|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
dopadłam aparat i cyknęłam w końcu foty mojej kolekcji.Od 2 miesięcy pozbywałam się sukcesywnie flaszek(pozbyłam się 13,więc ciut pieniędzy się zwróciło
) i teraz zostały te, które naprawdę lubię, ale w ramach walki z nudą może wymienię parę na targowisku.Trochę tego będzie... |
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
i dalej
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
I to co zostało w łazience, widać perfumy męża.Kończą mu się, więc trzeba coś pomyśleć
![]() Poza tym miniaturki i moja toaletka (wiele lat marzyłam o takiej:/), na której trzymam aktualnie używane pachnidła ![]() EDIT-no tak, zapomniałam o The One EDP D&G, ale nie każcie robić zdjęcia, bo padnę
Edytowane przez golgie Czas edycji: 2010-11-22 o 20:06 |
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
golgie-
Twoja kolekcja to istne szaleństwo! jesteś lepiej zaopatrzona w zapachy niż niejedna perfumeria Gratuluję i ogromnie zazdroszczę.......wszystk iego ![]() Edit: Toaletka- CUDO!
"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano." Edytowane przez lexxi Czas edycji: 2010-11-22 o 20:08 |
|
|
|
#2915 |
|
Konto usunięte
|
golgie,
po 1 ----> ![]() po 2 ----> dobry żart z tą wymianą po 3 ----> boooosko u Ciebie edit: jakby Ci brakło miejsca w mieszkaniu, to ja chętnie "przechowam" Twoje flaszki u siebie, a zamiast do perfumerii na testy można wpadać do Ciebie
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-11-22 o 20:11 |
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Olecha gratulacje, fajna kolekcja
![]() Cytat:
klask i:
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Golgie śliczna kolekcja i bardzoooo duża
![]() troszkę słodziaków i nie tylko nas łączy flaszkowo Amber Elixir się pozbyłam
Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-11-22 o 20:21 |
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=golgie;23393357]dopadłam aparat i cyknęłam w końcu foty mojej kolekcji.QUOTE]
padłam szok robi wrażenie jest nieziemsko kiedy to zużyjesz?
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaśliniłam się i nie wiem co powiedzieć, poza tym, ze ja chętnie przyjmę coś od Ciebie Kolekcja iście w moim klimacie, ja bym tylko dołożyła kadzidła ![]()
|
|
#2920 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23394227]golgie, po 1 ----> ![]() po 2 ----> dobry żart z tą wymianą po 3 ----> boooosko u Ciebie edit: jakby Ci brakło miejsca w mieszkaniu, to ja chętnie "przechowam" Twoje flaszki u siebie, a zamiast do perfumerii na testy można wpadać do Ciebie [/QUOTE]Apropos 2-jest jeszcze sporo zapachów których nigdy nie miałam, a chcę Poza tym jest parę, których chce mieć zapas![]() Jak będziesz we wrocku, to wpadaj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=Ata77;23394959] Cytat:
|
||||
|
|
|
#2921 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to teraz tak: proszę o opinię nt. zapachów Paris Hilton - dziewczyny z amerykańskiego youtube'a zachwycają się nimi, czy faktycznie jest czym?no i Britney Spears Midnight Fantasy proszę mi do czegoś porównać i zachęcić do kupna ![]() aha, i proszę Cię nie wstawiaj zdjęć swojej kolekcji zaraz pod moim postem, bo wtedy moja i tak mała kolekcja wypada najbladziej blado
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Golgie
wow ![]() Łączy nas: D&G The One, Fantasy Britnejki, Słoń Kenzo, Euphoria, In2U, Sephorowa wanilia z mango, Hypnose, Princess, Pink Sugar, Guess, Chopard Happy Spirit Magical Nights, Black XS, Midnight Lolka, Hypnose Elixir, HP, Addict, Code, Amorek, Flowerbombki edt i edp, Dolce Vita, D&G Rose The One, My Insolence, Innocent (niektóre z nich mam w odlewkach tylko) Kiedyś łączyło: Light Blue, Midnight Fantasy Britnejki, Touch of Pink, 5th Avenue, Glamour, Ninka I masz mojej przyjaciółki Ferre i Believe ![]() Zazdroszczę: Angela i troszkę Magnetism, może będziesz się pozbywać ?jeszcze raz muszę zemdleć cudo nad cudami i kolekcja jest mi baaaaardzo bliska
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Olecha-postaram się nie wstawiać, to jest zdjęć oczywiście
