![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
![]() 250 się było skończyło ![]() nie swędzi, nie piecze ![]() cholipa, gdzie reszta cytatów ![]()
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajnie wygląda wydzielanie przestrzeni, różnorodności i pokazanie tym samym przeznaczenia pomieszczeń w domach się to sprawdza w bloku nie ma wielkiego wyboru bo często wszystkie koło siebie są ja bym zóżnicowała chyba pod wzgledem przeznaczenia ale poziomami brzmi rozsądniej pięterko sypialniane i dół - salonowo kuchniowy np abo niech się łinterja wypowie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-23 o 00:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | ||
BAN stały
|
Ale tam coś z "duży" było, hmmm... no z kijem bejzbolowym to bez sensu, bo one w jednym, standardowym rozmiarze są
![]() Jadłem Lindt'a 99% - smakuje po prostu jak sprasowane kakao ![]() Cytat:
![]() Beczka już pewnie osuszona? ![]() Cytat:
![]() --- Jadę dzisiaj na prezentację jakąś nt. tłumaczy-freelancerów, czy jakoś tak ![]() ![]() A! Iris Nobile powinny nazywać się Ylang-Ylang Nobile ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do cyca- obejrzyj sobie plecy (o ile nie włochate) , wyobraź sobie guziki na łopatkach- to mój przód- mniej więcej ![]() AR to dryndus number one To zdjęcie było w klubie Polly, na stronie nie było Faktycznie, chyba cytatami żyję, w ogóle mi się jeść nie chce ![]() ![]()
![]() |
#2408 |
Zakorzenienie
|
nooo, wiem
![]() ![]() sama nie mogę w to uwierzyc ![]() beczka nieruszona, sprzęt zbyt skomplikowany i za dużo miejsca by zajął, nie kupujemy ![]() ![]() ja pomimo braku depilacji drapię się przez całą noc ![]() a tak na wsi sypia pies z kotem
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
Wszyscy śpio?...
Wróciłam ze spaceru z psami, sponiewierana deszczem, kurtka nasiąkła jak zasikana kołdra Gucia i nawet pachnie podobnie (strzaskałam się Ysatisem) ![]() ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Ale chyba z kotem w środku- bo go nie widzę? ![]()
#2410 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczny, grzeczny, szarmancki itp. itd. złoto normalnie, chodzące ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() tym bardziej, że wstałam skoro świt o 14:30 ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
Aleście natrzaskali
![]() Próbowałam podczytywać tworząc coś, ale z marnym skutkiem... W sumie to nie wiem nawet co pisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale...jeden "mój" rzeczywiście był h...j, na obu frontach (niejaki Epuzer, elegant prawdziwy)
![]() |
#2414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba dalej jest super sprzyjająca wszystkim pełnia jak mniemam powinnam miec talent, i malować, tworzyć coś - tyle czasu się marnuje nic tylko czytam, klikam, i na so to komu a jednak - talentu za grosz - do tej pory tylko sardynki były w oleju - od kilku sekund jestem i ja i klawirka ja to w sumie nawet wyuzdanie wygląda klawirka też połysk niczego sobie chyba to powtórzę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-23 o 01:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ---------- Cytat:
A klikasz np dla mnie- poweselałam I nie mów, że to nie twórczość- twoje pisanie takie jest ![]() ---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2416 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jesteś boska ![]() robaczki, idem budzic P. ![]() do dzisiaj i kolorowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | ||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zaraz... z czego ja się śmieję, do cholery... mam większe cycki od Ju! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja gorzką nie bardzo ![]() Chyba, że białą zagryzam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym piwo źle robi na odchudzanie, nie mogę (nic poza wódką) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Zaraz wypier... niczę kompa przez okno! ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaak wierszyk chcemy wierszyk ![]() Ju - doprawdy powesalać lubię - też mimochodem ale reszta to ajk "śpiewac każdy może " zamilkam idę zmyć olej - czym ![]() Betty masz pomysł na treść? czy formę ? czy to i tamto ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że AE, AR, bo myślę o nim AR.EL- twardziej brzmi Co do cycków, niejeden chłop ma większe, niż ja- sumowcy wielokrotnie ![]() ---------- Dopisano o 02:42 ---------- Poprzedni post napisano o 02:38 ---------- O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny I pluszcze jednaki, miarowy, niezmienny Dżdżu krople padają i tłuką w me okno Jęk szklany, płacz szklany, a szyby w mgle mokną I tym optymistycznym akcentem kończę ze swej strony dialog intelektualno- żywiołowy. Dobrej nocy!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koparka mi opadła a ja bym chciała kiedyś zeby ktoś o deszczu radosnie - nie smutno, nie z płaczem - no ale chcieć a móc - tu mam na myśli siebie ale i tak brzmienie dla uszu, no istna muzyka - ten wiersz mysłałam o czymś w stylu idzie Connik koło drogi... dobranoc Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-23 o 01:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze się Ciebie czyta ![]() yyy... kiedyś nawety cośtam próbowałam, ale zakończyłam w wieku 17 lat... właściwie to była samospełniająca się przepowiednia, bo jak w końcu napisałam coś co mi się spodobał (reszta to gnioty straszniejsze), to było tam też o tym, że już nic więcej nie napiszę... ![]() i nie napisałam ![]() Stosunkowo udanej nocy ![]() Ju ![]() za Staffa ale trafiłaś ![]() ---------- Dopisano o 03:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:57 ---------- a mi przyjaciel zawsze w nocy, jak on chce już spać, a ja nie, to pisze tak: "A ja nie chce spać! Ja się wolę bać! Zamiast wejść pod koc, wole patrzeć w noc." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
pies sobie zrobił z kota podusię
![]() nie spałam ani godzinki , pełnia ![]() ide do wyrka, może się uda pospac, miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- moje dziecko
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-23 o 06:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |||
BAN stały
|
Dzień dobry (w ten okropny dzień)
![]() Czy jest na sali psychiatra? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- U mnie pada nieprzerwanie od wieczora, dopiję kawę i spadam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przecież nie mam żadnych praw autorskich ![]() ![]() ja się w normalnej też zamykałam, więc to zadne argument ![]() raz nawet do lodówki wlazłam, jak mama ją myła i półki wyjęła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i się o otwarte drzwi nie trzaśniesz, co mi się zdarzało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do szaf, to ja poproszę tę z wejściem do Narnii ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-23 o 08:01 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Domyślam się ze chodzi o te z wejściem do Kaspiana?
--------------------- Fitam! ewryłanów ![]()
#2427 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() słodkie ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Nie nadrobię Baru, no k**wa, nie dam rady ![]() Chciałam tylko powiedzieć, że co do wolalu kobiecego, najbardziej mi się podoba głos Aguilery. Kij z tym co sobą reprezentuje, ale barwę, moc i technikę ma świetną. Tylko trochę z manierą przegina, jak większość wokalistek... No i też Bjork lubię, Whitney, i moje królowe jazzu ![]() A, i jeszcze - Ju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a dlaczego bez obrazu mialam słuchac ![]() ![]() nie pociągają mnie faceci zachowujący sie w ten sposób ![]() Cytat:
no prosze cie....LO27 ![]()
![]() |
#2430 | |||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Mi chyba znowu też ![]() Może zacionżyłeś? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Z cyklu przemyślenia od rzeczy: patrzę na swoje koty i myślę, że byłabym przeszczęśliwa gdybym sama urodziła kota ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.