|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI
Cytat:
ja tylko to teraz oglądam i w soboty lecą powtórki "Licencji na wychowanie" i też na to patrzę, podoba mi się gra, jakaś taka naturalna, choć to głęboko familijny serial, więc jest megaprzewidywalny, ale jakoś mnie urzekł ![]() "Jak poznałem waszą matkę" i "różowe lata 70." uwielbiałaaaaaaam ![]() i jeszcze "On, ona i dzieciaki" plus kilka innych ![]() a z tym lansem na in vitro to moje subiektywne odczucie. no wiecie - wszędzie o tym trąbią, a umówmy się, TVN to taka telewizja, która tego typu kwestie propaguje, a w serialu było to ukazane negatywnie, jako przykre przeżycie dla tej pary, no i ostatecznie poprzestali na jednej próbie. Cytat:
no dla mnie ten serial to pod pewnymi względami bomba! ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-11-22 o 21:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Zakorzenienie
|
p[o dentyscie ok, tylko prosto od dentysty pojechalam do p[racy wiec od sniadania nic nie jadlam az do 21.30 jak wrocilam z pracy...
z I. sie nie widzialam niestety ![]() Rozmawialismy przez tel., jest juz w jeleniej, ale powiedzial, ze potrzebuje kilku dni, zeby sam pobyc bo musi przemyslec pare rzeczy i ma dola i potrzebuje samotnosci i ze mnie przeprasza, spotkamy sie jutro w pracy i na pewno w tym tygodniu sie umowimy.... No ale mogl mi to napisac wczesniej - np rano jak mu napisalam smsa o ktorej bedzie to mogl odpisac ze bedzie wieczorem, ale nie chce z nikim sie widziec to bym sie nie zastanawiala przez caly dzien czemu sie nie odzywa...ja takie rzeczy zawsze bardzo osobiscie odbieram i jak on mi nei odpisuje to od razu mysle, ze juz mnie nie lubi, ze mu nie zalezy, ze nie chce sie spotykac i mi smutno - a tu zupelnie o co innego chodzi, i gdyby mi napisal, ze tak jest to bym sie nie martwila... Chyba musze mu to powiedziec, bo on pewnie wychodzi z zalozenia, ze ja powinnam wiedziec, ze jak sie nie opdzywa to nie chodiz o to, ze mnie nie lubi juz tylko ze ma jakis tam powod....faceci maja jakies dziwne podejscie... Kiedys P. tak nagle sie rpzestawal odzywac podczas np rozmowy na gg i jak mu zwrocilam uwage, ze mnie ignoruje i lekcewazy to byl wielce zdziwniony ze przeciez skoro nie pisze tzn ze nie ma czasu - wiec mu powiedzialam, zeby w takich wypadkach pisal, ze nie moze teraz gadac a nie znikal i zaczal tak robic, moze na I. tez to podziala ....
![]() |
#3003 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na filmach jakoś się nie wzruszam, chyba, że są to filmy animowane lub coś dzieje się zwierzątkom. ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Zakorzenienie
|
Korniszonku, nie, kupiłam w salonie meble BRW. Jestem mega rozczarowana, bo wszędzie mam meble tej firmy i nigdy nie było takich problemów.
arrakis, ale chyba teraz łatwiej Ci zrozumieć takie zachowania, tzn. takie mam wrażenie, a i widzę po sobie, że zdecydowanie mniejsze problemy robię w kilku kwestiach ![]() http://www.facebook.com/video/video....61135&comments ![]() ![]()
![]() |
#3005 |
Zakorzenienie
|
ja wyłam na ostatnim odcinku usta usta jak bóbr:/jak agnieszka powiedziała, że potrzebuje pomocy. ale ja durna jestem. a najbardziej wyłam jak ten mąż soni bohosiewicz ja zdradzał i ona ich nakryła, dała mu dziecko i poszła. chyba pół godziny się nie mogłam opanować:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3007 | ||
Zakorzenienie
|
dziekuje !