Midnight fantasy to zapach slodki ,ale nie dosłownie tak Jak Fantasy.Nie jest ociekającym cukrem ulepem.W sumie nic mi nie przypomina ,więc nie mam do czego porównać, no moze tylko do śliwek z czekoladą-trochę kwasku, trochę słodu i szczypta tajemnicy ![]() Princeska-no nie byłam na zlotach, bo mi czas nie pozwalał ,ale chętnie nadrobię.widzę, że Ty też jesteś słodkolubna ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- P.S.na razie się nie pozbywam, ale jeśli to się stanie, to będziesz wiedzieć:P |
|
|
|
#2924 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Ależ Ty tego masz! Ja przy moich 30 flakonach dostaję kociokwiku, a u Ciebie pewnie bym się "zapachniła" na śmierć Hyhyh. Podebrałabym Ci Bombkę edt, Chance, Coco M. i pewnie sporo innych. Gratuluję kolekcji |
|
|
|
|
#2925 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Masz chyba wszystkie zapachy, które miałam, mam i chcę ![]() Baaardzo dużo nas łączy J'aime, Nina, Euphoria, Chance, Eau Premiere, Słonik, Miss O, Yria... Cudownie, gratuluję
|
|
|
|
|
#2926 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję Paniom i Panom wszystkich wspaniałych kolekcji, które miałam przyjemność oglądać od kiedy dołączyłam do forum
Może ktoś będzie miał ochotę poznać mój skromny zbiorek, z którego jednak 2 zapachy to był zakup w ciemno nietrafiony (Amor Amor i Treselle), pozostałe używam chętnie
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z czasem kolekcja się rozrośnie, zobaczysz tak jakoś... sama![]() Łączy nas Amorek, ja go uwielbiam Euphorię mam w odlewkach, a ostatnio całkiem mi się Echo spodobało w SP
|
|
#2928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Toż to perfumeria stacjonarna z internetową razem wzięte Golgie, nic tylko gratulować takiej perfumeryjnej Pasji przez duże "P" Prawdziwa z Ciebie kolekcjonerka ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
ale wyobrażasz to sobie??
każda przychodzi na zlot, weźmie kilka flaszek, odlewek, próbek, a Tu wpada Golgie i zaprasza na zewnątrz do kontenera
|
#2930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Golgie
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wracam do domu z plecakiem pełnym próbek do testowania od golgie ... i wyobrażam sobie jak za moment golgie złoi nam skórę
|
|
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
O nie
Profanować tak pięknych zapachów taczką z jakiejś budowy to ja nie zamierzam ![]() Cytat:
![]() Łączy nas Euphoria, którą bardzo lubię o każdej porze roku |
|
|
|
|
#2934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2935 |
|
Zadomowienie
|
Golgie, gratuluję przepięknej i przebogatej kolekcji
![]() ![]() klask i:a ostatnia fota... ![]() i toaletka boska, zazdroszczę też mi się marzy takie stanowisko
|
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?troc he nas laczy ale nie bede wymieniac ,duzo bym chciala miec normalnie jestem w szoku ze mozna miec az tak Wielka kolekcje-czego zazdroszcze no a kolekcja TZ tez niczego sobie gratulujeps. Nie masz problemu z "czym bym chciala dzis pachniec"?
|
|
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym Euphoria nas łączy Burberry miałam, ale jednak one nie moje i pooddawałam ![]() Bardzo ładnie
|
|
#2938 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Łączy nas Euphoria, a wczesniej miałam także odlewkę L'Or oraz flakonik Echo Gratulacje
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
po występie golgie (napatrzeć się nie można
![]() oto [zamierzony] jowiszowy minimalizm ![]() 1. całość 2. ulubione nuty: jaśmin; kwiat pomarańczy; róża 3. Zmysłowa rodzinka; ukochany suchy i gorący Dune; Initial - bo kocham perły ; i idealna Pradzina. odlewka to Theorema. do grona odlewek dołączą jeszcze Soir de Lune, Eau du Soir i Chanel 19 edt ![]() na fotce brak bvlgari rose essentielle bo wylatuje ![]() ps. wciąż szukam pięknej, przestrzennej róży. masz na zbyciu próbkę Stelli lub innego różanego zapachu ? PISZ! |
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz ślicznie
![]() zazdraszczam Armani Code i Aliena Aliena mam tylko w odlewce ![]() na Codę będę polować po odwyku ![]() gratulacje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

) i teraz zostały te, które naprawdę lubię, ale w ramach walki z nudą może wymienię parę na targowisku.

jesteś lepiej zaopatrzona w zapachy niż niejedna perfumeria 

klask i:

wow 
Profanować tak pięknych zapachów taczką z jakiejś budowy

?troc he nas laczy ale nie bede wymieniac ,duzo bym chciala miec