jeszcze innej.....??? szkoda że to był ostatni odcinek tej serii co ja teraz będę robiła we wtorkowe wieczory?
na tej, jak oglądali film z Marysią i potem, jak się dowiedziała, że jest w ciąży, a jak Piotr miał łzy w oczach, gdy rozmawiał z mamą, to myślałam, że wybuchnę w głos.
no dla mnie ten serial to pod pewnymi względami bomba!

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-11-22 o 21:22
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 21:24   #3002
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
jak po dentyście, żyjesz? Widziałaś się z I.?
Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Jak tam sprawy się mają?
p[o dentyscie ok, tylko prosto od dentysty pojechalam do p[racy wiec od sniadania nic nie jadlam az do 21.30 jak wrocilam z pracy...

z I. sie nie widzialam niestety ale raczej jest ok, niepotrzebnie sie przejmowalam.
Rozmawialismy przez tel., jest juz w jeleniej, ale powiedzial, ze potrzebuje kilku dni, zeby sam pobyc bo musi przemyslec pare rzeczy i ma dola i potrzebuje samotnosci i ze mnie przeprasza, spotkamy sie jutro w pracy i na pewno w tym tygodniu sie umowimy....

No ale mogl mi to napisac wczesniej - np rano jak mu napisalam smsa o ktorej bedzie to mogl odpisac ze bedzie wieczorem, ale nie chce z nikim sie widziec to bym sie nie zastanawiala przez caly dzien czemu sie nie odzywa...ja takie rzeczy zawsze bardzo osobiscie odbieram i jak on mi nei odpisuje to od razu mysle, ze juz mnie nie lubi, ze mu nie zalezy, ze nie chce sie spotykac i mi smutno - a tu zupelnie o co innego chodzi, i gdyby mi napisal, ze tak jest to bym sie nie martwila... Chyba musze mu to powiedziec, bo on pewnie wychodzi z zalozenia, ze ja powinnam wiedziec, ze jak sie nie opdzywa to nie chodiz o to, ze mnie nie lubi juz tylko ze ma jakis tam powod....faceci maja jakies dziwne podejscie...
Kiedys P. tak nagle sie rpzestawal odzywac podczas np rozmowy na gg i jak mu zwrocilam uwage, ze mnie ignoruje i lekcewazy to byl wielce zdziwniony ze przeciez skoro nie pisze tzn ze nie ma czasu - wiec mu powiedzialam, zeby w takich wypadkach pisal, ze nie moze teraz gadac a nie znikal i zaczal tak robic, moze na I. tez to podziala ....
Stary 2010-11-22, 21:26   #3003
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
no skoro Frezi napisała tak offen, to ja też napiszę poniżej ;P
ja tylko to teraz oglądam i w soboty lecą powtórki "Licencji na wychowanie" i też na to patrzę, podoba mi się gra, jakaś taka naturalna, choć to głęboko familijny serial, więc jest megaprzewidywalny, ale jakoś mnie urzekł
"Jak poznałem waszą matkę" i "różowe lata 70." uwielbiałaaaaaaam
i jeszcze "On, ona i dzieciaki" plus kilka innych "Housa" to już nie widziałam od wieków...

a z tym lansem na in vitro to moje subiektywne odczucie. no wiecie - wszędzie o tym trąbią, a umówmy się, TVN to taka telewizja, która tego typu kwestie propaguje, a w serialu było to ukazane negatywnie, jako przykre przeżycie dla tej pary, no i ostatecznie poprzestali na jednej próbie.

na tej, jak oglądali film z Marysią i potem, jak się dowiedziała, że jest w ciąży, a jak Piotr miał łzy w oczach, gdy rozmawiał z mamą, to myślałam, że wybuchnę w głos.
no dla mnie ten serial to pod pewnymi względami bomba!
Ja lubię jeszcze Wszyscy nienawidzą Chrisa.
A na filmach jakoś się nie wzruszam, chyba, że są to filmy animowane lub coś dzieje się zwierzątkom.

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
p[o dentyscie ok, tylko prosto od dentysty pojechalam do p[racy wiec od sniadania nic nie jadlam az do 21.30 jak wrocilam z pracy...

z I. sie nie widzialam niestety ale raczej jest ok, niepotrzebnie sie przejmowalam.
Rozmawialismy przez tel., jest juz w jeleniej, ale powiedzial, ze potrzebuje kilku dni, zeby sam pobyc bo musi przemyslec pare rzeczy i ma dola i potrzebuje samotnosci i ze mnie przeprasza, spotkamy sie jutro w pracy i na pewno w tym tygodniu sie umowimy....