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może tak to nagłaśniają bo po tych starszych pigułkach naprawdę dużo kobiet ma problemy z zajściem w ciążę i jeszcze w wieku rozrodczym są teraz te z okresu Czernobyla i to dla nich pomoc. A te pierwsze dziewczynki urodzone przez in vitro są zdrowe i mają już własne dzieci więc to nie tak że przeniesie się zawsze wadę mi by się nie chciało na samym początku związku z I. kłopotać się co zrobiłam nie tak i czemu on się nie odzywa. Nie chce to niech spada na drzewo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
Justi podobno tak jest z tym seksem jak się spotka odpowiedniego mężczyznę. Piszę,że podobno bo ja w sumie nie wiem-przed moim M. nie próbowałam z innym,ale nie żałuję
![]() Dzięki dziewczynki za gratulacje,ale uwierzę w to w 100% jak zobaczę umowę. A co do Harry'ego Pottera to nam się bardzo podobał-ale wiedzieliśmy czego się spodziewać. Po prostu słyszałam wcześniej,że Insygnia śmierci będą nakręcone z jak największą ilością szczegółów,bo za dużo jest ważnych informacji,żeby je pominąć. Czytając książkę można się więc spodziewać,że będzie trochę przegadane. Moja koleżanka dzisiaj mówiła,że była ale ją to znudziło-widać zależy od gustu i nastawienia. Ale powiem Wam,że kilka razy naprawdę się wystraszyłam-podziwiam dzieci,które to oglądają,bo w niektórych momentach to niezły horror ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Korniszonek2010 Czas edycji: 2010-11-22 o 21:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze jak Julia w teatrze na próbie się rozkleiła, że chce mieć dziecko. i jak Iza poroniła i oni tak siedzieli i nie wiedzieli, co zrobić. Justyna, to widzę, że seksualnie u Ciebie w porządku ![]() Motyl, a ja skumam tego Pottera, jeśli nie widziałam poprzednich części, ale czytałam (ba! pochłaniałam ![]() I tak najbardziej zaskakujący fragment wszystkich części Pottera to śmierć Dumbledora. do dziś pamiętam to uczucie, kiedy już miałam kończyć czytać, a tu zabili Dumbledora! nie mogłam przerwać i przeczytałam już do końca, a na drugi dzień nie poszłam do szkoły (albo na zajęcia, nie pamiętam...), bo nie umiałam zasnąć w nocy ![]() Ilsa, ja się nie wgłębiam w to, czy in vitro jest cacy, czy też be. po prostu fajnie, że pokazano, że nawet jeśli jest się na TAK i jeśli się chce bardzo dziecka to ta metoda może nie odpowiadać. bo zazwyczaj jest to przedstawiane w mediach jako całkowicie białe lub czarne. nie ma szarości. a tu była. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
mnie tak jakoś nie kreci Harry
![]() ![]()
![]() |
#3013 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Zakorzenienie
|
mmmmm upiekłam dwa pyszne dukanowe chlebki
![]() jeden dla mnie.... drugi dla mamy z modyfikacją bo ona nie jest na tej diecie - więc dodałam jej słonecznik ![]() ale one pięknie pachną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Wtajemniczenie
|
Uciekam spać, dobranoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
Zakorzenienie
|
Frezi, jak się robi chleb? wyjdzie mi, jak ja gamoń kulinarny jestem? długo się to robi? drogo wychodzi? czy nie zadaję zbyt wielu pytań?