No ale mogl mi to napisac wczesniej - np rano jak mu napisalam smsa o ktorej bedzie to mogl odpisac ze bedzie wieczorem, ale nie chce z nikim sie widziec to bym sie nie zastanawiala przez caly dzien czemu sie nie odzywa...ja takie rzeczy zawsze bardzo osobiscie odbieram i jak on mi nei odpisuje to od razu mysle, ze juz mnie nie lubi, ze mu nie zalezy, ze nie chce sie spotykac i mi smutno - a tu zupelnie o co innego chodzi, i gdyby mi napisal, ze tak jest to bym sie nie martwila... Chyba musze mu to powiedziec, bo on pewnie wychodzi z zalozenia, ze ja powinnam wiedziec, ze jak sie nie opdzywa to nie chodiz o to, ze mnie nie lubi juz tylko ze ma jakis tam powod....faceci maja jakies dziwne podejscie...
Kiedys P. tak nagle sie rpzestawal odzywac podczas np rozmowy na gg i jak mu zwrocilam uwage, ze mnie ignoruje i lekcewazy to byl wielce zdziwniony ze przeciez skoro nie pisze tzn ze nie ma czasu - wiec mu powiedzialam, zeby w takich wypadkach pisal, ze nie moze teraz gadac a nie znikal i zaczal tak robic, moze na I. tez to podziala ....
Też bym się zastanawiała czy coś zrobiłam źle, a może powiedziałam. Dobrze,że teraz już wiesz jak sprawy się mają i nie musisz się martwić.
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 21:28   #3004
justyna_dt
Zakorzenienie

Korniszonku, nie, kupiłam w salonie meble BRW. Jestem mega rozczarowana, bo wszędzie mam meble tej firmy i nigdy nie było takich problemów.
arrakis, ale chyba teraz łatwiej Ci zrozumieć takie zachowania, tzn. takie mam wrażenie, a i widzę po sobie, że zdecydowanie mniejsze problemy robię w kilku kwestiach
http://www.facebook.com/video/video....61135&comments

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 21:30   #3005
peach_passion
Zakorzenienie

ja wyłam na ostatnim odcinku usta usta jak bóbr:/jak agnieszka powiedziała, że potrzebuje pomocy. ale ja durna jestem. a najbardziej wyłam jak ten mąż soni bohosiewicz ja zdradzał i ona ich nakryła, dała mu dziecko i poszła. chyba pół godziny się nie mogłam opanować:P
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 21:31   #3006
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Korniszonku, nie, kupiłam w salonie meble BRW. Jestem mega rozczarowana, bo wszędzie mam meble tej firmy i nigdy nie było takich problemów.
arrakis, ale chyba teraz łatwiej Ci zrozumieć takie zachowania, tzn. takie mam wrażenie, a i widzę po sobie, że zdecydowanie mniejsze problemy robię w kilku kwestiach
Myślałam,że może z internetu, a wiadomo, że z zakupami internetowymi różnie bywa. Kto by pomyślał, że taka znana i ceniona marka jak BRW wypuści na rynek taki bubel.
Stary 2010-11-22, 21:33   #3007
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

jestem z Ciebie bardzo dumna

uuuuu współczucia....
dziekuje !

Cytat:
Aaaa, zniechęcona jestem przez te meble. I trochę mi źle z tym, że z J. pewnie dzisiaj znowu będziemy "rozmawiać", to już podchodzi pod nałóg w moim przypadku, bo kiedyś seks uprawiałam z częstotliwością raz na miesiąc średnio...
ale jaki przyjemny ten nałóg

Cytat:

powinno zwróć mu uwage, do facetów trzeba prosto z mostu powiedzieć bo oni nic nie kumają