![]() Gwizduń Was pozdrawia. wypad superudany, właśnie dostały z kumpelą głupawki na środku Morza Egejskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3017 | ||
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Punktu b nie komentuję, bo ja mam specyficzne podejście do tego tematu i dla in vitro jestem generalnie na "nie" i to kto i kiedy jest tam zabijany ma dla mnie znaczenie... ![]() Pisząc "na nie" mam na myśli to, że ja osobiście nie chciałabym mieć z tym nic wspólnego. Ja nie podziwiam a za to przepytałabym rodziców, co sobie myślą prowadzając dzieci często w wieku przedszkolnym na HP... ta seria od części czwartej według mnie MOCNO nie nadaje się dla młodszych dzieci i z każdą częścią coraz bardziej było to widoczne :/ Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2010-11-22 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3020 | |
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
![]() ![]() Cytat:
![]() Crozee, bardzo mi przykro ![]() Frezi, super focie, bardzo mi się podobają a zwłaszcza Wy na nich ![]() Simply, fajny avek - a co do fotek to widać różnicę ![]() ![]() Rain, w pierwszej chwili nie podobał mi się kolor makijażu (chyba wina mojego ekranu ![]() ![]() ![]() Motylku, fajnie że zostajesz w pracy ![]() Ilsa, no masakra z tym rozliczeniem...dobrze mu napisałaś, bardzo w Twoim stylu ![]() a my byliśmy wczoraj na meczu koszykówki jako vipy, bo Tż dostał bilety za darmoszkę ![]() ![]() ![]() a na piątek chyba dostaniemy zaproszenia na afterparty dla vipów po koncercie Lady Gagi ![]() ![]() ![]() w weekend nadrobiliśmy zaległości w "rozmawianiu":diabele k: fajnie jest ![]() i jeszcze się pochwalę, że mam jutro wolne, bo jakaś konferencja jest na wydziale ![]() ![]()
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
ej a maluchy chodzą na HP ? Bo ja myślałam że skoro ta saga zaczęła wychodzić jak miałam z 9 lat to chodzą na to dorośli a dzieci zajmują się swoimi Zmierzchami i innymi czarodziejkami
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=12&t=1380 swoją drogą fajna stronka ![]() nie wychodzi jakoś drastycznie drogo.... składniki może około 3-4zł w sumie..... jakoś tak, a jest bardzo pożywny i pyszny!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No, chociaż jedna na mój pikny sweterek zwróciła uwagę ![]() ![]() Zabierz mnie na Lady Gagę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sam akt jego zabicia był dla mnie szokiem, że hej. a mój brat ustawił sobie wtedy opis na GG: "Dumbledore nie żyje" i go kumple zbesztali ![]() ![]() Glenia, ale masz superaśnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Zakorzenienie
|
Genowefka no to bedziesz miała fajną imprezke
![]() noo Lady Gaga zarąbiste ma piosenki i każda mi sie podobała ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-11-22 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- zartujesz chyba? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ... no ale ja właściwie w każdym stylu muzycznym, oprócz hip-hopu znalazłam coś dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Wtajemniczenie
|
Simply niesamowita zmiana
![]() ![]() Frezi super zdjęcia. jedno aż sobie zapisałam to z takim "zmodyfikowanym" niebieskim niebem ![]() ten taniec z linka ![]() Justi to aż młocika fotografujesz? to chociaż tym foto się podziel ![]() ![]() Paulinno szkoda z tym stypendium ![]() Madzia super zakupy,bardzo mi się podobają,mam coś na wzór tej tuniki czerwono-czarnej ale w wersji letniej. i z bazaru bo mnie tylko na takie ciuchy stać i wsiur jestem ![]() ![]() co do mam talent ostatniego odcinka to zakochałam się w tym co Kasia śpiewała,ale w tym co śpiewała na castingu. ta z tego odcinka mi nie podpasowała. I też się zgadzam,że nie jest to program dla śpiewaczy Polka Ty jedyna ze starej ekipy? ekhem nie uważaj się tu za jedyną i wyjątkową ![]() Crozee przykro mi z powodu dzidzia ![]() Bisiu fajnie,że z teściami się udało spotkanie ![]() Rain super makijaż,dopracuje w TEN dzień tą fryzurkę i będzie cud miód ![]() Motylku gratuluję przedłużenia umowy.a raczej oby dotrzymał słowa ![]() aaaa i Rain kocham kolor Twojego swetra!!! Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2010-11-22 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Zakorzenienie
|
Gaga dobra
![]() ![]() ![]()
MY ![]() Zaręczeni! ![]() Nasz ślubik ![]() Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2010-11-22 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.