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-22, 21:36   #3008
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
]
no bo ja wiem, jeśli mają kasę to niech to robią; nie przemawia do mnie na pewno gadanie że zabijają zarodki bo a) tylko je zamrażają więc jeszcze zawsze można wykorzystać b) przecież bez in vitro i tak by ich nie było więc to bez znaczenia a przynajmniej rodzi się nowe życie.
Może tak to nagłaśniają bo po tych starszych pigułkach naprawdę dużo kobiet ma problemy z zajściem w ciążę i jeszcze w wieku rozrodczym są teraz te z okresu Czernobyla i to dla nich pomoc. A te pierwsze dziewczynki urodzone przez in vitro są zdrowe i mają już własne dzieci więc to nie tak że przeniesie się zawsze wadę

mi by się nie chciało na samym początku związku z I. kłopotać się co zrobiłam nie tak i czemu on się nie odzywa. Nie chce to niech spada na drzewo

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 21:37   #3009
butterfly20
Zakorzenienie

Justi podobno tak jest z tym seksem jak się spotka odpowiedniego mężczyznę. Piszę,że podobno bo ja w sumie nie wiem-przed moim M. nie próbowałam z innym,ale nie żałuję

Dzięki dziewczynki za gratulacje,ale uwierzę w to w 100% jak zobaczę umowę.

A co do Harry'ego Pottera to nam się bardzo podobał-ale wiedzieliśmy czego się spodziewać. Po prostu słyszałam wcześniej,że Insygnia śmierci będą nakręcone z jak największą ilością szczegółów,bo za dużo jest ważnych informacji,żeby je pominąć. Czytając książkę można się więc spodziewać,że będzie trochę przegadane.
Moja koleżanka dzisiaj mówiła,że była ale ją to znudziło-widać zależy od gustu i nastawienia.

Ale powiem Wam,że kilka razy naprawdę się wystraszyłam-podziwiam dzieci,które to oglądają,bo w niektórych momentach to niezły horror
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 21:38   #3010
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
no bo ja wiem, jeśli mają kasę to niech to robią; nie przemawia do mnie na pewno gadanie że zabijają zarodki bo a) tylko je zamrażają więc jeszcze zawsze można wykorzystać b) przecież bez in vitro i tak by ich nie było więc to bez znaczenia a przynajmniej rodzi się nowe życie.
Może tak to nagłaśniają bo po tych starszych pigułkach naprawdę dużo kobiet ma problemy z zajściem w ciążę i jeszcze w wieku rozrodczym są teraz te z okresu Czernobyla i to dla nich pomoc. A te pierwsze dziewczynki urodzone przez in vitro są zdrowe i mają już własne dzieci więc to nie tak że przeniesie się zawsze wadę

mi by się nie chciało na samym początku związku z I. kłopotać się co zrobiłam nie tak i czemu on się nie odzywa. Nie chce to niech spada na drzewo
E mała tych z Czarnobyla to Ty nie strasz

Edytowane przez Korniszonek2010
Czas edycji: 2010-11-22 o 21:41
Stary 2010-11-22, 21:48   #3011
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
ja wyłam na ostatnim odcinku usta usta jak bóbr:/jak agnieszka powiedziała, że potrzebuje pomocy. ale ja durna jestem. a najbardziej wyłam jak ten mąż soni bohosiewicz ja zdradzał i ona ich nakryła, dała mu dziecko i poszła. chyba pół godziny się nie mogłam opanować:P
ja to samo
i jeszcze jak Julia w teatrze na próbie się rozkleiła, że chce mieć dziecko.
i jak Iza poroniła i oni tak siedzieli i nie wiedzieli, co zrobić.

Justyna, to widzę, że seksualnie u Ciebie w porządku

Motyl, a ja skumam tego Pottera, jeśli nie widziałam poprzednich części, ale czytałam (ba! pochłaniałam ) książki? czy za bardzo film odbiega od oryginału?
I tak najbardziej zaskakujący fragment wszystkich części Pottera to śmierć Dumbledora. do dziś pamiętam to uczucie, kiedy już miałam kończyć czytać, a tu zabili Dumbledora! nie mogłam przerwać i przeczytałam już do końca, a na drugi dzień nie poszłam do szkoły (albo na zajęcia, nie pamiętam...), bo nie umiałam zasnąć w nocy

Ilsa, ja się nie wgłębiam w to, czy in vitro jest cacy, czy też be. po prostu fajnie, że pokazano, że nawet jeśli jest się na TAK i jeśli się chce bardzo dziecka to ta metoda może nie odpowiadać. bo zazwyczaj jest to przedstawiane w mediach jako całkowicie białe lub czarne. nie ma szarości. a tu była.
Stary 2010-11-22, 21:50   #3012
madziamacius8786
Zakorzenienie

mnie tak jakoś nie kreci Harry
Stary 2010-11-22, 21:53   #3013
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
mnie tak jakoś nie kreci Harry
Mnie tak samo, nie czytałam, nie widziałam
Stary 2010-11-22, 21:53   #3014
frezyjka85
Zakorzenienie

mmmmm upiekłam dwa pyszne dukanowe chlebki

jeden dla mnie....

drugi dla mamy z modyfikacją bo ona nie jest na tej diecie - więc dodałam jej słonecznik

ale one pięknie pachną nie zapeszając to już 4 raz jak robię chleb i wychodzi CUDO!!!!!!!!!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 21:57   #3015
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Uciekam spać, dobranoc.
Stary 2010-11-22, 21:58   #3016
najfajniejsza
Zakorzenienie

Frezi, jak się robi chleb? wyjdzie mi, jak ja gamoń kulinarny jestem? długo się to robi? drogo wychodzi? czy nie zadaję zbyt wielu pytań?

Gwizduń Was pozdrawia. wypad superudany, właśnie dostały z kumpelą głupawki na środku Morza Egejskiego
Stary 2010-11-22, 22:03   #3017
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tak samo, nie czytałam, nie widziałam
hehe ja czytalam pierwszą cześć i kiedyś u M. oglądaliśmy ale nigdy mnie ten film nie zainteresował zresztą nie lubie takich fantasy

Cytat:
mmmmm upiekłam dwa pyszne dukanowe chlebki

jeden dla mnie....

drugi dla mamy z modyfikacją bo ona nie jest na tej diecie - więc dodałam jej słonecznik

ale one pięknie pachną nie zapeszając to już 4 raz jak robię chleb i wychodzi CUDO!!!!!!!!!
zdolniacha

Cytat:
Uciekam spać, dobranoc.
Dobranoc

Cytat:
Gwizduń Was pozdrawia. wypad superudany, właśnie dostały z kumpelą głupawki na środku Morza Egejskiego
dziekujemy oby odpoczeła i nabrała sił
Stary 2010-11-22, 22:03   #3018
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Zabijają, bo nie zamraża się wszystkich tylko te "silniejsze" i lepiej rokujące
Punktu b nie komentuję, bo ja mam specyficzne podejście do tego tematu i dla in vitro jestem generalnie na "nie" i to kto i kiedy jest tam zabijany ma dla mnie znaczenie...
Pisząc "na nie" mam na myśli to, że ja osobiście nie chciałabym mieć z tym nic wspólnego.
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ale powiem Wam,że kilka razy naprawdę się wystraszyłam-podziwiam dzieci,które to oglądają,bo w niektórych momentach to niezły horror
Ja nie podziwiam a za to przepytałabym rodziców, co sobie myślą prowadzając dzieci często w wieku przedszkolnym na HP... ta seria od części czwartej według mnie MOCNO nie nadaje się dla młodszych dzieci i z każdą częścią coraz bardziej było to widoczne :/

Edytowane przez raingirl
Czas edycji: 2010-11-22 o 22:06
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 22:08   #3019
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
I tak najbardziej zaskakujący fragment wszystkich części Pottera to śmierć Dumbledora. do dziś pamiętam to uczucie, kiedy już miałam kończyć czytać, a tu zabili Dumbledora! nie mogłam przerwać i przeczytałam już do końca, a na drugi dzień nie poszłam do szkoły (albo na zajęcia, nie pamiętam...), bo nie umiałam zasnąć w nocy
to Cię zaskoczyło ? To było potrzebne żeby "źli" myśleli że Snape jest po ich stronie a ja po tym co zrobił już wiedziałam że na pewno jest to rozkaz Dumbledore'a. No tak jakoś mi się nie zgadzało więc tak pomyślałam i tak się okazało że jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-22, 22:08   #3020
Gleniusia
Zakorzenienie

Czeeeeść Stęskniłam się, nadrobiłam i już nie mam siły

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość

Myślicie, że można sobie na prezent weselny zażyczyć zestaw noży (jak tu http://allegro.zumi.pl/zestaw-7-miu-...319238576.html )? Marzą mi się takie i pewnie sama sobie nie kupię, ale w sumie na wesele sobie życzyć chyba nie wypada
(koleżanka mówiła że mam sobie wybrać prezent)
wyciągam stary post, ale jest taki przesąd, że nie daje się takich niebezpiecznych narzędzi w prezencie...więc na wszelki wypadek zapłać za te noże chociaż grosik

Crozee, bardzo mi przykro

Frezi, super focie, bardzo mi się podobają a zwłaszcza Wy na nich

Simply, fajny avek - a co do fotek to widać różnicę

Rain, w pierwszej chwili nie podobał mi się kolor makijażu (chyba wina mojego ekranu), ale bardzo ładnie Ci w nim fryzurka też fajna, jak już ją pani dopracuje to ach och i sweter boski!

Motylku, fajnie że zostajesz w pracy

Ilsa, no masakra z tym rozliczeniem...dobrze mu napisałaś, bardzo w Twoim stylu

a my byliśmy wczoraj na meczu koszykówki jako vipy, bo Tż dostał bilety za darmoszkę i prawie wpadłam na Rysia Krauzego jak wychodziłam a ten miły wieczór uświetniliśmy romantyczną kolacją (czyt. kebabem na skwerze kościuszki)

a na piątek chyba dostaniemy zaproszenia na afterparty dla vipów po koncercie Lady Gagi muszę się wylaszczyć normalnie fajnie, że Tż w tym banku pracuje

w weekend nadrobiliśmy zaległości w "rozmawianiu":diabele k: fajnie jest

i jeszcze się pochwalę, że mam jutro wolne, bo jakaś konferencja jest na wydziale więc może wreszcie zaniosę wniosek o egzamin na prawko, bo już prawie 3 tygodnie odkąd skończyłam jazdy
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 22:10   #3021
Ilsa Lund
Zakorzenienie

ej a maluchy chodzą na HP ? Bo ja myślałam że skoro ta saga zaczęła wychodzić jak miałam z 9 lat to chodzą na to dorośli a dzieci zajmują się swoimi Zmierzchami i innymi czarodziejkami

Stary 2010-11-22, 22:11   #3022
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Frezi, jak się robi chleb? wyjdzie mi, jak ja gamoń kulinarny jestem? długo się to robi? drogo wychodzi? czy nie zadaję zbyt wielu pytań?

http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=12&t=1380

swoją drogą fajna stronka

nie wychodzi jakoś drastycznie drogo.... składniki może około 3-4zł w sumie..... jakoś tak, a jest bardzo pożywny i pyszny!!!!!!!!!!!!!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 22:11   #3023
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Rain, w pierwszej chwili nie podobał mi się kolor makijażu (chyba wina mojego ekranu), ale bardzo ładnie Ci w nim fryzurka też fajna, jak już ją pani dopracuje to ach och i sweter boski!
To wina fotek - są do bani
No, chociaż jedna na mój pikny sweterek zwróciła uwagę

Zabierz mnie na Lady Gagę Jest sobie jaka jest, ale dla mnie to jest nowa Madonna i nic na to nie poradzę
Stary 2010-11-22, 22:13   #3024
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
to Cię zaskoczyło ? To było potrzebne żeby "źli" myśleli że Snape jest po ich stronie a ja po tym co zrobił już wiedziałam że na pewno jest to rozkaz Dumbledore'a. No tak jakoś mi się nie zgadzało więc tak pomyślałam i tak się okazało że jest
no po zabiciu to ja już też kumałam, ale musiałam pochłonąć do końca, bo to niezła akcja była
ale sam akt jego zabicia był dla mnie szokiem, że hej.
a mój brat ustawił sobie wtedy opis na GG: "Dumbledore nie żyje" i go kumple zbesztali bo wiele osób jeszcze nie doczytało - myśmy pierwszego dnia o północy poszli po książkę i po chyba trzech dniach mieliśmy przeczytaną całą, no bo ja czytałam na głos

Glenia, ale masz superaśnie
Stary 2010-11-22, 22:14   #3025
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
ej a maluchy chodzą na HP ? Bo ja myślałam że skoro ta saga zaczęła wychodzić jak miałam z 9 lat to chodzą na to dorośli a dzieci zajmują się swoimi Zmierzchami i innymi czarodziejkami
Chadzają - przynajmniej ja widywałam w kinie - choćby małą dziewczynkę - tak na oko z 6 lat, która dostała spazmów ze strachu w scenie z atakiem dementorów w części trzeciej
Stary 2010-11-22, 22:14   #3026
madziamacius8786
Zakorzenienie

Genowefka no to bedziesz miała fajną imprezke

noo Lady Gaga zarąbiste ma piosenki i każda mi sie podobała

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-11-22 o 22:15
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 22:16   #3027
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Też bym się zastanawiała czy coś zrobiłam źle, a może powiedziałam. Dobrze,że teraz już wiesz jak sprawy się mają i nie musisz się martwić.
Cytat:
Cytat:

powinno zwróć mu uwage, do facetów trzeba prosto z mostu powiedzieć bo oni nic nie kumają
no ja jestem w stanie zrozumiec to, ze ktos chce pobyc sam i potrzebuje tego i mi to w ogole nie przeszkadza.... tylko chodiz mi o to,z e mogl mi to napisac to bym sie nie martwila, ale sadze, ze on w ogole nie pomyslal, ze ja moge to tak odebrac, wiec mu powiem jak ja to widze i mysle, ze na przyszlosc to pomoze... teraz jak wiem jak sytuacja wyglada to juz sie nie martwie...

Cytat:

no to takie zbyt uproszczone jest co piszesz.... mysle,z e to jest facet dla ktorego warto sie troche wysilic i dlatego tak nie odpuszczam szybko.... zreszta jak pisalam, mi to nie przeszkadza ze sie nie spotkamy te pare dni bo on chce byc sam, jak wiem ze to nie jest ze mna zwiazane - potrzebuje samotnosci, ok, niech ma...

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:

noo Lady Gaga zarąbiste ma piosenki i każda mi sie podobała
zartujesz chyba? ja nie jestem w stanie ani jednej jej piosenki w calosci wqysluchac....
Stary 2010-11-22, 22:20   #3028
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
zartujesz chyba? ja nie jestem w stanie ani jednej jej piosenki w calosci wqysluchac....
A ja poważnie i bez jaj lubię jej muzykę powtórzę się, ale to jest po prostu Madonna XXI wieku - zmienił się świat od czasu jak "stara" Madonna latała po scenie w szpiczastym staniku od Gaultiera i co innego trzeba prezentować, żeby stać się ikoną popkultury - ta babka w całym swoim wariactwie ma pomysł na siebie
... no ale ja właściwie w każdym stylu muzycznym, oprócz hip-hopu znalazłam coś dla siebie
Stary 2010-11-22, 22:20   #3029
elizka773
Wtajemniczenie

Simply niesamowita zmiana trzymam kciuki dalej,bo widzę że walczysz o dalsze kg

Frezi super zdjęcia. jedno aż sobie zapisałam to z takim "zmodyfikowanym" niebieskim niebem

ten taniec z linka można i tak

Justi to aż młocika fotografujesz? to chociaż tym foto się podziel a co do reakcji J. to nie ma co się dziwić...bardziej można by się obawiać chyba jakby powiedział,że jeśli nie wyszło "coś" to się możecie postarać o to zaraz ale widzę,że już wyjaśnione

Paulinno szkoda z tym stypendium

Madzia super zakupy,bardzo mi się podobają,mam coś na wzór tej tuniki czerwono-czarnej ale w wersji letniej. i z bazaru bo mnie tylko na takie ciuchy stać i wsiur jestem i cieszę się że M. tą wycieczkę organizuje

co do mam talent ostatniego odcinka to zakochałam się w tym co Kasia śpiewała,ale w tym co śpiewała na castingu. ta z tego odcinka mi nie podpasowała. I też się zgadzam,że nie jest to program dla śpiewaczy

Polka Ty jedyna ze starej ekipy? ekhem nie uważaj się tu za jedyną i wyjątkową

Crozee przykro mi z powodu dzidzia

Bisiu fajnie,że z teściami się udało spotkanie

Rain super makijaż,dopracuje w TEN dzień tą fryzurkę i będzie cud miód i gratulacje z tą pracą

Motylku gratuluję przedłużenia umowy.a raczej oby dotrzymał słowa

aaaa i Rain kocham kolor Twojego swetra!!!

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2010-11-22 o 22:24
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 22:20   #3030
Gleniusia
Zakorzenienie

Gaga dobra ja mam podobne odczucia jak Rain - to jaka jest to swoją drogą, ale można ją do Madonny porównać ja tam czasem sobie puszczę jakąś jej piosnkę, wpadają w ucho
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."

Edytowane przez Gleniusia
Czas edycji: 2010-11-22 o 22:22
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości